ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Και τώρα ο πελάτης

Και τώρα ο πελάτης 

26/03/2011

Την είσοδο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Πανελληνίου στην Κυψέλη. Η ομάδα του Πειραιά που είναι πλέον 2η ήταν σοβαρή σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα της 21ης ημέρας της διοργάνωσης και κέρδισε δύσκολα παίρνοντας μια θέση στην τετράδα.

Στην ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και θέλει νίκη κυρίως για λόγους γοήτρου. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά αλλά σύντομα βρήκαν ρυθμό ενώ στο δεύτερο σετ επέτρεψαν στον Πανελλήνιο να ελπίζει όταν ισοφάρισε σε 20-20 αλλά στη συνέχεια βρήκαν το δρόμο προς την κατάκτηση του σετ.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 20-25.

www.thrylos.gr

"Ζούγκλα" το Ιβανώφειο (video)

"Ζούγκλα" το Ιβανώφειο 

26/03/2011

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Ιβανώφειο λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αρη για την Α1 μπάσκετ.

Οπαδοί του Γηραιού συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας και μέσα σε λίγα λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν στα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν. Ξύλο, αντικείμενα, καρέκλες πυροσβεστήρες και… σπασμένα μπουκάλια συνέθεσαν το τοπίο.΄Άραγε θα ασχοληθεί κανείς με αυτά ή θα περάσει πάλι στο… ντούκου;
www.thrylos.gr

Στα Μέγαρα οι Βετεράνοι

Στα Μέγαρα οι Βετεράνοι
26/3/2011
Στα Μέγαρα θα βρεθούν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού την Δευτέρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους του Βύζαντα Μεγάρων. Μάλιστα το παρόν αναμένεται να δώσει και ο τοπικός σύνδεσμος του Ολυμπιακού στα Μέγαρα. Πάντα κάθε φιλικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων παλαιών άσσων έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον...

www.rednews.gr

Βούλιαξε… τον Εθνικό!

Βούλιαξε… τον Εθνικό! 

26/03/2011

Την 11η νίκη της νίκη στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών πανηγύρισε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κέρδισαν με 11-4
εκτός έδρας στον Πειραιά τον Εθνικό και έτσι παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι διατήρησε το αήττητο αφού εκτός από 11 νίκες έχει και 1 ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη μέσα στο Λαιμό. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός «φιλοξενεί» τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα:1-4, 2-2, 1-2, 0-3.
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Οικονομοπούλου Κ. 2, Καραλόγου 1, Χέικο 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαν Μπέλκουμ 5, Αβραμίδου 3, Αντωνάκου 1, Μανωλιουδάκη 1, Ψούνη 1. 

Από Δευτέρα τα εισιτήρια

Από Δευτέρα τα εισιτήρια
26/3/2011



H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα απέναντι στην ΚΑΒΑΛΑ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 03/4/2011 και ώρα 19:00 στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της SUPER LEAGUE, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής: Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, από την Δευτέρα 28/03 και καθημερινά με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Η μέρα που "έφυγε" ο Λούης

Η μέρα που "έφυγε" ο Λούης

26.03.2011

Συμπληρώνονται σήμερα 71 χρόνια από την ημέρα που "έφυγε" ο Σπύρος Λούης, oλυμπιονίκης του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896.

Η μέρα που "έφυγε" ο Λούης

Ήταν γεννημένος στις 12/1/1873 και έτρεξε τον μαραθώνιο σε χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δεύτερα। Μετά τους Ολυμπιακούς γύρισε στο χωριό του και δεν πήρε μέρος σε κανέναν άλλο αγώνα δρόμου Έζησε μια ζωή ήρεμη, εργαζόμενος ως αγρότης, και αργότερα ως τοπικός αστυνομικός.

www.sportdog.gr



Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

26.03.2011

Όταν οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, γιατί περιμένουν από το αναγνωστικό κοινό να τους αντιμετωπίζει με σοβαρότητα;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Κανονικά κυκλοφόρησε σήμερα η "Γάτα", παρότι χθες υπήρχε αργία και σήμερα δεν υπάρχουν αθλητικά άλλα έντυπα... Η μοναδική αθλητική που υπάρχει σήμερα στα περίπτερα, δηλαδή, είναι η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Και μετα γκρινιάζουν που δεν υπάρχει σύμπνοια για να λυθούν τα προβλήματα στον Τύπο... Εδώ ούτε μία αργία δεν μπορούνε να κρατήσουν।

www.sportdog.gr

Δείτε τις βραβεύσεις Κοβάσεβιτς-Σέστιτς(video

ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕΣΤΙΤΣ ΜΙΧΟΣ

25 Μαρτίου, 2011

Το olympiacos24.gr βρέθηκε στις κεκρίδες του Ναού, στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και απαθανάτισε τις βραβεύσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Μίλος Σέστιτς




Τοπικό ντέρμπι για τα κορίτσια μας

ΠΟΛΟ

25 Μαρτίου, 2011

Η μεγαλειώδης πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ κόντρα στην ομάδα της Ίρντιγκεν ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο απέναντι στον τον Εθνικό, σε ένα ματς όπου τα κορίτσια μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενες.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβάρες στο τοπικό ντέρμπι για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κορυφή και έτσι θέλουμε να πάμε έως το τέλος της κανονικής περιόδου», δήλωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 με διαιτητές τους Μικεδάκη, Στεφανάκη।

www.olympiacos24.gr

Στο σπίτι του ο Βασιλόπουλος

Στο σπίτι του ο Βασιλόπουλος

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

26 Μαρτίου, 2011

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από το απόγευμα της Πέμπτης είναι επιτέλους σπίτι του, έπειτα από 10 ημέρες παραμονής του στο νοσοκομείο και το τρίτο διαδοχικό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Χθες το απόγευμα λοιπόν, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και έχοντας περάσει 3 ημέρες απύρετος, επέστρεψε σπίτι του, όπου θα συνεχίσει την ενδοφλέβια αντιφλεγμονώδη αγωγή για ακόμη λίγες μέρες.

Μετά από τόσες απανωτές και απίθανες ατυχίες, μάλλον έφτασε η ώρα ο «ερυθρόλευκος» άσος να αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο Βασιλόπουλος δεν θα επιστρέψει στα παρκέ πριν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες…

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από το απόγευμα της Πέμπτης είναι επιτέλους σπίτι του, έπειτα από 10 ημέρες παραμονής του στο νοσοκομείο και το τρίτο διαδοχικό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Χθες το απόγευμα λοιπόν, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και έχοντας περάσει 3 ημέρες απύρετος, επέστρεψε σπίτι του, όπου θα συνεχίσει την ενδοφλέβια αντιφλεγμονώδη αγωγή για ακόμη λίγες μέρες.

Μετά από τόσες απανωτές και απίθανες ατυχίες, μάλλον έφτασε η ώρα ο «ερυθρόλευκος» άσος να αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα। Πάντως σε κάθε περίπτωση ο Βασιλόπουλος δεν θα επιστρέψει στα παρκέ πριν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες…

www.olympiacos24.gr

Τα αδέρφια μας και στο ΣΕΦ!

