ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Και πάλι "αναρχικοί" στο ΟΑΚΑ;

Και πάλι "αναρχικοί" στο ΟΑΚΑ;
4/12/2010 20:04:49 (rednews)
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ;Για άλλη μία φορά είχαμε επεισόδια σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και στο ξεκίνημά του, οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν έξω από το ΟΑΚΑ με την αστυνομία. Οπως πάντα χωρίς λόγο και αφορμή. Η αστυνομική δύναμη χρησιμοποίησε δακρυγόνα με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα και εντός γηπέδου και να διακοπεί το ματς για 15 λεπτά. Βέβαια η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα επικαλεστεί τους γνωστούς αναρχικούς, οι οποίοι κάθε φορά που γίνονται επεισόδια σε αγώνα των πρασίνων έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο...

Red-Bill vs V-Span

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμέτωπος με τον περυσινό… εαυτό του σε ένα virtual «μονό» υπό στατιστικού πρίσματος. Ποιος είναι καλύτερος, ο RedBill του Ολυμπιακού ή ο V-Span του Παναθηναϊκού; Μετά από δυο μήνες («ερυθρόλευκης») αγωνιστικής δράσης, το RedPlanet.gr δίνει την απάντηση.
Αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή σε ολόκληρη την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βασίλης Σπανούλης πέταξε τα πράσινα του Παναθηναϊκού και μετακόμισε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.
Oι πρόεδροι των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσαν στον Kill-Bill ακριβώς αυτό που αναζητούσε: τα κλειδιά μιας εκ των σπουδαιότερων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου. Ο ίδιος ο Σπανούλης βρήκε αυτό που έψαχνε εναγωνίως. Έναν σύλλογο να ηγηθεί, να νιώσει ότι αυτός είναι η πριμαντόνα μεταξύ ίσων, να πάψει να αισθάνεται απλώς… σωματοφύλακας και να ντυθεί κανονικός Ντ’ Αρτανιάν.

Ο «κόκκινος» Σπανούλης

Ο απολογισμός, βεβαίως, θα γίνει τον Μάιο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό αυτό που τελικά μετράει είναι η συλλογή των τίτλων, οπότε το ασφαλές συμπέρασμα θα βγει την άνοιξη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο ήδη για δικαίωση της επιλογής Σπανούλη κρίνοντας από τη στατιστική ανάλυση των πεπραγμένων του στο λιμάνι, αλλά και από τη συνολική αγωνιστική παρουσία του με τα «ερυθρόλευκα» χρώματα.

Red-Bill: 12,5 πόντοι και 7,2 (!) ασίστ στην Α1

Στην εφετινή Α1, ο Red-Bill καταμετρά 12,5 πόντους σε 26,5 λεπτά ανά αγώνα, στο σύνολο των έξι έως τώρα αναμετρήσεων. Αντίθετα, με τον Παναθηναϊκό πέρυσι τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 10,9 και 21,4 σε 22 αγώνες της κανονικής περιόδου. Ο Σπανούλης έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και περισσότερους πόντους μέσο όρο, όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Εκεί που διαπρέπει και οδηγεί ολόκληρο το Πρωτάθλημα είναι οι ασίστ, μοιράζοντας 7,2 ανά αγώνα, επίδοση καταπληκτική. Ο Red-Bill έχει τη μόνιμη οδηγία από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να κατεβάζει αυτός την μπάλα, είτε μοιράζεται τις θέσεις των γκαρντ με τον Τεοντόσιτς, είτε με τον Παπαλουκά. Πραγματικά, ο διεθνής σταρ είναι πολύ περισσότερο δημιουργικός όταν έχει την μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του, σε αντίθεση με τους άλλους δυο συνοδοιπόρους του, οι οποίοι μπορούν να δώσουν τελική πάσα ακόμη και χωρίς ντρίμπλα.

Η αναβάθμιση και τα ποσοστά

Τα ποσοστά του νέου αρχι-σκόρερ των Πειραιωτών είναι λίγο πεσμένα. Εντός παιδιάς σούταρε πέρυσι με το (εξωπραγματικό για περιφερειακό) 59% και εφέτος συνεχίζει με το εξαιρετικό 53%. Έξω από τη γραμμή του τριπόντου, ο Kill-Bill είχε από τα 6μ25 ποσοστό 46% και από τα 6μ75 σημαδεύει με 39%. Στις ελεύθερες βολές, τα κλεψίματα και τα ριμπάουντ οι αριθμοί του είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι (78%, 1,3, 1,5 εφέτος, 81%, 1,0, 1,1 πέρυσι, αντιστοίχως). Πάντως, τα χαμηλότερα ποσοστά είναι και αυτά δείγμα… αναβάθμισης ρόλου για τον Σπανούλη. Μην το… γελάτε. Ο Red-Bill βρίσκεται περισσότερη ώρα στο παρκέ, παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες, σουτάρει πιο πολύ, οπότε αναμενόμενο είναι να έχει ελαφρά πτώση στην ευστοχία του, ενώ και η μεταφορά της γραμμής των τριών πόντων έχει και αυτή τη σημασία της.

Η καλύτερη Ευρωλίγκα της καριέρας του

Στην Ευρωλίγκα, ο Σπανούλης είναι ακόμη καλύτερος. Πετυχαίνει 14,1 πόντους σε 29 λεπτά ανά αγώνα (7 αγώνες ως τώρα), ενώ δεν έχει πέσει ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο σκοράροντας πάντα πάνω από δέκα πόντους. Πέρυσι, είχε σε 14 αγώνες, 10,3 πόντους σε 25 λεπτά. Ακόμη και στην κορυφαία σεζόν του στην Ευρωλίγκα, αυτή του 2009, η οποία τον βρήκε με το τρόπαιο και το έπαθλο του MVP ανά χείρας, ο Σπανούλης σημείωνε 10,5 πόντους μέσο όρο. Στις ασίστ, μοιράζει εφέτος 4,9, αντίθετα την περασμένη περίοδο 3,6. Τα ποσοστά του είναι στα δίποντα 44% και στα τρίποντα 40%, ενώ πέρυσι οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 50% και 28%.

