ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τι καιρο θα κανει αποψε στην Βαλενθια?

Τι καιρο θα κανει αποψε στην Βαλενθια?

10/08/2013


Μιας και αποψε στις 11.00 ωρα Ελλαδος ειναι το σπουδαιο φιλικο του Ολυμπιακου με την Βαλενθια στο Μεσταγια ας ριξουμε και μια ματια ποιες καιρικες συνθηκες θα επικρατουν .


ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου 

10/08/2013


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες για να ξέρετε τι σας γίνεται ...

Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου

17.00 Νόριτς-Παναθηναϊκός (OTE Sport3)
20.00 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (NS1/1HD)
23.00 Βαλένθια-Ολυμπιακός (NS1/1HD)

Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Bundesliga

16.30 Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ (OTE Sport1HD)
16.30 Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ (OTE Sport2HD)
16.30 Χέρτα Βερλίνου-Άιντραχτ (OTE Sport4)
19.30 Μπραουνσβάιγκ-Βέρντερ (OTE Sport1HD)

Τουρνουά Τένις Rogers Cup

22.00 Α΄ ημιτελικός (NS4)
03.00 Β΄ ημιτελικός (NS1/1HD, 10/8 προς 11/8)

Τουρνουά Beach Volleyball Berlin Smart Grand Slam

13.00 Α΄ ημιτελικός αντρών (OTE Sport4)
14.00 Β΄ ημιτελικός αντρών (OTE Sport4)
15.00 Α΄ προημιτελικός γυναικών (OTE Sport4)
16.00 Β΄ προημιτελικός γυναικών (OTE Sport3)
18.30 Μικρός τελικός αντρών (OTE Sport4)
19.30 Μικρός τελικός αντρών (OTE Sport4)

Διάφορα

14.00 Bundesliga 2: Πάντερμπορν-Κολονία (OTE Sport1HD)
21.00 Τουρνουά Γκολφ PGA Championship (NS2/2HD)
21.15 Παγκόσμιο Grand Prix Βόλεϊ Γυναικών: ΗΠΑ-Ολλανδία (OTE Sport2HD)


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Με νέους και… απόντες η Εθνική

Με νέους και… απόντες η Εθνική

09/08/2013
 Είκοσι δύο παίκτες, ανάμεσα στους οποίους έξι νέα πρόσωπα, αλλά και ηχηρές απουσίες όπως αυτές των Καραγκούνη και Σαμαρά, έχει η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό της Τετάρτης στην Αυστρία.

Με νέους και… απόντες η Εθνική
Αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και πολλές σημαντικές απουσίες περιλαμβάνει η αποστολή της Εθνικής ομάδας που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης (14/8, 21:30, OTE TV) με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς των προκριματικών, απέναντι στη Λιθουανία στο Βίλνιους, νέα πρόσωπα είναι οι Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Αβρ. Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας, είτε λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού είτε επειδή προέρχονται από απραξία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα).

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (Πάρμα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημούτσος (Ατρόμητος).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί το πρωί της Δευτέρας, θα κάνει δύο προπονήσεις και το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Σάλτσμπουργκ.

 www.sport-fm.gr/

Oταν τα μεγαλα ονοματα υποκλινονται στον Θρυλο... (video)


Oταν τα μεγαλα ονοματα υποκλινονται στον Θρυλο... (video)


09/08/2013

Aυτο το δημοσιευμα θα το αφιερωσω στους καταστροφολογους, στους αμπαλλους, στους αλλοθρησκους που κανουν εναν λογαριασμο στα social media και γραφουν εναντιον του Ολυμπιακου της διοικησης , των προπονητων και παικτων προσπαθωντας να δημιουργησουν θεμα εκ του μη εχοντος...ακομη και ο Αλεφαντος εχει μπει σε αυτο το παιχνιδι χρονια τωρα...για κανενα χαρτζηλικι απο τα βαζελοmedia....δεν βαζω μεσα οπως βλεπετε τους πραγματικα και εκ γεννετης ανησυχους οπαδους του Θρυλου και τους συζητησιμους εννοειται.
Βλεπουμε λοιπον τι αποψη εχουν μεγαλοι πδοσφαιριστες οπως ο Τορρες αλλα και παλαιωτεροι που εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο η τον εχουν αντιμετωπισει ως αντιπαλο...ολοι εχουν καταλαβει οτι δεν απλα μια ομαδα...εκτος απο ιδεα θρησκεια η και εγω δεν ξερω τι αλλο ειναι για ολους μας,ειναι μια ομαδα με ολη την σημασια της λεξης, απο τον αμιμητο λαο της που ειναι παντου σε καθε ακρο αυτου του πλανητη, απο την εκαστοτε διοικηση (μονο καλες διοικησεις σταθηκαν στον Ολυμπιακο, ολοι το ξερουν αυτο...) τους προπονητες, τους ποδοσφαιριστες, φροντιστες , γιατρους και ολους οσους βαζουν το χερακι τους για να στεκεται αυτη ομαδα ολα αυτα τα χρονια με αξιοπρεπεια στην Ελλαδα και στην Ευρωπη...
Αυτο βεβαια δεν το λεμε εμεις αλλα το λενε ποδοσφαιριστες που αντιμετωπισαν ως αντιπαλοι αλλα και οσοι υπηρετησαν αυτον τον μεγαλο συλογο, τον Ολυμπιακο μας...
Κια εχω ξαναπει...ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ 40 ΚΟΥΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ....
Γιαυτο ειναι υποχρεωση μας εκτος του οτι πρεππει να στεκομαστε διπλα στην μεγαλη μας αγαπη σε οτι και αν αφορα αυτο, να ειμαστε υπερηφανοι για το προσωπο που δειχνουμε σαν συλογος και εκτος Ελλαδος, και να μην τσιμπαμε σε καθε λογης κακοηθη δημοσιευματα που ειναι το μονο που μπορουν να κανουν οι αλλοθρησκοι, ως εκει ειναι...τιποτε αλλο δεν μπορουν να κανουν...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
Δειτε το βιντεο με τον Τορρες που λεει την αποψη του για τον ενδοξο συλογο αυτον...και θα καταλαβετε...

ALEX WEB RADIO/TV

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαιο φιλικο με την Βαλένθια

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαιο φιλικο με την Βαλένθια

09/08/2013

Μετα απο την εμφανη βελτιωση που ειδαμε ολοι στο Καραισκακη στο φιλικο με την Αντερλεχτ, ολοι περιμενουμε να δουμε το ακομη σπουδαιοτερο και εκτος εδρας φιλικο με την Βαλενθια, ενα ματς που θα δωσει πολλες απαντησεις και στους φιλαθλους του Ολυμπιακου αλλα προτιστως σε καποια πραγματα που θελει να δει ακομη ο Μιτσελ. Εμεις παντως εχουμε αρχισει να ειμαστε λιγοτερο ανησυχοι γιατι οι νεοι παικτες καταλαβαν που ηρθαν μετα το πρωτο φιλικο στο Καραισκακη...Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια λοιπον !!!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού αγώνα με την Βαλένθια στο Μεστάγια (10/8, 23:00). Δείτε τα ονόματα της αποστολής.

Με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Αντίπαλος η Βαλένθια στο Μεστάγια σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 23:00 και όχι στις 23:15 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Στην σημερινή προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής, κατοχής και πίεσης, αλλά και τακτικής. Έκαναν και δίτερμα, πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή.
Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται, πέρα από τον Ιμπαγάσα, οι Διαμαντάκος, Ντε Βινσέντι, Λυκογιάννης, Κάρολ όπως φυσικά και ο Μιγκέλ Τόρες που ανακοινώθηκε χθες.
Αναλυτικα η αποστολή:
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η παρουσιαση της τετραστερης φανελας, η εμφανης βελτιωση και οι υποσχεσεις για το μελλον (pics+video)

Η παρουσιαση της τετραστερης φανελας, η εμφανης βελτιωση και οι υποσχεσεις για το μελλον (pics+video)

08/08/2013

Οπως και να το κανουμε, το Καρασκακης ειναι αλλιως...εκει παιρνουν τα χαμπαρια τους ολοι μικρα και μεγαλα ποδοσφαιρικα ονοματα, ξερουν οτι εχουν απεναντι τους ισως τους πιο αυστηρους κριτικα οπαδους του κοσμου...τον κοσμο του Ολυμπιακου.

Αν και περιμεναν πως και πως τα νεα αποκτηματα του Θρυλου να εμφανιστουν μπροστα στον κοσμο και να αποδειξουν πως δεν ηρθαν για ...τουρισμο στον Πειραια.
Κατι η παρουσιαση της νεας τετραστερης φανελας κατι ο κοσμος που παρολο που ηταν φιλικο στην καρδια του καλοκαιριου παρολο που εχουμε κριση οικονομικη και ολα αυτα τελος παντων, ο αμιμητος λαος του Θρυλου εδωσε βροντερο παρον σχεδον γεμιζοντας το Καραισκακη, και οσον αφορα τραγουδι και συνθηματα ουτε λογος..εγινε χαμος,.
Ας ξεκινησουμε ομως με την πατουσιαση της τετραστερης...
Πριν από το φιλικό με την Άντερλεχτ, έξω από την παλιά Θύρα 7 του "Γ. Καραϊσκάκης" έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013-14. Παρόντες οι Αβραάμ - Σαβιόλα.
Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χαβιέ Σαβιόλα τράβηξαν το σεντόνι που κάλυπτε τη γιγάντια φανέλα που ήταν κρεμασμένη έξω από την Θύρα 20 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ το παρών έδωσε και ο Λεόνε, η νέα μασκότ του Ολυμπιακού που επίσης εκανε ντεμπουτο στο Φάληρο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Χαρακτηριστικά της νέας φανέλας τα 4 αστέρια πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και οι χρυσές λεπτομέρειες σε μανίκια, γιακά και κορμό. Μετά την παρουσίαση της φανέλας, αρκετός κόσμος έσπευσε στην μπουτίκ της ομάδας για να την προμηθευτεί.


Ζεστό χειροκρότημα ακολούθησε την αποκάλυψη και άμεσα η νέα, τετράστερη εμφάνιση της ομάδας μας έγινε διαθέσιμη προς πώληση στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού, το Red Store. Ο Λεόνε, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που τύπωσε φανέλα, μέσα στο Red Store και αποθεώθηκε ξανά από τον κόσμο, στον οποίο έδειχνε το "Leone 7" πάνω στη νέα, θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού!

Πατήστε ΕΔΩ για να προμηθευτείτε on-line τις νέες φανέλες!"

 Δειτε βιντεο απο τον χαμο που εγινε στο RED STORE



 Και ας συνεχισουμε  με το φιλικο του Θρυλου με την Αντερλεχτ...

Την Άντερλεχτ υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι Νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν των Πρωταθλητών Βελγίου με σκορ 1-0, χάρη σε μια κεφαλιά του Σιόβα στο 14ο λεπτό που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καμίνσκι και κατέληξε στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν πρόσφατα στα φιλικά προετοιμασίας, και ειδικά κόντρα στην Λίβερπουλ όπου ήταν μάλλον απογοητευτικοί. Όμως απέναντι στους Βέλγους οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν να βγάλουν ωραία πράγματα στο χορτάρι, ειδικά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν και η άμυνα των φιλοξενούμενων δεινοπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις κόντρα στην τριπλέτα των Σαβιόλα, Βάις και Κάμπελ.

Σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κάμποσα πράγματα ακόμη να δουλέψει, οι αδυναμίες σε συγκεκριμένους τομείς δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, αλλά η εν γένει εικόνα των Πειραιωτών απέναντι στην Άντερλεχτ αφήνει υποσχέσεις για πιο όμορφα πράγματα στο μέλλον. Η εμφάνιση έχει συνέχεια στο "Μεστάγια" το Σάββατο, αλλα οι ερυθρόλευκοι εδειξαν οτι βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Με σύστημα 4-3-3 ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Μίτσελ. Μέγκιερι κάτω από τα δοκάρια και Σαλίνο, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μπροστά από τους δύο στόπερ ο Φέισα, με τον Μανιάτη δεξιά του και τον Ντομίνγκες αριστερά (σε πιο προωθημένο ρόλο) να συμπληρώνουν την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο δεξί φτερό έπαιξε ο Κάμπελ, αντίστοιχα αριστερά ο Βάις, με τον Σαβιόλα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τζον βαν ντε Μπρομ προτίμησε μια διάταξη 4-2-3-1 και τους Καμίνσκι, Ντε Ζέουβ, Μιλιβόγιεβιτς, Σουάρες, Νάγιαρ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Κλιεστάν, Μπεμπά, Ζιλέ, Λουκακού για το βασικό σχήμα των Πρωταθλητών Βελγίου.

Γρηγορος ρυθμός από το ξεκίνημα

Η Άντερλεχτ απείλησε ακριβώς με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν στο 25ο δευτερόλεπτο ο Μιλιβόγιεβιτς έμεινε αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Μέγκιερι μπλόκαρε σταθερά το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε ο μέσος των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη δική του καλή στιγμή στο 3', όταν Σαβιόλα και Κάμπελ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Αργεντινός έκανε μια προσποίηση όμως άργησε να εκτελέσει και σπατάλησε την ευκαιρία.

Στο 7' ο Σουάρες είχε ένα μακρινό σουτ πάνω από τα δοκάρια των ερυθρολεύκων και δύο λεπτά μετά, ξανά από συνεργασία των Σαβιόλα - Κάμπελ, ο Κοσταρικανός κόπηκε την τελευταία στιγμή από την βελγική άμυνα. Στο 10' ο Κάμπελ απείλησε έξω από την περιοχή και αριστερά, όμως για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.

Σεντρα Χολέμπας στο κεφάλι του Σιόβα και...Γκοοοοολ

Ο Σουάρες στο 13' ελίχθηκε ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και είδε τον Μέγκιερι να επεμβαίνει αποφασιστικά στο δεξί σουτ που επιχείρησε. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα ακόμη κόρνερ από τα αριστερά, ο Χολέμπας εκτέλεσε όμορφα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο σωστά τοποθετημένος Σιόβας με κεφαλιά - δυναμίτη δεν άφησε περιθώρια στον Καμίνσκι βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες.

Η Άντερλεχτ έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 και στο 23' είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει, όμως ο Μπεμπά με το κεφάλι αστόχησε από κοντά σε σέντρα του Λουκακού. Ακόμη καλύτερη ήταν η ευκαιρία για τους Πρωταθλητές Βελγίου στο 28', όταν σε σέντρα από αριστερά ο Χολέμπας λίγο έλειψε να... εκτελέσει τον Μέγκιερι ο οποίος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το "μηδέν" για την εστία του.

Διατήρησε την πρωτοβουλία και κράτησε τη νίκη

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό παρέμεινε έως την λήξη της αναμέτρησης και ο Θρυλος πέτυχε μια νίκη γοήτρου κόντρα στην Άντερλεχτ, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα και ιδιαιτέρως στο πρώτο ημίχρονο, καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Τελευταίο μεγάλο τεστ για τους παίκτες του Μίτσελ, το φιλικό με την Βαλένθια στο "Μεστάγια" το Σάββατο 10/8, στις 23:15 ώρα Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγκιερι (46' Ρομπέρτο), Μανιάτης (83' Σάμαρης), Φέισα, Σαβιόλα (62' Φετφατζίδης), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (46' Μανωλάς), Σιόβας (83' Μεντζανί), Κάμπελ (62' Μήτρογλου), Σαλίνο, Ντομίνγκεζ (71' Μασάντο), Βάις (71' Φουστέρ).

Αναπληρωματικοί: Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπαζόγλου, Μήτρογλου, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μεντζανί, Μανωλάς, Λυκογιάννης.

Άντερλεχτ (Τζον βαν ντε Μπρομ ): Καμίνσκι, Ντε Ζέουβ, Μιλιβόγιεβιτς, Σουάρες, Νάγιαρ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Κλιεστάν, Μπεμπά, Ζιλέ, Λουκακού.

Αναπληρωματικοί: Προτό, Πρέτ, Γκοϊ Μπι, Ατσεαμπόνγκ, Χέιλεν, Βίκο, Βίλεμανς, Βαν ντε Μπόρε (αγωνίστηκαν όλοι πλην του γκολκίπερ Προτό).

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Χωρητικότητα: 33.334 θεατές

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Χ. Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), Γ. Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Αγ. Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: - (Ολυμπιακός) 73' Φέισα, (Άντερλεχτ) 30' Κλιεστάν, 41' Σουάρες

Κόκκινες κάρτες: -

Δειτε βιντεο απο την αναμετρηση...

Δηλωσεις Μιτσελ


  Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Κάναμε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήμασταν αποφασισμένοι και πιέσαμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το 1-0 ήταν λίγο για μας βάσει της εικόνας αυτής».
Συνεχίζοντας, ο προπονητής του Θρύλου σημείωσε: «Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, θέλουμε ακόμη χρόνο για να παίξουμε καλύτερα ομαδικά. Έχει περάσει απλά ένας μήνας και δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ηρεμία».
Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου στο «Μεστάγια», κόντρα στην Βαλένθια, τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και σε αυτό το παιχνίδι. Η δουλειά που κάνουμε είναι προοδευτική και ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι στη Βαλένθια».

Δηλωσεις Μεντζανι

"Ξεκινησαμε με νίκη στο Καραϊσκάκη" (video)

Ο Καρλ Μεντζανί μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το νικηφόρο φιλικό με την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" σχολιάζοντας τόσο την ατμόσφαιρα του κόσμου, όσο και τη φάση της προετοιμασίας της ομάδας:
«Είναι πάντα όμορφο να ξεκινάς το πρώτο σου παιχνίδι στο γήπεδό σου με νίκη, είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος ήταν εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, ακόμα κι αν το γήπεδο δεν ήταν απολύτως γεμάτο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, και νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο ωραία και θα έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο δίπλα μας».
Σχετικά με τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα από τα προηγούμενα φιλικά:
«Είναι σίγουρα σημαντικό ό,τι μπορούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, αυτό θέλουμε να κάνουμε, ματς με το ματς να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση αλλά και στα φιλικά που έχουμε δώσει ώστε η ομάδα να αποκτήσει και τους αυτοματισμούς που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της.
Είναι σημαντικό ότι δώσαμε και δίνουμε ακόμα πολύ δυνατά φιλικά, απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου και εκεί θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες».
Δείτε το video:


ALEX WEB RADIO/TV

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τα βιογραφικα Μιγκελ Τορρες και Μομο Σισοκο (videos)

Τα βιογραφικα Μιγκελ Τορρες και Μομο Σισοκο (videos) 

07/08/2013 

 

Πολλα γραφτηκαν, πολλα ακουστηκαν ο Προεδρος ομως ανακοινωσε στην παρουσιαση του Σαβιολα οτι ο Ολυμπιακος θα ενισχυθει οπως πρεπει και με καλους ποδοσφαιριστες μαλιστα στις θεσεις που εχει αναγκη...Αραγε...μετα απο οσα ειπωθηκαν και γραφτηκαν, αν τους φερει και τους δυο τι θα λενε μετα?Δεν συζηταμε βεβαια το κατα ποσο θα δυναμωσει η ομαδα με αυτες τις δυο προσθηκες.Βεβαια και παλι πρεπει να θυμομαστε οτι χρειαζεται χρονος προσαρμογης ακομαη και για ...την Μπαρτσελονα ετσι? και να μην τσιμπαμε απο τα δημποσιευματα που γραφουν προσπαθωντας να δημιουργησουν  θεμα εκ του μη εχοντος οι...τελειωμενοι...καλοριζικοι λοιπον αν ερθουν στο μεγαλο λιμανι.

Ας δουμε λοιπον ποιοι ειναι αυτοι οι δυο παικταραδες...

Αυτος ειναι ο  Μιγκελ Τορρες


Με αφορμή την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, σας παρουσιάζουμε τον Μιγκέλ Τόρες!  

Επιλογή του Μίτσελ αποτελεί ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις της οπισθοφυλακής, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον πείθει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο50χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό αμυντικό από την κοινή τους παρουσία στην Χετάφε, στην οποία και αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια.
Ο Μιγκέλ Τόρες Γκόμεζ γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στη Μαδρίτη. Η σχέση του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια. Μόλις στην ηλικία των 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Από το 1998 ως το 2005 αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της «βασίλισσας» και η πορεία του έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε έναν σημαντικό αμυντικό για τον σύλλογο. Στις 12 Ιουλίου του 2007 ήρθε η μεγάλη στιγμή για εκείνον καθώς το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» έγινε πραγματικότητα.
Νωρίτερα είχε προλάβει τη σεζόν 2005/06 να παίξει 34 ματς και να πετύχει ένα γκολ με την τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την επόμενη (2006/07) πρόσθεσε άλλους 19 αγώνες με την δεύτερη ομάδα των «μερένχες».
Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τόρρες θα έχει διάρκεια ως το 2013. Το επίσημο ντεμπούτο του με την «βασίλισσα» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου του 2006, σε ματς για το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην Εκίχα όπου η Ρεάλ δεν είχε στη διάθεσή της, λόγω τραυματισμών τους Φάμπιο Καναβάρο, Σισίνιο και Μίτσελ Σαλγκάδο.
Επίσης θα παίξει σε δύο ακόμα αγώνες Κυπέλλου ενώ στις 14 Ιανουαρίου θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα παίζοντας 90 λεπτά στην αναμέτρηση με την Σαραγόσα. Θα παραμείνει βασικός και στον επόμενο αγώνα απέναντι στη Μαγιόρκα, με τον τότε προπονητή της Ρεάλ να λέει γι αυτόν: «Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη με τέτοια προσωπικότητα και ταλέντο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, όπως ο Τόρες».
Στις 10 Φεβρουαρίου του 2007 θα δώσει και την πρώτη του ασίστ, την οποία και θα μετατρέψει σε γκολ ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Η έλευση του Γκάμπριελ Χάιντσε θα του στερήσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Συνολικά από το 2006 ως το 2009 θα αγωνιστεί 52 φορές με την φανέλα της Ρεάλ.
Τη σεζόν 2009/10 η αποχώρηση του Μίτσελ Σαλγκάδο για την Αγγλία και την Μπλάκμπερν, θα δημιουργήσει προοπτικές στον Τόρες για μια θέση στο βασικό σχήμα της βασίλισσας», ωστόσο στις 31 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα μετακινηθεί στην Χετάφε, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο.
Την σεζόν 2011/12 στον πάγκο της Χετάφε θα καθίσει ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος θα δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Χουάν Βαλέρα. Παρόλα αυτά ο Τόρες θα παίξει σε πάνω από 20 αγώνες πρωταθλήματος. Στις 16 Απριλίου του 2012 θα έρθει και το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Χετάφε στο 5-1 απέναντι στην Σεβίλλη.
Δειτε βιντεο με τον σπουδαιο κοφτη...
Ποιος ειναι ο Σισοκο?


Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28χρονο μέσο από το Μάλι, Μοχάμεντ Σισοκό κάνουν λόγο γαλλικά δημοσιεύματα και σας παρουσιάζουμε τον θηριώδη αμυντικό χαφ που θέλει να βάλει στη μηχανή του ο Ολυμπιακός.
Το πουλέν του Μπενίτεθ
Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1985 ο Μοχάμεντ (ή Μόμο όπως είναι το παρατσούκλι του) Σισοκό μαθαίνει μπάλα στις πασίγνωστες ακαδημίες της Οσέρ που ξεκινάει σαν επιθετικός, αλλά στη συνέχεια μεταφέρεται στο κέντρο και αποκτά πιο ανασταλτικές αρμοδιότητες. Ο Ράφα Μπενίτεθ, τεχνικός της Βαλένθια τότε, τον «τσιμπάει» ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2003, ανακαλύπτοντας το ταλέντο του και δεν πέφτει έξω. Μπορεί την πρώτη χρονιά να παίρνει ελάχιστες συμμετοχές με τις «Νυχτερίδες», αλλά τη δεύτερη (χωρίς τον Μπενίτεθ όμως στον πάγκο) κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις δείχνοντας την τρομερή φυσική δύναμη που διαθέτει στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Μπενίτεθ τον φέρνει στο Άνφιλντ
Το καλοκαίρι του 2005 ο Μπενίτεθ βλέπει στο πρόσωπο του Σισοκό ένα πολυσύνθετο εργαλείο για να δέσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής της Λίβερπουλ και με 6,5 εκατομμύρια ευρώ τον φέρνει στο Άνφιλντ. Από την πρώτη κιόλας σεζόν αποτελεί βασική επιλογή στα χαφ, γεμίζοντας τον χώρο του κέντρου με την πληθωρική παρουσία του. Το καλοκαίρι του 2006 η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ωστόσο τόσο η Λίβερπουλ όσο και ο ίδιος ο παίκτης απορρίπτουν τις προτάσεις. Η σεζόν που ακολουθεί όμως (2006-2007) δεν θα είναι ανάλογη της προηγούμενης, με τον Σισοκό να παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να παραγκωνίζεται ολοένα και περισσότερο.
Η μεταγραφή στη Γιουβέντους
Τον Ιανουάριο του 2008 ο Σισοκό βλέποντας ότι πλέον δεν αποτελεί βασική λύση στην ομάδα της Λίβερπουλ παίρνει την απόφαση να μεταγραφεί στη Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να του υπόσχεται θέση «κλειδί» στη μεσαία γραμμή δαπανώντας 11 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τον γνωρίζει από τη σεζόν 2004-2005 όταν τον είχε στη Βαλένθια, τον χρησιμοποιεί ως ένα από τα δύο αμυντικά του χαφ στο 4-4-2 και ο Σισοκό μπαίνει αμέσως στο κλίμα, πραγματοποιώντας ικανοποιητικές εμφανίσεις.
Η ατυχία των τραυματισμών
Και την αμέσως επόμενη σεζόν (2008-2009) ο Σισοκό αποτελεί βασική λύση στη μεσαία γραμμή της Γιουβέντους, η οποία φαίνεται πως έχει βρει μια «σκούπα» στο κέντρο. Η ατυχία όμως χτυπά τον Σισοκό τον Μάρτιο εκείνης της σεζόν όταν και σπάζει το πόδι του με αποτέλεσμα από εκείνο το σημείο και μετά να μην είναι ποτέ πια ο ίδιος. Τη σεζόν 2009-2010 χάνει σημαντικό κομμάτι από το ξεκίνημα εξ αιτίας του τραυματισμού και δεν συνέρχεται καθ’ όλη τη διάρκεια, ενώ τη σεζόν 2010-2011 βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς, πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα και τον Μάρτιο του 2011 περνάει και την πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη φορά προκειμένου  να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.
Αλλαγή σελίδας στην Παρί
Η Γιουβέντους βλέποντας ότι ο Σισοκό αντιμετωπίζει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών ψάχνει να τον πουλήσει και το καλοκαίρι του 2011 η Παρί Σεν Ζερμέν καταβάλει 7 εκατομμύρια ευρώ και τον φέρνει στο Παρίσι. Εκεί ο Σισοκό καταφέρνει τον πρώτο χρόνο να αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν και να πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές, φανερώνοντας κατά κάποιον τρόπο στοιχεία από τον παλιό καλό του εαυτό.
Η νέα αγωνιστική πτώση
Το καλοκαίρι του 2012 οι μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν εκτοπίζουν τον Σισοκό από την ενδεκάδα. Οι Παριζιάνοι πλέον δεν τον υπολογίζουν και τον Γενάρη που μας πέρασε τον στέλνουν δανεικό στη Φιορεντίνα, όπου όμως κι εκεί δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, αλλά λύση ανάγκης, με αποτέλεσμα να καταφέρει να αγωνιστεί ελάχιστα.
Ένας «πληγωμένος» θηριώδης χαφ
Ο Μοχάμεντ Σισοκό είναι θηριώδης στον χώρο της μεσαίας γραμμής με ύψος 1.91 που γεμίζει το κέντρο με την πληθωρική παρουσία του. Μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές, αλλά η φυσική του θέση είναι αυτή του καθαρού αμυντικού χαφ όπου με το πάθος με το οποίο πάει πάνω στην μπάλα τον καθιστούν ως ένα χαφ-σκούπα. Διαθέτει τεράστια ικανότητα στα τάκλιν ενώ η φυσική δύναμη που έχει τον βοηθά να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και όταν η μπάλα παίζεται ψηλά στο κέντρο. Μπορεί το ατού του να βρίσκεται κυρίως στα ανασταλτικά καθήκοντα της ομάδας, ωστόσο παίρνει πρωτοβουλίες και κατεβάζει την μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ενώ μοιράζει και μπάλες. Συνολικά δηλαδή είναι ένα πολυσύνθετο χαφ, που όμως όπως προαναφέραμε είναι πολύ ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς την περίοδο 2009-2011. Οι ατυχίες εκείνης της διετίας τον φρέναραν με αποτέλεσμα παρά την επιστροφή του να μην μπορέσει να αποδείξει με ανάλογο τρόπο την αξία του όπως πριν το 2009.
Δειτε βιντεο απο τον θηριωδη χαφ...

Mohamed Sissoko - Bienvenue à Paris από Pireotis7
ALEX WEB RADIO/TV

Όλες οι φετινές μεταγραφές της Εuroleague

Όλες οι φετινές μεταγραφές της Εuroleague

07/08/2013
 
Ενημερωθειτε για όλες τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων που θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα της φετεινης  σεζόν. Από τις νεοφώτιστες Μπάγερν Μονάχου και Μπουντιβέλνικ μέχρι τις παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης, όπως τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ...

Μπηκαμε πλέον στον Αύγουστο και οι περισσότερες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν σχεδόν κλείσει τα ρόστερ τους.