Τα αδέρφια μας και στο ΣΕΦ!

ΟΠΑΔΟΙ ΣΕΦ

25 Μαρτίου, 2011

Η προθέρμανση έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα συνέχισαν να τραγουδούν μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Εξάλλου από την αρχή είχαν δηλώσει ότι τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των παικτών του Ίβκοβιτς με τη Σιένα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους εκατοντάδες Σέρβους που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του Καραϊσκάκη ήταν και ο Μίλοε Κλάεβιτς। Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τους συμπατριώτες του.

www.olympiacos24.gr

Ένα σταυρόλεξο για τον Ερνέστο

Ένα σταυρόλεξο για τον Ερνέστο

Είναι πλέον πολύ κοντά η ώρα που θα ξεκινήσει για τα καλά η συζήτηση σχεδιασμού στον Ολυμπιακό. Και σίγουρα υπάρχει διάθεση από πλευράς διοίκησης. Τόσο για την επένδυση που θα γίνει ("Τρεις μεταγραφές επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ" θρυλείται πως είναι ο σωστός "κωδικός") όσο και για το timing.

Το έχουμε αναφέρει ξανά άλλωστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν και λίγο καιρό στο ποδόσφαιρο δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει την αξία δεδομένων που κάποιοι χρειάστηκαν χρόνια για να εκτιμήσουν.

Θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λοιπόν να προσφέρει στον προπονητή το δικαίωμα να κάνει την προετοιμασία έχοντας τουλάχιστον το 90% του πραγματικού νέου ρόστερ στα χέρια του. Και αυτό και αν θα αποτελέσει καινοτομία. Να υπάρξει… Αύγουστος χωρίς μεταγραφές! Αληθινή πρόοδος.

Πολύ λογικά όσοι παρακολουθούν έχουν άποψη για τις κυρίαρχες ανάγκες. Άλλος λέει "επειγόντως νέος Ιμπαγάσα". Άλλος "νέος Νικοπολίδης", άλλος "νέος Γκαλέτι", άλλος "Έλληνες", οι περισσότεροι θέλουν ταυτόχρονα νέους "Ιμπαγάσα, Γκαλέτι, Νικοπολίδη, Έλληνες" κλπ. Πολύ λογικά όμως επίσης, συγκεκριμένα είναι και τα πρόσωπα που θα πάρουν τις αποφάσεις. Η διοίκηση και ο προπονητής είναι εκείνοι που θα χαράξουν τη νέα πορεία. Και από την δική τους συνεργασία θα προκύψει ο νέος Ολυμπιακός. Και αυτή τη στιγμή η βασική ανάγκη δεν είναι ποιοι θα έρθουν, αλλά ποιοι θα μείνουν.

Διότι στην πραγματικότητα για να φτιάξεις τον επόμενο Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι σε θέση να κρίνεις δίκαια τον προηγούμενο. Τον φετινό. Και εδώ είναι που πραγματικά έχει σημασία το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή και τη νέα χρονιά. Ένα σταυρόλεξο περιμένει τον Βαλβέρδε. Και ο Βάσκος πρέπει να δείξει "δυνατός λύτης". Ο Βαλβέρδε που είναι ο αρμόδιος για να εκτιμήσει αλλά και να αξιολογήσει την προσφορά του κάθε ποδοσφαιριστή στο σύνολο. Εκείνος θα κληθεί να κάνει και τον διαχωρισμό "μου κάνουν-δεν μου κάνουν". Εκείνος από τη στιγμή που παραμένει στον πάγκο για του… χρόνου.

Για μια σεζόν που οι υποχρεώσεις αλλά και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Που μπαίνει στην κουβέντα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Που θα κληθείς να συμμετέχεις ταυτόχρονα σε τρεις διοργανώσεις εκ των οποίων στις δύο οι κατάκτηση είναι αυτοσκοπός (πρωτάθλημα, κύπελλο) και στην τρίτη "παίζεις" κύρος, φήμη, έσοδα, απέναντι στους καλύτερους του κόσμου…

Όταν λέμε βέβαια κρίση για κάθε ποδοσφαιριστή, δεν αναφερόμαστε μονάχα στους υπάρχοντες στον Ρέντη. Δεκαεπτά δανεικούς έχει η ομάδα συν μια δεδομένη μεταγραφή για του χρόνου (Χαβίτο) ακόμη. Άρα περισσότερους από σαράντα παίκτες για να διαλέξεις πριν καταλήξεις στην ανάγκη της μεταγραφικής ενίσχυσης. Και μια μονάχα δεδομένη αποχώρηση. Αυτή του Νικοπολίδη που κρεμάει τα γάντια του. Θες ας πούμε ένα ρόστερ με 27 παίκτες για την επόμενη χρονιά λοιπόν; Αν αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι πέντε μεταγραφές, τότε πρέπει να διαλέξεις πρώτα τους άλλους 22 από τους 40+ που διαθέτεις. Εύκολο είναι;

Και έχει και συγκεκριμένες παραμέτρους η επιλογή. Στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα ψάχνεις για τέσσερις γηγενείς, ενώ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν δύο (Φετφατζίδης, Ποτουρίδης). Μπορείς επίσης να έχεις συνολικά ως δεκαεπτά ξένους και κοινοτικούς, αν τους θες όλους μαζί σου στον… πόλεμο των άστρων. Και αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό ανήκουν περισσότεροι από είκοσι.

Τέλος της επόμενης εβδομάδας Μαρινάκης και Βαλβέρδε θα έχουν μια συνάντηση με αυτή την… κατεύθυνση। Κρίνονται τα συμβόλαια που λήγουν (Ζαϊρί, Τζεμπούρ, Μπράβο), η τύχη των… δανεικών (Πάρντο, Μιραλάς) και σίγουρα και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που φέτος δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Πάρντο, Τζεμπούρ, Μιραλάς είναι σίγουροι για του χρόνου. Άρα το ενδιαφέρον μετατίθεται σε Ζαϊρί, Μπράβο και σε όποιους "φετινούς" δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν. Ανοίγει δηλαδή η κουβέντα ουσίας για την επόμενη μέρα. Και κάθε απόφαση θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

www.redplanet.gr

Να κάνει το καθήκον της

Να κάνει το καθήκον της

26/03/2011,


Να κάνει το καθήκον της
Τη νίκη που θα τη διατηρήσει, τουλάχιστον, δεύτερη στον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012, ψάχνει σήμερα (21:30, MEGA/) η Εθνικής Ελλάδας στο Τα’κάλι κόντρα στη Μάλτα. Επιθετικά από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος να μπουν οι διεθνείς, ώστε να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση νίκη.

Κόντρα στην ουραγό ομάδα του ομίλου, η οποία μάλιστα δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω κι έναν βαθμό ακόμα, το μόνο ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη, για μια ομάδα που στοχεύει στην πρωτιά. Ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο, ξέρει τι «παγίδες» μπορεί να κρύβει ένας τέτοιος αγώνας και για τον λόγο αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του να μην χαλαρώσουν ούτε ένα λεπτό. Άλλωστε οι διεθνείς αναμένεται να βρουν μπροστά τους ένα αμυντικό τείχος από τους αντιπάλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να παρατάξει τη «Γαλανόλευκη» με επιθετικές τάσεις και στόχο να κλείσει τη Μάλτα από νωρίς στην άμυνά της, ώστε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Η ανάπτυξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και η σωστή κυκλοφορία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και για το λόγο αυτόν, άλλωστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έριξε πάνω τους το βάρος των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Σχηματικά, ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει, όπως έχει δείξει, το 4-2-3-1 με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα και Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο ως σέντερ μπακ। Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, με τους Σαμαρά, Λυμπερόπουλο και Νίνη, να συνθέτουν την τριπλέτα από τα αριστερά προς τα δεξιά που θα υποστηρίζει τον μοναδικό προωθημένο, Σαλπιγγίδη.

www.sport-fm.gr

Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ

Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ

25/03/2011,


Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ
Μετά την επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού και η πλευρά του Βαγγέλη Μόρα διαψεύδει ότι υπήρξαν επίσημες επαφές για τη μεταγραφή του. «Ποτέ δεν μιλήσαμε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καζιάνης, τονίζοντας ότι προτεραιότητα του διεθνούς αμυντικού είναι το εξωτερικό.

Δημοσίευμα στον τύπο παρουσίαζε τον αμυντικό της Μπολόνια του οποίου το συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, να αποκαλύπτει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Τελικά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε με τον Μόρα από τη Μάλτα να διαψεύδει μέσω του μάνατζέρ του, όχι μόνο τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά και τις επίσημες επαφές με το «τριφύλλι».

«Ποτέ δεν κάναμε επίσημη δήλωση στον Τύπο για αυτό το θέμα। Ποτέ δεν μιλήσαμε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Προτεραιότητα του Βαγγέλη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Φυσικά και δεν απορρίπτουμε την προοπτική της Ελλάδας, όμως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο προς στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καζιάνης.

www.sport-fm.gr

Καλώς τα παιδιά...



Καλώς τα παιδιά...
25/3/2011 

Αν ήταν η ζήλια ψώρα, λέει, θα κόλλαγε όλη η χώρα. Μετά από τον Παναθηναϊκό λοιπόν ήρθε η ώρα και την ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την βοήθεια για τον ερασιτέχνη μέσω sms. Να θυμίσουμε ότι μπορεί ο ΠΑΟ πρώτος να το εφάρμοσε όμως σίγουρα δεν είχε την επιτυχία που είχε στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Και φυσικά όλοι οι άλλοι έπονται. Τα 130.000 sms φτάσαμε ενώ οι άλλοι δεν έχουν ούτε καν κοντέρ για να μετράνε τα μηνύματά τους. Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται. Αλλωστε δεν είναι και τόσα πολλά...


www.rednews.gr

Δύσκολο έργο για Γκόγκα


Δύσκολο έργο για Γκόγκα
25/3/2011 

ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΓΚΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝΔύσκολο έργο θα έχει για τη νέα σεζόν ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο παλαιός παίκτης του Θρύλου έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες την ομάδα Κ-20 και οι απαιτήσεις είναι πολλές. Η φετινή άσχημη κατάσταση της ομάδας και η θέση στην οποία βρίσκεται δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό και ο Γκόγκιτς έχει διαπιστώσει ήδη αρκετά που πρέπει να αλλάξουν έτσι ώστε στις ακαδημίες να γίνεται και πάλι πραγματικό έργο και να αποδίδει. Οι παίκτες που βγήκαν τα προηγούμενα χρόνια όπως οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Αρης Σοϊλέδης, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Κατσικογιάννης κ.α. θα πρέπει να αποτελέσουν μόνο την αρχή. Η ανάδειξη νέων ταλέντων είναι πλέον επιτακτική και ο Γκόγκα, σε συνεργασία με τον Βαλβέρδε, θα παίξει βασικό ρόλο…
www.rednews.gr

Συνεχίζουν οι Ιταλοί το «παραμύθι» για Ρέχα και Ολυμπιακό


Συνεχίζουν οι Ιταλοί το «παραμύθι» για Ρέχα και Ολυμπιακό

26 Μαρτίου, 2011

ΡΕΧΑΕπιμένουν οι Ιταλοί στο σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον προπονητή της Λάτσιο, Εντουάρδο Ρέχα.
Συγκεκριμένα η «Corriere dello Sport» σε άρθρο της για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των «λατσιάλι», τονίζει μεταξύ άλλων:
«Δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει από ξένες ομάδες. Υπάρχει… φλερτ τόσο με την Ντιναμό Κιέβου όσο και με τον Ολυμπιακό και σίγουρα ο Ρέχα θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του».
www.olympiacos24.gr

Πάντελιτς: «Αφιερωμένο στη μητέρα μου» (video)


Πάντελιτς: «Αφιερωμένο στη μητέρα μου» (video)

26 Μαρτίου, 2011

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΓια  ακόμη μία φορά o Μάρκο-γκολ, o  ερυθρόλευκος επιθετικός ήταν εκεί που έπρεπε και σκόραρε το γκολ που σήμανε την αντεπίθεση των Σέρβων για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Ιρλανδούς. Έκανε το 1-1 στο άδειο Μαρακανά και το πανηγύρισε με την ψυχή του, αφιερώνοντάς το στη μητέρα του:
Μετά  το ματς ο 32χρονος στράικερ του Ολυμπιακού τόνισε:
«Αυτό το γκολ ήταν για τη μητέρα μου και ξέρει αυτή το γιατί».
Και συνέχισε λέγοντας:
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη συνολική προσπάθεια στο τέρμα που σημείωσα, παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε μία σημαντική νίκη».
Όσο για το επερχόμενο ματς με την Εσθονία, τόνισε:
«Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου, αν θέλουμε να πούμε ότι έχουμε πετύχει κάτι, θα πρέπει να κερδίσουμε την Εσθονία, πράγμα που δεν είναι εύκολο. Στο προσεχές ματς θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, νομίζω ότι θα πρέπει να παίξουμε με δυο στράικερ, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα παίξει κλειστά και αμυντικά», κατέληξε ο killer του Πειραιά.
www.olympiacos24.gr

Δεν έχει ξαναγίνει…

Δεν έχει ξαναγίνει… 

25/03/2011

Κάτι πρωτόγνωρο στα χρονικά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα συνέβη την Πέμπτη καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν σημειώθηκαν τέσσερα διπλά σε προημιτελικές σειρές, που είχε ως συνέπεια όλα τα ζευγάρια να είναι στο 1-1.

Στους δεύτερους προημιτελικούς έσπασαν όλες οι έδρες, ανάμεσα τους δυστυχώς και αυτή του ΣΕΦ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ας ελπίσουμε το ίδιο σενάριο με τα 4 διπλά να επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη και ο Θρύλος να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα της Σιένα.
www.thrylos.gr

Τελικός Νο2 με Πανελλήνιο!

Τελικός Νο2 με Πανελλήνιο! 