Η δικαίωση και ο «ερυθρόλευκος» τίτλος

Πρόκειται για τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες η στατιστική αντικατοπτρίζει την απόλυτη αλήθεια. Ο Σπανούλης αγωνίζεται απελευθερωμένος, έχει επιδείξει καταπληκτική προσαρμοστικότητα παρά το τολμηρό της θερινής απόφασής του να διαβεί τον Ρουβίκωνα, δίνει σε κάθε αγώνα το μέγιστο της προσπάθειάς του, κατανοεί το ρόλο του και το κυριότερο δείχνει να το απολαμβάνει σε κάθε κίνησή του εντός παρκέ. Σύμφωνοι, εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Kill-Bill μοιάζει πιο απόμακρος απ’ όσο τον είχαμε συνηθίσει στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτή φαίνεται να είναι μια συνειδητή επιλογή για το καλό του ιδίου και της ομάδας. Δικαιώνεται πλήρως έως στιγμής ο Σπανούλης για την καλοκαιρινή επιλογή του. Το ζητούμενο είναι, οι αυξημένοι αριθμοί του Red-Bill να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην πολυπόθητη κατάκτηση του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πτήση χωρίς επιστροφή για Ροτέν

Πτήση χωρίς επιστροφή για Ροτέν


Ο 32χρονος Γάλλος δοκιμάστηκε σε δύο προπονήσεις της ΑΕΚ, έδειξε καλά στοιχεία αλλά εμφανίστηκε βαρύς. Αναχωρεί το Σάββατο για την πατρίδα του και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει η μετεγγραφή.
Ο Ζερόμ Ροτέν δεν θα γίνει κάτοικος Αθηνών. Ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα μείνει στη χώρα μας μέχρι το Σάββατο αφού δεν ήταν διατεθειμένος να δοκιμαστεί για μέρες από την ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να δει αρκετά πράγματα στις δύο προπονήσεις που έκανε ο Γάλλος μαζί με την ομάδα, αλλά αυτό που τον προβληματίζει είναι η κακή φυσική του κατάσταση.

Ο παίκτης δεν πέρασε εργομετρικά και η εκτίμηση είναι ότι η μετεγγραφή δεν θα ολοκληρωθεί. Ο ίδιος είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και δεν μπορεί να περιμένει "αιωνίως" την απόφαση του Χιμένεθ.

Τετ α τετ και «ντόπες» Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη

Τετ α τετ και «ντόπες» Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη


Τον Γιάννη Φετφατζίδη προετοίμασε ψυχολογικά ενόψει Καβάλας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε στον πιτσιρικά των Πειραιωτών ότι τον πιστεύει και περιμένει να τον δει να ξεχωρίζει.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα αναλάβει εκτός απροόπτου να καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού απέναντι στην Καβάλα μιας και ο Ισπανός σταρ είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετό καιρό.
Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την πρωτοβουλία να «ντοπάρει» ψυχολογικά τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βάσκος έπιασε τον «Φέτφα», τονίζοντας του ότι τον πιστεύει πολύ και περιμένει στα επόμενα παιχνίδια να αρπάξει την ευκαιρία του στην βασική ενδεκάδα και να δείξει πόσο ταλέντο έχει:
«Είναι καιρός να ανεβάσεις τον ρυθμό σου. Από δω και πέρα πρέπει να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες για να βοηθήσεις την ομάδα. Εγώ σε στηρίζω γι’ αυτό δεν πρέπει να έχεις άγχος. Έχεις την ποιότητα και τις ικανότητες να ξεχωρίσεις», τόνισε ο Βάσκος προπονητής στον μικρό, προετοιμάζοντας τον έτσι για το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Θρύλου με την Καβάλα.
(Πηγή) gazzetta.gr

Εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός
3/12/2010
2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ…Το παιχνίδι με την Μλάντοστ και η ήττα με 9-8, ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την επιστροφή τους στις νίκες. Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ (14:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού τα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου με προορισμό την «Νύφη του Βορρά», ενώ στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο www.olympiacos.org, ο διεθνής περιφερειακός του Θρύλου, Γιάννης Φουντούλης:

Με φόντο την δεύτερη θεση

Με φόντο την δεύτερη θεση
3/12/2010
ΟΣΦΠ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00…Την ευκαιρία να αφήσει πίσω της τον Ηρακλή, έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη» που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00).
Ολυμπιακός και Ηρακλής ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κάτι που αναφέρει στις δηλώσεις τις στο www.olympiacos.org η ακραία του Θρύλου (και πρώην παίκτρια του Γηραιού) Εύα Χαντάβα: «Η ισοβαθμία με τον Ηρακλή κάνει τον μεταξύ μας αγώνα ντέρμπι. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη από την οποία θα έχουμε διπλό κέρδος. Αφενός θα ξεφύγουμε βαθμολογικά από τον Ηρακλή και αφετέρου θα μας τονώσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τη Γαλατά Σαράϊ. Εχουμε προετοιμαστεί καλά καθώς καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να εμφανίζεται ολοένα και καλύτερη».

Όσον αφορά τους άντρες, το, προγραμματισμένο για το Σάββατο, παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών, έχει αναβληθεί λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος επ’ αόριστον από πλευράς Λίγκας.

Από Μάλαγα... Βρυξέλλες!

Από Μάλαγα... Βρυξέλλες!

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα παραμείνει στη Μάλαγα, απ' όπου θα αναχωρήσει με προορισμό τις Βρυξέλλες για τον αγώνα με τη Σαρλερουά.
Την επόμενη Πέμπτη (9/12, 21:45), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μάλαγα με την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Ωστόσο, η ερυθρόλευκη αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Ανδαλουσία την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή (12/12), όταν και θα αναχωρήσει με προορισμό τις Βρυξέλλες, καθώς τη Δευτέρα (13/12, 21:30) προγραμματίστηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαρλερουά.