Ποιοι παίκτες ήρθαν, ποιοι έφυγαν και ποιοι παρέμειναν στις ομάδες τους. Διαβάστε τις κινήσεις όλων των συλλόγων από όλους τους ομίλους της Ευρωλίγκας...
Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Εμειναν: Σάδα, Χουέρτας, Αμπρίνες, Ναβάρο, Τοντόροβιτς, Ραμπασέδα, Χεζόνια, Ολεσον, Λόρμπεκ, Τόμιτς
Ηρθαν: Ντόρσεϊ (Γκαζιαντέπ), Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νάχμπαρ (Μπάμπεργκ), Σουλετζμάνοβιτς (Ολίμπια Λουμπλ.), Λάμπε (Λαμποράλ Κούτσα)
Εφυγαν: Γιασικεβίτσιους, Μάικλ (σταμάτησε το μπάσκετ), Μαυροκεφαλίδης, Γουάλας, Ινγκλις, Μπαγέ, Τζαβάι
ΤΣΣΚΑ
Εμειναν: Τεόντοσιτς, Μίτσοφ, Τζάκσον, Ουίμς, Κρίστιτς, Ζοζούλιν, Γκούντουμακ, Βορόνοφ, Στρέμπκοφ, Βορόντσεβιτς, Κάουν, Χριάπα
Ηρθαν: Πάργκο (Μακάμπι), Φριντζόν (Χίμκι), Σουχότσοφ (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Χάινς (Ολυμπιακός)
Εφυγαν: Παπαλουκάς (σταμάτησε το μπάσκετ), Ερτσεγκ, Πονκράσοφ, Σοκόλοφ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Εμειναν: Ονάν, ΜακΚάλεμπ, Ερμίς, Πεκέρ, Σάνλι, Σαβάς, Μπίρσεν, Κάραμαν, Μπογκντάνοβιτς Μπ., Πρέλντζιτς
Ηρθαν: Ζέλικο Ομπράντοβιτς (προπ.), Κλέιζα (Τορόντο), Ζόριτς (Μάλαγα), Μπιέλιτσα Ν. (Λαμποράλ Κούτσα), Τουρκγιλμάζ (Μπάνβιτ)
Εφυγαν: Σάτο, Βίντμαρ, Μπατίστ, Τρίπκοβιτς, Αντερσεν, Πιανιτζιάνι, Ερντογάν
ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ
Εμειναν: Ντάουνς, Ντροζντόφ, Τιστσένκο, Λεμπεντίτσεφ, Ιεγκόροφ, Γκορμπένκο, Ανισίμοφ, Ανικιένκο, Κρίβτσοφ, Λάιονς
Ηρθαν: Νερούς (Τσερκάσι), Μινάρντ (Μπεσίκτας), Γιάιλο (Μικολάιφ), Πόποβιτς (Ζαλγκίρις), Σάμερς (Κλίπερς)
Εφυγαν: Χεράσιμτσουκ, Τσιντσάντζε, Κούκσικς, Ντροζντόφ, Σαλένγκα, Ντιλέινι
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Εμειναν: Μιχαϊλο, Αντριτς, Λοβέρν, Μιλουτίνοφ, Βέστερμαν, Τζόρτζεβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπογκάνοβιτς Μπ., Γκάγκιτς, Μούσλι, Τσακάρεβιτς, Τζέκιτς, Μπέρτανς
Ηρθαν: Σάλιτς (Σαράγεβο)
Εφυγαν: Γκόρντον
ΝΑΝΤΕΡ
Εμειναν: ΕνΖουλιέ, Κοροσίν, Τζούντιθ, Πασάν, Μίτσαμ, Μπουρσιέλ, Ντουκτέλ
Ηρθαν: Λις (Πιράτας Ντε Κεμπραντίγιας), Ζαϊτέ (Μαριτίμ Μπουλόν), Ντάνιελς (Ρίγα)
Εφυγαν: Γουόρεν, Παλάσιος, Ολιβερ, Ενζοϊά, Λάιτι, Τζάκσον, Μαμουτού, Μπρουν
===============================
Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΡΕΑΛ
Εμειναν: Ντρέιπερ, Φερνάντεθ, Ρέγιες, Μίροτιτς, Ροντρίγκεθ, Κάρολ, Ντάρντεν, Γιούλ, Σλότερ, Σουάρεθ, Ντρέιπερ,
Ηρθαν: Μπουρούσης (Αρμάνι), Μετζρί (Ομπραντόιρο)
Εφυγαν: Πότσιους, Χετσχάιμερ, Μπέγκιτς
ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ
Εμειναν: Μπαλμπάι, Οσμάν, Μπιρκάν, Ερντέν, Σιπ, Γκόνλουμ, Σαβάνοβιτς, Λούκας, Σίριν, Μπάρατς
Ηρθαν: Πλάνινιτς (Χίμκι), Χόπσον (Χαποέλ Εϊλάτ), Βασιλειάδης (Μπιλμπάο)
Εφυγαν: Φάρμαρ, Βούγιασιτς, Γκιουλέρ, Κούτσο
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Εμειναν: Λαβρίνοβιτς Ντ., Λαβρίνοβιτς Σ., Γιαβτόκας, Κλιμαβίτσιους, Λιπκεβίτσιους, Γιουσκεβίτσιους, Γιανκούνας, Τσιζάουσκας
Ηρθαν: Ζούρος (προπ.), Μιλάκνις (Ρουντούπις), Βένε (Ρίγα), Πότσιους (Ρεάλ)
Εφυγαν: Πόποβιτς, Ντέλας, Καουκένας, Λαφαγέτ, Κουζμίνσκας, ΜακΓκράθ, Πλάθα (προπονητής)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Εμειναν: Τάντα, Νιούμαν, Φορντ, Τζέικομπσεν, Γκαβέλ, Τσίρμπες, Γκόλντσμπερι, Σμιντ
Ηρθαν: Σμιθ (Γκαλίλ Γκιλμπόα), Ράιτ (Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης), Τσιν (Κιρχάιμ-Νέκαρ), Βελίτσκοβιτς (Μέγκα Βιζούρα),
Εφυγαν: Ογκίλβι, Μάσεϊ, Νάχμπαρ
ΑΡΜΑΝΙ
Εμειναν: Τζεντίλε, Μέλι, Λάνγκφορντ, Κιότι
Ηρθαν: Λούκα Μπάνκι (προπ., Σιένα), Μος (Σιένα), Χέινς (Αρτλαντ), Τσερέλα (Βαρέζε), Σάμιουελς (Χάποελ Ιερουσαλήμ), CJ Oυάλας (Μπαρτσελόνα), Τζίλι (Βίρτους Μπολόνια)
Εφυγαν: Φώτσης, Μπουρούσης, Μπαζίλε, Τζιακέτι, Νικολό, Ραντόσεβιτς, Χέρστον (;)
ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ
Εμειναν: Λελούπ, Τουπάν, Κάμπελ, Γκριρ, Ντουπόρ, Αγινκά
Ηρθαν: Ντιό (Παρί Λεβαλουά), Λακόμπ (Βιλερμπάν)
Εφυγαν: -
================================
Γ' ΟΜΙΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εμειναν: Σπανούλης, Λο, Περπέρογλου, Σλούκας, Μαυροειδής, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Γεωργάκης, Κατσίβελης
Ηρθαν: Μπέγκιτς (Ρεάλ), Ντάνστον (Βαρέζε), Σίμονς (Μπρίντιζι), Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Λοτζέσκι (Οστάνδη)
Εφυγαν: Παπανικολάου, Χάινς, Αντιτς, Σερμαντίνι, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς
ΣΙΕΝΑ
Εμειναν: Χάκετ, Ρες, Καραρέτο, Ρες
Ηρθαν: Κρέσπι (προπονητής, Σκαβολίνι), Γκριν (κολέγιο Βιρτζίνια), Χάντερ (Jiangsu Dragons, Κίνα)
Εφυγαν: Μπράουν, Εζέ, Ορτνέρ, Ράσιτς, Κανγκούρ, Τζάνινγκ, Κρίστμας, Λεχτάλερ (;)
ΜΑΛΑΓΑ
Εμειναν: Λίμα, Βιδάλ, Ουρτασούν, Κάλογουεϊ, Βάσκεθ, Ντράγκιτς Ζόραν.
Ηρθαν: Πλάθα (προπ., Ζαλγκίρις), Κουζμίνσκας (Ζαλγκίρις), Τούλσον (Γκραν Κανάρια), Γκρέιντζερ (Εστουδιάντες), Κούζμιτς (Μπανταλόνα)
Εφυγαν: Πάνκο, Γουίλιαμς, Σίμον, Πέροβιτς, Ζόριτς
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Εμειναν: Αρόγιο, Αρσλάν, Αλντεμίρ, Μάτσβαν
Ηρθαν: Τζαβάι (Μπαρτσελόνα), Γκιουλέρ (Εφές), Ερτσεγκ (ΤΣΣΚΑ), Nτεμίρ (Μπάνβιτ)
Εφυγαν: Ν' Ντονγκ (σταμάτησε το μπάσκετ), Χόκινς
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
Εμειναν: Μάτζακ, Χάνας, Τσεσναούσκις, Κόζαρεκ, Σρόκα
Ηρθαν: Μπράκινς (Μπιέλα), Εγιενγκά (Μπανταλόνα), Ρόμπινσον (Τουρόφ), Ζαμοίσκι (Πρόκομ), Κούτσαρεκ (Γκντίνια), Τσελ (Τουρόφ), RT Γκουίν (Παναθηναϊκός)
Εφυγαν: Χoτζ, Στέβιτς, Μπορόβνιακ, Λόπισιτς, Τζόουνς, Χόσλεϊ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Εμειναν: Τρούτμαν, Χάμαν, Μπένζινγκ, Ραντοσάβλιεβιτς, Μάριν, Βαλεριέν, Γκριν, Γιάγκλα, Χόμαν
Ηρθαν: Ντιλέινι (Μπουντιβέλνικ), Μπράιαντ (Ουλμ), Στάιγκερ (Λούντβιγκσμπουργκ), Τέιλορ (Αρτλαντ), Ιντμπίχι (Αλμπα), Ντζέντοβιτς (Αλμπα), Σάφαρτζικ (Αλμπα), Τόμπσον (Αλμπα), Καμπλάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Εφυγαν: Χαλπερίν, Ρόμπερτς, Νάντζφεϊ, Ράις, Ντόρεθ
=========================================
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Εμειναν: Διαμαντίδης, Μπράμος, Κάρι, Ματσιούλις, Ούκιτς, Λάσμε, Γκιστ, Σκορδίλης, Διαμαντάκος, Χαραλαμπόπουλος
Ηρθαν: Φώτσης (Αρμάνι), Παππάς (Πανιώνιος), Γιάνκοβιτς (Πανιώνιος), Σανγκ (Qingdao), Μαυροκεφαλίδης (Μπαρτσελόνα), Μπατίστ (Φενέρμπαχτσε)
Εφυγαν: Ξανθόπουλος, Σχορτσανίτης, Ρ.Τ. Γκουίν
ΜΑΚΑΜΠΙ
Εμειναν: Σμιθ Ντ., Τζέιμς, Χίκμαν, Πνίνι, Οχαγιόν (;), Σέγκεφ, Λάντεσμπεργκ, Ζάλμανσον,
Ηρθαν: Σχορτσανίτης (Παναθηναϊκός), Κοέν (κολέγιο Ντέιβιντσον), Τάιους (Καντού), Ράις (Μπάγερν Μονάχου), Ινγκλις (Μπαρτσελόνα)
Εφυγαν: Ελιγιάχου, Λόγκαν, Πλάνινιτς Ντ., Ροθ, Κάνερ Μέντλι
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
Εμειναν: Νοτσιόνι, Κοζέρ, Βαν Οστρουμ, Σαν Εμετέριο, Πλάις, Ερτέλ, Γέλινεκ
Ηρθαν: Σκαριόλο (προπ., Αρμάνι), Χάνγκα (Μανρέσα), Χάμιλτον (Μπιλμπάο), Χοτζ (Ζιέλονα Γκόρα)
Εφυγαν: Μπιέλιτσα Νεμάνια, Λάμπε
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Εμειναν: Τσβέτσκοβιτς, Λάζιτς, Μπορίς Σαβάνοβιτς, Κάτιτς, Νέλσον, Ρακόσεβιτς, Μίτροβιτς, Σιμόνοβιτς
Ηρθαν: Μπλάζιτς (Ολίμπια Λουμπλ.), Μαριάνοβιτς (Μέγκα Βιζούρα), Σιλμπ (Σαλόν Σαονέ), Τζένκινς (Φιλαδέλφεια), Κάνερ Μέντλι (Μακάμπι)
Εφυγαν: Σάβοβιτς, Σαμαρτζίσκι, Κάτιτς, Ραντιβόγεβιτς
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
Εμειναν: Μπράουν, Χέντριξ, Καλνιέτις, Μπίκοφ, Λικχοντέι, Ζούμπκοφ, Γιασάιτις, Ζουκανένκο, Μάριτς, Καλάθης (;), Γκριγκορίεφ
Ηρθαν: Σίμον (Μάλαγα)
Εφυγαν: Σελεκέτο

ALEX WEB RADIO/TV

Το νεο Κυπελλο Ελλάδος

Το νεο Κυπελλο  Ελλάδος

07/08/2013

Στην τελική ευθεία έχει μπει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο σχεδιασμός του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-14, αλλά και της νέας διοργάνωσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στο Κύπελλο Ελλάδος 2013-14 θα πάρουν μέρος οι 28 ομάδες της Football League και οι 18 ομάδες της Super League.
Στον Α' γύρο θα μετέχουν οι 28 ομάδες της Football League σε νοκ άουτ αγώνες. Τις 14 νικήτριες ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας στον Β' γύρο θα πλαισιώσουν οι 18 ομάδες της Super League.
Από τον Β' γύρο θα ξεκινήσουν και οι διπλοί αγώνες που θα συνεχιστούν μέχρι τα ημιτελικά.

Ξεκίνημα με ομίλους στην Γ' Εθνική

Σε  ό,τι αφορά τη νέα διοργάνωση της ΕΠΟ το Κύπελλο Γ' Εθνικής, σε αυτό θα συμμετάσχουν οι 96 ομάδες της κατηγορίας.
Το πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί σε έξι ομίλους των 16 ομάδων για να ανέβει ο πρώτος στην Football League.
Έτσι όμως θα είναι και η δομή του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, οι ομάδες θα χωριστούν σε έξι ή οκτώ ομίλους (το πιο πιθανό) και θα παίξουν μεταξύ τους νοκ άουτ παιχνίδια.
Δηλαδή, εάν ο πρώτος όμιλος έχει 16 ομάδες (ή δώδεκα), αυτές θα κληρωθούν μεταξύ τους και θα προχωρούν οι νικητές (μέσα από νοκ άουτ αγώνες) μέχρι να βγει ένας από τον όμιλο.
Το ίδιο θα γίνει και στους άλλους ομίλους. Έτσι οι νικητές των ομίλων θα προκριθούν στην επόμενη φάση και θα κληρώνονται μέχρι τον τελικό, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν μετά τους ομίλους θα είναι μονά παιχνίδια ή διπλά.
Αυτό θα ξεκαθαρίσει μόλις η ΕΠΟ εγκρίνει την προκήρυξη του Κυπέλλου Γ' Εθνικής και την ανακοινώσει επισήμως.