25/03/2011

Από την Κυψέλη περνάει η πρόκριση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά «φιλοξενείται» το Σάββατο στις 19:00 από τον Πανελλήνιο στο πλαίσιο της 21ης ημέρας της διοργάνωσης και θέλει νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση.
Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θέλει νίκη με 0-3 ή 1-3 για να «κλειδώσει» την τετράδα αφού η ΕΑΠ που κυνηγάει μια θέση σ’ αυτή σε περίπτωση νίκης του Θρύλου δεν μπορεί να τον φτάσει… Στην τελευταία ημέρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη αλλά δεν θέλει να έχει άγχος για την πρόκριση του στα πλέι οφ.

Στο μεταξύ, σε αναγκαστική αλλαγή του 1ου διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (28/3) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ύστερα από τον τραυματισμό του κ. Παπασταθόπουλου. Συγκεκριμένα, ο άτυχος ρέφερι έσπασε το πόδι του και έτσι τη θέση του πήρε ο κ. Βουδούρης. Το ντέρμπι θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από το σπορ+.
www.thrylos.gr

Κοντά στον Ερασιτέχνη το PORTO LEONE

Κοντά στον Ερασιτέχνη το PORTO LEONE 25/03/2011

Ο σύνδεσμος του PORTO LEONE θέλοντας να συμβάλει και αυτός στην συνολική  προσπάθεια διάσωσης των ερασιτεχνικών τμημάτων του Θρύλου, διοργανώνει εκδήλωση το πρώτο Σάββατο του Απρίλη, με σκοπό να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα καταβάλει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ως οικονομική ενίσχυση.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:


«Το PORTO LEONE δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια που γίνετε για την βοήθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, με την παρουσία πολλών αθλητών του Ερασιτέχνη, στο bar "La Rassa", το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, το Σάββατο 2 Απριλίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ως οικονομική ενίσχυση. Τιμή εισόδου 10€».
www.thrylos.gr

Το όπλο του! (videos)

Το όπλο του! (videos) 

25/03/2011

Ο Πάντελιτς κράτησε ζωντανή την Σερβία στη μάχη της πρόκρισης! Έπαιξε και ο Μιραλάς στη νίκη του Βελγιού.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μάρκο Πάντελιτς, η Σερβία επιβλήθηκε με 2-1 της Β. Ιρλανδίας και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο επιθετικός του Θρύλου αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία των Ιρλανδών. Ο πολύπειρος στράικερ, ήταν εκείνος που έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για την ολική επαναφορά των Σέρβων στο παιχνίδι, καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή οι Ιρλανδοί προηγούνταν με 1-0! Το γκόλ του Μάρκο «αφύπνισε» την Σερβία και λίγο αργότερα ο Τόσιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχε όμως και η αναμέτρηση του Βελγίου με την Αυστρία, καθώς ο Κέβιν Μιραλάς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 79’ σαν αλλαγή, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του κέρδισε εύκολα με 2-0.

Το γκολ του Πάντελιτς


szólj hozzá: Serbia 1-1 Northern Ireland



www.thrylos.gr

Πρωταθλητής ο Παπαθανασίου!

Πρωταθλητής ο Παπαθανασίου! 

25/03/2011


Το 16ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της καριέρας του στην ιστιοπλοϊα κατέκτησε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο σπουδαίος αθλητής του Ολυμπιακού κέρδισε την 1η θέση στα Σταρ στο Γιουρολίμπ της Αθήνας, το οποίο ήταν παράλληλα και πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μαζί με τον Αλέξανδρο Δραγούτση ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με πέντε πρωτιές σε επτά κούρσες και έτσι γιόρτασαν μαζί το δεύτερο κοινό τους πρωτάθλημα. Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου έχει κατακτήσει 13 συνεχόμενα πρωταθλήματα στα Φινν και άλλα τρία στα Σταρ. «Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τους κόπους μου. Αγωνίστηκα ταλαιπωρημένος από τον Η1Ν1 είχα πολλά προβλήματα και με την προετοιμασία αλλά είμαι εδώ και παλεύω. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν σταματάω εδώ» τόνισε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο σπουδαίος ιστιοπλόος έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια και αίτηση για να εισέλθει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες αφού δεν έχει βρεθεί κανείς αθλητής στον κόσμο με τόσα συνεχόμενα πρωταθλήματα.
www.thrylos.gr

Παναθηναϊκάρα και ο Καϊμακόγλου!

Παναθηναϊκάρα και ο Καϊμακόγλου!
Κατάλαβε το... μεγαλείο του Παναθηναϊκού ο Κώστας Καϊμακόγλου μετά τη νίκη μέσα στην Βαρκελώνη για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα. Έγινε και αυτός τριφυλλάρα σε μια νύχτα. Αχ ρε Κώστα, αχ...

Για ποιο λόγο θέλετε όλοι σώνει και καλά να γίνετε αρεστοί και να πουλήσετε οπαδιλίκι; Λες και δεν ξέρουν και οι πέτρες την ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη ή που είχε όνειρο μια ζωή να παίξει. Κανείς δε λέει να μην πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας που τον πληρώνει και που τον θρέφει, αλίμονο. Άλλο αυτό όμως και άλλο να χρησιμοποιεί τέτοια κοσμητικά επίθετα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα πρόβατα  και να φανεί ότι "είμαι πλέον ένας από εσάς και καταλαβαίνω το μέγεθος της Πανάθας...".

Άστο ρε αγόρι μου, μην το πεις, ξέχνα το... Εκεί όμως, μην και τον συνδέσει κανείς με τον Θρύλο τώρα που φοράει το φυτό στο στήθος. Αυτό τον καίει στη ζωή του...

Για όσους αναρωτιούνται, το δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM, όταν του πήραν συνέντευξη προκειμένου να μιλήσει για το 71-75 του "Παλάου Μπλαουγκράνα".
www.thrylos.gr

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τα κατορθώματα του Πάντελιτς με τον Ερυθρό Αστέρα (video)

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ

25 Μαρτίου, 2011

Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Ερυθρός Αστέρας. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε στους «αδελφούς» της πειραιώτικης ομάδας για μία σεζόν, το 2004-05 και κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.
Άλλοι τον αναπολούν, άλλοι τον θαυμάζουν για τη σπουδαία του καριέρα. Κανείς πάντως δεν ξεχνά την πολύτιμη συνεισφορά του και τα εκπληκτικά γκολ που σημείωσε αγωνιζόμενος με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Που είναι οι παράγοντες Ολυμπιακάρες; (video)


Που είναι οι παράγοντες Ολυμπιακάρες; (video)
25/3/2011
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ…Η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε χθες με το φιλικό παιχνίδι, όμως αυτή η κίνηση έδωσε οξυγόνο στα ερασιτεχνική τμήματα. Πάνω από 20.000 εισιτήρια πωλήθηκαν ενώ πάνω από 15.000 sms εστάλησαν την ώρα του αγώνα. Το ποσό που έχει μαζευτεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό όμως σίγουρα είναι αρκετά σημαντικό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου, ο απλός κόσμος, όμως οι λεφτάδες ολυμπιακάρες που είναι; Τι περιμένουν για να βοηθήσουν; Κάμερες και μικρόφωνα; Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε 2.000 εισιτήρια (από την τσέπη του), ο Γιώργος Γλου άλλα 1.000 (που ο άνθρωπος έχει και προβλήματα) και το thrylos.gr άλλα 1.000. Αυτά ανακοινώθηκαν. Οι υπόλοιποι που ήταν; Γιατί δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη οι επιφανείς ολυμπιακάρες;

