ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Στις 22/3 στις 21:00, για το 1-0…


Στις 22/3 στις 21:00, για το 1-0…
10/3/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ…Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης το ακριβές πρόγραμμα των τριών πρώτων αγώνων των προημιτελικών της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχοντας το πλεονέκτημα έδρας θα ξεκινήσει κόντρα στην Σιένα στις 22 Μαρτίου στις 21:00 την σειρά των αγώνων και το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στις 21:45…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Τρίτη 22/3

Ολυμπιακός-Σιένα 21:00

Πέμπτη 24/3

Ολυμπιακός-Σιένα 21:45

Τρίτη 29/3

Σιένα-Ολυμπιακός 20:00

* Αν χρειαστεί τέταρτο ματς θα γίνει στις 31 Μαρτίου, ενώ αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, θα γίνει στις 4 Απριλίου

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες» 

12/03/2011

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»
Ότι ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις συνομιλίες του τους τελευταίους έξι μήνες, ισχυρίστηκε ο Σωτήρης Βοργιάς, με παρέμβαση του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στην εισαγγελία υπάρχει κατάθεση και για απειλή σε πρώην μέλος της ΚΕΔ! Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, υποστήριξε πως με την τρίτη κασέτα που φημολογείται πως υπάρχει, προστίθενται νέα πρόσωπα στην ιστορία.

Πιλάβιος: «Δεν συναντήθηκα με τον Δαλούκα»

Πιλάβιος: «Δεν συναντήθηκα με τον Δαλούκα» 12/03/2011

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Γιώργο Δαλούκα προέβη ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιθυμώ να διαψεύσω τα περί συνάντησής μου με τον κ. Γ. Δαλούκα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους ανεξέλεγκτων φημών δεν συνδράμει στο ελάχιστο την εν εξελίξει δικαστική έρευνα για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....

Μάντζιος: «Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ»


Diloseis mantziosΟ Βαγγέλης Μάντζιος
  σε συνέντευξή του στο contra.gr, παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε από τις εξέδρες τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα ήθελε να μεταγραφεί σε μία από τις δύο ομάδες.

Χαρακτηριστικά ο Μάντζιος όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των δύο «Δικεφάλων» απάντησε: «Και εγώ ακούω πολλά και διάφορα. Γράφονται, επίσης, πολλά. Πράγματι πήγα στο συγκεκριμένο αγώνα, για να παρακολουθήσω και τις δύο ομάδες. Ξέρω ότι ο μάνατζέρ μου έχει κάποιες συζητήσεις. Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε κάποια από τις δύο ομάδες».
Ο ALEX WEB RADIO/TV  ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΕΤΑ-ΓΚΕΙΤ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΟΤΙ ...ΑΣΕ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗΝ FOOT BALL LEAGUE ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ????

Κάνουν... προπόνηση τα αδελφια μας(video)

Κάνουν... προπόνηση τα αδελφια μας(video)
12 | 3 | 2011

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σμεντέρεβο, οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έστησαν… τρελό πάρτι για να γιορτάσουν τα 66 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου (6 Μαρτίου 1945). Τα αδέρφια του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, έκαναν τη νύχτα μέρα και τραγουδώντας το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», στα σέρβικα, κατάφεραν να αφήσουν άναυδους τους πάντες.
Παράλληλα, οι Σέρβοι οπαδοί έκαναν και μία... προπόνηση εν όψει του φιλικού που θα γίνει με τον Θρύλο στο Καραϊσκάκη στις 24 Μαρτίου, για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Ποιος λέτε να τον πήρε;(video)


Ποιος λέτε να τον πήρε;
12/3/2011
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟ;Πως αλλάζουν τα πράγματα… Από εκεί που προσπάθησαν να στρέψουν την υπόθεση με τις κασέτες εις βάρος του Ολυμπιακού τώρα τους έρχεται μπούμερανγκ με μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να το καταλάβουν καν. Γιατί; Γιατί πολύ απλά έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Πήγε χθες ο Δαλούκας και κατέθεσε. Και τι είπε; Τίποτα για το περιβόητο Μακάμπι-Ολυμπιακός. Είπε όμως για το Αρης-ΠΑΟ. Είπε ότι του τηλεφώνησαν το πρωϊ εκείνης της ημέρας. Πριν από το παιχνίδι. Γιατί του τηλεφώνησαν; Για να δουν τι κάνει; Εάν είναι καλά; Εάν θα σφυρίξει όπως πρέπει; Και ποιος του τηλεφώνησε; Όχι πάντως η καθαρίστρια του σπιτιού του. Απλά για όσους δεν θυμούνται να τους θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε με εκείνο το ανύπαρκτο πέναλτι, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Δαλούκας. Ο ρέφερι πάντως κατέθεσε ότι δεν προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν και πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ????

Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!

Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!

Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011
Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!
Τον Αχιλλέα Μπέο… έκαψε ο Δαλούκας ενώπιον του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου! Το gazzetta.gr φωτίζει τις άγνωστες ατάκες της κατάθεσης. Τι είπε για Μαρινάκη, Μακάμπι και… Ρώσους, Ρουμάνους, Βούλγαρους.

ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ.....«Δεν μου το κάνετε και εγγράφως;»

ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ..«Δεν μου το κάνετε και εγγράφως;»

Αποφασισμένος να ζητήσει έγγραφες δεσμεύσεις από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γόντικας, αν προτιμήσουν τη λύση της λιτότητας και της πώλησης ποδοσφαιριστών…
«Δεν μου το κάνετε και εγγράφως;»
Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχουν δύο δρόμοι για να κινηθεί την επόμενη σεζόν το «τριφύλλι», αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να το καταλάβει κάποιος.
Ή θα γίνει αύξηση του Μ.Κ. και θα μπουν στα ταμεία από τους μετόχους 10-12 εκ. ευρώ ή θα πωληθούν δύο-τρεις παίκτες και θα υπάρξει… ψαλίδι στα υπόλοιπα συμβόλαια. Επειδή, όμως, ο Γόντικας δεν είναι χθεσινός, αντιλαμβάνεται ότι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το δεύτερο σενάριο, καθώς οι μέτοχοι όλο και κάποια δικαιολογία θα βρουν για να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη…
Ο σκύλος, μάλιστα, μαθαίνει ότι ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα ζητήσει από τους μετόχους να δεσμευτούν εγγράφως για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Οι ισορροπίες αλλάζουν πολύ εύκολα στον Παναθηναϊκό και, παρότι ο Γόντικας δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν χρόνο στα διοικητικά του συλλόγου, έχει πιάσει το νόημα. Και δεν θέλει να βρεθεί εκτεθειμένος, πολύ περισσότερο σε επίπεδο οπαδών. Ειδικά τη στιγμή που οι μέτοχοι κρύβονται συνεχώς ο ένας πίσω από τον άλλον.
Κυριακή κοντή γιορτή, πάντως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, καθώς οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται στα μέσα Απριλίου, όταν και θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν…

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!