Κύπελλο Γ' Εθνικής και Σούπερ Καπ

Απο την  ΕΠΟ ανακοίνωθηκε και επίσημα η διεξαγωγή του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, αλλά και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη (6/8) την διεξαγωγή του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, αλλά και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 2/8/2013 αποφάσισε όπως προχωρήσει στη διοργάνωση Κυπέλλου Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Η προσθήκη που έγινε στο αντίστοιχο άρθρο του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη:
"Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
Άρθρο 38, παρ 3
α. Κάθε έτος, είναι δυνατό, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., να διοργανώνεται πρωτάθλημα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο η συμμετοχή των ομάδων είναι υποχρεωτική
β. Το σύστημα τέλεσης των αγώνων του Κυπέλλου αυτού καθώς και κάθε άλλη κανονιστική διάταξη καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη που εγκρίνει το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
γ. Οι λοιπές διατάξεις του κεφαλαίου του παρόντα κώδικα που αφορούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ισχύουν ανάλογα
δ. Διοργανώτρια του πρωταθλήματος του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι η Ε.Π.Ο., η οποία κατέχει και τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.
ε. Το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών, εφόσον προκηρυχθεί και το Κύπελλο Ελλάδος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, διεξάγεται κανονικά με τις ομάδες των Ε.Π.Σ., εκτός αυτών που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στην πρώτη φάση από τις Ε.Π.Σ. και στις υπόλοιπες από την Ε.Π.Ο.
στ. Μετά την ανακήρυξη του Κυπελλούχου του Κυπέλλου των Ε.Π.Σ. και του Κυπελλούχου του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξάγεται ο τελικός (Super Cup) αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου".


ALEX WEB RADIO/TV

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Aνακοινωση Ερασιτεχνη:«Η Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού»

Aνακοινωση Ερασιτεχνη:«Η Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού»

06/07/2013

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την διάθεση της «Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού»
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου σχετικά με την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από εφέτος δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όσοι φίλαθλοί μας έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».
Το ετήσιο κόστος για την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού» είναι 10 ευρώ και αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως και η ετήσια συνδρομή του μέλους.
Το σχετικό δικαίωμα θα ισχύσει από το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε δική σας ταλαιπωρία θα πρέπει να σπεύσετε για την απόκτηση της «Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού», η οποία την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» όπου διατίθενται τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός – Αντερλεχτ.
Την επόμενη εβδομάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, θα ανακοινωθούν όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.».


ALEX WEB RADIO/TV

Όλες οι Ευρωπαικες μεταγραφές

Όλες οι Ευρωπαικες μεταγραφές

 06/08/2013

Την απόκτηση του Ρομπέρτο Σολδάδο ανακοίνωσε η Τότεναμ, Νιουκάστλ ο Ρεμί, Ρεμς ο Γκαετάν Σαρμπονιέ, Έλτσε ο Κάρλος Σάντσες, Πάρμα ο Μικαέλ Ισάκ. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr...

Παίκτης της Τότεναμ κι επίσημα είναι ο Ρομπέρτο Σολδάδο, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Τότεναμ.
Ο 28χρονος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στην ομάδα του Λονδίνου, στην οποία κόστισε 30.000.000€. Το πιο ακριβό απόκτημα στην ιστορία του συλλόγου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Εσπανιόλ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (10/8) στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".
Ρεμί στη Νιούκαστλ
Ο Λοΐκ Ρεμί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το βράδυ της Δευτέρας και εν συνεχεία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νιουκάστλ, στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός από την ΚΠΡ.
 Στην Έλτσε ο Κάρλος Σάντσες
Η Έλτσε ήταν η ομάδα που έκανε τελικά δικό της τον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια, συμφώνησε με την ισπανική ομάδα και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Σαρμπονιέ η Ρεμς
Ο Γκαετάν Σαρμπονιέ δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Μονπελιέ και έναν χρόνο μετά πουλήθηκε στη Ρεμς, στην οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Πάρμα ο Ισάκ
Η ομάδα του Σωτήρη Νίνη είναι ο επόμενος σταθμός του Μικαέλ Ισάκ. Η Πάρμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.
Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.
Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ αστεράκι (*) έχουν όσοι αποκτήθηκαν δανεικοί.

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:

ΑΓΓΛΙΑ



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκιγιέρμο Βαρέλα (Πενιαρόλ) [2.800.000€]
Βιλφρίντ Ζαά (Κρίσταλ Πάλας) [17.700.000€]

Μάντσεστερ Σίτι
Φερναντίνιο (Σαχτάρ Ντόνετσκ) [36.000.000€]
Στέβαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα) [25.500.000€]
Άλβαρο Νεγκρέδο (Σεβίλλη) [23.500.000€]
Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη) [18.000.000€]

Τσέλσι
Αντρέ Σέρλε (Λεβερκούζεν) [21.000.000€]
Μάρκο φαν Χίνκελ (Φιτέσε) [9.500.000€]
Κριστιάν Κουέβας (O'Higgins) [2.500.000€]
Μαρκ Σβάρτσερ (Φούλαμ)

Άρσεναλ
Γιαγιά Σανογκό (Οσέρ)

Τότεναμ
Ρομπέρτο Σολδάδο (Ρεάλ) [30.000.000€]
Παουλίνιο (Κορίνθιανς) [20.000.000€]
Νασέρ Σαντλί (Τβέντε) [8.000.000€]

Έβερτον
Αρουνά Κονέ (Γουίγκαν) [7.500.000€]
Λούκας Αλκαράς (Γουίγκαν)
Χοέλ Ρόμπλες (Ατλέτικο) (ήταν δανεικός Γουίγκαν)
Ζεράρ Ντεουλοφέου (Μπαρτσελόνα)*

Λίβερπουλ
Σιμόν Μινιολέ (Σάντερλαντ) [11.000.000€]
Ιάγο Άσπας (Θέλτα) [9.000.000€]
Λουίς Αλμπέρτο (Σεβίλλη) [8.000.000€]
Κολό Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι)

Γουέστ Μπρομ
Νικολά Ανελκά (Γιουβέντους)
Ντιέγκο Λουγκάνο (Παρί Σεν-Ζερμέν) (πέρσι δανεικός Μάλαγα)
Γκόραν Ποπόβ (Ντινάμο Κιέβου)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Σουόνσι
Βιλφίντ Μπονί (Φιτέσε) [14.000.000€]
Τζόντζο Σέλβεϊ (Λίβερπουλ) [6.000.000€]
Χοσέ Κάνιας (Μπέτις)
Αλεχάντρο Ποθουέλο (Μπέτις) [500.000€]
Τζόρντι Αμάτ (Εσπανιόλ) [3.000.000€]
Αλέξανδρος Γκόγκιτς (Ολυμπιακός)
Γκρόμερ Ζάμπρετ (Ντομζάλε)
Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (Βιγιαρεάλ) (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Γουέστ Χαμ
Άντι Κάρολ (Λίβερπουλ) [18.000.000€]
Ντάνι Γουάιτχεντ (Στόκπορτ)
Αντριάν (Μπέτις)
Ράζβαν Ρατς (Σαχτάρ)

Νόριτς
Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [10.000.000€]
Γκάρι Χούπερ (Σέλτικ) [6.000.000€]
Λιρόι Φερ (Τβέντε) [5.300.000€]
Νέιθαν Ρέντμοντ (Μπέρμιγχαμ) [2.350.000€]
Μάρτιν Όλσον (Μπλάκμπερν) [3.000.000€]
Κάρλο Νας (Στόουκ)
Χαβιέρ Γκαρίδο (Λάτσιο) [1.500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Φούλαμ
Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Ρόμα) [4.700.000€]
Ντέρεκ Μπόατενγκ (Ντίπρο)
Φερνάντο Αμορεμπιέτα (Μπιλμπάο)
Ανζέ-Φρεντί Πλουμέν (Λανς)
Σάσα Ρίτερ (Κολωνία) [1.500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Στόουκ
Έρικ Πίτερς (Αϊντχόφεν) [3.600.000€]
Μαρκ Μουνιέσα (Μπαρτσελόνα)
Τζακ Μπάτλαντ (Μπέρμιγχαμ) [4.600.000€] (από Ιανουάριο & έμεινε δανεικός)

Σαουθάμπτον
Βίκτορ Ουανιάμα (Σέλτικ) [14.500.000€]
Ντέγιαν Λόβρεν (Λιόν) [8.000.000€]

Άστον Βίλα
Ζορ Οκόρ (Νόρτζελαντ) [4.700.000€]
Λεάντρο Μπακούνα (Χρόνινχεν) [1.500.000€]
Αλεκσάνταρ Τόνεφ (Λεχ Πόζναν) [3.200.000€]
Νίκλας Χελένιους (Όλμποργκ) [2.200.000€]
Αντόνιο Λούνα (Σεβίλλη)
Τζεντ Στιρ (Νόριτς)

Νιούκαστλ
Λοΐκ Ρεμί (ΚΠΡ)*
Ολιβιέ Κεμέν (Μετζ)

Σάντερλαντ
Τζόζι Άλτιντορ (Άλκμααρ) [8.000.000€]
Εμανουέλε Τζακερίνι (Γιουβέντους) [7.500.000€]
Βίτο Μανόνε (Άρσεναλ) [2.350.000€] (ήταν δανεικός σε Χαλ)
Ελ-Χατζί Μπα (Χάβρη)
Ντάνκαν Γουάτμορ (Όλτρινχαμ)
Βαλεντίν Ρομπέρζ (Μαρίτμο)
Καμπράλ (Βασιλεία)
Μοντιμπό Ντιακιτέ (Λάτσιο)
Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον (Γκέτεμποργκ)

Κάρντιφ
Στίβεν Κόκερ (Τότεναμ) [10.000.000€]
Αντρέας Κορνέλιους (Κοπεγχάγη) [8.750.000€]
Σάιμον Μουρ (Μπρέντφορντ) [200.000€]

Χαλ
Γιανίκ Σαγκμπό (Εβιάν) [3.500.000€]
Κέρτις Ντέιβις (Μπέρμιγχαμ) [2.650.000€]
Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Μπεσίκτας) [2.000.000€]
Μέινορ Φιγκερόα (Γουίγκαν)
Ντάνι Γκρέιαμ (Σάντερλαντ)*
Στιβ Χάρπερ (Νιούκαστλ)
Τζορτζ Μπόιντ (Πίτερμπρο)
Αχμέντ Αλμοχαμαντί (Σάντερλαντ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Κρίσταλ Πάλας
Χοσέ Καμπάνια (Σεβίλλη) [2.000.000€]
Τζερόμ Τόμας (Γουέστ Μπρομ)
Ντουάιτ Γκέιλι (Πίτερμπρο)
Ελιό Γκραντέν (Μπλάκπουλ)
Κέβιν Φίλιπς (Μπλάκπουλ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Στίβεν Ντόμπι (Μπράιτον) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)


**The Championship
Τζαμέλ Αμπντούν (Νότιγχαμ Φόρεστ από Ολυμπιακό) [1.800.000€]
Ρόιστον Ντρέντε (Ρέντινγκ από Αλάνια)
Ντάνι Γουίλιαμς (Ρέντινγκ από Χόφενχαϊμ)
Γουέιν Μπριτζ (Ρέντινγκ από Μάν. Σίτι) (πέρσι δανεικός Μπράιτον)
Σκοτ Κάρσον (Γουίγκαν από Μπούρσασπορ)
Μαρκ-Αντουάν Φορτουνέ (Γουίγκαν από Γουέστ Μπρομ)