O παλιός καλός Μπουρούσης

O παλιός καλός Μπουρούσης

Ο Μπουρούσης βρίσκει ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, είναι τρίτος ριμπάουντερ στην Ευρωλίγκα και έχει ανεβάσει τα συνολικά ποσοστά του
Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει αναβάσει την απόδοση του στους τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και σιγά-σιγά, ξαναβρίσκει το παλιό-καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Ο Έλληνας σέντερ, πλέον, είναι σε τροχιά στο να θυμηθεί και να επαναλάβει τις προ διετίας (2008-09) εντυπωσιακές εμφανίσεις του, όταν και αναδείχθηκε, τότε, στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.
Άλλωστε, η περσινή σεζόν (2009-10), ήταν γεμάτη από ατυχίες και τραυματισμούς που πήγαν τον Γιάννη Μπουρούση πίσω, αλλά φέτος ο "ψηλός" δείχνει έτοιμος να επαναλάβει την συγκλονιστική σεζόν που έκανε προ διετίας στην Ευρωλίγκα

Σπουδαίο όπλο ο Μαυροκεφαλίδης

Σπουδαίο όπλο ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξελίσσεται σε... μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, έχοντας διπλασιάσει τις επιδόσεις του σε πόντους και ριμπάουντ.
Αν και έρχεται από τον πάγκο, καθώς ο Ματ Νίλσεν αρχίζει στη βασική πεντάδα, προσφέρει πολύτιμες λύσεις κυρίως στον επιθετικό τομέα.
Ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ παίζει τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τη περυσινή αγωνιστική περίοδο, όταν αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 10 λεπτά. Στην τρέχουσα σεζόν, έχει φτάσει τα 21 λεπτά κατά μέσο όρο, σκοράρει 10.5π και μαζεύει 5.5 ριμπάουντ. Πέρσι είχε 5.4π και 2.2ρ.

Ο Μαυροκεφαλίδης σουτάρει με 63% και είναι ο πέμπτος παίκτης του Ολυμπιακού (μαζί με Σπανούλη, Τέοντοσιτς, Νεστέροβιτς και Μπουρούση) που έχει διψήφιο μέσο όρο πόντων με τον Ολυμπιακό στην φετινή Ευρωλίγκα.

Red-Bill vs V-Sp

Red-Bill vs V-Sp 

03 Δεκέμβριος 2010

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμέτωπος με τον περυσινό… εαυτό του σε ένα virtual «μονό» υπό στατιστικού πρίσματος. Ποιος είναι καλύτερος, ο RedBill του Ολυμπιακού ή ο V-Span του Παναθηναϊκού; Μετά από δυο μήνες («ερυθρόλευκης») αγωνιστικής δράσης, το RedPlanet.gr δίνει την απάντηση.
Αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή σε ολόκληρη την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βασίλης Σπανούλης πέταξε τα πράσινα του Παναθηναϊκού και μετακόμισε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.
Oι πρόεδροι των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσαν στον Kill-Bill ακριβώς αυτό που αναζητούσε: τα κλειδιά μιας εκ των σπουδαιότερων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου. Ο ίδιος ο Σπανούλης βρήκε αυτό που έψαχνε εναγωνίως. Έναν σύλλογο να ηγηθεί, να νιώσει ότι αυτός είναι η πριμαντόνα μεταξύ ίσων, να πάψει να αισθάνεται απλώς… σωματοφύλακας και να ντυθεί κανονικός Ντ’ Αρτανιάν.

Τέσσερις ερυθρόλευκοι στην εκδήλωση


Τέσσερις ερυθρόλευκοι στην εκδήλωση

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/12, 19:30), οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ματ Νίλσεν και Τζαμόν Γκόρντον θα δώσουν το "παρών" στην Έκθεση Αυτοκινήτου του επίσημου χορηγού της πειραϊκής ομάδας (Πεζό) στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:30 και τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν τέσσερις παίκτες.

«Παρών» και ο Κομινάκης

«Παρών» και ο Κομινάκης
3 | 12 | 2010

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα. Εκτός από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν εκεί, μαζί θα είναι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κομινάκης.

Το ματς με την Καβάλα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τους "Αργοναύτες", αλλά επειδή οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλή βαθμολογική θέση, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν πάρα πολύ επικίνδυνοι.

Για αυτή την προσπάθεια, όποιος αρωγός βρεθεί στην Καβάλα, καλά θα κάνει, αφού θα γίνει με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Εκτός λοιπόν από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στην εξέδρα, ο Θρύλος θα έχει τη βοήθεια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Σωκράτη Κομινάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα, πως την στηρίζει και πως σε κάθε βήμα της θα είναι κοντά. Ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και τα κάνει όλα για τον λαό του.

Η αρχηγική παρουσία του Κομινάκη, μάλιστα, στο γήπεδο, θα βοηθήσει και τους παίκτες από τη μεριά τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο ψάξιμο...

Στο ψάξιμο...
4/12/2010
Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ...Το παιχνίδι με την Καβάλα την Κυριακή κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας έκανε αρκετές δοκιμές στο αρχικό σχήμα. Αυτό που τον προβληματίζει είναι η κάλυψη της αριστερής θέσης με την απουσία του Ριέρα, κάτι όμως που θα έχει ως συνέπεια την ενδεχόμενη "μετακίνηση" και άλλων ποδοσφαιριστών. Οι λύσεις για την αριστερή πλευρά είναι αρκετές. Μιραλάς, Ζαϊρί, Νέμεθ, Φετφατζίδης. Εάν επιλεγεί ο Μιραλάς τότε στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πάντελιτς, εάν κάποιος από τους άλλους δύο τότε ο Πάντελιτς μένει εκτός αρχικού σχήματος και ο Μιραλάς μένει μόνος του στην επίθεση. Μάλλον το τελικό σχήμα θα το μάθουμε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα...

Έτοιμος και στην… αποστολή ο Μέλμπεργκ!

Έτοιμος και στην… αποστολή ο Μέλμπεργκ!


Ο Ολαφ Μέλμπεργκ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα με την υπόλοιπη ομάδα, αποδεικνύοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο Σουηδός σέντερ μπακ, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δύσκολα θα ξεκινήσει στην βασική 11άδα στο ματς με την Καβάλα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν, Σαγέντ Μοχάμμαντ Τζαμίλ, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Παρασκευή (3/12).
Αφορμή, η διοργάνωση του 8ου αγώνα κατά της Φτώχειας, που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης", μεταξύ των Φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο και της ομάδας των All Stars του Ολυμπιακού.
"Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους των 90.000 Πακιστανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και εκ μέρους του λαού του Πακιστάν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να σας ευχαριστήσουμε για την ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργανώνετε με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, ώστε να βοηθηθεί ο λαός του Πακιστάν που ακόμη και τώρα πλήττεται και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση από τις πλημμύρες των περασμένων μηνών", αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην αποστολή.

