ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Nεος τραυματισμος για Σιοβα, χανει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της σεζον

Nεος τραυματισμος για Σιοβα, χανει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της σεζον

11/01/2014

Η ατυχια του εσπασε τα κοντερ...
Πανω που λεγαμε οτι ισως προλαβει ακομα και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/prolavainei-ton-atromhto-o-siovas.2590061.html
 τραυματιστηκε σοβαρα στο δεξι ποδι στην προπονηση και χανει οπως ακουσα στο http://www.sport-fm.gr/ ολα τα πιχνιδια της σεζον.

Θελω να ελπιζω οτι δεν θα ειναι τοσο σοβαρος ο τραυματισμος του και οτι θα επανελθει πολυ πιο γρηγορα στις αγωνιστικες του υποχρεωσεις.

Περαστικα και σιδερενιος παικταρα μου, οσο για σας που εχετε ριξει ολες τις καταρες σας στον Ολυμπιακο σας ευχομαι τα χειροτερα


ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

11/01/2014





Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.









ALEX WEB RADIO/TV

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


 O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

11/01/2014

 Ενημερωθειτε για το ποιες θα ειναι οι καιρικες συνθηκες την 19η αγωνιστικη της Super League

Γενικη προγνωση

Συννεφιά και τοπικές βροχές  

Συνεχίζεται η καλοκαιρία μέχρι την Κυριακή, όπου θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές την ίδια μέρα. Την Δευτέρα, υπάρχει πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. 

  Ο καιρος στα γηπεδα 

 















ALEX WEB RADIO/TV

Μεταγραφικος σχεδιασμος,φήμες και σεναρια

Μεταγραφικος σχεδιασμος,φήμες και σεναρια

 11/01/2014

 

Πολλα ακουγονται και γραφονται και ενας Θεος ξερει τι θα γινει αν και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει ξεκαθαρισει οτι πλεον δεν θα γινουν αλλες μεταγραφικες κινησεις μεσα στον Γεναρη,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι ατζεντηδες δεν στελνουν οτι εχουν και δεν εχουν απο ολα τα ραφια στον Ολυμπιακο και οτι δεν θα αποκτησει καποιον ποδοσφαιριστη αν του παρουσιαστε η ευκαιρια .Οπως λεω παντα...Οτι ειναι να γινει θα γινει....

Ιδου τα τελευταια σεναρια...

«Έρχεται για να… φύγει ο Ιμπραΐμ»

Επιμένουν στην Αγγλία πως ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Σέλουκ στη SportDay. Αναμονή για Ραζάκ, εξελίξεις και για Μπακάκη.

«Έρχεται για να… φύγει ο Ιμπραΐμ»

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν όλα τα μεταγραφικά σενάρια, όπως είναι αυτό του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Αγγλία, η μεταγραφή του 22χρονου μέσου προχωράει κανονικά και δεν αποκλείεται να «κλείσει» την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν διάφορα σενάρια για τον Ιβοριανό μέσο, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προστεθεί άλλος ποδοσφαιριστής στο υπάρχον ρόστερ.

Το ένα θέλει τους Πειραιώτες να προχωρούν στην απόκτηση του διεθνούς άσου και να τον παραχωρούν εκ νέου ως δανεικό σε άλλη ομάδα και το άλλο προέρχεται από το Νησί, όπου υποστηρίζουν ότι θα δοθεί δανεικός από τους «πολίτες» σε κάποια άλλη ομάδα και θα τον παρακολουθούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας για το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Ντμίτρι Σέλουκ – που είναι μάνατζερ και του Γιάγια Τουρέ και πρότεινε τον Ιμπραΐμ – δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα σε επικοινωνία που είχε μαζί του η SportDay. «Ολα είναι ανοιχτά, θα δούμε. Δεν είναι πάντως τόσο κοντά», είπε ο Ρώσος ατζέντης, ο οποίος επιβεβαίωσε πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Ο γνωστός ατζέντης έχει προτείνει και τον Αμντούλ Ραζάκ της Ανζί, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο Σέλουκ, από τη μεριά του, περιμένει εξελίξεις και γι' αυτόν κι αν τελικά προχωρήσει κάτι, θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική, θα πάει δηλαδή δανεικός σε άλλη ομάδα για να παρακολουθείται.