Και πάλι μπράβο στο απλό κόσμο του Θρύλου.


www.rednews.gr

Αντωνάκου: «Ευχαριστούμε από την καρδιά μας»


Αντωνάκου: «Ευχαριστούμε από την καρδιά μας»

25 Μαρτίου, 2011

ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΗ Σταυρούλα Αντωνάκου, αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με δηλώσεις της στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 συγκινημένη από την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων.
Αρχικά δήλωσε:
«Μας συγκινεί που είναι ο κόσμος δίπλα μας και πραγματικά τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Υπάρχει και κόσμος που αγόρασε εισιτήρια αλλά δεν είναι εδώ».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό του Champions Cup γυναικών και την Οριζόντε Κατάνια:
«Ελπίζουμε να φτάσουμε χωρίς προβλήματα στον μεγάλο ημιτελικό με την Ορίζοντε αυτός είναι και ο στόχος, οι ξένες αθλήτριες πιέζονται αρκετά αλλά ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση και αυτή θα τη δώσει ο κόσμος. Η Κατάνια είναι μια ομάδα που έχει κόσμο στο πλευρό της και τετραπλό μπάτζετ από εμάς».
Η Σταυρούλα Αντωνάκου ολοκλήρωσε την τοποθέτηση της τονίζοντας ότι είναι μια μοναδική εμπειρία το να σε χειροκροτεί τόσος κόσμος:
«Μεγάλη εμπειρία το ότι μας χειροκρότησε τόσος κόσμος, μακάρι και εμείς να μπορούσαμε να γεμίσουμε το κολυμβητήριο».
www.olympiacos24.gr

Σέστιτς: Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε ποιος είναι

Σέστιτς: Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε ποιος είναι

24/03/2011

Το τιμώμενο πρόσωπο του φιλικού, Μίλος Σέστιτς μίλησε μετά το τέλος για τα συναισθήματά του। «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν τη γιορτή. Υπήρχε αρκετός κόσμος που υποστήριζε και τις δύο ομάδες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε ποιος είναι και οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιξαν αρκετά καλά» δήλωσε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ερωτηθείς για το αν μπορεί να ξαναβγεί μια φουρνιά όπως εκείνη που κατέκτησε τα πρωταθλήματα, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια τέτοια φουρνιά πάλι. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για όλη την εκδήλωση που στήθηκε».

Ζήσης: "Αντρίκεια αντίδραση"

Ζήσης: "Αντρίκεια αντίδραση"

25, Μάρτιος 2011

Για τους παίκτες της Σιένα μεσολάβησαν δύο δύσκολες μέρες με αποδοκιμασίες και χλευαστικά σχόλια και γι' αυτό περίμεναν πως και πως τον αγώνα της Πέμπτης (24/3) ώστε να δώσουν τις απαντήσεις τους, κάτι που φάνηκε κι απ' τις δηλώσεις του Νίκου Ζήση. "Δεν έχουμε πετύχει τίποτα", σημείωσε ωστόσο ο Έλληνας γκαρντ.


Η Σιένα κατάφερε να αφήσει πίσω της το βαρύ σκορ της Τρίτης (89-41), ανασυντάχθηκε και σαν πληγωμένο θηρίο αντέδρασε και με μια καθαρή νίκη κατάφερε να φέρει τη σειρά με τον Ολυμπιακό στα ίσα (1-1).

"Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν μία φάση μπροστά από εμάς. Έβγαλε απίστευτη ενέργεια και δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ήμασταν τόσο κακοί" "Παίζω τόσα χρόνια μπάσκετ. Αυτό δεν το είχα ξαναζήσει. Ήταν δύο πολύ δύσκολες μέρες, για μένα, την ομάδα, για τους φιλάθλους της Σιένα. Ακούσαμε πολλά για την εμφάνισή μας αυτή, ακόμη και ο ιταλικός Τύπος που δεν ασχολείται πολύ με το μπάσκετ μάς χλεύασε", ανέφερε ο Ζήσης.

"Ο κόσμος μας ειρωνευόταν στο ΣΕΦ και είχε δίκιο με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε. Θέλαμε λοιπόν να αντιδράσουμε πρώτα σαν άνδρες και μετά σαν παίκτες μπάσκετ. Αυτό και κάναμε. Είμαι περήφανος με τον τρόπο που αντιδράσαμε και ο ένας βοήθησε τον άλλο να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη".

"Βέβαια δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και μεγάλο προπονητή και θα έρθει στην Ιταλία για να δώσει δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στη Σιένα", επεσήμανε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ।

www.redplanet.gr

Πιανιτζάνι: "Καταφέραμε και αντιδράσαμε"

Πιανιτζάνι: "Καταφέραμε και αντιδράσαμε"

Φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας "καταφέραμε και αντιδράσαμε".


Ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε πως αφού ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει μετά το ματς της Τρίτης, πέτυχε ένα σημαντικό "διπλό".

"Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Μέσα σε 48 ώρες καταφέραμε να αντιδράσουμε. O Ολυμπιακός μας κατέστρεψε στο πρώτο ματς κι ενώ ήρθαμε εδώ έχοντας κάνει μία καλή σεζόν και παίζοντας σε καλό επίπεδο. Είχαμε ισορροπία κλέψαμε μπάλες, προσέξαμε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε και αντιδράσαμε μετά από ένα παιχνίδι που κάναμε την Τρίτη.


Πάντως, ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί λόγω της εμπειρίας και του καλού ρόστερ που διαθέτει. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε μέσα σε 48 ώρες", τόνισε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε: "Τώρα πάμε στην Ιταλία για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα απ΄ότι ήταν πριν δύο χρόνια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όταν ήρθε στην Ιταλία και μας νίκησε δύο φορές.

Ο λόγος που αλλάξαμε γήπεδο, ήταν για να μη μείνουν οι παίκτες μου όλη τη μέρα στο ξενοδοχείο μετά από μία τέτοια ήττα. Παίξαμε 5 εναντίον 5 στη χθεσινή προπόνηση. ήταν θέμα ώρας θέλαμε να προπονηθούμε νωρίς. Το τιμ του Ολυμπιακού μας τα έδωσε όλα. Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα"

www.redplanet.gr

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!!!!

 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!!!!



O ALEX WEB RADIO/TV ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ...ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!

Παπανικολάου: "Πάμε για δύο νίκες μέσα στην Σιένα"

Παπανικολάου: "Πάμε για δύο νίκες μέσα στην Σιένα"(video

Τα πολλά λάθη, τα χαμένα ριμπάουντ και το άγχος ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του Ολυμπιακού από τη Σιένα στο δεύτερο ματς της προημιτελικών της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Σιένα για πάρουν, τουλάχιστον, μία νίκη, "γιατί όχι και δύο", όπως χαρακτηριστικέ σχολίασε. Δείτε το βίντεο.