Ενδεκαδάτος ο Ιμπαγάσα

Ενδεκαδάτος ο Ιμπαγάσα

Ο Άριελ Ιμπαγάσα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Καβάλα (19:30), τα αγωνιστικά πλάνα του Βαλβέρδε για το παιχνίδι
Ύστερα από διάστημα ενός μήνα, ο Άριελ Ιμπαγάσα, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/12), με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Καβάλα (19:30, Novasports1), για την 13η αγωνιστική της Superleague.
Η τελευταία φορά που ο 34χρονος (27/10/1976) μέσος αγωνίστηκε ως βασικός σε παιχνίδι των Πειραιωτών, ήταν στις 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια λόγω τραυματισμού απουσίασε από τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού, απέναντι σε Πανιώνιο, Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά αγωνίστηκε στο ματς ως αλλαγή, στην θέση του Άλμπερτ Ριέρα.

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE 



Άλλος δροσίζεται, άλλος ζορίζεται…

Αφού ο Παναθηναϊκός επιδιώξει να «δροσίσει» -με τον Πανσερραϊκό- τη δίψα των οπαδών του (και) για θέαμα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στην -πάντα ζόρικη- Καβάλα να μείνει συγκάτοικός του στην κορυφή!

Νωρίτερα, η ΑΕΚ ελπίζει να μη ζοριστεί από τον Ατρόμητο, ενώ Λάρισα και Άρης (με φιλοξενούμενους ΠΑΟΚ και Αστέρα αντίστοιχα) θα «δροσιστούν» με φιέστες -για «AEL FC ARENA» και… «Βιθέντε Καλντερόν»!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ - "Πριμ στην Λα Κορούνια ο Ολυμπιακός!" (VIDEOS+PHOTOS)





ΡΙΒΑΛΝΤΟ - "Πριμ στην Λα Κορούνια ο Ολυμπιακός!"


Απίστευτη καταγγελία έκανε ο Ριβάλντο και «καρφώνει» τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, οι Ερυθρόλευκοι είχαν τάξει πριμ στην Λα Κορούνια να νικήσει την Μονακό ώστε να περάσουν αυτοί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2004-05!

Ενέργεια που σίγουρα πάει κόντρα στους νόμους και τα ήθη της ΟΥΕΦΑ, αλλά και στην πράξη δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται. Βλέπετε στο ματς εκείνο οι Ισπανοί έχασαν με 0-5 μέσα στο Ριαθόρ από τους Γάλλους, την ώρα που ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα ύ στο «Άνφιλντ» με 3-1, μένοντας εκτός των «16».

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κωφίδης δεν πληρώνει στα...διόδια. Δείτε σε video τις αντιδράσεις του Έλληνα προπονητή

Ο Σάββας Κωφίδης αρνείται να πληρώσει στα διόδια! Δείτε σε video τις αντιδράσεις, τη στάση την οποία τηρεί και την προσφώνηση... "Ολυμπιακάρα" από τον υπάλληλο!
Οι οδηγοί που επιλέγουν να μην πληρώσουν στα διόδια είναι αρκετοί στη χώρα μας. Όταν βλέπεις λακκούβες, κακοτραχαλιές και δρόμους μίας λωρίδας στο εθνικό δίκτυο, είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να τους κακολογήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη δεν πληρώνει διόδια.

Τα videos μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Μαρτυρούν ωστόσο, και την ευγένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή. Όπως και το διαχρονικό πάθος του για τη χαρντ ροκ μουσική, η οποία ακούγεται μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Κωφίδης δεν διστάζει να ανοίξει και μόνος του την μπάρα, όταν δεν βρει πρόθυμο ελεγκτή, ενώ πάντα ενημερώνει πρώτος για την πινακίδα του. Τη μάθαμε απέξω τόσες φορές που την αναφέρει... Προφανώς, βέβαια, για να καταγραφεί η ανυπακοή του, που δεν μοιάζει και τόσο ανυπακοή, από τη στιγμή άλλωστε, που κόντεψε (ή κοντεύει) να λάβει τεράστιες διαστάσεις το κύμα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι πράττουν ακριβώς στα διόδια ό, τι και ο πρώην διεθνής παίκτης...



Βλέπει Καμενί για την θέση του Νικοπολίδη ο Ολυμπιακός

Βλέπει Καμενί για την θέση του Νικοπολίδη ο Ολυμπιακός


Ο Ούρκο Πάρντο έχει περάσει με καλό βαθμό τα περισσότερα τεστ ως βασικός στον Ολυμπιακό, όμως στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κάρλος Καμενί για διάδοχος του Νικοπολίδη στο τέλος της σεζόν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Redplanet.gr» ο 26χρονος πορτιέρο της Εσπανιόλ, με 58 συμμετοχές στην Εθνική Καμερούν και τη συνεχή παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (167 συμμετοχές) με την φανέλα της Εσπανιόλ από το 2004 είναι στα υπόψιν του Βάσκου τεχνικού του Θρύλου, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον διεθνή γκολκίπερ.

Τρείς προς αποχώρηση από του Ρέντη, οι δύο σίγουροι…

Τρείς προς αποχώρηση από του Ρέντη, οι δύο σίγουροι…


Δυο παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, ο Ζαϊρί και ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Μήτρογλου μένει έκτος εάν ζητήσει ο ίδιος να φύγει.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απογοητευμένος από τον Ζαουάντ Ζαϊρί και από τον Γκαλίτσιο και για αυτό αναμένεται οι δυο ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν παρελθόν σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».
Ο Ζαϊρί λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι οπότε μπορεί να μείνει μέχρι τότε, ενώ ο Γκαλίτσιος θα παραχωρηθεί δανεικός είτε σε άλλη ελληνική ομάδα ή σε ομάδα του εξωτερικού.
Όσον αφορά τον Μήτρογλου δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα ο Βαλβέρδε ή ο Ολυμπιακού, αλλά αν ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει προσωρινά για να παίρνει χρόνο συμμετοχής και λόγο της εθνικής τότε ο Ολυμπιακός δεν θα του κλείσει την πόρτα.
(Πηγή) gazzetta.gr

23/12/09 Τα πρωτα γενεθλια του ALEX WEB RADIO





Ο Ριβάλντο απέκτησε τον... εαυτό του

Ο Ριβάλντο απέκτησε τον... εαυτό του

 
Παίκτης της Μότζι Μίριμ είναι κι επισήμως ο Ριβάλντο. Ο 38χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με τον βραζιλιάνικο σύλλογο και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ριβάλντο!
"Νιώθω καλά σωματικά και πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις αγωνιστικές απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο μου δεν είναι έτοιμο καθώς πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες νομικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν χρόνο", τόνισε ο πρώην διεθνής μέσος της Βραζιλίας, ο οποίος από το 2008 είναι πρόεδρος του συλλόγου όπου άρχισε την καριέρα του.