Τέλος, από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να προχωρά στην απόκτηση του Μιχάλ
η Μπακάκη εν όψει του καλοκαιριού.

Οι Πειραιώτες φέρονται να είναι σε επαφή με τον Παναιτωλικό, ώστε να πάρουν τον νεαρό δεξιό μπακ και ίσως σύντομα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Τάσο Αυλωνίτη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η οριστική απόφαση για την ενσωμάτωσή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Φουντώνουν οι φήμες για Λεζεάρ

Επιμένουν οι Βέλγοι για Λεζεάρ και Ολυμπιακό, την στιγμή που δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου θέλει τον 24χρονο άσο στον Πειραιά και σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους.
Ο Τζόναθαν Λεζεάρ έχει ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Τέρεκ Γκρόζνι, κάτι που τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου να εκνευρισθεί κατηγορώντας τον παίκτη για κακή εξωγηπεδική ζωή.



Ο ατζέντης του Λεζεάρ, Κριστόφ Ενροτέ (εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς επίσης), δεν δείχνει πάντως να ανησυχεί ιδιαίτερα υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παιχνίδια τακτικής από την πλευρά της Τέρεκ Γκρόζνι επειδή ο πελάτης του αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

"Σε έξι μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του και θα δούμε τότε τι θα γίνει. Ο Τζόναθαν είναι γνωστός παίκτης και δεν νομίζω να δυσκολευτώ να του βρω ομάδα", τόνισε με σαφή τάση σαρκασμού ο Ενροτέ σε βελγικό Μέσο που βάζει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Λεζεάρ τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ", ο 24χρονος άσος βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Κάτι που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται από την πειραϊκή ΠΑΕ.


ALEX WEB RADIO/TV

Στη Λαμία για το...διπλό

Πρεμιέρα στον β' γύρο για τους Άνδρες του Ολυμπιακού, το Σάββατο (11/1, 19:30), στη Λαμία. Καζάζης: "Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουμε".
Με το... δεξί θέλει να ξεκινήσει στο 2014 η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Η ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο (11/1) στη Λαμία και στις 19:30 (Novasports1) θα αντιμετωπίσει στο "Χαλκιοπούλειο" τον ΓΣ Λαμίας σε ματς της 12ης αγωνιστικής της Volley League.
Ο Δημήτρης Καζάζης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Μενέλαου Κοκκινάκη και μιλώντας για την πρεμιέρα του β' γύρου σημείωσε:

"Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο 2014. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε όλους τους αθλητές μας υγιείς. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και σιγά-σιγά να φτάσουμε στο ζενίθ της απόδοσής μας, αφού μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει τις δύο κούπες που διεκδικεί μέσα στο 2014. Όσο αφορά τον αγώνα με τη Λαμία θέλει μεγάλη προσοχή. Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουμε".


ALEX WEB RADIO/TV

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι?

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι?

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άλλες έξι εβδομάδες με αποτέλεσμα να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 25/2.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός εκτός από τα αγωνιστικά θέματα καλείται να βρει λύσεις και με τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την επιθετική γραμμή της ομάδας του.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Τσέλσι στις 19 Ιανουαρίου και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Αίγυπτο, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή των "κόκκινων διαβόλων", προσπαθώντας να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του με σύμμαχο το θερμό κλίμα της αφρικανικής χώρας.

Η μεγάλη ανησυχία για τον Μόγιες ωστόσο είναι η κατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός μετέβη στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον μηρό (με τον fitness coach της Αϊντχόφεν), το οποίο τον ταλαιπωρεί από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Έκτοτε ο Φαν Πέρσι βρίσκεται εκτός δράσης και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των Άγγλων, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να χρειαστεί άλλες έξι εβδομάδες προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο ακόμη και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Ο ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, Ρέιμοντ Βερέιχεν, κατηγόρησε τον Ντέιβιντ Μόγες για τις προπονητικές του μεθόδους, υποστηρίζοντας πως ο Σκωτσέζος τεχνικός "φόρτωσε" πολύ τον Φαν Πέρσι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη.