Τα πολλά λάθη, τα χαμένα ριμπάουντ και το άγχος ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του Ολυμπιακού από τη Σιένα στο δεύτερο ματς της προημιτελικών της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Σιένα για πάρουν, τουλάχιστον, μία νίκη, "γιατί όχι και δύο", όπως χαρακτηριστικέ σχολίασε.

Στο τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, ο Κώστας Παπανικολάου, σχολίασε: "Σίγουρα, δεν πήγαν πολλά πράγματα για εμάς καλά στο παιχνίδι. Κάναμε, κυρίως, πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πάθαμε ως ένα βαθμό, ό,τι έπαθε η Σιένα στο πρώτο ματς. Οι αντίπαλοι μας μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, βάλανε ορισμένα μεγάλα σουτ, αρχίσαμε μετά να αγχωνόμαστε για τον κόσμο μας, γιατί γέμισε το ΣΕΦ και θέλαμε να του δώσουμε χαρά, αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε.

Είχαμε κάνει και μία μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά, όλα αυτά τελείωσαν. Έχουμε μπροστά μας άλλα δύο παιχνίδια στην Σιένα και κατά πάσα πιθανότητα ένα πέμπτο ματς στην έδρα μας. Θα πάμε στην Ιταλία, έχοντας το σκεπτικό να πάρουμε, τουλάχιστον, ένα ματς εκεί μέσα, γιατί όχι και τα δύο. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε τέτοιες νίκες. Πάμε στην Σιένα για να τα δώσουμε όλα".


Στη συνέχεια ο 20χρονος φόργουορντ, υπογράμμισε: Η Σιένα δεν είναι ασήμαντη ομάδα, έχει κάνει μεγάλες νίκες και ας μην ξεχνάμε πως νίκησε μέσα στην Μαδρίτη με μεγάλη διαφορά। Έχει αποδείξει, λοιπόν, πολλές φορές πως είναι πολύ καλή ομάδα. Σήμερα μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και το πήραν. Τώρα είναι η σειρά μας ώστε να πάμε στην έδρα τους και να τους αποδείξουμε ποιος θέλει περισσότερο την πρόκριση.






www.redplanet.gr

Ενοχλημένος ο Βαλβέρδε

Ενοχλημένος ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φανερά ενοχλημένος από την παραφιλολογία που τον θέλει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, θεωρώντας τους υπεύθυνους για αυτές τις φήμες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το φιλικό της Πέμπτης (24/3) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Φανερά ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ισπανία και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους εκπροσώπους του Τύπου, θεωρώντας τους αποκλειστικά υπεύθυνους για την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του στον Πειραιά.

Η ατάκα του Ισπανού τεχνικού "όλη αυτή η φημολογία ξεκινάει από εσάς και καταλήγει σε εσάς, εμένα δεν με αγγίζει", είναι ενδεικτική της δυσαρέσκειας του।

www.redplanet.gr

Συγκίνηση στην εκδήλωση!(vids)

Συγκίνηση στην εκδήλωση!(vids)
24 | 3 | 2011


Από την Πρεσβεία της Σερβίας ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί ο Πρέσβης είχε προγραμματίσει δεξίωση για τον Θρύλο της Σερβίας. Κεντρικά πρόσωπα οι Σέστιτς και Προσινέτσκι, μίλησε και ο Νίκος Καραχάλιος.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Ανδρέας Ανδρεάδης, η τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο, Αλέκα Καλογερά, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Γιάννης Δαλέζιος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και ο Μίλος Σέστιτς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου και του Ερυθρού Αστέρα. Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν μίλησε ο Πρέσβης της Σερβίας.
Τον λόγο πήρε και ο Νίκος Καραχάλιος εμφανώς συγκινημένος ο οποίος τόνισε ότι: "Δεν είναι αδελφοποιημένες μόνο οι δύο ομάδες αλλά και οι δύο χώρες. Αυτό συμβαίνει με έναν μαγικό τρόπο. Ταιριάζει η Θρησκεία μας και η κουλτούρα μας".

Μεγάλες στιγμές για τους βολεϊβολίστες μας και τον..Τζούριτς! (VIDEO)

Μεγάλες στιγμές για τους βολεϊβολίστες μας και τον..Τζούριτς! (VIDEO)

24 Μαρτίου, 2011 20:3


ΒΟΛΕΙ

 Αποθεώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου για οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. με το κύπελλο στα χέρια τους, οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη κέρδισαν τις επεφημίες του κόσμου!

Δείτε επίσης που ακριβώς…πήγε το παπούτσι του Τζούριτς!

Ανδρεάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού»


Ανδρεάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού»

25 Μαρτίου, 2011

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣΜέσω  του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Ανδρεάδης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και κυρίως του κόσμου. Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών τόνισε ότι αν υπήρχε οικονομική ευρωστία, τα  έτσι κι αλλιώς επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου θα πήγαιναν ακόμη καλύτερα.
Αρχικά ο αρχηγός βόλεϊ του Ολυμπιακού τόνισε:
«Δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν αδελφοποιηθεί βρίσκονται εδώ και τις ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνουν για εμάς. Επίσης, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μετά όλοι μαζί θα πάμε στο μπάσκετ για να δούμε τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ για την Ευρωλίγκα. Ευελπιστώ όλες οι προσπάθειες να καρποφορήσουν και να δοθεί λύση στα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Εμείς έχουμε πάρει Κύπελλο, σούπερ καπ, είμαστε τετράδα στο πρωτάθλημα, επιτυχίες υπάρχουν ακόμη στο πόλο, στο βόλεϊ γυναικών. Φανταστείτε πως θα πηγαίναμε αν υπήρχαν χρήματα».
Για τα συναισθήματά του σχετικά με το γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα γίνει μέσα στο Καραϊσκάκη, είπε:
«Στον Ολυμπιακό αυτό έχει ξαναγίνει, αλλά εγώ δεν το έζησα γιατί τότε έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα πάρω μέρος κι εγώ και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κι εμείς στο βόλεϊ».
www.olympiacos24.gr

Το "μαγικό σκάψιμο" του Ιμπαγάσα (video)


Το "μαγικό σκάψιμο" του Ιμπαγάσα (video)
24/3/2011
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘA ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ...Οταν ο Ιμπαγάσα έχει κέφια. Κάπως έτσι θα μπορούσε να προλογιστεί το video που ακολουθεί. Ο Αργεντίνος είναι μάγος της μπάλας και σε κάθε αφορμή φροντίζει να το επιβεβαιώσει. Με μία εκπληκτική ενέργεια ο Ιμπαγάσα προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ερυθρού Αστέρα όμως βρήκε μπροστά του έναν τερματοφύλακα με εξαιρετικά αντανακλαστικά...

www.rednews.gr

Ηχηρό μήνυμα φιλίας! (video)