ΙΤΑΛΙΑ


Γιουβέντους
Φερνάντο Γιορέντε (Μπιλμπάο)
Κάρλος Τέβες (Μάντσεστερ Σίτι) [12.000.000€]
Άντζελο Ογκμπόνα (Τορίνο) [13.000.000€]
Φεντερίκο Πελούζο (Αταλάντα) [4.800.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Αλμπέρτο Γκαλινέτα (Πάρμα)

Νάπολι
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Ρεάλ) [37.000.000€]
Χοσέ Καγιεχόν (Ρεάλ) [10.000.000€]
Ντρις Μέρτενς (Αϊντχόφεν) [9.700.000€]
Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ) [12.000.000€]
Ραφαέλ (Σάντος) [5.000.000€]
Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)*
Πάμπλο Αρμέρο (Ουντινέζε) [4.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Γιόσιπ Ραντόσεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ) [1.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Ομάρ Ελ Καντουρί (Μπρέσια) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%) (πήγε Τορίνο δανεικός)

Μίλαν
Αντρέα Πόλι (Σαμπντόρια) [1.300.000€] (πήρε το 50%)
Χέρσον Βεργκάρα (Ντεπόρτες Κιντίο) [2.000.000€]
Ρικάρντο Σαπονάρα (Έμπολι) [4.000.000€] (συνιδιοκτησία με Πάρμα)
Ματίας Σιλβέστρε (Ίντερ)*
Κριστιάν Σαπάτα (Βιγιαρεάλ) [6.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Κεβίν Κονστάν (Τζένοα) (πήρε και το υπόλοιπο 50%)

Φιορεντίνα
Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν) [20.000.000€]
Γιόσιπ Ίλιτσιτς (Παλέρμο) [9.000.000€]
Μάσιμο Αμπροζίνι (Μίλαν)
Χοακίν (Μάλαγα) [2.000.000€]
Μάρκος Αλόνσο (Μπόλτον)
Ολεκσάντρ Ιακοβένκο (Άντερλεχτ)
Γκουστάβο Μουνούα (Λεβάντε)
Μάρκο Μπάκιτς (Τορίνο)
Χουάν Κουαντράδο (Ουντινέζε) [5.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Ουντινέζε
Νικολάς Λόπες (Ρόμα) [1.000.000€] (το 50%)
Βαλέριο Βέρε (Ρόμα) [2.500.000€] (το 50%)
Ζάντσον (Μποταφόγκο) [2.500.000€]
Μπρούνο Φερνάντες (Νοβάρα) [2.500.000€]
Ίγκορ Μπούμπνιτς (Σλάβεν Μπέλουπο) [1.500.000€]
Φράνκο Μλίναρ (Ίντερ Ζάπρεσιτς) [1.000.000€]
Φραντσέσκο Μπενούσι (Παλέρμο)
Νάλντο (Γρανάδα) (ήταν δανεικός Μπολόνια)
Σιλβέν Βιντμέρ (Γρανάδα) (ήταν δανεικός Ααράου)
Χαβιέρ Ακούνια (Ρεάλ B) (τον έδωσε δανεικό Γουότφορντ)
Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός) (τον έδωσε δανεικό Γρανάδα)

Ρόμα
Κέβιν Στρόουτμαν (Αϊντχόφεν) [16.500.000€ + 3.5 bonus]
Ζερβινιό (Άρσεναλ) [8.000.000€]
Μάικον (Μάντσεστερ Σίτι)
Μόργκαν Ντε Σάνκτις (Νάπολι) [500.000€]
Μεχντί Μπενατιά (Ουντινέζε) [10.000.000€]
Τιν Γέβντα (Ντίναμο Ζάγκρεμπ) [5.000.000€]
Λούκας Σκορούπσκι (Γκόρνικ Ζάμπρζε) [900.000€]
Ματία Ντέστρο (Σιένα) [4.500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε, πέρσι 11.500.000€)

Λάτσιο
Φελίπε Άντερσον (Σάντος) [10.000.000€]
Λούκας Μπίγλια (Άντερλεχτ) [5.500.000€]
Μπράιαν Περέα (Ντεπορτίβο Κάλι) [2.000.000€]
Ντιέγκο Νοβαρέτι (Τολούκα)
Γιόσιπ Έλεζ (Χάιντουκ Σπλιτ)
Μουσταφά Σεκ (Μπαρτσελόνα)
Αντόνιο Καντρέβα (Ουντινέζε) [1.700.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε το 50%)

Κατάνια
Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα) (το 50%) (πέρσι Ρόμα)
Σεμπαστιάν Λέτο (Παναθηναϊκός)
Φαμπιάν Μονσόν (Λιόν) [3.300.000€] (ήταν δανεικός Φλουμινένσε)
Φεντερίκο Φρέιρε (Βέλες Σάρσφιλντ)
Νόμπερτ Γκιόμπερ (Μπάνκα Μπίστριτσα) [800.000€]

Ίντερ
Μάουρο Ικάρντι (Σαμπντόρια) [13.000.000€]
Ισάκ Μπελφοντίλ (Πάρμα) (αποκτήθηκε το 50%)
Ρουμπέν Μπότα (Τίγκρε)
Ούγκο Καμπανιάρο (Νάπολι)
Μάρκο Αντρεόλι (Κιέβο)
Ντιέγκο Λασάλτ (Σπόρτινγκ Ντεφενσόρ) [2.300.000€]
Γκαμπί Μουντιγκαΐ (Μπολόνια) [800.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Πάρμα
Μικαέλ Ισάκ (Κολωνία) (ήταν δανεικός στην Σεν Γκάλεν)
Αντόνιο Κασάνο (Ίντερ)
Φελίπε (Φιορεντίνα) (ήταν δανεικός Σιένα)
Πέδρο Μέντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)
Φίλιπ Γιάνκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Τζάνι Μουνάρι (Σαμπντόρια)
Αφρίγιε Άκουα (Χόφενχαϊμ)
Σοφιάν Μπινταουί (Λιρς)
Γκονσάλο Μαστριάνι (Σέρο)
Ρικάρντο Μπρόσκο (Πεσκάρα)
Μάσιμο Λοβίζο (Άσκολι) (ήταν δανεικός Κροτόνε)
Τόμισλαβ Σάριτς (Ίντερ Ζάπρεσιτς)
Τέρι Άντονις (Sydney FC) [300.000€]
Ντενίλσον Γκαμπιονέτα (Κροτόνε)
Τζουζέπε Πρέστια (Παλέρμο) (πέρσι δανεικός Άσκολι)
Αλεσάντρο Λίτζι (Κροτόνε) (με συνιδιοκτησία)
Φαμπιάνο Σαντακρότσε (Νάπολι) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)
Μάρκο Παρόλο (Τσεζένα) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)
Γιοάν Μπεναλουάν (Τσεζένα) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)

Κάλιαρι
Μάριος Οικονόμου (ΠΑΣ Γιάννινα) [500.000€]
Μάριο Βιγκορίτο (Λουμετσάνε)
Ντανίλο Αβελάρ (Καρπάτι Λβιβ) [1.200.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Κιέβο Βερόνα
Γιόαν Ταβάρες (Σταντάρ Λιέγης) [500.000€]
Αλέσιο Σέστου (Σιένα)
Αντριάν Καλέγιο (Σιένα)
Ντέγιαν Λαζάρεβιτς (Τζένοα) (ήταν δανεικός Μοντένα)
Μάνουελ Πάμιτς (Σπάρτα Πράγας)*
Ρικάρντο Ιμπρότα (Τζένοα)*
Αλμπέρτο Παλόσκι (Μίλαν)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Μπολόνια
Παναγιώτης Κονέ (Μπρέσια) [1.600.000€] (αγοράστηκε το υπόλοιπο 50%)
Ρολάντο Μπιάνκι (Τορίνο)
Αμπνταλά Γιαϊσιέν (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Τζανλούκα Κούρτσι (Ρόμα)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Ντένις Αλιμπέκ (Ίντερ)* (ήταν δανεικός Βιτοτούλ Κονστάντσα)

Σαμπντόρια
Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Γιουβέντους) [5.500.000€] (το 50% από Αταλάντα, πέρσι Μπολόνια)
Μικέλε Φορνασιέ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Πάβελ Βσόλεκ (Πολόνια Βαρσοβίας)
Μπάρτος Σαλάμον (Μίλαν)*
Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι (Φιορεντίνα)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Αταλάντα
Μάριο Γέπες (Μίλαν)
Λουίτζι Τζόρτζι (Νοβάρα)* (πέρσι δανεικός Παλέρμο)
Κονσταντίν Νίκα (Ντινάμο Βουκουρεστίου)
Τζούλιο Μιλιάτσιο (Παλέρμο)
Λούκα Τσιγκαρίνι (Νάπολι) [2.200.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Τζουζέπε Ντε Λούκα (Βαρέζε) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Τορίνο
Ντανιέλε Παντέλι (Ουντινέζε)
Εμιλιάνο Μορέτι (Τζένοα)
Νίκολα Μακσίμοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Αλεξάντερ Φάρνερουντ (Γιουνγκ Μπόις) [1.800.000€]
Ομάρ Ελ Καντουρί (Νάπολι)*
Τσέζαρε Μπόβο (Τζένοα)*
Νικόλα Μπελόμο (Μπάρι) [1.400.000€] (απέκτησε το 50% από Κιέβο)
Τσίρο Ιμόμπιλε (Γιουβέντους) [2.750.000€] (το 50% από Τζένοα)
Ματέο Μπρίγκι (Ρόμα) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Αλέσιο Τσέρτσι (Φιορεντίνα) [4.000.000€] (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)
Ματέο Νταρμιάν (Παλέρμο) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)
Κάμιλ Κλικ (Παλέρμο) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)

Τζένοα
Φραντσέσκο Λόντι (Κατάνια) (το 50%)
Ρόντνεϊ Στράσερ (Μίλαν)
Μάριο Σαντάνα (Ναπόλι) (ήταν δανεικός Τορίνο)
Τζοβάνι Μαρκέζε (Κατάνια)
Σεμπάστιαν Ντε Βάιο (Μπρέσια)
Σίμε Βρσάλκο (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)
Μουσά Κονατέ (Κουμπάν Κρασνοντάρ)*

Σασουόλο
Σιμόνε Τζάτζα (Γιουβέντους) [3.500.000€] (το 50% από Σαμπντόρια, πέρσι Άσκολι)
Γιάσμιν Κούρτιτς (Παλέρμο) [2.500.000€]
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Τζένοα) (το 50%) (ήταν δανεικός Κιέβο)
Αντόνιο Ροζάτι (Νάπολι)*
Αλάτζε (Κιέβο) (ήταν δανεικός Απρίλια)
Τζόναθαν Ροσίνι (Σαμπντόρια)
Λούκα Αντέι (Ρόμα) [500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Ελλάς Βερόνα
Λούκα Τόνι (Φιορεντίνα)
Μάσιμο Ντονάτι (Παλέρμο)
Εσεκιέλ Σιριγλιάνο (Ρίβερ Πλέιτ)
Αλεχάντρο Γκονσάλες (Πενιαρόλ)
Μπόσκο Γιάνκοβιτς (Τζένοα) [2.500.000€]
Τζάκοπο Σάλα (Αμβούργο)
Ματέο Μπιανκέτι (Ίντερ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι (Μίλαν) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Ραφαέλ Μαρτίνιο (Κατάνια) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Σίμον Λάνερ (Αλμπινολέφε) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Αλεσάντρο Αγκοστίνι (Τορίνο) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Φαμπρίτσιο Κατσιατόρε (Σαμπντόρια) [500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Όσκαρ Αρσαμέντια (Παλέρμο) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)
Βερντούν Σέσαρ (Παλέρμο) (απέκτησε το υπόλοιπο 50%)

