ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Το στερνό αντίο στον Σταύρο Νταϊφά (pics+viseos)

Το στερνό αντίο στον Σταύρο Νταϊφά (pics+viseos)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Σταύρο Νταϊφά, έναν θρυλικό πρόεδρο των Πειραιωτών που άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα (24/3) σε ηλικία 87 ετών.
Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου όπου και διέμενε ο Σταύρος Νταϊφάς, βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχαιρετώντας τον ιστορικό πρόεδρο των ερυθρολεύκων, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή την περασμένη Δευτέρα (24/3) σε ηλικία 87 ετών.
 
Ο θάνατος του Σταύρου Νταϊφά, του πρώτου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού σε επαγγελματικό επίπεδο, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας, σκόρπισε την θλίψη στην ερυθρόλευκη οικογένεια.
 
Το "παρών" στην κηδεία έδωσαν πολλά μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, όπως ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο χορηγός του βόλεϊ των Πειραιωτών Χρήστος Φλάμπουρας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο κόουτς Μίτσελ.

    Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Ανδρέας Σάμαρης.

  Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέστειλαν στεφάνια, ενώ τον Σταύρο Νταϊφά αποχαιρέτησαν και οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Ματζουράνης.

  Εκεί ήταν και πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως οι Τάκης Λεμονής. Γιάννης Γούναρης, Νίκος Βαμβακούλας, Χρήστος Αρβανίτης και Μάικ Γάλακος, οι οποίοι και έζησαν από κοντά τον Σταύρο Νταϊφά, αλλά και αθλητές από άλλα τμήματα του συλλόγου. Τα στεφάνια ήταν δεκάδες, τόσο από τον αθλητικό, όσο και από τον πολιτικό κόσμο.

 


  O Σταυρος Νταιφας ειχε φιλους ακομα και τους αντιπαλους του...
 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια του Θρύλου, ευχαρίστησε τον Σταύρο Νταϊφά για την προσφορά του, εκφωνώντας έναν συγκλονιστικό επικήδειο.
Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε όταν απηύθυνε το ύστατο αντίο η κόρη του εκλιπόντος, Ειρήνη Νταϊφά, ενώ την Πολιτεία εκπροσώπησε και εκφώνησε επικήδειο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος μετέφερε την οδύνη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, καθώς και άλλοι επίσημοι.
Επικήδειους εκφώνησαν ακόμη ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, καθώς και οι Δήμαρχοι Πειραιά και Παλαιού Φαλήρου, αλλά και εκπρόσωποι της Ναυτιλιακής Κοινότητας.
Παράλληλα, δεκάδες ήταν τα στεφάνια απο την "ερυθρόλευκη" οικογένεια, αλλά και από τον αθλητικό, πολιτικό κόσμο της χώρας. Ξεχώρισαν αυτά της ΠΑΕ, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΚΑΕ, των αδελφών Αγγελόπουλων, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και φυσικά του πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά.
H ιαχή "ΑΘΑΝΑΤΟΣ!" ακούστηκε αυθόρμητα από τον κόσμο, όταν εμφανίστηκε η σορός του αλησμόνητου ανθρώπου που ενέπνευσε γενεές Ολυμπιακών!
H οικογένεια του πρώην προέδρου του Θρύλου δέχθηκε τα συλλυπητήρια, μετά το τέλος της κηδείας, στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.

Έντονες αποδοκιμασίες για Μιχαλολιάκο

Έντονες αποδοκιμασίες για Μιχαλολιάκο
Αμέσως μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, έγινε δέκτης έντονων απoδοκιμασιών από τον κόσμο που βρίσκονταν στο Παλαιό Φάληρο. Για άλλη μία φορά, γίνε φανερό πως ο λαός του Ολυμπιακού δεν τον επιθυμεί στον Πειραιά.
Όλοι θυμόμαστε άλλωστε πώς κατέληγε η ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7, όταν προσπαθούσε να κάνει…επικοίνωνική προβολή με το μνημόσυνο για τα θύματα της:
"Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα."
Για άλλη μια φορά λοιπόν, ο λαός του Πειραιά αποδοκίμασε ένα δημόσιο πρόσωπο που αποτελεί "ξένο σώμα" για το Λιμάνι...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου