ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Το τραγούδι των «ερυθρόλευκων» στους Ιταλούς (video)

Το τραγούδι των «ερυθρόλευκων» στους Ιταλούς (video)

31/3/2012


Το τραγούδι των «ερυθρόλευκων» στους Ιταλούς (Video)
Πολλοί το άκουσαν, αλλά λίγοι το συγκράτησαν μέσα στο χαμό που γινόταν. Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σιένα, από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ ακούστηκε ένα ιταλικό τραγούδι…
“Ciao Raggazzi, Ciao” του Adriano Celetano έπαιξε ο DJ και ήταν ένας διαφορετικός τρόπος πικαρίσματος  στη Σιένα και τον Μινούτσι που στην Ιταλία δεν είχαν την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους «ερυθρόλευκους».





 www.superbasket.gr/

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι

31/3/2012

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι
Στο γεγονός πως όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν την ίδια ώρα (19:00) εξαντλούνται και οι ομοιότητες των περισσότερων αγώνων της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με σχεδόν όλες τις ομάδες να παλεύουν ακόμη για κάτι σ’ αυτήν τη… ζωή, τα «φώτα» πέφτουν στο ματς του Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε παραμονή και παράλληλα θα χαλάσει τα σχέδια του Ολυμπιακού για στέψη, εφόσον διατηρηθεί η αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού, που υποδέχεται τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής


SKODA Ξάνθη-Δόξα Δράμας (19:00, ΝΕΤ)

Μετά από 8 συνεχόμενες ήττες η ομάδα-μοντέλο του πρώτου γύρου, η SKODA Ξάνθη ψάχνει μια νίκη που θα βάλει τέλος στο καταστροφικό σερί, αλλά και στις αδιανόητες πριν λίγο καιρό σκέψεις πως μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Οι «Ακρίτες» λογικά θα τα καταφέρουν απέναντι σε μια Δόξα Δράμας που μπορεί να κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου λόγω της προσπάθειάς της, όχι όμως και τους βαθμούς που θα της επέτρεπαν να έχει ελπίδες σωτηρίας.

Παναθηναϊκός-Άρης (19:00, Novasports 2)

Μέσα στο πρωτόγνωρο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η οικονομική «ασφυξία» και η διοικητική κρίση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να βρουν κουράγιο προκειμένου να νικήσουν τον Άρη. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν ούτε καν τη συμπαράσταση του κόσμου τους λόγω της γνωστής τιμωρίας. Το μόνο καλό για αυτούς και κακό για τους Θεσσαλονικείς, είναι πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν κάποιες λίγες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ, χωρίς Καστίγιο και Ουμπίντες.

Πανιώνιος-Λεβαδειακός (19:00, novasports.gr)

Να επιστρέψει στις νίκες -ύστερα από την ήττα με 4-2 κόντρα στον Άρη- θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται, στη Νέα Σμύρνη, τον Λεβαδειακό. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Πόγκασιτς και Σκέμπρι, αλλά ο Άκης Μάντζιος είδε τον Αμπντουλάγεφ να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεσή του. Στον αντίποδα, οι απουσίες των Βοιωτών είναι πιο σημαντικές, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες οι Ναπολεόνι, Κόρμπος και Κουτσόπουλος.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (19:00, Νovasports 3)

Με στόχο να πετύχει την νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στην Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης χρειάζονται ένα ακόμα «τρίποντο» ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, για να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αριέλ Ιμπαγάσα που έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα και αποκλείστηκε από την αποστολή ενώ επίσης εκτός πλάνων του Ισπανού είναι και ο Ντιόγκο.

Από την άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, αναζητά το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πολύ… χρήσιμο εν όψει της συνέχειας γνωρίζοντας όμως την δυσκολία του εγχειρήματος. Αγωνιστικά, ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Novasports 7)

Την απαιτούμενη ώθηση που δίνουν εμφανίσεις και αποτελέσματα όπως το εμφατικό 4-0 επί της Κέρκυρας, ελπίζει ότι θα έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά τις απουσίες, οι οποίες κάθε άλλο παρά ασήμαντες δεν θεωρούνται (κυρίως των τιμωρημένων Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά, οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι) στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να επιστρέψουν στα εντός έδρας αποτελέσματα για να «ζεστάνουν» τον κόσμο εν όψει των πλέι οφ. Οι Ηπειρώτες, που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον τραυματία Κώτσιο και τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, έχουν αποκτήσει ασφάλεια τεσσάρων πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν θα ησυχάσουν μέχρι να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή.

Εργοτέλης-Ατρόμητος (19:00, Novasports Highlights)

Εργοτέλης και Ατρόμητος μάχονται στο Παγκρήτιο με φόντο το τρίποντο το οποίο εξυπηρετεί για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στην μάχη της σωτηρίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Δάρλας, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Μπούντιμιιρ. Από την άλλη πλευρά εκτός για τους «κυανόλευκους» ο Ζουέλα.

Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ (19:00, Novasports.gr)

Στην Τρίπολη, Αστέρας και ΟΦΗ, μοιραία, θα έχουν περισσότερο το μυαλό τους στους ημιτελικούς Κυπέλλου Ελλάδας με Ατρόμητο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, παρά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δύο προπονητές θα βρουν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής τους σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Εκτός για τους Αρκάδες οι Πιπίνης, Τσαμπούρης και Ράγιος, ενώ για τον ΟΦΗ δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη ο Σίσιτς.

Κέρκυρα-ΑΕΚ (19:00, Novasports 4)

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και οριακό παιχνίδι διεξάγεται στην Κέρκυρα όπως η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία, με τον Τίμο Καβακά στον πάγκο της αντί του Γκράθια και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση, του Νίκου Κωστένογλου οφείλει να διαχειριστεί πολλά αγωνιστικά θέματα και ειδικά στην αμυντική της γραμμή. Ο τραυματίας Δέλλας και οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Μανωλάς και Καράμπελας θα απουσιάζουν, κάτι που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να καλύψουν τα κενά τους με… αλχημείες.

www.sport-fm.gr/

Μια 20άδα κατεβάζει ο Λεμονής

Μια 20άδα κατεβάζει ο Λεμονής 

 31/3/2012

Με 20 παίκτες στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός τον Θρύλο. Ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να πάρει 20 ποδοσφαιριστές μαζί του για το κυριακάτικο πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους Αγρινιώτες αφήνοντας εκτός τους Κούσα και Κουτρουμάνο.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του τεχνικού των «κυανοκίτρινων» είναι οι Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.


www.olympiacos24.gr/

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (video)

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (video)

31/3/2012 

Η συνοδεία και η υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού τόσο κατά τη διαδρομή, όσο και κατά την είσοδο στην πόλη του Αγρινίου ήταν αποθεωτική!
1000 και πλέον φίλαθλοι συνόδευσαν το πούλμαν του Θρύλου μέχρι την άφιξη του στο ξενοδοχείο της πόλης, εκεί όπου συγκεντρώθηκαν και αποθέωσαν τους Πειραιώτες τραγουδώντας συνθήματα!
-2Μαζί τους μάλιστα είχαν και πανο που έγραφε: «87 χρόνια μας ομορφαίνεις τη ζωή – Κλώς ήρθε στο Αγρίνιο αιώνιε πρωταθλητή».
Περιττό βέβαια να πούμε ότι το Αγρίνιο, αμέσως μετά την άφιξη του Θρύλου έγινε…Πειραιάς. Αυτή είναι η δυναμική του ερυθρόλευκου λαού μας!!!



ALEX WEB RADIO/TV

«Πλάκα» οι Νέοι με Παναιτωλικό

«Πλάκα» οι Νέοι με Παναιτωλικό 

31/3/2012

Το δύσκολο ήταν να μπει το πρώτο, από κει και πέρα όλα πήγαν κατ' ευχήν. Στην ομάδα Νέων του Θρύλου αναφερόμαστε που στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Superleague επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0.

Αποτέλεσμα που διατήρησε το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς στο κυνήγι της πρωτιάς μια και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κ-20 με 54 πόντους (ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ), 3 λιγότερους από τον Παναθηναϊκό. Τα δύο «κανόνια» της Νέων, Βέργος και Διαμαντάκος ανέλαβαν δράση για την ομάδα με τον πρώτο ν' ανοίγει το δρόμο στο 49ο λεπτό και το δεύτερο απλά να σφραγίζει το «ερυθρόλευκο» τρίποντο σκοράροντας στο 53ο και το 91ο λεπτό του αγώνα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Τσάπαλος, Ζέρης, Σαμαράς, Μπούρος, Τζίτζης (37' Μαυρόπουλος), Σμίλτος, Μύγας, Καπνόπουλος, Μεταξούλης (59' Μπινιχάκης), Μήλιος (72' Κούσσης), Πασάς.
Ολυμπιακός: Βλάχος, Γκίνο, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης (74' Σούλης), Σταμόγιαννος (65' Βουτσιώτης), Ιωαννίδης, Γκόγκιτς, Βέργος (74' Βραμέντσαλης), Σούκιας, Διαμαντάκος.
 
www.thrylos.gr/

Όλα ανοιχτά με Ερνέστο

Όλα ανοιχτά με Ερνέστο 

31/3/2012

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε "καίει" τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θέλει να δει να επέρχεται συμφωνία άμεσα και να ξεκινήσει το πλάνο για την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 βάσει πάντα της φιλοσοφία που έχει επιβάλει ο Ισπανός προπονητής την τελευταία διετία.

Ο 48χρονος έχει ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι θέλει να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά πολύ πιθανό να γίνει αυτή η κουβέντα και μετά την Κυριακή, αν ο Θρύλος κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης επί του Παναιτωλικού.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν κουβεντιάσει καμία λεπτομέρεια, αλλά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι πως δεν υφίσταται θέμα με το οικονομικό. Από τον Ολυμπιακό λένε πως αν ο προπονητής πει ότι θέλει να μείνει, τότε θα τα βρουν οι δυ πλευρές στα λεφτά, δεν υπάρχει περίπτωση να "σκαλώσει" εκείνη συμφωνία.

Εξάλλου, ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης συναντήθηκαν την Παρασκευή, με πηγές του συλλόγου να αναφέρουν ότι απλά έφαγαν μαζί, όπως κάνουν κάθε εβδομάδα και ότι δεν συνδέεται αυτή η συνάντηση με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
 
www.thrylos.gr/

Πανηγυρίζει και ο Ζιοβάνι! (video)

Πανηγυρίζει και ο Ζιοβάνι! (video) 

31/3/2012

giovaniΜέρες γιορτής είναι αυτές για τον Θρύλο. Αύριο η ομάδα θα βρεθεί στο Αγρίνιο, όπου με νίκη θα διασφαλίσει και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα, οπότε καταλαβαίνει κανεί τι έχει να συμβεί.
Χθες στο ΣΕΦ η ομάδα μπάσκετ πανηγύρισε την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.
Απο κοντά όμως βρίσκεται στους πανηγυρισμούς και ο Ζιοβάνι. Ο μάγος του Θρύλου, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook βίντεο με τα πανηγύρια απο το τελευταίο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, το 2005, όπου κατακτήθηκε το πρωτάθλημα.
Παράλληλα έγραψε για τίτλο… «Για πάντα» εννοώτας φυσικά το δέσιμο που έχει με τον Ολυμπιακό και τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην χώρα μας.
Δείτε το βίντεο:


www.olympiacos24.gr/

H ομιλία του «Ντούντα» και το χειροκρότημα στον Κ. Αγγελόπουλο (video)

H ομιλία του «Ντούντα» και το χειροκρότημα στον Κ. Αγγελόπουλο (video) 

31/3/2012

xeirokrotimaΜετά τη θριαμβευτική πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και παρουσία τόσο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου όσο και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την οικογένεια για την παρουσία της στην ομάδα.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μιλώντας προς τους παίκτες τόνισε ότι αυτή η επιτυχία είναι έργο των γιών του Παναγιώτη και Γιώργου, αλλά φυσικά και της ομάδας και έδωσε ραντεβού μ' όλους για την Κωνσταντινούπολη.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο λίγο πριν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς του ζητήσει να συνοδεύσει την ομάδα σε μια νέα επίσκεψη στο Πατριαρχείο. Δείτε το σχετικό βίντεο της ΚΑΕ στο ακόλουθο video.


www.olympiacos24.gr/

Σπανούλη θέλει η Αρμάνι!

Σπανούλη θέλει η Αρμάνι!

Τον Βασίλη Σπανούλη έχει στα σχέδια της για την επόμενη σεζόν η Αρμάνι, όπως αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, θέλοντας να αυξήσει την ελληνική παροικία στο Μιλάνο.
Η Αρμάνι Μιλάνο ξόδεψε πολλά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να αποκτήσει πρωτοκλασάτους καλαθοσφαιριστές όπως οι Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, Ντρου Νίκολας, Μαλίκ Χέρστον και Αντρέα Γκαλινάρι.
Οι δύο Αμερικάνοι απογοήτευσαν με την απόδοση τους, ενώ ο Ιταλός διεθνής φόργουορντ γύρισε στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα η πορεία της Αρμάνι να είναι απογοητευτική ειδικά στην Euroleague.

Ωστόσο στο Μιλάνο δεν φαίνεται να πτοούνται και ετοιμάζουν νέο μεταγραφικό ντεμαράζ το καλοκαίρι, έχοντας σαν πρώτο στόχο τον Βασίλη Σπανούλη!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην Αρμάνι θέλουν να ενισχύσουν εκ νέου την ομάδα και εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να κινηθούν για την απόκτηση του αρχηγού των ερυθρολεύκων, μεγαλώνοντας παράλληλα την ελληνική παροικία στον σύλλογο.

www.redplanet.gr/

Ο Κέβιν Μιραλάς στο Red-Store

Ο Κέβιν Μιραλάς στο Red-Store

Ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε στο Red-Store και αποθεώθηκε από πλήθος φιλάθλων του Ολυμπιακού. Βγήκε φωτογραφίας και υπέγραψε αυτόγραφα.
Ο πρώτος σκόρερ της Superleague με 18 γκολ, Κέβιν Μιραλάς, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3) στην επίσημη μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Red-Store", στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Στο Φάληρο, λοιπόν, πλήθιος κόσμου περίμενε να δει από κοντά τον επιθετικό των ερυθρολεύκων, ώστε ο Βέλγος στράικερ να υπογράψει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες μαζί με τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους του θαυμαστές.

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν έκανε δηλώσεις, αλλά ήταν όλη την ώρα αρκετά ευδιάθετος, και δεν αρνήθηκε σε κανέναν φίλαθλο του Ολυμπιακού να βγει φωτογραφία μαζί του.

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή ήταν και η έγκυος σύζυγος του, η οποία καθόταν σε μία καρέκλα πάντα χαμογελαστή και διακριτική.

Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση:

Μιραλάς στο Red-Store (1) από redplanetgr
Ο ΜΙραλάς στο Red-Store (2) από redplanetgr
O Mιραλάς στο Red-Store (3) από redplanetgr
RedPlanet.gr: Ο Μιραλάς στο Red Store από redplanetgr
Ο Κέβιν Μιραλάς φεύγει από το "Καραϊσκάκης" και... από sport24tv


www.redplanet.gr/
 

Εκτός αποστολής με Παναιτωλικό οι Ιμπαγάσα - Ντιόγκο

Εκτός αποστολής με Παναιτωλικό οι Ιμπαγάσα - Ντιόγκο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής (1/4) με τον Παναιτωλικό, με την προπόνηση του Σαββάτου (31/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιμπαγάσα και Ντιόγκο.
Χωρίς κάποιοι απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (1/4) στο Αγρίνιο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το μεσημέρι (14:00) του Σαββάτου και μετά το πέρας της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Λουίς Ντιόγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδη, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 14:00 ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ντιόγκο, θα προπονηθούν την Κυριακη στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Πρόστιμο σε Μαρσέιγ από την UEFA!

Πρόστιμο σε Μαρσέιγ από την UEFA!

31/3/2012
Πρόστιμο σε Μαρσέιγ από την UEFA!


Μάλιστα, η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προειδοποίησε τους Μασσαλούς, πως εάν επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό, τότε η ποινή θα είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, σε οποιαδήποτε διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».

www.sport-fm.gr

Μάγκατ: «Εξαιρετικά επιτυχημένος ο Ρεχάγκελ»

Μάγκατ: «Εξαιρετικά επιτυχημένος ο Ρεχάγκελ»

31/3/2012
Μάγκατ: «Εξαιρετικά επιτυχημένος ο Ρεχάγκελ»


«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να επιβεβαιώσουμε στο Βερολίνο την καλή μας φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών και να επεκτείνουμε το σερί μας», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Η Χέρτα έχει στον πάγκο της έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τον Οτο Ρεχάγκελ. Υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος τεχνικός, πρώτα με τη Βέρντερ και στη συνέχεια με την Καϊζερσλάουτερν, για να μην παραλείψουμε και το Ευρωπαϊκό που κατέκτησε με την Ελλάδα».

www.sport-fm.gr

Φεύγει ο Πιζάρο από τη Βέρντερ

Φεύγει ο Πιζάρο από τη Βέρντερ

31/3/2012
Φεύγει ο Πιζάρο από τη Βέρντερ


Ο Περουβιανός επιθετικός έκανε χρήση την οψιόν, με την οποία εξασφάλισε την ελευθέρας από την ομάδα της Βρέμης και πλέον μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πιζάρο αγωνιζόταν στην Βέρντερ από το 1999 μέχρι το 2001 και με την επιστροφή του στην ομάδα του Τόμας Σάαφ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2013. Πάντως, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, φέρεται να βρίσκονται κοντά στην Μπάγερν Μονάχου.

Στη φετινή Bundesliga, ο 33χρονος επιθετικός μετρά 22 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 16 τέρματα.

www.sport-fm.gr

Πιστός στη Γιουβέντους ο Ντε Πιέρο

Πιστός στη Γιουβέντους ο Ντε Πιέρο

31/3/2012
Πιστός στη Γιουβέντους ο Ντε Πιέρο


«Ο Αλεσάντρο είναι Γιουβέντους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε απαντήσει αρνητικά σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Το έκανε για την αγαπημένη του ομάδα», τόνισε ο Πασκουάλιν και συνέχισε:

«Το μέλλον του πρέπει να είναι στη Γιουβέντους. Ελπίζω ο Ανιέλι να αλλάξει τελείως την απόφασή του και να τον κρατήσει στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει αρκετά καλά για έναν ακόμη χρόνο και μετά θα μπορούσε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα», πρόσθεσε.

«Η Γιουβέντους θα κάνει λάθος εάν δεν τον κρατήσει. Ο Ντελ Πιέρο είναι ένα μέρος της ιστορίας της ομάδας και πρέπει να μείνει σε αυτή», κατέληξε.

www.sport-fm.gr

Τα δίνει όλα για Ιγκουαΐν η «Γιούβε»

Τα δίνει όλα για Ιγκουαΐν η «Γιούβε»

31/3/2012
Τα δίνει όλα για Ιγκουαΐν η «Γιούβε»
Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους παραμένει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο Τζουζέπε Μαρότα (τεχνικός διευθυντής) προτίθεται να προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Αργεντινό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα έχει καλές αποδοχές και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Τορίνου.

Τη φετινή σεζόν ο Ιγκουαΐν έχει παίξει σε 43 ματς (2172’ χρόνο συμμετοχής) στη «βασίλισσα» σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 22 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.
www.sport-fm.gr

«Θα ενισχυθεί σημαντικά η Γιουβέντους»

«Θα ενισχυθεί σημαντικά η Γιουβέντους»

31/3/2012
«Θα ενισχυθεί σημαντικά η Γιουβέντους»
Την υπόσχεση ότι η Γιουβέντους θα ενισχυθεί αισθητά κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έδωσε ο Τζουζέπε Μαρότα, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport». Εκτός από αυτό, ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» αναφέρθηκε στην ανανέωση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με την Νάπολι.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τζουζέπε Μαρότα στην «Tuttosport»

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Νάπολι

«Το παιχνίδι με την Νάπολι θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Μπουφόν

«Ο Μπουφόν μπορεί να μείνει όσο θέλει στη Γιουβέντους. Την κατάλληλη στιγμή θα συζητήσουμε για να υπογράψει στην ομάδα».

Για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και τις μεταγραφές της «Γηραιάς Κυρίας»

«Οι ηχηρές μεταγραφές θα συμφωνηθούν από κοινού με τον Αντόνιο Κοντέ. Θέλουμε να αποκτήσουμε μόνο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της επόμενης μεταγραφής περιόδου».

Για τις φήμες με τον Κάρλο Τέβες

«Θα μετρήσουμε όλα τα δεδομένα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε σε κάθε σημείο την ομάδα».
www.sport-fm.gr

Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»

Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»

31/3/2012
Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»
Απόλυτη πίστη στους παίκτες του και στις ικανότητές τους, έχει ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (1/4), με τη Γιουβέντους, αφού πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να νικήσει τους «μπιανκονέρι». Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να «μετακομίζει» στο τέλος της σεζόν στον πάγκο της Λάτσιο ή της Ίντερ.

« Όταν βρισκόμαστε στην καλύτερή μας μέρα, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Τορίνο θα παίξουμε για την φανέλα και τον κόσμο μας. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε ματς υψηλού επιπέδου και αυτό είναι που μας, αρέσει περισσότερο σε αυτή την σεζόν. Πλέον οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος προπονητής.

Επίσης, μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν ως επόμενο προπονητή των «λατσιάλι» και των «νερατζούρι»: «Είμαι συγκεντρωμένος στα εναπομείναντα παιχνίδια, έτσι θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Είναι ωραίο να ακούς πως και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για εσένα, αλλά το συμβόλαιό μου με την Νάπολι λήγει το 2013».
www.sport-fm.gr

Έχει «έρωτα» με τον Μπιέλσα ο Μοράτι

Έχει «έρωτα» με τον Μπιέλσα ο Μοράτι

31/3/2012
Έχει «έρωτα» με τον Μπιέλσα ο Μοράτι
Διακαής πόθος του Μάσιμο Μοράτι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η φετινή πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Αργεντινό προπονητή στο τιμόνι της έχει «τρελάνει» τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα, θα ήθελε να τον φέρει στο Μιλάνο μαζί με τον Χάβι Μαρτίνεθ που είναι από τα αστέρια των Βάσκων στο Europa League.

Μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο οι «νερατζούρι» δεν έχουν καταφέρει να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες της σεζόν 2009/10 και ο Μπιέλσα μοιάζει η ιδανική επιλογή για τον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Το παιχνίδι της Μπιλμπάο βασίζεται στο γρήγορο τέμπο, με την μπάλα κάτω και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα όταν επιτίθεται.

Ο Μπιέλσα δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τους Βάσκους και η ρήτρα αποδέσμευσής του ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που ήταν στο παλιό συμβόλαιό του.
www.sport-fm.gr

Τέλος το ποδόσφαιρο για Πετρόφ!

Τέλος το ποδόσφαιρο για Πετρόφ!

31/3/2012
Τέλος το ποδόσφαιρο για Πετρόφ!


Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο έμπειρος μέσος και αρχηγός της Άστον Βίλα ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και για τη λευχαιμία από την πάσχει. Η είδηση αποτέλεσε ακόμη ένα πλήγμα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την πρόσφατη περιπέτεια του Φαμπρίς Μουάμπα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, όσο δύσκολο κι αν ήταν, αποφάσισε να βάλει την υγεία του πάνω από το ποδόσφαιρο και ανακοίνωσε στον Τύπο της χώρας του, το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Τέλος το ποδόσφαιρο για εμένα. Τώρα αρχίζει η μάχη για τη ζωή μου και θέλω να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ» είπε ο Πετρόφ στη «Tema Sport» και μίλησε για τα συμπτώματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, το περασμένο Σάββατο και κορυφώθηκαν μετά τη λήξη του ματς:

«Στο δεύτερο ημίχρονο, αισθανόμουν πολύ αδύναμος, πράγμα πρωτόγνωρο για εμένα. Έτσι είναι όμως η ζωή. Πριν από μια εβδομάδα έπινα ανέμελος τον καφέ μου στο Λονδίνο και τώρα μιλάμε για τη ζωή μου. Θα παλέψω όσο μπορώ και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη στήριξη».

www.sport-fm.gr

Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Κασίγιας»

Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Κασίγιας»

31/3/2012
Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Κασίγιας»
Τις φήμες που θέλουν τον ίδιο να έχει πρόβλημα με τον Ίκερ Κασίγιας διέψευσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Οσασούνα. «Ό,τι λέγεται για τη σχέση μου με τον Κασίγιας δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και με κανέναν μέσα στην ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Για το σημερινό παιχνίδι με την Οσασούνα

«Περιμένω από την Οσασούνα το συνηθισμένο της παιχνίδια. Αγωνίζονται πάντα με επιθετικές βλέψεις, κάνοντας ταυτόχρονα ένα απλό παιχνίδι και θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους. Η Παμπλόνα είναι δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εκείνο που θέλουμε είναι να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία καλή εμφάνιση»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

«Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο σε κάθε παιχνίδι και η ομάδα μπορεί να πάρει περισσότερους βαθμούς εντός έδρας. Είναι λογικό στο ποδόσφαιρο να πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολα τα παιχνίδια στην έδρα τους, αλλά ο τίτλος του πρωταθλήματος διακυβεύεται σε κάθε παιχνίδι. Απομένουν εννιά αγώνες και χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε κάθε ματς ξεχωριστά για να πάρουμε τους βαθμούς που απαιτούνται για το πρωτάθλημα. Έχουμε ξεκουραστεί από τον αγώνα της Τρίτης, αν και θα θέλαμε να ξεκουραστούμε λίγο ακόμα και να παίξουμε την Κυριακή. Ωστόσο, μας είπαν ότι ήταν αδύνατο αυτό το πράγμα».

Για την αξία του Ραφαέλ Βαράν

«Πιστεύω ότι ο Βαράν θα γίνει καλύτερος από τον Λοράν Μπλαν, επειδή είναι πιο γρήγορος. Είναι πολύ έξυπνος, παραμένει ήρεμος και έχει πάντα την ίδια απόδοση. Αυτό πιστεύω με όλο τον σεβασμό στον Λοράν, αφού ο Βαράν είναι ακόμα παιδί. Περιμένω περισσότερα από εκείνον από όσα είχα κάνει ο Λοράν στα 26 του χρόνια»

Για τις σχέσεις του και την φημολογούμενη κόντρα με τον Ίκερ Κασίγιας

«Δεν έχω τους δικούς μου… ακόλουθους. Οι άνθρωποι που λένε ότι είναι στο στενό μου περιβάλλον δεν υπάρχον. Δεν έχω τέτοιου είδους σχέσεις. Ο Καράνκα και ο Ρουί Φαρί βρίσκονται ακριβώς κάτω από εμένα. Δεν έχω καμία συνοδεία στο ποδόσφαιρο. Επίσης, ό,τι λέγεται για τη σχέση μου με τον Κασίγιας δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και με κανέναν μέσα στην ομάδα».
www.sport-fm.gr

Βίγια: «Επιστρέφω σύντομα»

Βίγια: «Επιστρέφω σύντομα»

31/3/2012
Βίγια: «Επιστρέφω σύντομα»


Ο Ισπανός επιθετικός με δηλώσεις του επεσήμανε ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει αρκετά καλά, θέτοντας μάλιστα, στόχο να είναι έτοιμος να παίξει έστω και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

«Μπορώ πια να δω το φως στην άκρη του τούνελ», τόνισε με νόημα ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος τον Δεκέμβριο κατά την παρουσία της Μπαρτσελόνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στην Ιαπωνία έσπασε το πόδι του.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Πλέον έχω εντείνει τις προσπάθειές μου για να είμαι γρήγορα έτοιμος», τόνισε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

www.sport-fm.gr

Ρονάλντο: «Έχω πολλά ακόμα να κάνω»

Ρονάλντο: «Έχω πολλά ακόμα να κάνω»

31/3/2012
Ρονάλντο: «Έχω πολλά ακόμα να κάνω»

Την άποψη ότι δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην ειδησεογραφικό πρακτορείο «TVI». Τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπόσχεται ότι μπορούμε να περιμένουμε πολλά ακόμα από εκείνον.

«Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες τη φετινή σεζόν. Ακόμη δεν έχω φτάσει στο πικ της καριέρας μου. Την επόμενη χρονιά μπορεί να είμαι καλύτερος πνευματικά και ας μην πετύχω πολλά γκολ», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Αυτό που είμαι σήμερα αντικατοπτρίζει τα όσα έχω περάσει. Έχω κερδίσει όλα αυτά που έχω, επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ. Τίποτα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη. Όλα έχουν να κάνουν την προσπάθεια, την αφοσίωση και λίγο στην τύχη».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης τόνισε: «Θέλω να έχουμε μία καλή σεζόν και να τελειώσει με καταπληκτικό τρόπο. Θέλω να συνεχίσω στη Μαδρίτη. Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό μου και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τη διοίκηση του συλλόγου. Πάντως, δεν ακολουθώ κανέναν (σ.σ.: εννοεί τον Μουρίνιο)».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο μίλησε συγκεκριμένα για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Έχει κατακτήσει τρόπαια σε όποια ομάδα έχει εργαστεί. Δεν έχουν όλοι οι προπονητές αυτό το προνόμιο και τα όσα έχει πετύχει εκείνος. Για αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Οι μεγάλοι προπονητές καταφέρνουν να πετύχουν σε πολλές χώρες και εκείνος τα έχει καταφέρει».

www.sport-fm.gr

Το βραβείο στον Μέσι!

Το βραβείο στον Μέσι!

31/3/2012
Το βραβείο στον Μέσι!

Ακόμη ένα βραβείο θα απονεμηθεί στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Γρανάδα πέτυχε τρία τέρματα και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» θα βραβευτεί πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μπιλμπάο (31/3).

Ο 24χρονος αστέρας θα τιμηθεί από τη διοίκηση της ομάδας για την επίτευξη των 234 τερμάτων με τα οποία άφησε πίσω του το ρεκόρ του Θέσαρ Ροντρίγκες το οποίο διατηρούσε για 50 χρόνια.

www.sport-fm.gr

Τον Απρίλιο η επέμβαση του Αμπιντάλ

Τον Απρίλιο η επέμβαση του Αμπιντάλ

31/3/2012
Τον Απρίλιο η επέμβαση του Αμπιντάλ


Ο γιατρός που θα κάνει την χειρουργική επέμβαση στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα είναι ο Γκάρσα Βαλντεκάσας.

Πάντως, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Γάλλος διεθνής στις αγωνιστικές υποχρεωσεις

www.sport-fm.gr

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?

31/3/2012


02:00
NS1-HD
Τουρνουά Τένις (Μαϊάμι): B' ημιτελικός
13:55
ET1
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πατινάζ (Γαλλία)
14:00
OTE SP2
Bundesliga Β': Άουε - Γκρόιτερ Φιρτ
16:30
OTE SP2
Bundesliga: Νυρεμβέργη - Μπάγερν
16:30
OTE SP3
Bundesliga: Βέρντερ Βρέμης - Μάιντς
17:00
OTE SP1
Football League: Θρασύβουλος - Καλλιθέα
17:00
Sport TV
Ποδόσφαιρο Ρωσία: Σπάρτακ Μόσχας-Ζενίτ
17:00
NS1-HD
Premier League: Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ
18:45
Sport TV
Ποδόσφαιρο Ελβετία: Toυν-Βασιλεία
19:00
OTE SP2
Serie A': Κατάνια - Μίλαν
19:00
OTE SP1
Primera Division: Σανταντέρ - Γρανάδα
19:20
EΡΤ HD
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πατινάζ (Γαλλία)
19:30
OTE SP3
Bundesliga: Χέρτα - Βόλφσμπουργκ
21:00
OTE SP1
Primera Division: Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης
21:45
OTE SP2
Serie A': Πάρμα - Λάτσιο
21:45
Sport TV
Eredivisie: Τβέντε-Ρόντα
22:00
NS1-HD
Ligue 1: Νανσί - Παρί Σεν Ζερμέν
22:30
NS3
NBA: Λος Άντζελες Λέικερς - Νιού Όρλεανς Χόρνετς
23:00
OTE SP3
Primera Division: Μάλαγα - Μπέτις
23:00
OTE SP1
Primera Division: Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
 
01:10
NS1-HD
NCAA Μπάσκετ ημιτελικός F4: Λούσβιλ - Κεντάκι
03:50
NS1-HD
NCAA Μπάσκετ ημιτελικός F4: Οχάιο Στέιτ - Κάνσας
13:00
OTE SP1-HD
Primera Division: Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε
13:30
OTE SP2
Serie A: Ρόμα - Νοβάρα
13:30
OTE SP3
ACB: Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
15:05
ΕΡΤ-HD
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πατινάζ (Γαλλία)
15:30
NS1-HD
Premier League: Νιούκαστλ - Λίβερπουλ
16:00
OTE SP3-HD
Serie A: Ίντερ - Τζένοα
16:00
OTE SP2
Serie A: Μπολόνια - Παλέρμο
17:00
OTE SP1
Football League: Θρασύβουλος - Καλλιθέα
17:00
OTE SP1
Football League: Παναχαϊκή - Λάρισα
18:30
OTE SP2
Bundesliga: Χοφενχάιμ - Σάλκε
19:00
NS HIGHLIGHTS
Superleague: Εργοτέλης - Ατρόμητος
19:00
OTE SP1-HD
Primera Division: Βαλένθια - Λεβάντε
19:00
NS4
Superleague: Κέρκυρα - ΑΕΚ
19:00
NS2
Superleague: Παναθηναϊκός - Άρης
19:00
NET
Superleague: Ξάνθη - Δόξα Δράμας
19:00
NS7
Superleague: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
19:00
NS3
Superleague: Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
20:00
NS4
Τουρνουά Τένις (Μαϊάμι): τελικός
21:45
OTE SP2-HD
Serie A: Γιουβέντους - Νάπολι
22:00
NS2
Championnat: Ρεν - Λιόν
22:30
NS3
NBA: Λ.Α. Λέικερς - Ν.Ο. Χόρνετς
22:30
OTE SP1
Primera Division: Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ
23:15
NS3
Clausura: Νιούελς - Ρασίνγκ
 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Όλο το πάρτι του ΣΕΦ σε video!

Όλο το πάρτι του ΣΕΦ σε video!

31/3/2012
Όλο το πάρτι του ΣΕΦ σε video!
Η ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν καταπληκτική από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ωστόσο από το τελευταίο σφύριγμα και μετά, στήθηκε ένα απίστευτο πάρτι…


www.rednews.gr/

Χαμος στα αποδυτήρια! (video)

Χαμος στα αποδυτήρια! (video)

31/3/2012

Τρέλα στα αποδυτήρια! (ΒΙΝΤΕΟ)Δείτε πώς πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, λίγο μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Πόλης.

ALEX WEB RADIO/TV

Το πρόγραμμα των play-off

Το πρόγραμμα των play-off 

31/3/2012

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγώνων για την Α΄ φάση των πλέι οφ στις θέσεις 1-4
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγώνων για την Α΄ φάση των πλέι οφ στις θέσεις 1-4, καθώς και τις ώρες διεξαγωγής των πρώτων αναμετρήσεων για τις θέσεις 5-8.
Αυτό έχει ως εξής:
Θέσεις 1-4
1ος αγώνας
Κυριακή 1 Απριλίου
Δ. Βικέλας 18:30 Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός (Ράπτης, Γεροθόδωρος)
Μίκρας 20:45 Ηρακλής-Παμβοχαϊκός (Θεμελής, Γεωργιάδης)
2ος αγώνας

Τετάρτη 4 Απριλίου

Ρέντη 17:00 Ολυμπιακός- Φοίνικας Σύρου (Novasports)
Βόχας 19:30 Παμβοχαϊκός-Ηρακλής (Novasports)

Θέσεις 5-8

Πέμπτη 5 Απριλίου
Αλεξάνδρειο 19:30 Άρης - ΠΑΟΚ
Τετάρτη 18 Απριλίου
Χαλκιοπούλειο 19:00 ΓΣ Λαμία-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

www.woop.gr/

Δηλωσεις Μανιάτη-Τζεμπουρ

 Δηλωσεις Μανιάτη-Τζεμπουρ

31/3/2012

Μανιάτης: «Μπήκαν οι βάσεις»! 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως έδειξε με τις φετινές του εμφανίσεις. Αυτό τόνισε και ο Γιάννης Μανιάτης με συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πρωταθλητή», επισημαίνοντας ότι μπήκαν οι βάσεις.
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Παράλληλα ο άσος του Θρύλου τόνισε ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, την οποία αγάπησε απο την πρώτη στιγμή που φόρεσε την φανέλα της.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Αλήθεια, αν συστηθείς σε κάποιον που δεν σε ξέρει τι θα του πεις; Γιάννης Μανιάτης δεξί μπακ ή Γιάννης Μανιάτης αμυντικό χαφ;
«(Γελάει). Αμυντικό χαφ θα απαντήσω. Καινούργια θέση θα τους πω, στα 25 μου, αλλά δεν πειράζει Σίγουρα είναι κάτι καλύτερο για μένα. Έχω δείξει ότι σ’αυτή τη θέση μπορώ να βοηθήσω περισσότερο τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με έβαλε».
Κοιμήθηκες μετά το ματς κόντρα στη Μέταλιστ και τον αποκλεισμό έτσι όπως ήρθε;
«Σίγουρα είναι μια κακή ανάμνηση από τη φετινή χρονιά. Ήταν η χειρότερη όλων μας. Θέλαμε πάρα πολύ την πρόκριση. Δεν κοιμήθηκα, κανείς νομίζω… Βέβαια, φέτος η χρονιά στην Ευρώπη ήταν επιτυχημένη, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν βγήκε. Πιστεύω ότι με τη φετινή πορεία στην Ευρώπη βάλαμε τις βάσεις για του χρόνου όταν και θα είμαστε πιστεύω καλύτεροι».
Είπες ότι αισθανόσουν ότι φέτος μπορούσε να πάει ψηλά η ομάδα. Το δικό σου ψηλά ποιο είναι; Έκανες κι εσύ όνειρα όπως όλος ο κόσμος, ακόμα και για τελικό;
«Θα περιμέναμε την κλήρωση. Μην ξεχνάμε όμως πως εκείνο το βράδυ αποκλείστηκαν δύο μεγαθήρια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι, άρα θα κοιτούσαμε αγώνα με αγώνα, αντίπαλο με αντίπαλο.
Με λίγη τύχη και καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε να πάμε μακριά. Δεν μπορώ να πω αν όντως θα φτάναμε στον τελικό, αλλά αφού είχαν αποκλειστεί αυτές οι δύο τεράστιες ομάδες… Ποτέ δεν ξέρεις…».
Πιστεύεις ότι η φετινή χρονιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε ή προσπαθείς να το βλέπεις θετικά και να λες ότι είναι μια χρονιά στην οποία μπορείτε του χρόνου επενδύσετε και να πάτε για ακόμα ψηλότερα;
«Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία, έτσι πιστεύω. Όπως είπα πριν, όμως, βάζουμε βάση για του χρόνου. Η ομάδα έδειξε σε όλα τα ματς και στο Champions και στο Europa League ότι μπορεί σημαντικά πράγματα.
Κερδίσαμε σπουδαίους αντιπάλους και εντός και εκτός, όπως τη Μαρσέιγ στο ‘Βελοντρόμ’, οπότε… Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο εκτός έδρας, δεν πήγαμε να κλειστούμε πίσω, να… κλέψουμε κάτι..».
Ζήλεψες καθόλου τον ΑΠΟΕΛ;
«Πραγματικά τον ζήλεψα. Τον ζήλεψα και τον χάρηκα. Όταν λέω τον ζήλεψα, το λέω με την καλή έννοια. Τα παιδιά έκαναν έναν άθλο και τους αξίζει το μπράβο. Πιστεύω πάντως ότι έπρεπε να είμαστε κι εμείς εκεί.
Το αξίζαμε. Η τελευταία αγωνιστική όμως… Ας είναι… Καλύτερα να μη μιλήσω περισσότερο για την τελευταία αγωνιστική του Champions League (γελάει με πικρία). Μου έχουν μείνει… πικρίες».
Η ήττα από την Ξάνθη ως ένα βαθμό, γιατί μέχρι τότε η Ξάνθη ήταν πολύ καλή, εξηγείται. Αυτό που συνέβη με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο πως εξηγείται; Το έχεις εξηγήσει εσύ ακόμα;
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Για μένα ούτε η ήττα στην Ξάνθη εξηγείται. Μία φάση έκαναν. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι δεν θέλαμε να κερδίσουμε, δεν έμπαινε η μπάλα. Πεισμώσαμε πολύ μετά απ' αυτά τα ματς. Είπαμε ότι δεν πρέπει να το χάσουμε το πρωτάθλημα γιατί είμαστε καλύτεροι».
Λες «έπρεπε» να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το «έπρεπε» το λες επειδή έβλεπες αυτό που βλέπαμε όλοι, ότι δηλαδή είστε πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό;
«Ναι. Φυσικά. Βλέπαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε καλύτερους παίκτες, άρα γιατί να το χάσουμε; Δεν υπήρχε λόγος. Δεν έπρεπε. Πεισμώσαμε μετά απ' αυτό. Το θέλαμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα, το συζητήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες και είπαμε ότι πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση.
Κρατάω ακόμα, μάλιστα, μια κουβέντα που μου είπε κάποιος, δεν θέλω να πω ποιος, και ο οποίος στα δύσκολα μου είπε: έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα, Γιάννη, Ήξερε π έλεγε…».
Αλήθεια, το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε έκανε να χαρείς. αλλά μήπως και να λυπηθείς λίγο στο φινάλε;
«Προφανώς και με έκανε να χαρώ για τη νίκη. Τη θέλαμε πολύ, προσπαθήσαμε και την αξίζαμε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, τον πρόεδρο και όλους όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να ασχολούμαι μόνο με το αγωνιστικό. Για το εξωαγωνιστικό είναι άλλοι αρμόδιοι.
Αυτό που έχω να πω είναι πως θα πρέπει να σταματήσουμε να… πυροβολούμε το ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων, είναι μία από τις τελευταίες χαρές και ευκαιρίες για ξεγνοιασιά του κόσμου. Είναι υπέροχο το ποδόσφαιρο και πρέπει να το προστατεύσουμε και όχι να το δυσφημούμε».
Όταν κάποιος παίκτης παίζει καλά και δη σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός έρχονται σενάρια από το εξωτερικό. Εσύ πως σκέφτεσαι; Βλέπεις το μέλλον σου, για κάποια χρόνια τουλάχιστον, εδώ; Θα ήθελες να γίνεις σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της ιστορίας της; Θα ήθελες να γίνεις και αρχηγός της;
«Προφανώς και βλέπω το μέλλον μου εδώ. Είμαι μόλις 1,5 χρόνο εδώ, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο ακόμα, άρα… Γενικότερα όμως με φαντάζομαι να συνεχίζω για αρκετά εδώ. Όσον αφορά στο περιβραχιόνιο, μη βιαζόμαστε.
Υπάρχουν άλλα παιδιά, πολύ σημαντικά για την ομάδα, που το φοράνε και το αξίζουν όπως ο Τόρο, ο Αβραάμ, ο Μέλμπεργκ, ο Ιμπαγάσα. Υπάρχουν άλλοι που… προηγούνται. Εγώ αυτό που πρέπει να κοιτάξω είναι να βοηθάω την ομάδα να πηγαίνει καλά. Αν τώρα γίνει, βλέπουμε. Έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον».
Αν έρθει ο Μαρινάκης και σου πει «Γιάννη πιστεύω σε σένα και σκέφτομαι να πάμε μακριά τη συνεργασία μας», τι θα πεις;
«Εννοείται ότι θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Γιατί να μη θέλω να μείνω. Θέλω. Βέβαια, δεν βιάζομαι Να έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε. Όλα θα γίνουν».
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σιόβα. Ήσουν συμπαίκτης του και τον ξέρεις πολύ καλά; Τι σόι παίκτης είναι; Πες μας δυο λόγια.
«Για μένα ο Δημήτρης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, κάτι που σπανίζει Είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω πως αν έρθει στον Ολυμπιακό θα βελτιωθεί κι αυτός. Ο Δημήτρης είναι καλός παίκτης, ταλαντούχος, πολύ καλό παιδί πάνω απ’ όλα.
Το λέω αυτό γιατί νομίζω είναι σημαντικό. Έχω βρει πολύ καλά αποδυτήρια στα δύο σχεδόν χρόνια που είμαι εδώ. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Και νομίζω πως ο Δημήτρης θα… κολλήσει στην ομάδα πολύ καλά».
Και για το φινάλε, στο… βάθος της χρονιάς υπάρχει και το EURO, τι σκέφτεσαι;
«Kατ’ αρχάς, ελπίζω να βρίσκομαι εκεί. Το να παίζεις με τη φανέλα της Εθνικής σε μια τέτοια διοργάνωση θα είναι σημαντικό. Δεν έχω ξαναπάει, ελπίζω να είμαι. Να βοηθήσω. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία. Όλοι μαζί. Ελπίζω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι».

«Τεράστια η διαφορά μας με τους υπόλοιπους»

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και βρίσκεται πάνω απ’ όλους αφού έχει ξεφύγει από τους αντιπάλους του, δήλωσε στη Nova o Ραφίκ Τζεμπούρ.
ΤΖΕΜΠΟΥΡΟ Αλγερινός επιθετικός είπε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Ολυμπιακός του εκπλήρωσε ένα του όνειρο και αυτό ήταν να παίξει στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη, το Champions League.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τζεμπούρ:
Ράφικ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πως είναι για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τόσο κοντά στην υλοποίηση του βασικού στόχου της περιόδου;
«Φυσικά είναι το κέρδος σε μία μεγάλη περίοδο. Αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η περίοδος αφού πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αλλά είναι καλό».
Το γεγονός πως ο αντίπαλός σας, ο Παναιτωλικός δίνει αγώνα παραμονής, πόσο δυσκολεύει το έργο σας; Και τι εικόνα έχεις για την ομάδα του Αγρινίου;
«Πάντα ήταν έτσι και πάντα θα είναι έτσι. Οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους ανεβάζουν πάντα το επίπεδό τους, οπότε αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Απ' τα λίγα που ξέρω για την ομάδα είναι πως έχουν ένα όμορφο μικρό γήπεδο και μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, τρεις-τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν το σύνολο έχουν κάνει μία καλή ομάδα».
Ποια στοιχεία είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του και τον έφεραν στον προθάλαμο του τίτλου;
«Νομίζω πως φέτος παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά τυπικοί με την έννοια πως είχαμε συνέχεια μία καλή πορεία. Ακόμα και όταν είχαμε ορισμένες δύσκολες περιόδους, νομίζω πως πάντα αξίζαμε το προβάδισμα. Πάντα ήμασταν πολύ καλή ομάδα και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Και στο κάτω – κάτω της γραφής, αξίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Η σημαντική διαφορά στη βαθμολογία απ' τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, αποτυπώνει και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού;
«Συνολικά απ' αυτά που γνωρίζουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απ' αυτά που γνωρίζω προσωπικά, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πάνω απ' τους υπόλοιπους. Ειδικά τώρα πιο πολύ από ποτέ, η διαφορά του σημερινού Ολυμπιακού έναντι των υπολοίπων ομάδων είναι πολύ μεγάλη».

Σε προσωπικό επίπεδο, πως θα χαρακτήριζες τη χρονιά;
«Προσωπικά πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι πως δείξαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα φέτος. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ειδικά στην αρχή της περιόδου, αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ δυνατές ομάδες. Και δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός από δύο-τρία ματς στα οποία είναι η αλήθεια πως ήμασταν εκτός των δικών μας στόχων, ουσιαστικά κυριαρχήσαμε και δείξαμε πως είναι δικό μας. Προσωπικά έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είχα ένα διάστημα στο οποίο δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Αλλά τώρα έχω επανέλθει».
Αυτό θα ήθελα να μας εξηγήσεις; Την περασμένη Κυριακή πέτυχες για πρώτη φορά γκολ στο πρωτάθλημα μετά απ' την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, που διεξήχθη το Δεκέμβριο. Έκανες ένα πολύ καλό πρώτο γύρο  με συχνή επαφή με τα δίχτυα. Θα ήθελα να μας διευκρινήσεις αν αντιμετώπισες πρόβλημα με το γόνατο και αυτό σε φρέναρε κάπως.
«Νομίζω πως το πρόβλημά μου ήταν πως είχα κάποιες διαφορές μεταξύ του αριστερού και του δεξιού μυός. Δεν ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Το γεγονός πως παίζαμε κάθε τρεις ημέρες και είχαμε πολύ σημαντικά ματς όπως του Champions League, με ανάγκασε να πιεστώ πάρα πολύ για να μπορέσω να συνεχίσω να μετέχω στις υποχρεώσεις. Μετά το Γενάρη έπρεπε να δουλέψω πάρα πολύ ώστε να φέρω σε μία ισορροπία αυτό το μειονέκτημα και να φθάσω σε καλά επίπεδα. Επίσης η συνεχής συμμετοχή σε διαδοχικά παιχνίδια είναι αυτή που σου δίνει ρυθμό. Και ο ρυθμός σου δίνει τα πολύ καλά αποτελέσματα και τα γκολ. Το γεγονός πως έπαιξα σε μερικά παιχνίδια και σε άλλα δεν μπορούσα να συμμετέχω, αυτό μου έκοψε λίγο το ρυθμό. Και αν σκεφθείς πως παίξαμε σε πολύ δύσκολες έδρες, με πολύ κρύο στα ευρωπαϊκά ματς, το σημαντικό είναι να έχεις το σωστό τρόπο για να επανέλθεις. Εκεί είχα ένα μικρό πρόβλημα. Επίσης, είχα και μία μικρή γρίπη που πραγματικά με δυσκόλεψε. Αλλά πάλεψα και δεν εγκατέλειψα ποτέ την ομάδα».
Την περασμένη εβδομάδα στη θέση σου ήταν ο Κέβιν και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία σας εντός γηπέδων, αλλά και για τη σχέση σας εκτός γηπέδων. Θα ήθελες να μας πεις και εσύ δύο λόγια για τη σχέση σου με τον Μιραλάς εντός και εκτός γηπέδων;
«Νομίζω πως αυτό που άκουσα από διάφορους ανθρώπους σχετικά με την κακή συνεργασία μεταξύ εμού και του Κέβιν, είναι ότι πιο χαμηλό έχω ακούσει. Και νομίζω πως αυτά λέγονται από ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι που είχε επίδραση πάνω μου, ή με δυσκόλεψε ή με στεναχώρησε με την έννοια πως το φέρω βαρέως. Αλλά νομίζω πως είναι αυτά τα μικρά πράγματα τα οποία μερικές φορές σου στερούν την όρεξη του παιχνιδιού. Αλλά σχετικά με τον Κέβιν, είναι απίστευτος. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Έχω ζήσει λιγάκι στο Βέλγιο και γνωρίζω ότι οι Βέλγοι είναι καλά παιδιά και έχουν μία δική τους πλευρά που είναι πολύ γλυκιά, πολύ συμπαθητική και με την καλή έννοια, για να μην παρεξηγηθώ, λίγο επαρχιακή. Και εκτός αυτού θέλω να τονίσω πως είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής με τον οποίο χαίρομαι να παίζω γιατί έχει φοβερή ποιότητα».
Όλοι όσοι σε ζουν καθημερινά στου Ρέντη, αλλά και εμείς οι δημοσιογράφοι, μόνο θετικά σχόλια καταθέτουμε για τον άνθρωπο Ράφικ. Εσύ, ερχόμενος στον Ολυμπιακό απ' την ΑΕΚ, αισθανόσουν πως θέλεις ν' αποδείξεις κάτι;
«Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με ζουν στην καθημερινότητά μου και είναι κοντά μου, σίγουρα με εκτιμούν γι' αυτό που είμαι. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί σε όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει, κράτησα επαφές μαζί τους. Αλλά ακόμη και αν δεν κράτησα, όταν συναντιόμαστε, κάνουμε πλάκες, αστειευόμαστε, έχουμε μία καλή επαφή. Η αλήθεια είναι πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτήρα, αλλά δεν είμαι ψεύτης, δεν είμαι προδότης. Όταν είμαι με ανθρώπους οι οποίοι καταλαβαίνω πως θέλουν το κακό μου και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, έχω μία ανθρώπινη αντίδραση. Ξέρω ποιος είμαι  και ξέρω τι αξίζω και νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο, δεν έχω ν' αποδείξω τίποτα. Γιατί όταν είσαι φυσικός, τότε σε εκτιμούν οι άνθρωποι. Και εγώ θέλω να παραμείνω φυσικός».
Προσβλέπεις σε μία μακροχρόνια συνεργασία με τον Ολυμπιακό; Σε «γεμίζει» ο Ολυμπιακός ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή;
«Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά εδώ. Αν και ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να περίμεναν να μην τα πάω καλά εδώ. Αισθάνομαι καλά, παίζω καλά και παίρνω ευχαρίστηση απ' το γεγονός πως αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Είχα δύο όνειρα στη ζωή μου, εκτός απ' το να γίνω ποδοσφαιριστής. Ως ποδοσφαιριστής ήθελα να παίξω στο παγκόσμιο κύπελλο και στο Champions League. Ο Ολυμπιακός μου προσέφερε το Champions League. Και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ».
Και κάτι τελευταίο, η δύσκολη οικονομική κατάσταση στη χώρα, σε έχει επηρεάσει και αν βλέπεις αχτίδα φωτός στο βάθος του τούνελ. Σε ρωτάω εσένα, διότι γνωρίζω πως ξεκίνησες απ' τα χαμηλά για να φθάσεις ψηλά.
«Η αλήθεια είναι πως στη ζωή πρέπει να έχεις μία θετική στάση. Πρέπει να έχεις σημαντικούς λόγους για να συνεχίσεις να ζεις. Παρόλο που καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το κάνεις. Πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μία τεράστια τραγωδία. Γιατί οι Έλληνες είναι ένας πολύ ζωντανός λαός που έχει διάθεση και όρεξη για ζωή. Ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι να κάνουν υπομονή. Νομίζω πως η μόνη διέξοδος είναι η υπομονή και η θετική στάση. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του δύσκολες στιγμές. Κάθε άνθρωπος πρέπει να σκέφτεται ότι θα υπάρχει κάτι καλό στην πορεία. Η αλήθεια είναι πως όταν βγαίνω έξω και βλέποντας το μέσο όρο ζωής των Ελλήνων, παρατηρώ πως κάποιοι απ' αυτούς τα έχουν παρατήσει. Γιατί έχουν μάθει να ζουν καλύτερα. Και τώρα αυτό τους έχει απογοητεύσει. Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτή που ζούμε αυτή τη στιγμή, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να ξαναγίνουμε λίγο πιο απλοί και να  προσπαθήσουμε να σηκώσουμε και πάλι το ανάστημά μας. Είναι εύκολο να το λέει κανείς και δύσκολο να το κάνει. Αν εγώ έχω καταφέρει να το κάνω που είμαι ένας απλός άνθρωπος, τότε νομίζω πως και οι υπόλοιποι μπορούν να τα καταφέρουν».

www.olympiacos24.gr

Sold-out στο Αγρίνιο με φασαρίες

Sold-out στο Αγρίνιο με φασαρίες 

30/3/2012

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΤα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα Παναιτωλικού-Ολυμπιακού έγιναν ανάρπαστα επί τη εμφανίσει, ενώ δεν έλειψαν και μικροεντάσεις για αποκλεισμούς, ειδικά από φοιτητές.
Οι Αγρινιώτες οπαδοί σχημάτισαν από νωρίς σήμερα ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού, και τα 650 περίπου εισιτήρια που διατέθηκαν εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.
Δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις έξω από τα εκδοτήρια, ειδικά από φοιτητές του πανεπιστημίου στο Αγρίνιου, όταν διαπιστώθηκε πως δεν επιτρέπονταν να πάρουν εισιτήρια όσων η ταυτότητα δεν έγραφε ως τόπο διαμονής το Αγρίνιο.
Το  5.230 θέσεων γήπεδο του Παναιτωλικού λοιπόν αναμένεται να είναι κατάμεστο την Κυριακή, με την κρισιμότητα του παιχνιδιού για την ομάδα του Αγρινίου είναι πολύ μεγάλη, αφού κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία.

www.olympiacos24.gr/

Χάινς: «Είμαι έτοιμος για την Πόλη»! (video)

Χάινς: «Είμαι έτοιμος για την Πόλη»! (video) 31/3/2012

ΧΑΙΝΣO MVP του σημερινού τέταρτου προημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Σιένα, Κάιλ Χάινς, που βοήθησε τα μέγιστα για την πρόκριση του Θρύλου στο Φάιναλ-4, δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.
Συγκεκριμένα ο Χάινς είπε στα ΜΜΕ:


 www.olympiacos24.gr/

Η κίνηση του Μακούν και ο Ορμπάιθ

Η κίνηση του Μακούν και ο Ορμπάιθ

Αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Ζαν Μακούν, ο οποίος ρίχνει τις απαιτήσεις του για να κάνει πιο εύκολο το έργο των ερυθρολεύκων. Τι γίνεται με Πάμπλο Ορμπάιθ και Μπιλμπάο.
Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αποφασίσει το τι θα κάνει με τους Ζαν Μακούν και Πάμπλο Ορμπάιθ.
Ο Μακούν αγωνίζεται ως δανεικός από την Άστον Βίλα και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη όπως και ο Μακούν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, το ποσό όμως είναι απαγορευτικό.

Ο 28χρονος μέσος αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και σύμφωνα με της εφημερίδα "Γαύρος", ο Μακούν δέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να διευκολύνει τον Ολυμπιακό και να μείνει στον Πειραιά.