Ηχηρό μήνυμα φιλίας! (video)
24/3/2011
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...Σημασία δεν έχει το ταξίδι αλλά ο προορισμός. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα φιλίας και βοηθώντας παράλληλα τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό να αναπνεύσει. Για το φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη διατέθηκαν πάνω από 22.000 εισιτήρια ενώ τα sms στο 54080 έχουν ξεπεράσει ήδη τις 126.000, με περισσότερα από 20.000 να έχουν αποσταλεί το τελευταίο 24ωρο! Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει το πρόβλημα που υπάρχει και βοηθάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν σταματάμε εδώ, στέλνουμε τα μηνύματά μας στο 54080.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8’. Ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα, ο Μέλμπεργκ πετάχτηκε από το ύψος του πέναλτι και με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Σιένα 65-82 (VIDEO)

Ολυμπιακός - Σιένα 65-82

Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΣΕΦ από την Σιένα 65-82 και πάει στην Ιταλία για να ρεφάρει την ήττα και να ξαναπάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πλήρωσαν τα 22 λάθη τους οι ερυθρόλευκοι, έχασαν τα ριμπάουντ και ήταν άστοχοι από την περιφέρεια. Δείτε το βίντεο του αγώνα.
O Ολυμπιακός πλήρωσε τα πολλά λάθη (22) που έκανε στο παιχνίδι, έχασε την μάχη στα ριμπάουντ (27-30) και ήταν ιδιαίτερα άστοχος από την περιφέρεια (4/18τρ.). Παράλληλα, ήταν κακός τόσο στο πρώτο, όσο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την κατά πολύ βελτιωμένη Σιένα να παίρνει προβάδισμα εξ αρχής στον αγώνα, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος, με τους Ιταλούς να κατακτούν μία σπουδαία νίκη με σκορ 65-82 στο ΣΕΦ. Πλέον, η σειρά ήρθε στα ίσα (1-1) και οι ερυθρόλευκοι την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στην Τοσκάνη για να πάρουν, τουλάχιστον, ένα "διπλό", ώστε να επανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Γέμισε το φαληρικό στάδιο, βροντερό "παρών" από τον κόσμο που δημιούργησε μία όμορφη και "καυτή" ατμόσφαιρα, αλλά που έφυγε απογοητευμένος. Τίποτα δεν χάθηκε, σαφώς και μπορούν να πάρουν την πρόκριση οι Πειραιώτες, ψηλά το κεφάλι!
Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν στο ημίχρονο να ρίξουν την διαφορά (31-39), πλησίασαν αρκετές φορές μέχρι το -4, αλλά πάντα σε εκείνο το σημείο η Σιένα έκανε καθοριστικά σερί τα οποία την κράτησαν σε απόσταση μέχρι την λήξη ενώ στο τέλος έφερε την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της (+17, 65-82). Για τους Πειραιώτες το πάλεψαν οι Μαυροκεφαλίδης (16π, 7ρ), Παπαλουκάς (5π, 5ασ, 3κλ), Νεστέροβιτς (10π, 4ρ) και Σπανούλης (12π, 5ασ, 2κλ, 5λ) ενώ από τους Ιταλούς ξεχώρισαν οι Χέρστον (19π, 11ρ), Καουκένας (14π, 3ασ) και Ράκοβιτς (12π,5ρ).

Ντούντα: Δεν περίμενα τόσο άγχος

Ντούντα: Δεν περίμενα τόσο άγχος

25/03/2011

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως η Σιένα κέρδισε δίκαια ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν τόσο αγχωμένοι.

«Η Σιένα ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα και δίκαια κέρδισε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο για μας να το προετοιμάσουμε. Δεν περίμενα πως θα έχουμε τόσο άγχος και τόση πίεση, ακόμη και οι πιο έμπειροι. Το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου», ανέφερε αρχικά ο Ντούντα ενώ πρόσθεσε:

Κατάσταση εκτός ορίων

Κατάσταση εκτός ορίων 

25/03/2011

Κατάσταση εκτός ορίων
«Μπαρούτι» η κατάσταση στην ΑΕΚ αφού λύση δεν διαφαίνεται σε επίπεδο οικονομικό και διοικητικό, με κανέναν από τους «ηγέτες» της ομάδας να μην δείχνει διατεθειμένος να βγει μπροστά. Αναβρασμός και στον κόσμο της «Ένωσης» με αγανακτισμένους οπαδούς να εκφράζουν την οργή τους με συλλαλητήρια και «επισκέψεις» στα Σπάτα. Τρομοκρατημένος ο Σκόκο από την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια στο σπίτι του.

«Τιμή για μένα ο Ολυμπιακός» (VIDEO)

«Τιμή για μένα ο Ολυμπιακός» 

25/03/2011

«Τιμή για μένα ο Ολυμπιακός»
Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του θεωρεί ο Γκιγιέρμο Οτσόα την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός τερματοφύλακας μάλιστα, μιλώντας σε ιστοσελίδα οπαδών της Αμέρικα χαρακτήρισε του «ερυθρολεύκους» μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι θέλει να κάνει το «ευρωπαϊκό βήμα».

Αναλυτικότερα όσα είπε ο 26χρονος πορτιέρο στο “laaficion.com”:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αδέρφια για πάντα (video)

Αδέρφια για πάντα (video) 

24/03/2011

Δύο ομάδες τόσα κοινά. Η ίδια θρησκεία, η ερυθρόλευκη φανέλα, η λατρεία για την ομάδα.  Ο Πειραιάς και το Βελιγράδι ενώνουν τις δυνάμεις τους εδώ και δεκαετίες. Ακόμα μια φορά Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας τίθενται αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα.

Την πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει το 1994 στο δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο Βελιγράδι και είχε αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι που είχε λήξει με νικητή τον Αστέρα με 4-1.  Στο Καραϊσκάκη, ακολούθως οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Νέα συνάντησή τους, τον Αύγουστο του 2003, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ερυθρού Αστέρα στη Ριζούπολη. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μαυρογενίδης στο 69 και ο Χούτος στο 89.

Το 2007 και με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι δύο ομάδες έπαιξαν ξανά φιλικό με τα έσοδα να πηγαίνουν στις οικογένειες της πυρόπληκτης Ζαχάρως στην Ηλεία. Οι Λούα και  Νούνιες ήταν οι σκόρερ για τον Ολυμπιακό, ο Μιλίγιας μείωσε για τους Σέρβους.



www.thrylos.gr

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...........


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ........



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ....ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ
54080 ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΥΡΟΙ!!!

«Συμπλοκή» οπαδών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε… άσχετο αγώνα βόλεϊ!

«Συμπλοκή» οπαδών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε… άσχετο αγώνα βόλεϊ!

Μικροεπεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του τοπικού Εθνικού, ανάμεσα σε οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» και της ΑΕΚ!
«Συμπλοκή» οπαδών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε… άσχετο αγώνα βόλεϊ!
Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ την Τετάρτη (23/3) οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά" συναντήθηκαν με αυτούς της ΑΕΚ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν μικροσυμπλοκές.
Από όσα έγιναν γνωστά από κύκλους της Αστυνομίας συνολικά μαζεύτηκαν στον χώρο των επεισοδίων περίπου 70 άτομα (30 οπαδοί του ΠΑΟΚ και 40 της ΑΕΚ) τα οποία "διαλύθηκαν" λίγο πριν καταφθάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη ή προσαγωγή, ενώ δεν καταγράφηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.
Πηγή: olapaok.gr

Θα μείνει και… φαίνεται

Θα μείνει και… φαίνεται

24/03/2011

Θα μείνει και… φαίνεται
Απόδειξη… παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό αποτελεί το γεγονός ότι έχει ήδη αρχίσει το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε να γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ και το κλείσιμο «δυνατών» φιλικών το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τεθούν επί τάπητος τα υπόλοιπα ζητήματα, με κυρίαρχο τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις, τις περιπτώσεις των δανεικών και τις πιθανές αποχωρήσει από το υπάρχουν δυναμικό.