Από Gazzetta Team | Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011
Τον... εξομολόγησε και ο Σοφοκλής!
Μετά την εξέταση από τον εισαγγελέα, ο Δαλούκας συναντήθηκε με τον Πιλάβιο, τον οποίο ουσιαστικά «αθώωσε» στην κατάθεση του, όπως και τον Βασσάρα. Η συνάντηση προκαλεί ερωτήματα.
Ο Γιώργος Δαλούκας συναντήθηκε και με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, και φυσικά είναι μία συνάντηση η οποία πρέπει να προκαλεί ερωτηματικά, γιατί η ΕΠΟ είναι εκείνη που τον εξοστράκισε από την διαιτησία.
Να θυμίσουμε ότι στην διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του στον εισαγγελέα, ο Δαλούκας ουσιαστικά «αθώωσε» τον Πιλάβιο, όπως και τον Βασσάρα, από αυτήν την ιστορία.
Η συνάντηση, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, έγινε σε δικηγορικό γραφείο, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα πληροφορίες για τον λόγο της συνάντησης. Σίγουρα όμως, αφήνει πολλά να αιωρούνται διότι ο Πιλάβιος δεν έχει πάρει επίσημα, προσωπική, θέση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και σίγουρα το ραντεβού τους δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των «θεσμικών» συναντήσεων, ειδικότερα τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα...

ΕΠΟ: Αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει τώρα τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος

ΕΠΟ: Αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει τώρα τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος


epo epistolh apanthsh se gga pilaviosΜε απάντηση της στην ανακοίνωση της ΓΓΑ η ΕΠΟ αρνήθηκε ευγενικά για αυτή τη στιγμή την πρότασή του Πάνου Μπιτσαξή να αναλάβει εκείνη τη διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η ομοσπονδία αναφέρεται σε «τεχνικές εκκρεμότητες» που πρέπει να επιλυθούν και ζητά διάλογο με την Πολιτεία, ώστε να μπορέσει, αν είναι εφικτό, να ξαναπάρει στη σκέπη της τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αλλά από τη νέα χρονιά, αφού παραπέμπει το θέμα στη γενική συνέλευση του προσεχούς Ιουνίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Super League: Άτοπη, άστοχη και ακατάλληλη η δήλωση του Μπιτσαξή

Super League: Άτοπη, άστοχη και ακατάλληλη η δήλωση του Μπιτσαξή


super league anakoinwsh apanthsh se mpitsaxiΥπερβολική, άτοπη και άστοχη χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή την τοποθέτηση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή, πως «η Super League είναι ανίκανη να διοργανώσει το πρωτάθλημα».


Η ανακοίνωση της Superleague:

Η ατζέντα Μαρινάκη-Βαλβέρδε


Η ατζέντα Μαρινάκη-Βαλβέρδε  

12/03/2011

Η ατζέντα Μαρινάκη-Βαλβέρδε 
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνάντηση που θα έχουν μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος παρουσιάζει η Sportday. Στου Ρέντη αναμένεται σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12/03/2011

Tι περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Ολυμπιακού:

Στο ποδόσφαιρο ο Θρύλος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19:30) και θα επιδιώξει να κατακτήσει τον τίτλο με νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Στο βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός νίκησε χθες άνετα τον Αρη με 3-0 σετ.

Η γυναικεία ομάδα βόλει παίζει την Κυριακή (16:00) με τον Ηρακλή στη Κηφισιά για την β φάση του πρωταθλήματος, θέλοντας να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο πόλο, απόψε (19:00) η ομάδα των Ανδρών φιλοξενείται στο Καλαμάκι από τον τοπικό ΝΟ και θέλει να συνεχίσει την κούρσα κορυφής.

Η γυναικεία ομάδα πόλο υποδέχεται στον Πειραιά (15:30) τον Νηρέα Χαλανδρίου θέλοντας να παραμείνει στην πρώτη θέση.

MVP ο... δήμιος του ΠΑΟ (video)

MVP ο... δήμιος του ΠΑΟ (video) 

11/03/2011

Ο Κέβιν Μιραλάς αναδείχθηκε κορυφαίος της 23ης αγωνιστικής, με την τριάδα του σχετικού διαγωνισμού ν' απαρτίζεται από τρεις «ερυθρόλευκους»!

Ο Βέλγος δαίμονας με τη γκολάρα που πέτυχε στο ντέρμπι-τίτλου με τον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη συνολικότερη εμφάνισή του κέρδισε τα 2/3 των ψηφοφόρων συγκεντρώνοντας ποσοστό 65,66% στην ανάδειξη του κορυφαίου της αγωνιστικής. Τον ακολούθησαν ο... δικός μας, Ντένις Επστάιν της Κέρκυρας και ο επίσης δικός μας, Κώστα Μήτρολου του Πανιωνίου.