Ο Φαν Πέρσι τον Δεκέμβρη του 2007 είχε παρόμοιο τραυματισμό στην Άρσεναλ και επανήλθε στην αγωνιστική δράση στις 9 Μαρτίου, γεγονός που ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μόγιες αποφεύγοντας να δώσει μια καταληκτική ημερομηνία επιστροφής του Ολλανδού άσου στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Σαλίνο:«Υπάρχει εμπιστοσύνη»

Σαλίνο:«Υπάρχει εμπιστοσύνη»

11/01/2014
Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών αλλά και οι καλές σχέσεις όλων και με τον Μίτσελ είναι το μυστικό των καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τόνισε ο Σαλίνο.

«Υπάρχει εμπιστοσύνη»
Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών αλλά και οι καλές σχέσεις όλων και με τον Μίτσελ είναι το μυστικό των καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό επεσήμανε ο Σαλίνο μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ εξέφρασε στην πίστη ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να τερματίσουν αήττητοι το εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Δύσκολο παιχνίδι, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό», το σχόλιο του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλίνο στη NOVA…

-Στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής σας έκανε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στον αγώνα που είχε προηγηθεί με αντίπαλο την Καλλονή για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν και πάλι εξαιρετική. Πως το καταφέρνετε;
«Ακόμα και όταν αλλάζουν πάρα πολλά πρόσωπα, ακόμα και όταν αλλάζουν πάρα πολλοί παίκτες, ο Ολυμπιακός παίζει πάντα καλά γιατί διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα. Επειδή όλοι οι παίκτες έχουμε συμμετάσχει στα παιχνίδια που δώσαμε έως τώρα, έχουμε αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε πολύ καλά κάθε στιγμή, ώστε παρά τις όποιες αλλαγές γίνονται σε κάθε ματς, να αποδίδουμε πολύ καλά».

-Ο Ολυμπιακός είναι φέτος ομάδα συνόλου. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Ναι, αυτή τη στιγμή έχουμε μία πολύ ενωμένη ομάδα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο προπονητής έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα μας. Και έτσι είμαστε μία καλή ομάδα».

-Η απόδοσή σου κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η κερκίδα το αναγνωρίζει αυτό. Εισπράττεις την αναγνώριση του κόσμου;

«Δουλεύω καθημερινά, όπως κάνουν όλοι οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω πολύ έντονα και πολύ σκληρά κάθε μέρα. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε πάντα δίπλα μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε».

-Τι εικόνα έχεις για τον Ατρόμητο;

«Ξέρω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζω πως τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος. Αυτή τη στιγμή παίζουμε για το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι πολύ ενωμένη ομάδα. Όμως, ελπίζουμε να νικήσουμε. Να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα νικήσουμε».

-Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος;
«Όλα τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός τα αντιμετωπίζει γνωρίζοντας πως είναι δύσκολα. Αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, υπό την έννοια πως παίζουμε στην έδρα του Ατρόμητου που θα έχει τους φιλάθλους του να τον υποστηρίζουν. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας τις δυσκολίες του».

-Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που πέρυσι νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Το αήττητο είναι ένας απ' τους στόχους σας στη σεζόν;

«Αυτό συνέβη πέρυσι. Τώρα δε θα παίξουμε στην έδρας μας. Θα παίξουμε στην έδρα τους. Πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς πρέπει. Στο τέλος της χρονιάς πιστεύω να έχουμε εκπληρώσει και αυτό το στόχο».



ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Το pre game της 19ης αγωνιστικής

Super League:Το pre game της 19ης αγωνιστικής


Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αναμετρήσεις, την προϊστορία όλων των αγώνων και δείτε τα γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής της Superleague.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS2

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00 NS2
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

Το ποινολόγιο της 19ης αγωνιστικής

Απόλλων Σμύρνης: Πετρόπουλος
Άρης: Οικονομόπουλος
Αστέρας Τρίπολης: Εντό, Μπαράλες
Βέροια: Αμαραντίδης, Καλτσάς
ΟΦΗ: Κουτσιανικούλης
Παναθηναϊκός: Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος
Παναιτωλικός: Μπόγιοβιτς
Πανιώνιος: Αυλωνίτης, Μητρόπουλος
ΠΑΟΚ: Κίτσιου
Πλατανιάς: Φαϊσκα

Αθλητικες ματιες...