"Εδώ και δύο χρόνια που είμαι στην προεδρία του συλλόγου έχουμε κάνει βήματα προόδου. Έχουμε αξιόλογο προπονητή και πολύ καλό ρόστερ. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο".

Όσο για το εάν είναι χαρούμενος ως πρόεδρος ή ως παίκτης, απάντησε: "Σήμερα ο παίκτης είναι πιο ευτυχισμένος από τη διοίκηση!"

Αποχώρηση από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με αιχμές!

Αποχώρηση από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με αιχμές!


Την οριστική αποχώρησή του από το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ως εκπρόσωπος της «Ένωσης 1924» έκανε γνωστή ο Κυριάκος Χήνας με ανακοίνωσή του, στην οποία αφήνει αιχμές για τη διοίκηση και εκφράζει τον προβληματισμό του για το πού οδεύει ο σύλλογος. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «μαύρη αλήθεια» από τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ, για «δονκιχωτικές δηλώσεις και ύφος νάρκισσου», για «απαράδεκτη εκμετάλλευση των συμβόλων και του σήματος της ομάδας από ιδιωτικές εταιρείες», ενώ χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αιχμές για την FIFA από τους εξοργισμένους Αυστραλούς!

Αιχμές για την FIFA από τους εξοργισμένους Αυστραλούς!


Οργή επικρατεί στην Αυστραλία ύστερα από την απόφαση της FIFA να αναθέσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Λόγος για διαφθορά στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γίνεται από τον Τύπο της χώρας.
«Αποκλειστήκαμε γιατί είμαστε πολύ έντιμοι. Δεν είναι στο DNA των Αυστραλών να δωροδοκούν στο χώρο του αθλητισμού», είπε ο Ρον Γουόλκερ, μέλος της Αυστραλιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής του Γκραν Πρι της Formula 1 της Μελβούρνης.

Απάντηση Πούτιν στα αγγλικά ΜΜΕ για το Μουντιάλ

Απάντηση Πούτιν στα αγγλικά ΜΜΕ για το Μουντιάλ


Ως απαράδεχτες χαρακτήρισε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντίμιρ Πούτιν τις κατηγορίες των αγγλικών μέσων ενημέρωσης για διαφθορά σε βάρος μελών της FIFA, φτάνοντας στην Ελβετία μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης.
Ο 58χρονος Ρώσος πολιτικός απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και μάλιστα χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους με την ελβετική λέξη «Gruezi».

Σε Ρωσία και Κατάρ τα Μουντιάλ

Σε Ρωσία και Κατάρ τα Μουντιάλ

Σε δύο χώρες που δεν έχουν διοργανώσει ποτέ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αποφάσισε να αναθέσει τα δύο επόμενα Μουντιάλ, η FIFA. Αυτό του 2018 θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, το Κατάρ θα γίνει η πρώτη αραβική χώρα που θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Δείτε πώς το Κατάρ ετοιμάζεται να αφήσει άφωνο ολόκληρο τον κόσμο! Ο Πούτιν το ισχυρό χαρτί των Ρώσων.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, η Ρωσία κατάφερε να ξεπεράσει στην ψηφοφορία το μεγάλο φαβορί, την Αγγλία αλλά και τις υποψηφιότητες από Ολλανδία-Βέλγιο και Ισπανία-Πορτογαλία. Η Αγγλία αποκλείστηκε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία, λαμβάνοντας μόλις δύο ψήφους (!) και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες μουρμούρες σχετικά με την στάση του βρετανικού Τύπου τις προηγούμενες ημέρες. Διαβάστε εδώ πώς εξελίχθηκαν οι ψηφοφορίες.

“Επιδιώκουν την παναθηναϊκή λεζάντα με επαγγελματίες οπαδούς”

“Επιδιώκουν την παναθηναϊκή λεζάντα με επαγγελματίες οπαδούς”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα κοινά του Παναθηναϊκού προσφέροντας 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, ενώ άφησε αιχμές κατά Βγενόπουλου και Πατέρα.

Η δήλωση του κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου αναφέρει τα ακόλουθα:

Η κριτική των παικτών με Μπάμπεργκ

Η κριτική των παικτών με Μπάμπεργκ

Το RedPlanet.gr αναλύει την αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Μπάμπεργκ με 86-69 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από το 11ο λεπτό του αγώνα και έπειτα ανέλαβαν πλήρως τα ηνία πάνω στο παρκέ και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.
Θοδωρής Παπαλουκάς: Η καλύτερη και πιο μεστή εμφάνιση του αρχηγού τη φετινή σεζόν. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τους 10 πόντους του σε αυτό το διάστημα, με 5/5 δίποντα! Πλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν να μην σταθεί ξανά άτυχος ο Παπαλουκάς, μετά τους δύο πρόσφατους διαδοχικούς τραυματισμούς που είχε. Αγωνίστηκε 22:47 (10 πόντοι, 5/6 δίποντα, 0/2 βολές, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ). Θύμισε για λίγο τον "Τεό" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ 86-69 (VIDEO)

Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ 86-69

Ο Ολυμπιακός πήρε εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο στη Γερμανία, νικώντας εύκολα την Μπάμπεργκ με 86-69 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Euroleague. Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση.
Πλέον, οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε εκτός έδρας από τη Μάλαγα με 75-71.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν έξοχος στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας 10 πόντους με 5/5 δίποντα σε αυτό το διάστημα. Πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού οι Βασίλης Σπανούλης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι είχαν από 16 πόντους έκαστος. Νταμπλ-νταμπλ από τον Μπουρούση, που πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο Παπανικολάου, με 12 πόντους και 3 τρίποντα στο ενεργητικό του.

Αυτή ήταν η 19η συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε καλό μπάσκετ" (VIDEO)

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε καλό μπάσκετ"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ με 86-69, αλλά διέκρινε περιθώρια βελτίωσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Σέρβος κόουτς στάθηκε στην καλή αμυντική δουλειά των παικτών του και υπογράμμισε πως περιμένει ακόμα καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.
"Δίκαια κερδίσαμε, σήμερα ήμασταν καλύτερη ομάδα και σε κάποια διαστήματα παίξαμε ένα καλό μπάσκετ. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, κάναμε αρκετά σοβαρή προετοιμασία, δεν έχει όνομα η Μπάμπεργκ, αλλά παίζει καλό μπάσκετ. Πρώτο μέλημα στην άμυνα ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα, τους κρατήσαμε στο 25% κι εκεί που πετύχαμε ήταν στον Χάινς, ο οποίος δεν είναι αρκετά διαβασμένος παίκτης ακόμη. Μπορούσαμε καλύτερα με τους ψηλούς, τον Πλάις και τον άλλο που μας έβαλαν 18 και 15 πόντους. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για μας. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός για μας, στην Ευρωλίγκα παίζουμε με Μάλαγα και Σαρλερουά. Πιστεύω και περιμένω την ομάδα να φτιάξει και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο", ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Χρόνια πολλά Αβράαμ!


3 | 12 | 2010


 Ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχει σήμερα τα γενέθλια του καθώς γεννήθηκε στις 03 Δεκεμβρίου του 1984…
Ο Αβραάμ ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2008, από τον Άρη με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη κατηγορία.
Στην πρώτη του κιόλας χρονιά στο Λιμάνι, ο Παπαδόπουλος πανηγύρισε το νταμπλ! Καθιερώθηκε από την αρχή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και αποτελεί τον έναν από τους δύο στυλοβάτες της άμυνας του Θρύλου.
Το πρώτο του γκολ το σημείωσε κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στα τέλη Ιουλίου του 2009 στο εκτός έδρας 2-0 του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονήθηκαν Τοροσίδης και Μέλμπεργκ!

Προπονήθηκαν Τοροσίδης και Μέλμπεργκ!


Κανονικά προπονήθηκαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Ολοφ Μέλμπεργκ την Πέμπτη στέλνοντας θετικά μηνύματα στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της αναμέτρησης στην Καβάλα.

Για τον διεθνή μπακ οι εκτιμήσεις ήταν αισιόδοξες από χθες και τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα για την ετοιμότητά του. Για τον Σουηδό η κρίσιμη προπόνηση θεωρούνταν η σημερινή. Και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά και αυτό σημαίνει ότι τίθενται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς με τους "Αργοναύτες" στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, αναφορικά με τον Σουηδό, ίσως και να διατηρείται μία επιφύλαξη καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, κάτι που θεωρούταν όμως φυσιολογικό, ενώ σήμερα ανέβασε περισσότερο τον ρυθμό στην προπόνηση του.

Εκτός γηπέδων ο Αδαμίδης

Εκτός γηπέδων ο Αδαμίδης

Για την αρνητική συμπεριφορά του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.
Με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Αδαμίδης.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε κληθεί σε απολογία εξαιτείας της συμπεριφορφάς του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Με πρόστιμο 14.000 ευρώ τιμωρήθηκε, ως συνυπεύθυνη, και η κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Βαριά "καμπάνα" έπεσε και στον Πανσερραϊκό. Η ΠΑΕ των Σερρών τιμωρήθηκε με πρόστιμο 12.500 ευρώ, ενώ ο εκτελών χρέη διερμηνέα, Ν. Ζαλίκας, με 12.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες.

Γκολκίπερ για Θρύλο μέσω Νούνιες!

Γκολκίπερ για Θρύλο μέσω Νούνιες!

  Δημοσιεύθηκε: 03/12/2010

Ο Λιονέλ Νούνιες αποκτήθηκε από την Ιντεπεντιέντε και έφυγε από τον Ολυμπιακό, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Μπούρσασπορ.

Ωστόσο, η ομάδα της Αργεντινής από τη μεταγραφή του πρώην "ερυθρόλευκου" χρωστάει στον Θρύλο το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς έχεις πληρώσει μόνο 300 χιλιάδες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", οι πληροφορίες στην Αργεντινή θέλουν την ομάδα να επιθυμεί να ανταλλάξει το χρέος της με έναν από τους τρεις τερματοφύλακες που διαθέτει στο ρόστερ της.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε το σύνθημα (video)

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε το σύνθημα (video)
2/12/2010
"ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ"...Στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να κερδίσουμε, αφού ερχόμαστε από ήττα. Προπονούμαστε σκληρά έχοντας την ψυχολογία για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς". Παράλληλη τόνισε: "Έμεινα έξω για 15 με 20 μέρες, όμως τώρα προπονούμαι με την ομάδα για να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ".

"Υποχρέωσή μας η νίκη" (video)

"Υποχρέωσή μας η νίκη" (video)
2/12/2010
Την αναγκαιότητα της νίκης στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε: "Προερχόμαστε από μία ήττα και, μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Καβάλα γιατί αυτό το παιχνίδι είναι κλειδί. Η νίκη είναι υποχρέωσή μας".

Europa League: Τα γκολ της 5ης αγωνιστικής των ομίλων (video)

Europa League: Τα γκολ της 5ης αγωνιστικής των ομίλων (video)

Πέμπτη
4ος όμιλος
Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 (25′ πέν. και 80′ Τζουζέπε Ρόσι, 62′ Μάρκο Ρούμπεν)

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πράσινο… εξώδικο στον Δήμο

Πράσινο… εξώδικο στον Δήμο


Εξώδικο προς τον Δήμο Αθηναίων μέσω του οποίου ζητά αποζημίωση για την μη περάτωση του γηπέδου στον Βοτανικό απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την καταγγελία της σύμβασης που είχαν κάνει οι «πράσινοι» προς τον Δήμο την Πέμπτη προχώρησαν και στο εξώδικο ώστε να εξασφαλίσουν την αποζημίωση καθώς τα έργα στον Βοτανικό δεν προχωρούν.

Η απόφαση πάρθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν την περασμένη Παρασκευή οι Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης όπου είχε δώσει το παρών και ο Βαγγέλης Σαμαράς ενημερώνοντας τους τρεις άνδρες για την εξέλιξη της
υπόθεσης «Βοτανικός».