Λιβόρνο
Λεάντρο Γκρέκο (Ολυμπιακός)
Ναουέλ Βαλεντίνι (Ροσάριο Σεντράλ)
Σάουλο Ντεκάρλι (Κιάσο) [800.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)


**Serie B
Γιώργος Κατίδης (Νοβάρα από ΑΕΚ)
Γιάννης Ποτουρίδης (Νοβάρα από Ολυμπιακό)
Φραμπρίτσο Μίκολι (Λέτσε από Πελέρμο)

ΙΣΠΑΝΙΑ


Μπαρτσελόνα
Νεϊμάρ (Σάντος) [57.000.000€]

Ρεάλ
Ίσκο (Μάλαγα) [30.000.000€]
Ασιέρ Ιγιαραμέντι (Σοθιεδάδ) [39.000.000€]
Ντανιέλ Καρβαχάλ (Λεβερκούζεν) [6.500.000€] (είχε δικαίωμα επαναγοράς)
Καζεμίρο (Σάο Πάουλο) [6.500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Ατλέτικο
Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα) [5.100.000€]
Λέο Μπαπτιστάο (Ράγιο Βαγιεκάνο) [7.000.000€]
Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ντανούμπιο) [1.000.000€]
Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Μάλαγα)
Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Ρομπέρτο Χιμένεθ (Σαραγόσα) (τον έδωσε δανεικό Ολυμπιακό)

Σοθιεδάδ
Χάρις Σεφέροβιτς (Φιορεντίνα) [3.000.000€] (ήταν Νοβάρα δανεικός)
Χοσέ Άνχελ (Ρόμα)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Μίκελ Αμπαρόα (Εϊμπάρ) (δόθηκε δανεικός σε Ρεάλ Ουνιόν)

Βαλένθια
Χάβι Φουέγο (Ράγιο Βαγιεκάνο)
Οριόλ Ρομέου (Τσέλσι)*
Μίτσελ (Λεβάντε) [420.000€]

Μάλαγα
Μάρκος Ανχελέρι (Εστουδιάντες)
Φερνάντο Τισόνε (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός Μαγιόρκα)
Μπαρτλόμιεϊ Παβλόβσκι (Βίντζεβ Λοντζ)
Μπομπλί Αντερσόν (Wydad de Casablanca) [700.000€]
Φλάβιο Φερέιρα (Ακαντέμικα) [500.000€]
Ρομπέρτο Τσεν (San Francisco F.C.)
Ρόκε Σάντα Κρους (Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Πέδρο Μοράλες (Ντίναμο Ζάγκρεμπ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Βιτορίνο Αντούνες (Πάσος Φερέιρα) [1.250.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Μπέτις
Τζουάν Βερντού (Εσπανιόλ)
Μπράιαν Ροντρίγκες (Ουατσιπάτο) [1.000.000€]
Τζόρντι Φιγκέρας (Μπριζ) [300.000€] (ήταν δανεικός Ράγιο Βαγιεκάνο)
Μάρκους Στάινχεφερ (Βασιλεία)
Στέφαν Άντερσεν (Εβιάν)
Τσούλι (Ουέλβα) [800.000€]
Λορένσο Ρέγες (Ουατσιπάτο) [900.000€]
Γκιγιέρμο Σάρα (Ατλέτικο Ραφαέλα) [700.000€]
Σεντρίκ Μαμπουατί (Νουμάνθια)
Χουανφράν (Ρεάλ Μαδρίτης Β)
Ντίντακ Βιλά (Μίλαν)*
Χουάν Κάρλος Πέρεθ (Μπράγκα)*
Βιντσέντζο Ρενεγιά (Τζένοα) (τον έδωσε δανεικός στην Λούγκο)

Ράγιο Βαγιεκάνο
Νέρι Καστίγιο (Πατσούκα) (ήταν δανεικός Λεόν)
Χοακίν Λαριβέι (Ατλάντε)
Ραούλ Μπαένα (Εσπανιόλ)
Λεονέλ Γκαλεάνο (Ιντεπεντιέντε)
Σαούλ Νίγκεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης)*
Χοάν Μοχίκα (Ντεπορτίβο Κάλι)*
Ρουμπέν Μαρτίνεθ (Μάλαγα) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Σεβίλλη
Κεβίν Γκαμεϊρό (Παρί Σεν-Ζερμέν) [10.000.000€]
Κάρλος Μπάκα (Μπριζ) [7.000.000€]
Μάρκο Μαρίν (Τσέλσι)*
Νικολάς Παρέχα (Σπαρτάκ Μόσχας)*
Ντανιέλ Καρίσο (Ρέντινγκ)*
Βιτόλο (Λας Πάλμας) [3.200.000€]
Χάιρο Σαμπέιρο (Ράσινγκ Σανταντέρ) [2.500.000€]
Ραούλ Ρουσέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου) [3.000.000€]
Ντιόγκο Φιγκέιρας (Ρίο Άβε) [1.500.000€]
Μπέτο (Μπράγκα) [2.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Χετάφε
Ρομπέρτο Λάγο (Θέλτα)
Σέρχιο Εσκουδέρο (Σάλκε) [500.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Πέδρο Λεόν (Ρεάλ Μαδρίτης) [6.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Λεβάντε
Αντρέας Ίβανσιτς (Μάιντς)
Ζέρζιο Πίντο (Ανόβερο)
Νταβίντ Μπαράλ (Όρντουσπορ)
Τζόρντι Τσουμέτρα (Έλτσε)
Χάβι Χιμένεθ (Μούρθια)
Ισάμ Ελ Αντουά (Γκιμαράες)
Χοσέ Μανουέλ Κασάδο (Ράγιο Βαγιεκάνο)

Μπιλμπάο
Μπενιάτ (Μπέτις) [8.000.000€]
Κίκε Σόλα (Οσασούνα) [4.000.000€]
Χαβιέρ Ετσεΐτα (Έλτσε)
Μάριο Μπάρκο (Λογκρονιές)
Μίκελ Μπαλενθιάγα (Βαγιαδολίδ) [300.000€] (είχε δικαίωμα επαναγοράς)

Εσπανιόλ
Πίτσι (Μπενφίκα)* (αποκτήθηκε από την Ατλέτικο)
Σίντνεϊ (Μπενφίκα)*
Νταβίντ Λόπεθ (Ουέσκα) [250.000€]
Άμπρααμ Γκονθάλεθ (Αλκορκόν)
Μανουέλ Λανθαρότε (Σαμπατέλ)
Χουάν Φουέντες (Κόρντομπα)

Βαγιαδολίδ
Ομπέρτο Οσόριο (Σαν Μαρτίν) [1.000.000€]
Ντιέγκο Μαρίνιο (Βιγιαρεάλ)
Ζακαριά Μπεργκντίς (Λανς) [800.000€]
Ομάρ Ράμος (Ουέσκα)
Χιλμπέρτο Γκαρσία (Όνσε Κάλδας)*
Χάιντς Μπάρμετλερ (Βαντούζ)

Γρανάδα
Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε)* (αποκτήθηκε από Παναθηναϊκό)
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ)
Ρίκι (Ντεπορτίβο)
Πίτι (Ράγιο Βαγιεκάνο)
Ίβαν Κέλαβα (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)
Μανουέλ Ιτούρα (Μάλαγα)
Ντόουγκλας Σάντος (Νάουτικο)
Άλβαρο Γκαρθία (Σαν Φερνάντο)
Γκάι Ασουλίν (Σανταντέρ)
Κριστιάν Μπράβο (Ίντερ Ζάπρεσιτς)*
Αλεσάντρ Κουφ (Ουντινέζε)*
Γιασίν Μπραϊμί (Ρεν) [4.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Οσασούνα
Χοσέ Αριέλ Νούνιες (Λιμπερτάδ)*
Ζορντάν Λοτιές (Νανσί)
Τζουάν Οριόλ (Βιγιαρεάλ)
Οριόλ Ριέρα (Αλκορκόν) [100.000€]
Μιγκέλ ντε λας Κουέβας (Χιχόν) [1.200.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Φρανσίσκο "Γκάτο" Σίλβα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) [1.200.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Θέλτα
Νολίτο (Μπενφίκα) [2.600.000€] (ήταν δανεικός Γρανάδα)
Αντρέου Φοντάς (Μπαρτσελόνα) [1.000.000€] (ήταν δανεικός Μαγιόρκα)
Τσάρλες (Αλμερία) [1.000.000€]
Ραφίνια (Μπαρτσελόνα)*

Έλτσε
Κάρλος Σάντσες (Βαλενσιέν)
Τόνιο (Γρανάδα)
Μάριο Άλβαρεθ (Μπέτις)
Ντομίνγκο Θίσμα (Ατλέτικο)
Κριστιάν Σαπουνάρου (Σαραγόσα)
Νταβίντ Λομπάν (Μπαρτσελόνα Β)
Ρουμπέν Πέρεθ (Ατλέτικο)*
Αλμπέρτο Μποτία (Σεβίλλη)*
Μανού ντελ Μοράλ (Σεβίλλη)*
Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (Σεβίλλη)*
Κάρλες Χιλ (Βιγιαρεάλ)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Βιγιαρεάλ
Ζιοβάνι ντος Σάντος (Μαγιόρκα) [6.000.000€]
Τομάς Πίνα (Μαγιόρκα) [5.000.000€]
Χόναταν Περέιρα (Μπέτις) [1.500.000€]
Σέρχιο Ασένχο (Ατλέτικο Μαδρίτης)*
Πέδρο Ρίος (Λεβάντε)
Αλεκσάνταρ Πάντιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Μπόγιαν Γιόκιτς (Κιέβο)
Ζερεμί Περμπέ (Μονς) [1.400.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Αλμερία
Σούσο (Λίβερπουλ)
Όσκαρ Ουστάρι (Μπόκα Τζούνιορς)
Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ (Κόρντομπα)
Όσκαρ Ντίαθ (Λούγκο)
Μάρκος Τεμπάρ (Χιρόνα)
Βίκτορ Ιμπάνιεθ (Καρταχένα)
Ρόντρι (Μπαρτσελόνα Β)*
Νέλσον (Παλέρμο)*

**Segunda División
Χαβίτο (Αλκορκόν από Έρκουλες)
Ραούλ Μπράβο (Κόρντομπα από Γκερμινάλ Μπίρσχοτ)
Χαβιέρ Αριθμέντι (Ντεπορτίβο από Μαγιόρκα)
Χουάν Κάρλος Βαλερόν (Λας Πάλμας από Ντεπορτίβο)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μπάγερν
Μάριο Γκέτσε (Ντόρτμουντ) [37.000.000€]
Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπαρτσελόνα) [25.000.000€]
Γιαν Κίρχοφ (Μάιντς)