Αξίζει ν' αναφερθεί ότι το γκολ του Μιραλάς αναδείχθηκε και δεύτερο καλύτερο της 23ης ημέρας της Σούπερ Λίγκα, πίσω απ' αυτό του επίσης «ερυθρόλευκου», αλλά του Βόλου, Κώστα Καπετάνου. Τ' αποτελέσματα των δύο ψηφοφοριών της Σούπερ Λίγκα και του ΠΣΑΠ ανακοινώθηκαν σήμερα μετά και την ολοκλήρωση του ΠΑΟΚ-Εργοτέλης.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
Κέβιν Mιραλάς (Ολυμπιακός)            65,66 %
Ντένις Επστάιν (Κέρκυρα)     24,24 %
Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος)       10,1%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Κώστας Καπετάνος (Ολυμπιακός Βόλου)     80,71%
Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός)            12,68%
Σεμπάστιαν Λέτο (Παναθηναϊκός)      6,61%

Ο Μιραλάς σκοράρει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ-«Δεν με κάλυπτε πια ο Παναθηναϊκός»

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ-«Δεν με κάλυπτε πια ο Παναθηναϊκός» 

12/03/2011

«Δεν με κάλυπτε πια ο Παναθηναϊκός» (Photo: Action Images)
Τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό εξήγησε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Έλληνας γκαρντ τοποθετήθηκε για την έλλειψη τίτλων των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια, το non-call του Πηλοΐδη, αλλά και την αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο καλαθοσφαιριστής των Πειραιωτών για:

Χαλαρό τριήμερο στον Πύργο!


Χαλαρό τριήμερο στον Πύργο!

11 Μαρτίου, 2011

ιβκοβιτσΟι εκδηλώσεις του Ολ-Σταρ Γκέιμ στο Πύργο, δίνουν στα μέλη του Ολυμπιακού να απολαύσουν ένα. χαλαρωτικό τριήμερο, λίγο διάστημα πριν τη κρίσιμη προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα με τη Σιένα. Τη Παρασκευή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του και το Σάββατο θα γυμνασθούν μόνο όσοι δεν συμμετέχουν στο Ολ-Σταρ Γκέιμ.
Βέβαια χωρίς τον Ίβκοβιτς που θα ταξιδέψει στη πατρίδα του και τον Βαγγέλη Αγγέλου που θα βρίσκεται στο Πύργο, γίνεται αντιληπτό πως οι ρυθμοί δεν θα είναι εξαντλητικοί.
Στην ουσία οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς τη Δευτέρα. Ασφαλώς θα δοθεί βάρος στην προσαρμογή του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα πάρει μέρος στο φιλικό της Τρίτης με τον Πανιώνιο και στον αγώνα πρωταθλήματος της Παρασκεύης με τον Ηλυσιακό. Ο διεθνής σέντερ δεν είναι δα και κανένας άπειρος πιτσιρικάς και δεν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο, ώστε να είναι έτοιμος στα παιχνίδια με τη Σιένα, στις 22 Μαρτίου.

Η συνέντευξη Τύπου του All Star Game


Η συνέντευξη Τύπου του All Star Game

12 Μαρτίου, 2011

ALL STAR GAMEΟ Δήμαρχος του Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, μαζί με τους διοργανωτές ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο του Πύργου μία μόλις μέρα πριν την έναρξη του ALL STAR GAME ΟΠΑΠ .
Οι δηλώσεις τους:
Πρώτος το λόγο πήρε ο οικοδεσπότης της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, Μάκης Παρασκευόπουλος (Δήμαρχος Πύργου), ο οποίος δήλωσε:

Άραγε, υπήρξε παράγκα στο μπάσκετ;

Άραγε, υπήρξε παράγκα στο μπάσκετ;

Κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και τώρα. Μαζί σας, "ευαίσθητοι" και "αγανακτισμένοι" αυτού του τόπου. Κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και τώρα. Να μπει κάθε κατεργάρης (Μπέος, Πατέρας, Κούγιας) στον πάγκο του.
Να μάθει επιτέλους η φίλαθλη ποδοσφαιρική Ελλάδα πώς πήρε τον τίτλο πέρυσι ο Παναθηναϊκός, ελέγχοντας ό,τι κινείται παρασκηνιακά, αλλά και το ανάλογο σκηνικό που πήγε να διαμορφωθεί και την τρέχουσα σεζόν, πριν οι παίκτες του Ολυμπιακού σαρώσουν τους πάντες και τα πάντα στο διάβα τους.
Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει η ίδια "ευαισθησία" στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης; Εκεί, όπου εδώ και πολλά χρόνια μία συγκεκριμένη ομάδα βιάζει κατ' εξακολούθηση το μπάσκετ, κατακτώντας "με το έτσι θέλω" Πρωταθλήματα και Κύπελλα, βουτηγμένα στη λάσπη και τη βρωμιά.

Μόνο ο Βγενόπουλος απών

Μόνο ο Βγενόπουλος απών 

12/03/2011

Μόνο ο Βγενόπουλος απών 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι, κατά πως φαίνεται, ο μοναδικός απών από το επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα και από την επιβεβαίωση της παρουσίας του σε αυτό από τον Νίκο Ξυλά. Αγεφύρωτες μοιάζουν να είναι οι διαφορές του Mr MIG με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Σοβαρότητα θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό ματς κόντρα στον Ηρακλή (19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Οι σχέσεις μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και αδερφών Γιαννακόπουλων κάθε άλλο παρά φιλικές είναι και, όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας αυτών δεν θα στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του Δημήτρη Γόντικα να δώσουν όλοι οι μέτοχοι το «παρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Μαρτίου. Τα «μαχαίρια» είχαν βγει από πέρσι, όταν ο Παύλος έριχνε σπόντες για τη διοίκηση Πατέρα, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι μία μη αναστρέψιμη κατάσταση όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο τελευταίο Δ.Σ. είπε μπροστά σε όλους ότι «ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας χάρηκαν για την ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν λόγο να έρθουν».

Από την πλευρά του ο Βγενόπουλος σχολιάζοντας το θέμα της παρουσίας του στο ΔΣ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τους Γιαννακόπουλους έπειτα απ' όλα όσα έχουν συμβεί».