Η σύμβασηπροέβλεπε ρητά την καταβολή ποινικής ρήτρας και αποζημίωσης στον Παναθηναϊκό αν δεν έργο δεν προχωρούσε δίχως δική του πρωτοβουλία. Έτσι η κίνηση αυτή κρίνεται ως αναμενόμενη με βάση το γεγονός πως τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού δεν έχουν προχωρήσει. Μάλιστα το ποσό το οποία διεκδικεί η «πράσινη» ΠΑΕ ανέρχεται περίπου στα 25,9 εκατομμύρια ευρώ
.

EN TEΛΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ....

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ??? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ??? ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ? 
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙ??? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 25 .000.000 ΕURO ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ? 
ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΑΟ ....ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΚΑΝΕΙΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΜΟΝΟ "ΤΟΡΟ" ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΜΟΝΟ "ΤΟΡΟ" ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 2/12/2010
Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ "REDS"Αρκετή κουβέντα σήκωσε το χθεσινό ρεπορτάζ Αγγλικής ιστοσελίδας που ΅αποκάλυπτε΅ ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σισέ. Μάλιστα έκανε λόγο για πρόθεση της διοίκησης των ΅κόκκινων΅ να δαπανήσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ΅τσιμπήσαμε΅, το ψάξαμε λίγο παραπάνω, και τελικά βγάλαμε… λαβράκι. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΅rednews΅, η Λίβερπουλ δεν ενδιαφέρεται για το Σισέ και φυσικά δεν προτίθεται να δώσει ποτέ 14 εκατομμύρια για να πάρει έναν παίκτη που θα παίξει αναπληρωματικός του Φερνάντο Τόρες.

Όπως μας μετέφερε πολύ αξιόπιστη πηγή, η Λίβερπουλ στην Ελλάδα παρακολουθεί μόνο έναν ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης! Άνθρωπος του Αγγλικού συλλόγου τον έχει δει αγωνιζόμενο ουκ ολίγες φορές, έχει συμπληρώσει το φάκελο με όλα τα στοιχεία και τον έχει δώσει στον υπεύθυνο μεταγραφών της Λίβερπουλ.

Πλέον αν θα γίνει πρόταση είναι θέμα του Χόγκσον και των συνεργατών του. Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι απόλυτα εξακριβωμένες. Παρακολουθούμε την περίπτωση από κοντά και θα επανέλθουμε με νεότερα, εφόσον υπάρξουν.

Ο Κοβάσεβιτς παίζει ξανά μπάλα!

Δημοσίευση:Πέμπτη 02, Δεκέμβριος 2010
Ωραία είδηση προκύπτει από τη διοργάνωση του φιλικού του Ολυμπιακού με την ομάδα φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν στις 14 του μήνα στο Καραϊσκάκη, στον αγώνα κατά της φτώχειας.
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποφάσισε και θα πάρει μέρος στο σημαντικό αυτό παιχνίδι, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς!
Θα είναι η πρώτη φορά που ο Ντάρκο θα φορέσει πάλι τα παπούτσια του και θα παίξει μπάλα μετά την επέμβαση την οποία υποβλήθηκε στην καρδιά του, πριν δύο χρόνια.

Ο Σέρβος παλιός άσος, που τώρα είναι στο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, θα παίξει από λίγο και με τις δύο ομάδες. Με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, αλλά και με την ομάδα φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν, αφού του το ζήτησε ο Γάλλος άλλοτε μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ο Ζιντάν με τον Κοβάσεβιτς υπήρξαν συμπαίκτες στην Ιταλία, στην Γιουβέντους κι ο Γάλλος σταρ δεν ξεχνάει τον Ντάρκο.

Από Δευτέρα θα ανακοινωθούν και πολλά ονόματα αστέρων που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη.

Σκέψεις για "Φέτφα"

Σκέψεις για "Φέτφα"

Τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Άλμπερτ Ριέρα ψάχνει να βρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα. Υποψήφιος και ο Φουστέρ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρχικά φαινόταν να επιλέγει τον Κέβιν Μιραλάς για αντικαταστάτη του Ισπανού χαφ και να ξεκίναγε με τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της δύναμης κρούσης.
Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος δεν αποκλείεται τελικά να είναι και ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα.

Ο "Φέτφα" έχει καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο σε ματς της Εθνικής Ελλάδας, δείχνοντας πως μπορεί να στηριχτεί πάνω του ο 46χρονος προπονητής του Θρύλου, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.

Ο 20χρονος, μπορεί να είναι αριστεροπόδαρος, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να αγωνίζεται ως αριστερός μέσος.

Αναλαμβάνει ο Πάντελιτς τα πέναλτι στον Ολυμπιακό

Αναλαμβάνει ο Πάντελιτς τα πέναλτι στον Ολυμπιακό


Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι τρελαμένος από την χαμένη ευκαιρία του στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και με τα πολλά χαμένα πέναλτι του Ολυμπιακού και ζήτησε από τον Βαλβέρδε να αναλάβει αυτός πλέον την ευθύνη των πέναλτι.
Ο Μάρκο Πάντελιτς σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» φέρεται να είναι έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω μετά την χαμένη ευκαιρία που είχε στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και γι’ αυτό ζήτησε να αναλάβει αυτός την εκτέλεση των πέναλτι.
Μάλιστα ο Πάντελιτς ζήτησε από τον Βαλβέρδε να αναλάβει αυτός τα πέναλτι κυρίως γιατί είδε το πέναλτι που κέρδισε με την ΑΕΚ να μην μετουσιώνεται σε γκολ.
Ο Βαλβέρδε φέρεται να είναι έτοιμος να δώσει την ευκαιρία τόσο στον Πάντελιτς, αλλά και στον Μιραλάς που είχε και αυτός μια παρόμοια σκέψη πρόσφατα.
(Πηγή) gazzetta.gr

Βρήκαν ποιος φταίει για την… επιδημία θλάσεων στον Ολυμπιακό!

Βρήκαν ποιος φταίει για την… επιδημία θλάσεων στον Ολυμπιακό!