1) Και πέρσι ο Ολυμπιακός κυνηγούσε το αήττητο στο πρωτάθλημα
2) Του το χάλασε ο Ατρόμητος όμως στο Καραϊσκάκης κιόλας!
3) Λέτε να το χαλάσει και φέτος αλλά στο Περιστέρι;

4) Κρίσιμο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και για τους δυο
5) Ο Πανιώνιος χάνει παίκτες με προσφυγές ενώ το κλίμα είναι κακό
6) Και στον Παναθηναϊκό πάντως μετά την ήττα στο Αγρίνιο υπάρχουν μουρμούρες
7) Ήττα πάντως είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις και στις δυο ομάδες
8) Στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος ο Πανιώνιος έχει πετύχει δυο γκολ!

9) Ούτε την Τετάρτη σκόραρε στο Κύπελλο, οπότε υπάρχει πρόβλημα
10) Τι έγινε με τον Φυτανίδη; Μίλησε με κάποιον και ηρέμησε;  
11) Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ξεκινήσει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό
12) Ο Λουσέρο έχει προταθεί στη μισή (και βάλε) Superleague

13) Η Καλλονή χρειάζεται μία νίκη για να πάρει τα πάνω της
14) Αν δεν κερδίσει και τον Άρη τότε δυσκολεύει η ιστορία παραμονή
15) Αλλιώς τα περίμενε ο Τσιώλης στα Γιάννενα και αλλιώς ήρθαν 
16) Η για την ακρίβεια αλλιώς του τα είπαν...

17) Ο Βεργέτης τι έγραφε στο μπλοκάκι στο Καραϊσκάκης;
18) Μήπως παίζει το κεφάλι του με τον Πλατανιά;

19) Ο Τάσος Λαγός γιατί δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό; 
20) Έχει άλλη πρόταση στα χέρια του ή η πρόταση δεν τον ικανοποιεί;
21) Στον Ατρόμητο τι λένε; Ο Ιγκλέσιας δεν έχει ανανεώσει ακόμα
22) Λέτε να δούμε καμία τράμπα ή θα δούμε περίπτωση Δημούτσου;

23) Με τον Τσάβες τι συμβαίνει; Είναι ήδη στα Γιάννενα ή τώρα θα πάει;
24) Το γράψαμε και το καλοκαίρι. Δεν έχει σημασία ο πρώτος γύρος, αλλά η διοικητική σταθερότητα. Ομάδες που τα πήγα, σχετικά, καλά στις πρώτες 17 αγωνιστικές, θα δυσκολευτούν στο δεύτερο μισό. Αυτό γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για ενίσχυση σε σχέση με τους αντιπάλους. Πάρτε για παράδειγμα τον Απόλλωνα με τον Πανιώνιο.

Στατιστικά Superleague

Αγώνες με λιγότερα απο 2,5 γκολ: 88 (54,32%)
Αγώνες με περισσότερα απο 2,5 γκολ: 74 (45,68%)

Νίκες γηπεδούχων: 85 (52,47%)
Ισοπαλίες: 42 (25,93%)

Νίκες φιλοξενούμενων: 35 (21,6%)
Γκολ γηπεδούχων: 249 (60,29%)
Γκολ φιλοξενούμενων: 164 (39,71%)

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS2
Εξαιρετική παράδοση για την ομάδα της Κρήτης. Μετρά 11 νίκες και 2 ισοπαλίες εντός. Μάλιστα στα τελευταία 8 ματς στην Κρήτη από το 1988 και μετά, ο ΟΦΗ όχι απλά κερδίζει αλλά δεν δέχεται και γκολ. Το σκορ 2-0/3-0 εμφανίζεται αρκετά συχνά. Γενικότερα στα μεταξύ τους ματς δύσκολα σκοράρουν και οι δυο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS1
Σχετικά καλή παράδοση για τον Λεβαδειακό. Μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πάντως τα 4 από τα 6 ματς στην Λιβαδειά έχουν έρθει όβερ. Τα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς (εντός/εκτός) είχαν το ίδιο σκορ (1-0/0-1). Ελάχιστον κόσμος παρακολουθεί στο γήπεδο τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS2
Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός εντός. Μετρά 50 νίκες, 5 ισοπαλίες, ενώ 2 φορές έχει κερδίσει ο Πανιώνιος. Το 2-3 γκολ εμφανίζεται αρκετά στα μεταξύ τους παιχνίδια είτε πρόκειται για εντός είτε για εκτός έδρας. Στον πρώτο γύρο ο Πανιώνιος παίζοντας έξυπνα νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό.

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00 NS2
Λίγα ματς, αλλά μόνο νίκες για τον ΠΑΟΚ. Έχει κάνει το 3 στα 3 στην Τούμπα. Στον πρώτο γύρο βέβαια γνώρισε ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε οκτώ ματς (εντός/εκτός) έχουμε μόλις μία ισοπαλία και τέσσερα όβερ. Τελευταίος φορ που σκόραρε για τον ΠΑΟΚ ήταν το 2011 (Παπάζογλου).

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Απόλλωνας μετρά 5 νίκες, 7 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα, ενώ δυο φορές έφυγε με το διπλό ο ΠΑΣ. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε 3 νίκες για τον ΠΑΣ και μία ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΣ καθάρισε εύκολα με τους Τσάβες, Ίλιτς.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
Γενικότερα στα μεταξύ τους ματς ο Αστέρας δεν έχει χάσει ποτέ. Μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και μάλιστα οι τέσσερις νίκες ήταν με όβερ. Μπαράλες και Ναζλίδης που είχαν σκοράρει στον πρώτο γύρο δεν παίζουν (τιμωρημένος και τραυματίας αντίστοιχα).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS4
El Thrakico την Κυριακή. Η Ξάνθη δεν έχει χάσει ποτέ! Μετρά 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όλα τα μεταξύ τους ματς έχουν έρθει άντερ, ενώ μόλις σε ένα σκόραραν και οι δυο ομάδες. Η Ξάνθη μετρά δυο σερί νίκες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1
Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Μετρά 14 νίκες και 2 ήττες. Γενικότερα σε 31 μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε μόλις μία ισοπαλία! Τα σκορ 2-1/1-2 και 3-1/1-3 εμφανίζονται αρκετά συχνά. Ο Ατρόμητος πέρσι έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και μάλιστα στο Καραϊσκάκης. Λέτε να το επαναλάβει και φέτος;

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NS1
Μόλις ένα ματς αυτό του πρώτου γύρου όπου η Καλλονή νίκησε στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-0 τον Άρη.

H επομενη αγωνιστικη

Δειτε το διαφημιστικο trailer της Super League





ALEX WEB RADIO/TV

H Eυρωπη παιζει μπαλλα..

H Eυρωπη παιζει μπαλλα..

11/01/2014

Η μεγάλη "μάχη" κορυφής στην Ισπανία, Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα, ξεχωρίζει στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι, το Μπενφίκα - Πόρτο. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Ισπανία, Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Ευρώπης αυτό το Σαββατοκύριακο.
Μαδριλένοι και Καταλανοί μοιράζονται την κορυφή με 49 βαθμούς, έχοντας από μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ η Ρεάλ ακολουθεί με 44.
Το μεγάλο ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν" διεξάγεται στο Σάββατο στις 21:00.

Οι πιθανές 11άδες σύμφωνα με την Marca...

  Από εκεί και πέρα, μεγάλο ντέρμπι υπάρχει και στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα να υποδέχεται την Πόρτο, ενώ είναι ισόβαθμες στην κορυφή μαζί με την Σπόρτινγκ.
Δεν διεξάγεται αγωνιστική σε Γερμανία, Ολλανδία, Τουρκία και Βέλγιο.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 21η αγωνιστική



Σάββατο
Χαλ - Τσέλσι (14:45)
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Έβερτον - Νόριτς
Φούλαμ - Σάντερλαντ
Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ
Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι (19:30)
Κυριακή
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι (16:05)
Στόουκ - Λίβερπουλ (18:10)
Δευτέρα
Άστον Βίλα - Άρσεναλ (22:00)