SUPER LEAGUE-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LEAGUE-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Σάββατο 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15, NovaSports 3)

Καθένας με τον… πόνο του! Αντίπαλοι με τελείως διαφορετικές «σκοτούρες», αλλά ίδιο στόχο (το τρίποντο που θα τις ανακουφίσει) τρακάρουν στην Τρίπολη! Εκεί όπου η δεύτερη μόλις νίκη του Αστέρα στο σπίτι του μοιάζει τουλάχιστον απαραίτητη για να συνεχίσει να αναπνέει. Αλλά και εκεί όπου θα βρεθούν… μερικώς οι Βολιώτες -με το μυαλό να ταξιδεύει αναπόφευκτα και στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έδωσε ονόματα ο Δαλούκας

Έδωσε ονόματα ο Δαλούκας 

11/03/2011

Έδωσε ονόματα ο Δαλούκας 
Το κουβάρι μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Ο Γιώργος Δαλούκας στον αθλητικό εισαγγελέα έκανε σοβαρές καταγγελίες για πρόσωπα και καταστάσεις, αρνούμενος ότι έχει δωροδοκηθεί. Την Τετάρτη ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασσάρας, ενώ για την ίδια ημέρα κλήθηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

Για περίπου μιάμιση ώρα κατέθετε στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο Γιώργος Δαλούκας και όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, έκανε σοβαρότατες καταγγελίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Έλληνας διαιτητής τόνισε ότι δεν δωροδοκήθηκε, ούτε έχει δωροδοκηθεί ποτέ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει στείλει καμία επιστολή στην UEFA.

Η ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές κυριε Μπιτσαξη οχι η SUPER LEAGUE.....

Η ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές κυριε Μπιτσαξη οχι η SUPER LEAGUE..... 

11/03/2011

Ο ΓΓΑ ζήτησε να πάρει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ από την Σούπερ Λίγκα και να φέρνει ξένους διαιτητές. Κάποιος να εξηγήσει στον κ. Μπιτσαξή ότι τους διαιτητές τους ορίζει ήδη η ΕΠΟ. Η Σούπερ Λίγκα τις ώρες των αγώνων αποφασίζει και μιλάει με τα κανάλια!

Ωραία από πολιτικής πλευράς η κίνηση του ΓΓΑ. Να το κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα, διότι το δημόσιο συμφέρον προέχει του αυτοδιοίκητου στο ποδόσφαιρο.

"Ολυμπιακός για Μιέρ"

"Ολυμπιακός για Μιέρ"

Για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Χιράμ Μιέρ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού.
Όπως αναφέρει η "Diario" οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το νέο “Μάρκες”, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Μοντερέι και με τις εμφανίσεις του βρίσκεται πολύ κοντά στο άλμα στην Ευρώπη.
Εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Τότεναμ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Αϊντχόφεν, Τβέντε και Άγιαξ.

«Κανόνι» από την Πολωνία

«Κανόνι» από την Πολωνία 

11/03/2011



Ο Ιρενέουσζ Γιέλεν είναι 30 ετών (σ.σ. τα συμπληρώνει στις 9 Απρίλη, γεννηθείς το '81), και διεθνής με την Εθνική Πολωνίας. Αγωνίζεται ως δεξί χαφ αλλά και ως επιθετικός που... γέρνει δεξιά. Από το 2002 ως και το 2006 έπαιξε στη Βίσλα Πλοκ. Σε τέσσερις σεζόν έβαλε 45 γκολ σε 100 συμμετοχές. Στις 28 Ιουνίου του 2006 υπέγραψε στην Οσέρ. Στις 9 Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου έβαλε το πρώτο του γκολ σε ματς κόντρα στη Μονακό. Στις 20 Οκτώβρη του 2007, σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ σε αναμέτρηση με τη Λοριάν. Το εκπληκτικό ήταν ότι κατάφερε να βάλει τρία γκολ παρότι ήρθε από τον πάγκο στο 71ο λεπτό...

Το κακό για 'κείνον είναι ότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών. Έσπασε την κλείδα του τον Οκτώβρη του 2008 και επέστρεψε στην ενεργό δράση τον Γενάρη του 2009. Ο προπονητής του στην Οσέρ, Ζαν Φερναντέζ, είχε δηλώσει πως ο Γιέλεν είναι ο καλύτερός του επιθετικός, ο πιο αποτελεσματικός στην επίθεση. Πριν γυρίσει στην ενεργό δράση ο Γιέλεν, η Οσέρ ήταν 17η στον βαθμολογικό πίνακα σ' εκείνο το πρωτάθλημα. Με την επιστροφή του έβαλε 11 γκολ σε 16 ματς πρωταθλήματος και η Οσέρ έφτασε ως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και 4ος στον πίνακα των σκόρερ παρά το ότι είχε χάσει περίπου τη μισή σεζόν.

Τον Μάιο του 2009 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Οσέρ συγκεντρώνοντας το 79% (!!!) των ψήφων. Τον Ιούλιο του 2009 το έγκυρο γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό, France Football, τον κατέταξε 4ο καλύτερο στους επιθετικούς της πρώτης κατηγορίας και 15ο μεταξύ όλων των παικτών. Τον Δεκέμβριο του 2009 ψηφίστηκε Πολωνός παίκτης της χρονιάς. Πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Οσέρ να τερματίσει 3η και να πάρει ένα εισιτήριο για το φετινό Champions League. Με τα 14 γκολ που έβαλε ήταν 5ος στον πίνακα των σκόρερ αν και πάλι είχε χάσει ματς λόγω τραυματισμού, όχι όμως τόσο σοβαρό αυτή τη φορά. Στατιστικά είναι ο πιο ακριβής, ο πιο εύστοχος, επιθετικός στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, με 60% σουτ στον στόχο.

Από τον Ιούλιο του 2006 ο Γιέλεν έχει 12 συμμετοχές στην Εθνική Πολωνίας. Ταξίδεψε με την 23άδα της Εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας και αγωνίστηκε και στα τρία ματς.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ...

 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ...


Υποθέσεις δωροδοκίας έχουν εμφανιστεί πολλές στο ελληνικό ποδόσφαιροι ! Δείτε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που ουσιαστικά έμειναν ατιμώρητα...και γραφουμε για τα γεγονοτα που εχουν αποδειχθει η εχουν παει στην...δικαιη Ελληνικη Δικαιοσυνη ασχετως αποτελεσματος βεβαια..
Η πλειονότητα των υποθέσεων δωροδοκίας αφορούν τις δεκαετίες του '70 και του '80, καθώς μετά όλα άρχισαν να δουλεύουν με σύστημα και κανείς δεν πιάνεται. Αλλά όπως καταγράφει η Ιστορία, όσοι αποδεδειγμένα κατηγορήθηκαν για δωροδοκία έμειναν εκτός φυλακής. Οι μόνοι που κλείστηκαν πίσω από τις μπάρες -και όχι για δωροδοκία- αλλά για σκάνδαλα, ήταν ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Μιχάλης Σταματελάτος και ο υπάλληλος της ΕΠΟ Κώστας Κιάππε. Θυμηθείτε και βγάλτε συμπεράσματα πώς λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε υποθέσεις μάλιστα που εμπλέκονται ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός,  η ΑΕΚ και αλλοι...