Η αλλαγή γηπέδου την οποία αναγκάστηκαν να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού λόγω της αλλαγής του χορτοτάπητα στο βασικό προπονητικό γήπεδο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τις πολλές θλάσεις των τελευταίων ημερών.
Σύμφωνα με αποκάλυψη του «Goal News» η αλλαγή του προπονητικού γηπέδου που αναγκάστηκαν να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι αιτία των πολλών θλάσεων που παρατηρούνται στην ομάδα τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με την δημοσίευση πριν από μερικές εβδομάδες οι παίκτες του Ολυμπιακού αναγκάστηκαν να αλλάξουν προπονητικό γήπεδο, καθώς το βασικό τους έπρεπε να αλλάξει χορτοτάπητα.
Από την αρχή η παίκτες διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο γήπεδο που ήταν σε τραγική κατάσταση και ήταν πολύ σκληρό.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα κατά την διάρκεια των προπονήσεων στο δεύτερο γήπεδο τραυματίστηκαν οι Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο και Γκαλίτσιος, ενώ υποστηρίζεται ότι Τοροσίδης και Ριέρα επιβαρύνθηκαν πολύ από τις προπονήσεις εκεί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στους αγώνες.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τους γυμναστές τους, επομένως ο λόγος ίσως να βρίσκεται στο προπονητικό.
(Πηγή) gazzetta.gr

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ

Tα ενδιαφέροντα στατιστικά των Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ, λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη (2/12) στο ΣΕΦ (21:45, ΝΕΤ).
Ολυμπιακός και Μπάμπεργκ θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ της Πέμπτης (21:45, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ, τα ενδιαφέροντα στατιστικά των δύο ομάδων λίγο πριν την αναμέτρηση όπως τα καταγράφει η Ευρωλίγκα.
Tα ενδιαφέροντα στατιστικά του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:

Βαρύ πρόστιμο και… εξέδρα για Λέτο και Καραγκούνη

Βαρύ πρόστιμο και… εξέδρα για Λέτο και Καραγκούνη


Ο καθ ύλην αρμόδιος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, θα είναι αυτός που θ’ αποφασίσει σχετικά με την τιμωρία των… μποξέρ Καραγκούνη και Λέτο. Αυτό που θεωρείται σίγουρο ωστόσο είναι ότι θα πέσει… βαρύς ο πέλεκυς μια και πρόκειται για το πρώτο πειθαρχικό παράπτωμα επί εποχής Φερέιρα και ο Πορτογάλος θέλει να λειτουργήσει παραδειγματικά.

Μεταθέτει το πριμ για το Περιστέρι ο Αδαμίδης

Μεταθέτει το πριμ για το Περιστέρι ο Αδαμίδης


Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Σταύρο Αδαμίδη να πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ανακοινώσει το πριμ νίκης στους παίκτες. Όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά και μετά το τέλος του ντέρμπι, ο πρόεδρος της Ένωσης άφησε να εννοηθεί πως αυτό το πριμ θα το μοιραστούς οι ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση νίκης μέσα στην Κροατία. Η νίκη ήρθε και στο Σπλιτ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, ωστόσο για ακόμα μία φορά κανείς δεν άκουσε τη λέξη πριμ, αν και αρκετοί ήταν αυτοί που την περίμεναν. Ο Αδαμίδης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, μοίρασε συγχαρητήρια, επιβράβευσε τους παίκτες, αλλά μόνο στα λόγια και όχι με χρηματικό ποσό. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες εκτιμήσεις, πριμ θα δοθεί και θα είναι αρκετά μεγάλο. Περισσότερα από 100.000 ευρώ θα είναι τα χρήματα που θα μοιραστούν οι παίκτες, όπως αναφέρει το «Goal», σε περίπτωση που… τριτώσει το καλό και η ΑΕΚ φύγει νικηφόρα από το Περιστέρι.
(Πηγή) aek365.gr

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και δυο διαιτητές μπάσκετ!

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και δυο διαιτητές μπάσκετ!


Το ΣΔΟΕ έχει αρχίσει έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ καθώς βρέθηκαν αστρονομικά ποσά που δεν συνάδουν με τις απολαβές των διαιτητών.
Έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ ετοιμάζεται να κάνει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του περιοδικού «All Star Basket».
Οι λογαριασμοί των διαιτητών μπήκαν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ όταν ανακαλύφθηκαν σε λογαριασμούς πρώην διαιτητών που υπήρξαν διεθνείς, αστρονομικά ποσά που δεν δικαιολογούνταν από τις απολαβές τους.
Σύμφωνα με το περιοδικό πρόκειται για δυο από τους κορυφαίους έλληνες διαιτητές που έχουν πλέον αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Μάλιστα ο ένας είναι από την επαρχία και εμφανίζει πολύ λιγότερα χρήματα στις φορολογικές του δηλώσεις από αυτά που είναι κατατεθειμένα στον λογαριασμό του.
(Πηγή) gazzetta.gr

Σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός του καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα!

Σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός του καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα!


Ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους… της μαφίας του ποδοσφαίρου και ο γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας! Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη και επιχειρείται, από πολλές πλευρές, να κρατηθεί «επτασφράγιστο μυστικό»…
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες … του directnews.gr, γύρω στις 2 το μεσημέρι ο κ. Βαρούχας μετέβη με το αυτοκίνητό του μάρκας Mercedes από το Γαλάτσι όπου διαμένει, στην εταιρεία αλουμινίου που διατηρεί επί της οδού Αχιλλέως 52-54 στον Κολωνό. Εκεί τον περίμεναν τέσσερεις άγνωστοι οι οποίοι οπλοφορούσαν.

Όλα τα… μπινελίκια από το επεισόδιο Καραγκούνη – Λέτο!


Όλα τα… μπινελίκια από το επεισόδιο Καραγκούνη – Λέτο!


Η ηρεμία της Παιανίας κλονίστηκε χθες από το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Καραγκούνη και τον Σεμπάστιαν Λέτο.
Σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την αψιμαχία που είχαν οι δυο παίκτες.
Όλα ξεκίνησαν, λίγο πριν το τέλος του οικογενειακού «διπλού», όταν ο Λέτο τζάρτζαρε δυνατά τον Καραγκούνη, ο οποίος του είπε: «παίξε πιο ήρεμα».
Έπειτα από δύο φάσεις οι δύο παίκτες ήταν ξανά αντίπαλοι και ο «Κάρα» ανταποδίδει στην ουσία το σκληρό μαρκάρισμα στον Αργεντινό.