Serie A - 19η αγωνιστική



Σάββατο
Λιβόρνο - Πάρμα (19:00)
Μπολόνια - Λάτσιο (21:45)
Κυριακή
Τορίνο - Φιορεντίνα (13:30)
Αταλάντα - Κατάνια (16:00)
Κάλιαρι - Γιουβέντους
Βερόνα - Νάπολι
Ρόμα - Τζένοα
Σασουόλο - Μίλαν (21:45)
Δευτέρα
Σαμπντόρια - Ουντινέζε (20:00)
Ίντερ - Κιέβο (22:00)


Primera Division - 19η αγωνιστική


Παρασκευή
Γρανάδα - Βαγιαδολίδ (22:00)
Σάββατο
Μπιλμπάο - Αλμερία (17:00)
Θέλτα - Βαλένθια (19:00)
Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα (21:00)
Έλτσε - Σεβίλλη (23:00)
Κυριακή
Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο (13:00)
Μπέτις - Οσασούνα (18:00)
Εσπανιόλ - Ρεάλ (20:00)
Λεβάντε - Μάλαγα (22:00)
Δευτέρα
Βιγιαρεάλ - Σοθιεδάδ (23:00)


Ligue 1 - 20ή αγωνιστική



Παρασκευή
Μονπελιέ - Μονακό (21:30)
Σάββατο
Αζαξιό - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)
Μπορντό - Τουλούζ (21:00)
Γκινγκάμπ - Σεντ-Ετιέν
Λιόν - Σοσό
Ρεν - Νις
Βαλανσιέν - Μπαστιά
Κυριακή
Ναντ - Λοριάν (15:00)
Εβιάν - Μαρσέιγ (18:00)
Λιλ - Ρεμς (22:00)


Primeira Liga - 15η αγωνιστική




Παρασκευή
Μπράγκα - Γκιμαράες (22:00)
Σάββατο
Ρίο Άβε - Μαρίτιμο (20:00)
Εστορίλ - Σπόρτινγκ (22:15)
Κυριακή
Αρόουκα - Μπελενένσες (18:00)
Ακαντέμικα - Πάσος Φερέιρα
Μπενφίκα - Πόρτο
Ολιανένσε - Σετούμπαλ
Νασιονάλ - Ζιλ Βισέντε (21:15)


Scottish Premier League - 22η αγωνιστική



Παρασκευή
Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν (21:45)
Σάββατο
Χαρτς - Μάδεργουελ (17:00)
Πάτρικ Θισλ - Ρος Κάουντι
Σεντ Τζόνστοουν - Σεντ Μίρεν
Κυριακή
Ινβερνές - Νταντί Γιουνάιτεντ (14:45)
29/01
Σέλτικ - Κιλμάρνοκ (21:45)


Κύπρος - 16η αγωνιστική



Σάββατο
ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ (15:00)
Άρης - ΑΕ Κουκλιών (17:00)
Κυριακή
Ομόνοια - Απόλλων (15:00)
Ερμής - Δόξα (17:00)
Ανόρθωση - Αλκή (18:00)
ΑΕΛ - ΕΝΠ
Δευτέρα
Νέα Σαλαμίνα - Εθνικός (19:00)


ALEX WEB RADIO/TV

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ» who is who (video)

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ» who is who (video)

11/01/2014 

Δεν προλαβαμε να γραψουμε τα μεταγραφικα σεναρι και να στην Ελλαδα ο Τζοναθαν Λεζεαρ..
Εμεις βρηκαμε το βιογραφικο του και ενα βιντεο με τις αποδοσεις του και σας το παρουσιαζουμε.
 Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Τζόναθαν Λεζεάρ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τέρεκ Γκρόζνι και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ»
Στον Ολυμπιακό έχουν τονίσει πολλάκις πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, στο Βέλγιο και η εφημερίδα «Φως» αναφέρουν πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζόναθαν Λεζεάρ.