Από σήμερα τα εισητηρια και για ΑΕΚ

Από σήμερα τα εισητηρια και για ΑΕΚ
11 | 3 | 2011

Από σήμερα το πρωί θα βρίσκονται στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Θρύλου με την Κλάψα για την 27η αγωνιστική και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.
Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η αναμέτρηση με τα Παπάκια την Κυριακή, αλλά αν όλα πάνε καλά στην ερχόμενη αγωνιστική, τότε στο ματς με την Ξαδέρφη της Μάρθας θα γίνει μεγάλο πάρτι στο Καραϊσκάκη, κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον κόσμο.

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων στη φάση των «16» (video)

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων στη φάση των «16» (video)




Αυλαία στη φάση των «16» στο Europa League με τα πρώτα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που συνεχίζουν στο θεσμό.Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχει πλέον η Twente που θριάμβευσε με 3-0 απέναντι στην Zenit. Ο De Jong βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 25΄ και το 92΄ μία ο Landzaat (56΄). Σπουδαία νίκη και για τη Dymano Kyiv, η οποία με τους Schevchenko (25΄) και Gusev (77΄ ) έγινε το φαβορί απέναντι στην Manchester City, 2-0. H Spartak Moscow έκανε την έκπληξη και επικράτησε στο Amsterdam Arena 1-0 του Ajax, ενώ η Benfica αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε της Paris Saint Germain 2-1.
Στα παιχνίδια των 20:00, μεγάλη νίκη στο Bay Arena με αντίπαλο την Bayer Leverkusen πήρε η Villarreal με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Kadlec, ο Rossi έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 42΄ και ο Nilmar στο 70΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Castro ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα για να σκοράρει και πάλι ο Nilmar στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Σωτήρης Κυργιάκος, του Alan στο 18΄ η Braga επικράτησε 1-0 της Liverpool. Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Eindhoven και Rangers, ενώ η Porto με γκολ του Guarin στο 70΄ πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα κόντρα στην CSKA.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στους «16» του Europa League:

«Δικτατορία η ΟΥΕΦΑ» (video)

«Δικτατορία η ΟΥΕΦΑ» (video) 

10/03/2011

Ο Αρσέν Βενγκέρ «ξεσπάθωσε» κατά της UEFA, με αφορμή την κλήση του σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε κατά του Ελβετού διαιτητή, Μάσιμο Μπουζάκα, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε σχετικά με το θέμα σε συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας: «Αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν ένας από τους στόχους μας, υποστήκαμε πολλές ζημιές και επιπλέον πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από την UEFA.

»Δεν κάναμε κάποιο λάθος, αυτοί είναι που έχουν την ευθύνη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος και αυτοί ορίζουν τους διαιτητές. Όταν υπάρχουν παιχνίδια με τόσο μεγάλο βάρος, είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια λάθη και επιπλέον να συμπεριφέρονται και αλαζονικά. Νομίζω ότι, μετά από αυτό, η UEFA συμπεριφέρεται δικτατορικά και έχει χαθεί η κοινή λογική».

Ο Βενγκέρ τα «χώνει» στον Μπουζάκα

Σημερα στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα!


Σημερα στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα!

11 Μαρτίου,

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΝΤΑΡΚΟΟ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποιεί ότι τα εισιτήρια του διεθνούς φιλικού αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκινήσουν να διατίθενται σημερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Μαρτίου ως εξής:
Α. Από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) με ώρες διάθεσης 09:00 – 17:00.

Β. Από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17 και τη Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 – 18:00.
*Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και από τα καταστήματα Public.
*Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.

Συζήτησαν για το φιλικό και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη(VIDEO)


Συζήτησαν για το φιλικό και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη(VIDEO)

10 Μαρτίου, 2011

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΣε εορταστικό κλίμα λόγω των 86ων γενεθλίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου με όλους τους εφόρους, τους αρχηγούς των ομάδων και αθλητές εκπροσώπους τμημάτων, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία υλοποίησης του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» και να γίνει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός δράσεων για το διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο οποίος είναι «κλειδί» για την επιτυχία του προγράμματος. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα παραταχθεί η βασική ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Η συζήτηση φυσικά άνοιξε με τον σβήσιμο των κεριών της τούρτας, που ήταν στο τραπέζι, από τον «αρχαιότερο» έφορο/αρχιπροπονητή του στίβου, κ. Τάκη Βεντίκο και τη νεαρή πρωταθλήτρια του κανόε-καγιάκ, Βάλια Κορμού.

Μπιτσαξης-«Καταργείστε τη Σούπερ Λίγκα»!

Μπιτσαξης-«Καταργείστε τη Σούπερ Λίγκα»!

11/03/2011


«Καταργείστε τη Σούπερ Λίγκα»! 
Επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα της ζητεί να αναλάβει την διοργάνωση του πρωταθλήματος, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο τη Σούπερ Λίγκα, θα στείλει –σύμφωνα με πληροφορίες- το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής! Σε περίπτωση που η απαίτηση της πολιτείας δεν γίνει αποδεκτή, θα πάψει αυτομάτως κάθε χρηματοδότηση του κράτους προς το ποδόσφαιρο!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Χαμόγελα για την ποινή

Χαμόγελα για την ποινή 

10/03/2011

Χαμόγελα για… ποινή και τραυματίες
Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από την UEFA στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι «πράσινοι» ανησυχούσαν ακόμη και για τιμωρία της έδρας τους μετά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και τη χειρονομία προς τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο τελικά έπεσαν στα μαλακά και θα πληρώσουν απλώς ένα μικρό πρόστιμο.

Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο

Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο

Ημερομηνία: 10/03/2011 
Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο Τα επεισόδια που έγιναν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στο Περιστέρι είχαν σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με μία αγωνιστική εκατέρωθεν ο Άρης και ο Ατρόμητος αντίστοιχα. Διαβάστε το σκεπτικό των αποφάσεων.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Μπουνιές και μπινελίκια Μπέου-Κούγια

Μπουνιές και μπινελίκια Μπέου-Κούγια

Τι θυμηθήκαμε μέσα σ’ όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία 24ωρα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Το πρώτο «γερό» επεισόδιο ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο κι Αλέξη Κούγια, αφού η κολόνια κρατάει χρόνια.
Μπουνιές και μπινελίκια Μπέου-Κούγια
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2007 η εφημερίδα το Βήμα έκανε ένα who is who στον Αχιλλέα Μπέο. Κι έγινε αναφορά σε ένα περιστατικό του Σεπτεμβρίου 2005, στο ΔΣ της ΕΠΑΕ. Τι είχε συμβεί σε εκείνη τη συνεδρίαση της – τότε – σούπερ λίγκας;

Ο Μπέος φωνάζει στον Κούγια να συντομεύσει την ομιλία του, με συνέπεια να αρχίσει ο εξής διάλογος μεταξύ τους:
Αχ. Μπ.: «Μη μας πεις πάλι για τις 12.000 δίκες που έχεις κερδίσει...».
Αλ. Κ.: «Δεν μας λες εσύ τι δουλειά κάνεις;».
Αχ. Μπ.: «Κι εσένα τι σε νοιάζει; Η Εφορία είσαι;».
Αλ. Κ.: «Οχι, έτσι, για να μάθουμε...».
Αχ. Μπ.: «Δεν κλέβω πάντως χαροκαμένες μάνες...».
Αλ. Κ.: «Ποιος, εσύ που δέρνεις τον κόσμο;».
Αχ. Μπ.: «Εγώ, μωρή παλιοχαμούρ..., δεν απειλώ παιδάκια, παλιαδερφ...».
Με την τελευταία κουβέντα έφυγε η μπουνιά προς τον κ. Κούγια, ο οποίος ξαπλώθηκε στο πάτωμα.
Αν και οι δύο άνδρες προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το συμβάν ενώπιον του αθλητικού δικαστή, ο τότε πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος τους διέψευσε καταθέτοντας ότι και γροθιά έπεσε και ακατονόμαστες εκφράσεις εκτοξεύθηκαν.

Οι 68 κόουτς του «Θρύλου»!

Οι 68 κόουτς του «Θρύλου»! 

10/03/11

Από τον Ανδριανόπουλο στον Βαλβέρδε, το Thrylos.gr σας παρουσιάζει όλους τους προπονητές που κάθισαν στον πάγκο του Ολυμπιακού!
  Iστορική αναδρομή σε όλους τους τεχνικούς που πέρασαν από τον ερυθρόλευκο πάγκο, ξεκινώντας από το 1925 και φτάνοντας στις μέρες μας! Δείτε ποιοι είναι εκείνοι που «επιστρατεύτηκαν» τις περισσότερες φορές, ποιοι με τη μακροβιότερη θητεία και ποιοι πέρασαν και… δεν «ακούμπησαν»!

ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ......ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ....

Μέχρι Πρωθυπουργό φτάνει η ΑΕΚ! 

10/03/2011

Μέχρι Πρωθυπουργό φτάνει η ΑΕΚ! 
Αποφασισμένη να παρέμβει δυναμικά στα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίζεται η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τις ανακοινώσεις και με επιστολή που έστειλε στον ρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, καλεί τον ίδιο να επέμβει, προκειμένου να σταματήσει ο διεθνής διασυρμός της χώρας.

Στην επιστολή της προς τον κ. Παπανδρέου -και μετά από μια εισαγωγή, όπου αναφέρει πόσο έχει πληγεί και η ίδια από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου- η ΑΕΚ ζητά τη λήψη σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση.

Αφού τονίζει, δε, πως η ίδια θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία, χαρακτηρίζει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου -εκτός από απαραίτητη- και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Έργα και ημέρες Πατέρα

Έργα και ημέρες Πατέρα 

10/03/2011

Θέλετε να βοηθήσω λίγο τη μνήμη των…. Ανεξαρτήτων ΜΜΕ ως προς  το θέμα με τις κασέτες, τους… κοριούς και τους « συνομιλητές » υπενθυμίζω δηλώσεις του κ. Νικου Πατέρα, οι οποίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ έτυχαν ανάλογης προβολής. Πηγή τα πρακτικά του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 1/3/2010.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1/3/2010

Πατέρας: «Αναγκάστηκα το Δεκέμβριο να πάω να χτυπήσω το θέμα της προεδρίας στη Λίγκα διότι μας πήραν ομάδες τηλέφωνο και μας είπαν «μας ενοχλεί ο Γκαγκάτσης να ψηφίσουμε Παπουτσάκη». Εντός 24 ωρών έβαλα υποψηφιότητα, πάμε στο συμβούλιο και έρχεται ο Κόκκαλης για πρώτη φορά στο συμβούλιο να κοντράρει τη δική μου υποψηφιότητα και κερδίζουμε. Μετά από λίγο καιρό, μου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που μπήκα στη διεκδίκηση της προεδρίας και δεν τον ρώτησα. Και του λέω «ρε συ Γιάννη, την προεδρία της Λίγκας για ποιον την πήρα; Για την Ένωση Εφοπλιστών ή για τον Παναθηναϊκό μας;».

Πατέρας: «Όταν ανέλαβα δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο ενός μάνατζερ που να ξέρει από ποδοσφαιριστές. Δεν γνώριζα κανέναν στην ΕΠΟ, στη Λίγκα, δεν ήξερα καν τι είναι Λίγκα. Δεν είχα καμία σχέση με τη διαιτησία, το παρασκήνιο και ξαφνικά βρίσκομαι απ’ τη μία τον πρώτο χρόνο να κάνω το μαξιλάρι ανάμεσα στους τσακωμούς, που ήταν αυτονόητοι τότε. Υπήρχε ακόμα μια δυσπιστία ανάμεσα στους μεγαλομετόχους. Ταυτόχρονα, έπρεπε να πολεμάω το σύστημα, τη διαιτησία και το παρασκήνιο και να προσπαθούμε να λειτουργήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είχε μεν διευθυντικά στελέχη, τα οποία εξακολουθούν να λειτουργούν άψογα, αλλά απ’ την άλλη μεριά τα διευθυντικά στελέχη δεν ήξεραν ούτε ονόματα συμβούλων ΕΠΟ, ούτε ονόματα διαιτητών ή παρατηρητών, ούτε το παραμικρό. Θυμάμαι σαν τώρα πήρα τον Βαρδινογιάννη όταν άλλαξε η ΚΕΔ και του λέω «Γιάννη, ποιους να προτείνουμε» και μου λέει «δεν ξέρω κανέναν». Και του λέω «ρε Γιάννη, δηλαδή άμα δεν ξέρουμε έναν άνθρωπο, πού πάμε;».

Αλλά και δηλώσεις  ΣΤΟΝ NOVASPORT FM στις 5/7/2010. Απολαύστε:

Πατέρας διαβάζει στον αέρα επιστολές του προς τον Τζίγγερ: «Όταν μετά από δέκα χρόνια παρουσίας σου στην ομάδα δεν ξέρεις κανέναν στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τη διαιτησία, τότε δεν ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό…».

«Εγώ έβγαλα τα κάστανα από τη φωτιά»

Έχει κάποιος να κάνει  σχόλια , μήπως  του προκαλούν αυτές οι  δηλώσεις κάποιες  υποψίες? Αναζήτησαν  ποτέ τα.. κάστανα?

Αυτά και αναμένουμε τη συνέχεια της υπόθεσης « κασέτα» από τους … ειδικούς των ΜΜΕ . Τους ίδιους που είδαν τα «επεισόδια» στο Καραϊσκάκη αλλά τους… διέφυγαν τα επεισόδια με τους 45 τραυματίες στο ΟΑΚΑ!!

Ο Κωνσταντινέας στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Τριτσώνης στο Ηρακλής – Παναθηναϊκός

Ο Κωνσταντινέας στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Τριτσώνης στο Ηρακλής – Παναθηναϊκός


diaitites 26hs agonistikisΣτο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, θα σφυρίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας, ενώ στο «Καυτανζόγλειο» και στον αγώνα Ηρακλής – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθήνας.


Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Super League:

Κούγιας: «Η 3η κασέτα είναι μπόμπα»

Κούγιας: «Η 3η κασέτα είναι μπόμπα»


diloseis kougiasΟ πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «SentraFM», τόνισε ότι υπάρχει και 3η κασέτα την οποία όμως δεν έχει στα χέρια του, ενώ πρόσθεσε ότι ο συνομιλητής του κυρίου Μπέου είναι δημοσιογράφος.
Χαρακτηριστικά ο κύριος Κούγιας είπε στον «SentraFM»:

Πατέρας: «Εξαιρετικός σεναριογράφος ο Μπέος»

Πατέρας: «Εξαιρετικός σεναριογράφος ο Μπέος»


apantisi patera se mpeoΟ Νικόλας Πατέρας με ανακοίνωσή του, απάντησε σε χρόνο μηδέν στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας με έμφαση πως δεν έχει καμία σχέση με τις περιβόητες κασέτες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου «εξαιρετικό σεναριογράφο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Πατέρα: «Ο κύριος Μπέος εκτός από επιτυχημένος παράγοντας πολυτάλαντος και λαλίστατος μας απέδειξε σήμερα ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος. Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε γιατί δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου. Εάν είχαν έρθει κασέτες στην κατοχή μου, θα τις είχα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Τέλος όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ. Μπέου θα επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας, όπου θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του».

Μπέος: «Υποκλοπέας ο Πατέρας»(VIDEO)

Μπέος: «Υποκλοπέας ο Πατέρας»

10/03/2011

 
Μπέος: «Υποκλοπέας ο Πατέρας»
Σφοδρή επίθεση στον Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας υποκλοπέα τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ προανήγγειλε μηνύσεις. Ο κ. Μπέος χαρακτηρίζει αποτέλεσμα συρραφής τα όσα ακούγονται τουλάχιστον στην πρώτη κασέτα. «Καλώ τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου να δει μήπως έχει μιλήσει ο κ. Πατέρας με τον Δαλούκα την ημέρα του Άρης-Παναθηναϊκός», τόνισε. «Τον απομυθοποίησα κι έφυγε σαν αποτυχημένος από το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Και της αδειοδότησης το κάγκελο!

Και της αδειοδότησης το κάγκελο!

Ημερομηνία: 10/03/2011 
Και της αδειοδότησης το κάγκελο! Πέντε ομάδες, τέσσερις της Σούπερ Λίγκα και μία της Football league, έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση και διορία μέχρι το τέλος του Μαρτίου, προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά για την άδεια συμμετοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα δικαιολογητικά τους και έχουν ελλιπείς φακέλους, είναι οι εξής: ΑΕΚ, Ηρακλής, ΠΑΟΚ και Άρης από τη Σούπερ Λίγκα και ο ΟΦΗ από τη Fotball League.
Το πρόβλημα που υπάρχει, είναι η “καθαρή θέση” που δεν παρουσιάζουν οι ομάδες, τα οικονομικά στοιχεία των οποίων είναι σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Οι οικονομικές αδυναμίες που αυτήν τη στιγμή έχουν εντοπιστεί μπορεί να τους στοιχίσουν την αδειοδότηση αν δεν διευθετηθούν.
Η προθεσμία που υπάρχει είναι μέχρι το τέλος Μαρτίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και σήμερα Πέμπτη να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις για το θέμα από τους εμπλεκόμενους φορείς.

EYTYΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΤΣΙ?????

Καινούριο σύνθημα... για Μαρινάκη και Μιραλάς στην Τούμπα! VIDEO

Δείτε μέσα στο video που ακολουθεί, το καινούριο σύνθημα που ακούστηκε στη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας, με αποδέκτες ... παράγοντα και παίκτη του Oλυμπιακού!