Ο 47χρονος προπονητής νοσταλγεί την πατρίδα του και θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην Primera Division, αλλά οι συνθήκες εργασίας στον Ολυμπιακό και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League τον κρατούν τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στο λιμάνι. Κάτι τέτοιο άλλωστε επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. «Ο Ερνέστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι ευτυχής στον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά δεν το λέω επειδή έχω κάτι στο μυαλό μου. Πήρε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θα παίξει του χρόνου στο Champions League. Και δεν ξέρω κανέναν προπονητή να μη θέλει να αγωνιστεί στο Champions League», τόνισε στην εφημερίδα «Γαύρος».
www.sport-fm.gr

Όλα έτοιμα για το μεγάλο «ραντεβού»


Όλα έτοιμα για το μεγάλο «ραντεβού»

23 Μαρτίου, 2011

ολυμπιακοσ σημαΜε στόχο ένα κατάμεστο από τους φιλάθλους μας Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μπήκε στην τελική ευθεία η διοργάνωση του διεθνούς ποδοσφαιρικού φιλικού αγώνα μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου.
Το φιλικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 7 μ.μ. (Ν.Ε.Τ.) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» το οποίο έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και την αναδιοργάνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Sasa Stamenkovic: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά στο στάδιο Καραϊσκάκη που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού μαζί με αυτόν του Ερυθρού Αστέρα στις κερκίδες. Εύχομαι με το παιχνίδι αυτό να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας στο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη,  «Ολυμπιακός 2020». Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι το οποίο θέλουμε και να κερδίσουμε».
Ο  Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους μας: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και θέλουμε οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν  το γήπεδο για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια ανεξάρτητα από τα αθλήματα. Οσος κόσμος μπορεί θα πρέπει να πάει στο γήπεδο και να σταθεί συμπαραστάτης σε αυτή την ενέργεια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη».
H αποστολή του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Vladan Lukic θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο στις 11:35 και θα την υποδεχθούν ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.,  Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Κυριάκος Καλογεράκος.
Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην Πρεσβεία της Σερβίας και στις 17:15 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο συλλόγων στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».
Στη συνέντευξη Τύπου  θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Νίκος Καραχάλιος, ο τεχνικός διευθυντής  της Ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Robert Prosinecki και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου Milan Vilotic.
Από τις 17:00 έως τις 17:30 οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ θα ξεναγηθούν στο ΜΟΥΣΕΙΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τις 17:30 έως τις 18:00 θα βρίσκονται στο ΜΟΥΣΕΙΟ τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.
Στις 7μ.μ. ΕΙΝΑΙ  Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
*Στη διάρκεια του ημιχρόνου του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα θα εισέλθουν στο γήπεδο  οι βολεϊμπολίστες μας κρατώντας  το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας 2011 το οποίο κατέκτησαν στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.
*Ο προπονητής του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, Robert Procinecki συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Stamenkovic, Bajkovic, Mikic, Vilotic, Tosic, Mijailovic, Jeremic, Evandro, Binic, Kadu, Reljic, Srnic, Isah, Borha, Jevtic, Perovic, Kluderovic, Causic και Stojkovic.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ., θα διατίθενται αύριο ως εξής:
Α. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 17 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Β. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Γ. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 5 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 16:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
*
Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 25 ευρώ.
*Διευκρινήσεις:
Α. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ.
Β. ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
PARKING ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
www.olympiacos24.gr

Αντωνάκου: «Αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»


Αντωνάκου: «Αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

24 Μαρτίου, 2011

ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΗ  κλήρωση του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ δεν  τρομάζει την Σταυρούλα Αντωνάκου, που έφερε τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού αντιμέτωπη με την πολυνίκη του θεσμού Οριζόντε Κατάνια.
Η έμπειρη περιφερειακός τόνισε ότι η ομάδα της δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Η  Αντωνάκου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ επισήμανε:
«Η πρόκριση στο φάιναλ φορ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί σπουδαία επιτυχία για την ομάδα, ειδικά φέτος, που αντιμετωπίζουμε και όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις».
Ενώ ανέφερε επίσης ότι περίμενε την κλήρωση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και παράλληλα εκτίμησε πως:
«… η Κατάνια είναι ομάδα του δικού μας στιλ. Αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Το μόνο που φοβόμαστε είναι τα προβλήματά μας».
Και κατέληξε:
«Θα κάνουμε ένα μήνα υπομονή. Έχουμε καλή ομάδα και διαθέτουμε το αντίδοτο για κάθε «όπλο» της Οριζόντε. Ένα ματς είναι, θα παίξει ρόλο και η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα».
www.olympiacos24.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι…συνιδιοκτησίες του τζόγου και των sites!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι…συνιδιοκτησίες του τζόγου και των sites!

23 Μαρτίου, 2011

Ball on number thirteen on roulette wheelΤελικά μας τελείωσε ο κύριος συνιδιοκτήτης; Μετά τις αποκαλύψεις τα τις εικόνες της αλήθειας που μας παρουσίασε το olympiacos24.gr μεταξύ της στενής “αλληλοβοήθειας” ανάμεσα στο gazzetta.gr και στα sites katimagiko.gr και leoforos.gr
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Και αυτό γιατί όλοι πλέον έχουν καταλάβει πώς παίζεται το “παιχνίδι”.
Και αυτό γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει τα πάντα και δεν μπορούν να ξεγελαστούν! Ο “ερυθρόλευκος” κόσμος είναι συσπειρωμένος και βρίσκεται απέναντι από από κάθε καλοθελητή και κάθε διάττοντα αστέρα που χρησιμοποιεί το όνομα του Ολυμπιακού.

Η κλήρωση στο κύπελλο έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων»!


Η κλήρωση στο κύπελλο έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων»!

23 Μαρτίου,2011

ΠΟΛΟΤο  τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού στο δρόμο για τον τελικό του φάιναλ φορ του κυπέλλου θα είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ έβγαλε στον ένα ημιτελικό το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και στο άλλο την Χίο με τον Πανιώνιο.
Το  φάιναλ φορ δεν θα διεξαχθεί στην Κάλυμνο αλλά στην Αθήνα όπως όλα δείχνουν,  αφού υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης στον αέρα είναι και η ημερομηνία.
Είχε  ανακοινωθεί πως θα γίνει στις 27 και 28 Μαΐου , αλλά μάλλον η ημερομηνία διεξαγωγής μεταφέρεται  για τις 3 και 4 Ιουνίου. Τέλος  η πρόταση της Χίου να φιλοξενήσει το φάιναλ φορ απορρίφθηκε.
www.olympiacos24.gr