Ο Βέλγος εξτρέμ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου τον κατηγορεί για την κακή εξωγηπεδική ζωή.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του 24χρονου παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, υποστήριξε πως αυτά είναι παιχνίδια τακτικής από τους Ρώσους, επειδή ο πελάτης του αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Σε έξι μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του και θα δούμε τότε τι θα γίνει. Ο Τζόναθαν είναι γνωστός παίκτης και δεν νομίζω να δυσκολευτώ να του βρω ομάδα», τόνισε ο γνωστός μάνατζερ που συνεργάζεται και με τον Κέβιν Μιραλάς.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» υποστηρίζει πως ο Λεζεάρ είναι στην Ελλάδα, για να μιλήσει με τους «ερυθρολεύκους» και να εξετάζουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Από τον Ολυμπιακό, όμως, δεν προκύπτει το παραμικρό, αν και το περασμένο καλοκαίρι ο Βέλγος τους είχε απασχολήσει, ενώ τώρα φαίνεται πως βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, αφού μάλιστα γίνεται λόγος και για ιατρικές εξετάσεις.
 who is who?






ALEX WEB RADIO/TV

Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

11/01/2014
 Συνεχίζεται το εκτός αγωνιστικών χώρων… ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών, αφού οι «ερυθρόλευκοι» προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης για επανάληψη του αγώνα.

Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός!

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η τύχη του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένσταση κάνοντας λόγο για διαιτητικά εις βάρος τους λάθη, την οποία και κέρδισαν.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να αποφασιστεί η επανάληψη του αγώνα, όμως από την πλευρά του Ολυμπιακού κάτι τέτοιο θεωρείται άδικο, οπότε υπήρξε προσφυγή κατά της απόφασης.

Με την κίνησή τους αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο στο οποίο άρχισαν τα… παρατράγουδα, δηλαδή από το 2-1 σετ και 13-8 ή έστω από το τέταρτο σετ και τις δύο ομάδες στο 0-0.


ALEX WEB RADIO/TV

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισητηρια ενόψει του αγώνα με την Μ.Γιουναιτεντ

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισητηρια ενόψει του αγώνα με την Μ.Γιουναιτεντ

 11/01/2014

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Η αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο παιχνίδι στη φάση των 16 του UEFA ChampionsLeague πλησιάζει και όπως είναι αναμενόμενο ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο!

Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη ρεβάνς να γίνεται στις 19 Μαρτίου (21:45) στο Όλντ Τράφορντ.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου του Ολυμπιακού αναφορικά με τα εισιτήρια και τον τρόπο παραλαβής τους στο πρώτο παιχνίδι η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τέσσερις περίπου βδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ενώ η ανακοίνωση που θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής αλλά και τις τιμές θα βγει νωρίτερα.
Υπενθυμίζεται ότι πάντα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25 που θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 έως την εξάντληση των εισιτηρίων.

Εισιτήρια θα διατεθούν ακόμα μέσω Internet (www.olympiacos.org) με την παραλαβή των εισιτηρίων να πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).
Το γήπεδο μας, το "Γ.Καραϊσκάκης"!
Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί παραπάνω από 33.000 θεατές σε αυτή την μεγάλη αναμέτρηση!


Για να μεταβείτε στο στάδιο υπάρχουν πολλοί τρόποι, μπορείτε να τους δείτε όλους αναλυτικά


   


Δείτε ακόμα και τη θέα που θα έχετε ανάλογα με το τι εισιτήριο έχετε προμηθευτεί


Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα virtual tour του γηπέδου βλέποντας όλες τις εγκαταστάσεις 





ALEX WEB RADIO/TV

Καραπαπάς: "Ανταποδίδουμε την αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη"

Καραπαπάς: "Ανταποδίδουμε την αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη"

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην ακριτική Ψέριμο, ενισχύοντας τους κατοίκους του νησιού. "Μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι", τόνισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς.
 
Ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά θέματα και αναλαμβάνοντας απευθείας δράση, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην ακριτική Ψέριμο ενισχύοντας τους κατοίκους του νησιού, μεταξύ άλλων και με χρήματα από τα πριμ των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
 
 
 Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3 FM" τόνισε πως ο Ολυμπιακός ανταποδίδει την αγάπη που δέχεται σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΕ το κοινωνικό έργο των Πειραιωτών.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον "Sentra 103,3 FM":

"Είμαστε εδώ στην Ψέριμο... Οι άνθρωποι εδώ είναι τυχεροί γιατί μένουν δίπλα από τη θάλασσα, αλλά πολλές φορές αντιμετωπίζουν δυστυχώς και την οργή της. Καταστράφηκε το μικρό γραφικό χωριό τους εδώ και δυο μήνες. Ο Ολυμπιακός κινητοποιήθηκε άμεσα και βρήκαμε τον τρόπο για να φτάσουμε εδώ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τους τρόπους κι έφτασε μέχρι εκεί, τα χρήματα από πριμ ποδοσφαιριστών θα δοθούν στον κόσμο για να ανακουφιστεί λίγο. Τα γραφειοκρατικά θέματα είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία άλλωστε στους θαλασσινούς γιατί οι ναυτικοί μεταλαμπάδευσαν τον Θρύλο του Ολυμπιακού σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Κι ο πρόεδρός μας είναι ένας άνθρωπος της θάλασσας.

Η αγάπη που πήραμε κι εδώ και στην Κάλυμνο είναι συγκινητική. Είναι 30-40 οικογένειες. Ήταν μεγάλη η καταστροφή, κάποιοι έφυγαν πήγαν Κάλυμνο, άλλοι στο εξωτερικό… Έχουν γίνει πολλές επισκέψεις αυτές τις μέρες. Πέραν της γραφειοκρατίας όμως πρέπει να γίνονται δράσεις. Εμείς πάμε μόνοι μας στα σπίτια των ανθρώπων. Τα δίνουμε κατευθείαν σε κλειστούς φακέλους. Δεν μπαίνει σε γραφειοκρατικά λούκια. Είναι μαζί μας ο Γρηγόρης Γεωργάτος κι άλλοι άνθρωποι του Ολυμπιακού και να νιώσουν ότι είμαστε κοντά τους.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα μάτια των ανθρώπων. Το ανταποδίδουν στο χιλιαπλάσιο. Ένα τεράστιο κομμάτι της ολυμπιακής οικογένειας έχει αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η δράση του. Όταν είσαι η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα πρέπει την αγάπη που δέχεται ο σύλλογος να την ανταποδίδει κυρίως σ' αυτούς που την έχουν ανάγκη. Μακάρι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι σύλλογοι να το κάνουν κάποια μέρα.

Μεγαλώνουν οι σύλλογοι οι αθλητικοί, δίνεται κι ένα μήνυμα κι αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού και το να είσαι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και ειδικά τώρα που υπάρχουν άνθρωποι με τεράστια ανάγκη. Με το που είδαμε την είδηση, ήταν σκέψη όλων μας στον Ολυμπιακό, διοίκησης, παικτών. Αυτή η ιδέα μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και ο σύνδεσμος και οι ντόπιοι να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η βοήθεια εδώ. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, η δράση αυτή είναι 365 μέρες το χρόνο και δεν είναι μόνο η σύμπραξη με την Unicef. Το να εμβολιάζεις 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος θρίαμβος. Τίτλους και θριάμβους έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε ακόμα περισσότερους στο μέλλον...

Σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός κι ο πρόεδρος βέβαια, πράγματα που κάνουμε εδώ στην Ψέριμο πρέπει να προβάλλονται και να γίνουν κι από άλλους. Αυτή την αγάπη που δέχεται η ομάδα, πρέπει να την ανταποδίδει. Και με το Olympiacos Foundation η δράση αυτή θα γίνει πιο σωστή κι ακόμα μεγαλύτερη. Υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά θέματα... Εδώ κι ένα χρόνο γίνονται οι διαδικασίες... Εμείς θα το ιδρύσουμε όμως. Αν τα ποσά που εκταμιεύονται από τον Ολυμπιακό ήταν για μεταγραφή θα είχαμε πολλές χιλιάδες κόσμου στο αεροδρόμιο... Στην Κάλυμνο υπήρχε ένας φίλος του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ ευγενικός. Κι ένας κάμεραμαν ήταν ΑΕΚτζής και μας είπε μακάρι να γυρίσει η ομάδα μου και να έχει κι αυτή τέτοια δράση. Εμείς πήγαμε με ένα καΐκι που έγραφε Θύρα 7. Ο σύνδεσμος μας μετέφερε!"



ALEX WEB RADIO/TV