ΒΑΓΓΕΛΑ ΒΑΓΓΕΛΑ ΒΑΓΓΕΛΑ,
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑΕΛΑ
ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΗ
ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ
ΕΛΑ ΧΟΝΤΡΕ KI ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ "ΚΥΡΙΑΚΟ" ΘΑ ΣE ΕΧΩ!

Champions League: Tottenham – Milan 0-0 (video)

Champions League: Tottenham – Milan 0-0 (video)


tottenham milan 0 0 videoTottenham και Milan αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο White Hart Lane, με τους Άγγλους να παίρνουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League 2010-2011 χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους με 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να φτάσουν στο γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν στα πρώτα 45΄, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο όταν στο 26΄ ο Gallas έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Boateng. Στο β΄μέρος η πίεση των Ιταλών έγινε ασφυκτική, επεδίωξαν να πετύχουν ένα τέρμα με κάθε τρόπο, τα «σπιρούνια», όμως, αν και πέρασαν δύσκολες στιγμές, άντεξαν και πανηγύρισαν μία μεγάλη πρόκριση.
Σκόρερ: -
Συνθέσεις
Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Modric, Sandro, Lennon, Pienaar (71΄ Jenas), Van der Vaart (66΄ Bale), Crouch (83΄ Pavlyuchenko)
Milan:Abbiati, Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski (70΄ Antonini), Boateng (76΄ Merkerl), Seedorf, Flamini (87΄ Strasser), Robinho, Pato, Ibrahimovic
Tο video με τα highlights από το Tottenham – Milan 0-0

szólj hozzá: Tottenham 0-0 AC Milan

Champions League: Schalke – Valencia 3-1 (video)

Champions League: Schalke – Valencia 3-1 (video)


schalke valencia 3 1  videoΣτους «8» του Champions League 2010-2011 προκρίθηκε η Schalke που, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-1 της Valencia και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο. Με τους «μπλε» αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από μισή ώρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντικαθιστώντας τον Matip στο 60΄.
Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 17΄ με κεφαλιά του Ricardo Costa, αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40΄ ο Farfan με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 52΄ ο Gavranovic με κοντινή προβολή και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι έδωσε στην ομάδα του Magath το προβάδισμα και σκορ πρόκρισης, την οποία και «σφράγισε» με το δεύτερο γκολ του ο Farfan στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μια ζωή Ολυμπιακός!

Μια ζωή Ολυμπιακός! 

10/03/2011


  Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν ταυτίσει την ζωή  τους με τον Ολυμπιακό. Δικαιούνται  να υποστηρίζουν πως είναι μια  ζωή στον σύλλογο του Πειραιά  και περηφανεύονται γι’ αυτό. Είτε είναι αθλητές, είτε είναι παράγοντες, είτε προπονητές έχουν φτιάξει τη δική τους ιστορία που είναι παράλληλη με τον Ολυμπιακό. Με αφορμή τα 86α γενέθλια του Θρύλου το www.thrylos.gr σας παρουσιάζει τις μεγάλες μορφές του συλλόγου που είναι ακόμη εν ζωή και έχουν προσφέρει επί δεκαετίες στην ομάδα του λιμανιού της καρδιάς του.  

Αρέσουν οι «ελεύθεροι» Φρο και Γιέλεν (VIDEO)

Αρέσουν οι «ελεύθεροι» Φρο και Γιέλεν 

10/03/2011

Δύο περιπτώσεις επιθετικών που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανόν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι. Ο Θρύλος σκοπεύει να συνεχίσει την αναζητήση στη Γαλλία, όπου έχει αντλήσει πολλές και αξιόπιστες λύσεις εσχάτως...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, πρόκειται για τον Γάλλο Πιερ Αλεν Φρο της Λιλ και τον Πολωνό Ιρινέους Γιέλεν της Οσέρ οι οποίοι αγωνίζονται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με τρόπο που αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Φρο, 31 ετών, αγωνίζεται στη Λιλ ενώ έχει παίξει σε Σοσό, Λιόν, Λανς και Παρί. Πρόσφατα, σημείωσε το τέρμα που χάρισε στη Λιλ τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι επί της Μαρσέιγ, έχοντας μπει στο γήπεδο στο 84ο λεπτό.
Εχει 98 γκολ σε 350 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με γεμάτες χρονιές.

Ο Πολωνός Ιρινέους Γιέλεν, 30 ετών, αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στην Οσέρ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Είναι 28 φορές διεθνής ενώ σε 132 αγώνες με τα χρώματα της Οσέρ έχει σημειώσει 46 γκολ.


Εξώδικο Μαρινάκη στα ηλεκτρονικά Μέσα και Ιστοσελίδες!

EΞΩΔΙΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη απέστειλε σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης την παρακάτω εξώδικη δήλωση:


“Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των έννομων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών και σχετικώς Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην, δια της παρούσης εξωδίκου, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικά Κωδικά και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.
 
ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Tα τελευταία λεπτά του «περίπατου» στην Πυλαία! (VIDEO)


Tα τελευταία λεπτά του «περίπατου» στην Πυλαία! (VIDEO)

9 Μαρτίου, 2011

gfdg
baskrO Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό περίπατο στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ και το olympiacos24.gr σας παρουσιάζει τα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα:

Πάντελιτς και Τζιμπουρ στην κορυφή


Πάντελιτς και Τζιμπουρ στην κορυφή

10 Μαρτίου, 2011

gfdg
ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΟ Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει  βασικούς τους Μάρκο Πάντελιτς και Ραφικ Τζιμπούρ λόγω και της απουσίας του Μιραλάς.
Ο  Ερνέστο Βαλβέρδε που ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κέβιν Μιραλάς, Βασίλη Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο και Άλμπερτ Ριέρα.
Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού παρόλο που ακόμη δεν αποκάλυψε στην προπόνηση τις σκέψεις του για την κατάρτιση της 11άδας κόντρα στον «Δικέφαλο» φαίνεται πως προσανατολίζεται σε ένα «πάντρεμα» Τζιμπούρ-Μιραλάς στην επίθεση του Ολυμπιακού με τον Σέρβο να κινείται στην κορυφή και τον Γαλλοαλγερινό στις πτέρυγες.