Ο Μακούν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα όσο είναι προπονητής ο Άλεξ Μακλίς.

Ο μάνατζερ του Μακούν θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Μπέρμπιγχαμ για να συζητήσει με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα ζητήσει από τους Άγγλους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους καθώς η επιθυμία του Μακούν να μείνει στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη.

Τι γίνεται με Ορμπάιθ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος επίσης είναι δανεικός, τα μηνύματα που φτάνουν από Ισπανία είναι αισιόδοξα, καθώς ο προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα δεν δείχνει ζεστός για επιστροφή του παίκτη.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που παραμείνει στο πάγκο των Βάσκων, το έργο του Ολυμπιακού για απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη θα γίνει πιο εύκολο.

Βέβαια, ο Μπιέλσα ελέω των εξαιρετικών εμφανίσεων της Μπιλμπάο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αλλάξει επαγγελματική στέγη.

Αν συμβεί αυτό τότε είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος αποτελεί μία σταθερή αξία για τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δηλωσεις προπονητων

 Δηλωσεις προπονητων

31/3/2012

Ίβκοβιτς: "Αφιερωμένη στον κουμπάρο μου"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στον κουμπάρο του, Τάσο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή, ενώ τόνισε: "η φετινή ομάδα, είναι από τις αγαπημένες μου".
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ευτυχής Ντούσαν Ίβκοβιτς για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι από τις αγαπημένες του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη επί της Σιένα στον κουμπάρο του, Τάσο, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την ζωή.
Ο Σέρβος τεχνικός αρχικά αφιέρωσε τη νίκη: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κουμπάρο μου… Ήταν μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς πλέον δεν είναι κοντά μας".

Για το παιχνίδι, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Κερδίσαμε δίκαια και θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι μετά το όχι καλό ξεκίνημα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι καλύτερο. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Δίκαια θα πάμε στο φάιναλ φορ. Είχαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα. Το περίμενα ότι η Σιένα θα ήταν συγκεντρωμένη και ότι θα έπαιζε στην μεγαλύτερη διάρκεια με δύο πόπιντ γκαρντ τους ΜακΚάλεμπ και Ζήση και δύο ψηλούς τους Άντερσεν και Λαβρίνοβιτς.

Το ότι ξεκίνησαν τόσο δυνατά είχε να κάνει και με το ότι μείναμε χωρίς τον Ντόρσεϊ, ο οποίος βγήκε νοκ άουτ από ένα καθαρό αντιαθλητικό φάουλ. Πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Ήταν καθαρά αντιαθλητικό φάουλ… Πρέπει να συζητήσουμε για τον τρόπο παιχνιδιού. Στόχος είναι να τραυματιστούν ή να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό;

Η Σιένα ήταν πολύ καλή και είχε καλά ποσοστά… Εμείς υπό πίεση δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Είχαν 4/5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτη φορά είχαν τόσο υψηλά ποσοστά. Τα παιχνίδια της σειράς με εξαίρεση το τρίτο ήταν σα να ήταν ζωντανά… Απόψε ζήτησα από τους παίκτες μου να μην μας φύγουν πάνω από 5 πόντους… Εμείς ανεβάσαμε ρυθμό, είχαμε καλό έλεγχο και φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε κάποια λάθη εξαιτίας των οποίων το παιχνίδι δεν τελείωσε νωρίτερα όπως έπρεπε. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε αυτή την σειρά με την περσινή. Κάναμε μόνο 7 λάθη, μοιράσαμε 12 ασίστ και πήραμε 17 επιθετικά ριμπάουντ… Παίξαμε και για τον Ντόρσεϊ. Ο πάικτης ήθελε να παίξει, αλλά εγώ αποφάσισα να μην τον βάλω. Ήταν λογικό και ανθρώπινο".

Για την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια, τόνισε: "Ηταν συγκινητικό που ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατέβηκε να μας δώσει συγχαρητήρια. Του υποσχέθηκα ότι όλη η ομάδα θα πάει στο Πατριαρχείο".

Για το αν ο φετινός Ολυμπιακός είναι από τις αγαπημένες του ομάδες, δήλωσε: "Ναι, ο φετινός Ολυμπιακός είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες. Στην αρχή της σεζόν ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Έπρεπε να φτιάξω την ομάδα και να αλλάξω την ψυχολογία της διοίκησης που ήταν έτοιμη να φύγει. Μετά από έναν τέτοιο πόλεμο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τους είχα πει ότι πρέπει να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια ακόμη και αν δεν κερδίζαμε, γιατί τουλάχιστον θα είχαμε προσπαθήσει. Ο χρόνος δούλεψε υπέρ μας. Είχα πει ότι αν πάμε στα πλέι οφ θα είναι μεγάλη επιτυχία, όμως, τους είπα επίσης ότι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν θα ευχαριστηθούμε μόνο με την πρόκριση. Έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης".

Για την κατάσταση των Ντόρσεϊ και Βασιλόπουλου, σχολίασε: "Ο Ντόρσεϊ πήρε το ΟΚ από τους γιατρούς να παίξει και ήρθε στην πρωινή προπόνηση. Το ότι ήρθε στο ξενοδοχείο ενώ είχα αποφασίσει να βάλω τον Βασιλόπουλο ίσως να μας έκανε κακό. Δεν ένιωθε καλά, είχε φοβερό πονοκέφαλο και εγώ αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω. Ο Βασιλόπουλος δεν θα ήταν έτοιμος, αλλά ήθελα έναν τόσο καλό παίκτη και άνθρωπο δίπλα στην ομάδα. Θα δούμε στο μέλλον. Δεν είναι εύκολη υπόθεση".

Σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του ματς, είπε: "Δεν είδα τι έγινε. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Ρώτα τον προπονητή και τους παίκτες της Σιένα. Εγώ έβαλα το κορμί μου για να τους προστατεύσω".

Πιανιτζιάνι: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια, υμνώντας τους Πειραιώτες για την άμυνα τους.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σιμόντε Πιανιτζιάνι εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του, αλλά αμέσως τόνισε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του. Παράλληλα, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έδωσε συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία και επεσήμανε πως οι πιθανότητες των Πειραιωτών απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό είναι μοιρασμένες.
Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά, σχολίασε: "Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για εμάς, χωρίς τον Θόρτον με τους Μος και Λαβρίνοβιτς να παίζουν στο 20% και άλλα προβλήματα, έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ηταν μια ισορροπημένη σειρά. Παίξουμε καλό μπάσκετ και αυτό είναι καλό για εμάς.

Προφανώς χάσαμε την μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς όταν είχαμε έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά στα τελευταία λεπτά χάσαμε την διαφορά και ματς. Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Είμαι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά προσπαθήσαμε. Προφανώς χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε. Χάσαμε αρκετά ανοικτά σουτ, ενώ τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ίσως εκείνα που άλλαξαν τον ρυθμό του αγώνα.

Σε πρώτα τρία δεκάλεπτα σουτάραμε μόλις μία βολή και αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ. Οι βολές ήταν 23-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο αντίπαλός μας πίεζε στην άμυνα, ειδικά στις αλλαγές των ψηλών και θεωρώ ότι αξίζαμε να πάρουμε κάποια φάουλ για να σουτάρουμε βολές. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Στο 4ο δεκάλεπτο σε αυτό το κρίσιμο σημείο έκανε μόλις 2 φάουλ. Ηταν πολύ συγκεντρωμένος και έκανε πολύ καλή αμυντική δουλειά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το τεχνικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά ώστε αυτή την κρίσιμη στιγμή να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα, τόνισε: "Όταν φτάνεις στον ημιτελικό, είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Η Μπαρτσελόνα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, ξέρει καλά τι εστί φάιναλ φορ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει σωστή καθοδήγηση, έχει ενθουσιασμό και οι πιθανότητες θα είναι 50%".

Για το αν θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα του την προσεχή χρονιά, απάντησε: "Στο τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε με την διοίκηση για το μέλλον της ομάδας… Εχουμε αντιμετωπίσει και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε απίστευτα προβλήματα τραυματισμών. Παρόλα αυτά τα πάμε περίφημα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ιταλίας, οδηγούμε το ιταλικό πρωτάθλημα και φτάσαμε μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εχουμε υψηλό μέσο όρο ηλικίας και σίγουρα το καλοκαίρι θα πρέπει να φέρουμε φρέσκο αίμα στην ομάδα".

www.redplanet.gr/