Ντόρτμουντ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ) [9.500.000€]
Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Σεντ-Ετιέν) [13.000.000€]
Χένριχ Μχιταριάν (Σαχτάρ Ντόνετσκ) [27.500.000€]
Χέντρικ Μπόνμαν (Ροτ-Βάις Έσεν)
Έντισον Γιορντάνοφ (Χάνσα Ρόστοκ)

Λεβερκούζεν
Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ) [1.500.000€]
Σον Χέουνγκ-Μιν (Αμβούργο) [10.300.000€]
Εμρέ Τσαν (Μπάγερν) [5.000.000€] (με δικαίωμα επαναγοράς)
Τζούλιο Ντονάτι (Ίντερ) [3.000.000€]
Ρόμπι Κρουζ (Φορτούνα Ντίσελντορφ) [1.500.000€]
Εμίρ Σπάχιτς (Σεβίλλη) [1.500.000€] (ήταν δανεικός Ανζί)
Αντρές Παλόπ (Σεβίλλη)

Σάλκε
Άνταμ Σαλάι (Μάιντς) [8.000.000€]
Φελίπε Σαντάνα (Ντόρτμουντ) [1.000.000€]
Κρίστιαν Κλέμενς (Κολωνία) [2.800.000€]
Λέον Γκορέτσκα (Μπόχουμ) [2.750.000€]

Φράιμπουργκ
Ζέλσον Φερνάντες (Σπόρτινγκ) [500.000€] (ήταν δανεικός Σιόν)
Φέλιξ Κλάους (Γκρόιτερ Φιρτ) [1.300.000€]
Μίκε Χάνκε (Γκλάντμπαχ)
Κριστοφέρ Ζουλιέν (Οσέρ)
Αντμίρ Μεχμέντι (Ντινάμο Κιέβου)*
Φρανσίς Κοκελέν (Άρσεναλ)*
Βάτσλαβ Πίλαρ (Βόλφσμπουργκ)*

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Γιόχανες Φλουμ (Φράιμπουργκ) [2.200.000€]
Γιαν Ρόζενταλ (Φράιμπουργκ)
Φέλιξ Βίντβαλντ (Ντούισμπουργκ)
Στέφαν Σρεκ (Χόφενχαϊμ)
Χοσέλου (Χόφενχαϊμ)*
Μάρβιν Μπάκαλορτς (Ντόρτμουντ)

Αμβούργο
Λάσε Σόμπιχ (Ντόρτμουντ) [1.000.000€] (ήταν δανεικός Γκρόιτερ Φιρτ)
Ζακ Ζουά (Βασιλεία)
Κερίμ Ντεμιρμπάι (Ντόρτμουντ)
Ζοάν Τζουρού (Άρσεναλ)*

Γκλάντμπαχ
Ραφαέλ (Ντινάμο Κιέβου) [5.000.000€]
Μαξ Κρούζε (Φράιμπουργκ) [2.500.000€]
Κρίστοφ Κράμερ (Λεβερκούζεν)*

Ανόβερο
Λεονάρντο Μπίτενκουρτ (Ντόρτμουντ)
Έντγκαρ Πριμπ (Γκρόιτερ Φιρτ) [2.500.000€]
Σαλίφ Σανέ (Νανσί) [1.000.000€]
Φλόριαν Μπάλας (Νυρεμβέργη)

Νυρεμβέργη
Γιόσιπ Ντρμιτς (Ζυρίχη)
Εμάνουελ Πόγκατετς (Βόλφσμπουργκ) (ήταν δανεικός σε Γουέστ Χαμ)
Ντάνιελ Γκίνσεκ (Ντόρτμουντ) [1.500.000€]
Μάριους Στεπίνσκι (Βίντζεβ Λοντζ) [200.000€]
Μάρτιν Άνγκα (Άρσεναλ)
Νικ Βέμπερ (Ντόρτμουντ ΙΙ)

Βόλφσμπουργκ
Τιμ Κλόζε (Νυρεμβέργη) [6.000.000€]
Ντάνιελ Καλιτζούρι (Φράιμπουργκ) [2.500.000€]
Μαξ Γκρουν (Γκρόιτερ Φιρτ)
Στέφαν Κούσκε (Λειψία)
Μπερνάρ Μαλαντά Ατζ (Ζούλτε Βάρεχεμ) (έμεινε δανεικός Ζούλτε Βάρεχεμ)

Στουτγκάρδη
Μοχαμέντ Αμπντελαουέ (Ανόβερο) [4.000.000€]
Κόνσταντιν Ράους (Ανόβερο)
Μόριτς Λάιτνερ (Ντόρτμουντ)*
Ντάνιελ Σβάαμπ (Λεβερκούζεν)
Σερτσάν Σαραρέρ (Γκρόιτερ Φιρτ)
Μάρκο Ρόχας (Melbourne Victory)
Τόρστεν Κίρσμπαουμ (Ένεργκι Κότμπους)
Γκοτόκου Σακάι (Albirex Niigata) [1.200.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Μάιντς
Σίνζι Οκαζάκι (Στουτγκάρδη) [2.000.000€]
Κρίστοφ Μόριτς (Σάλκε)
Ντανί Σαχίν (Φορτούνα Ντίσελντορφ) [1.500.000€]
Σεμπάστιαν Πόλτερ (Βόλφσμπουργκ) (ήταν δανεικός Νυρεμβέργη)
Γιόχανες Γκάις (Γκρόιτερ Φιρτ) [900.000€]
Γιούλιαν Κοχ (Ντόρτμουντ) [600.000€] (ήταν δανεικός Ντούισμπουργκ)
Παρκ Γιου-Χο (Βασιλεία)

Βέρντερ
Λούκα Καρντιρόλα (Τσεζένα) (ήταν δανεικός σε Μπρέσια)
Σεντρίκ Μακιαντί (Φράιμπουργκ) [3.000.000€]
Νιλς Πέτερσεν (Μπάγερν) [3.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Άουγκσμπουργκ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ολυμπιακός)*
Χαλίλ Αλτιντόπ (Τράμπζονσπορ)
Ράφαελ Χόλτσχαουζερ (Στουτγκάρδη)*
Μάρβιν Χιτς (Βόλφσμπουργκ)
Ματίας Φετς (Κίκερς Όφενμπαχ) [200.000€]

Χόφενχαϊμ
Αντονί Μοντέστ (Μπορντό) [3.000.000€] (ήταν δανεικός Μπαστιά)
Ταρίκ Ελιουνουσί (Ρόζενμποργκ) [3.000.000€]
Ιγκόρ ντε Καμάργκο (Γκλάντμπαχ) [1.400.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Κέβιν Ακπογκούμα (Καρλσρούη)
Μάρβιν Σβέμπε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΙΙ)

Χέρτα
Χαζίμε Χοσογκάι (Λεβερκούζεν) [1.000.000€]
Σεμπάστιαν Λάνγκαμπ (Άουσκμπουργκ)
Γιόχανες φαν ντεν Μπερχ (Φορτούνα Ντίσελντορφ)
Αλεξάντερ Μπάουμγιοχαν (Κάιζερσλαουτερν)

Μπράουνσβαϊγκ
Σιμεόν Τζάκσον (Νόριτς)
Μάρκο Καλιτζούρι (Μάιντς)
Τόρστεν Ουρλ (Άουγκσμπουργκ)
Τίμο Πέρτελ (Ντούισμπουργκ)
Γιαν Χόλσχαϊντ (Ερτσγκέμπιργκε Άουε)
Ομάρ Ελαμπντελαουί (Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)


**2. Bundesliga
Γιάννης Γιαννιώτας (Φορτούνα Ντίσελντορφ από Άρη)

**3. Fußball-Liga
Νίκος Ιωαννίδης (Χάνσα Ρόστοκ από Ολυμπιακό)*

ΓΑΛΛΙΑ


Παρί Σεν-Ζερμέν
Έντινσον Καβάνι (Νάπολι) [64.000.000€]
Μαρκίνιος (Ρόμα) [31.400.000€]
Λουκάς Ντιν (Λιλ) [15.000.000€]

Μαρσέιγ
Ντιμιτρί Παγέτ (Λιλ) [10.000.000€]
Μπενζαμέν Μεντί (Χάβρη) [4.000.000€]
Ζιλμπέρ Ιμπουλά (Γκινγκάμ) [7.500.000€]

Λιόν
Γκαέλ Ντανίκ (Βαλανσιέν) [1.000.000€]
Μιγκέλ Λόπες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)*

Νις
Κρίστιαν Μπρουλς (Γάνδη)
Ναμφαλίς Μεντί (Μονακό)

Σεντ-Ετιέν
Φρανκ Ταμπανού (Τουλούζ) [5.000.000€]
Μπενζαμέν Κοργκνέ (Λοριάν) [5.000.000€]
Πολ Μπαΐς (Μπρεστ) [1.000.000€]
Μπαπτίστ Βαλέτ (Μονπελιέ)
Ιμπραΐμ Σισοκό (Βόλφσμπουργκ)* (ήταν δανεικός Παναθηναϊκό)

Λιλ
Σίμον Κιερ (Βόλφσμπουργκ) [2.000.000€]
Ζονατάν Ντελαπλάς (Ζούλτε-Βάρεχεμ)
Σουαλιό Μεϊτέ (Οσέρ)
Φλοριάν Τοβέν (Μπαστιά) [3.500.000€]
Ζουλιάν Ζανβιέ (Νανσί) [500.000€]
Τιμπό Πεΐρ (Τουλούζ)
Αμπντουλά Ντιαμπί (Σεντάν) (δόθηκε δανεικός σε Royal Mouscron-Péruwelz)

Μπορντό
Ζερεμί Μπρεσέ (Τρουά) [1.500.000€]

Λοριάν
Ραφαέλ Γκερεϊρό (Καέν) [2.500.000€]
Βενσάν Αμπουμπακάρ (Βαλανσιέν)
Κεβίν Μποβεργκέ (Ρεν)

Μονπελιέ
Σιακά Τιενέ (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Τζαμέλ Μπακάρ (Νανσί)
Μοργκάν Σανσόν (Λε Μαν) [700.000€]

Τουλούζ
Όσκαρ Τρέχο (Σπόρτινγκ Χιχόν) [2.100.000€]
Ούρος Σπάγιτς (Ερυθρός Αστέρας) [1.500.000€]
Μιχάι Ρομάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Βαλανσιέν
Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ (Παρί Σεν-Ζερμέν)* (πέρσι δανεικός Τρουά)
Ελόζ Ενζά-Γιαμισί (Τρουά)
Ορελιάν Κίτσου (Βιιτορούλ Κοστάντσα) [700.000€]
Μακέδο Νοβάες (Μπαστιά)

Μπαστιά
Φρανσουά Μοντεστό (Ολυμπιακός)
Ντρισά Ντιακιτέ (Ολυμπιακός)
Σεμπαστιάν Σκιλασί (Άρσεναλ)
Κοφί Ντρι Ρομαρίκ (Σαραγόσα)
Φλοριάν Ρασπεντινό (Μαρσέιγ)*
Τζάνι Μπρούνο (Λιλ)*
Κλαούντιου Κεσέρου (Ανζέρ)
Ζαν-Λουί Λεκά (Βαλανσιέν)
Ανταμά Μπα (Μπρεστ)
Ισαμά Μπεκό (Βιτά)

Ρεν
Σιλβέν Αρμάν (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Νέλσον Ολιβέιρα (Μπενφίκα)* (ήταν δανεικός Ντεπορτίβο)
Ζαν Μακούν (Άστον Βίλα) [3.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Ρεμς
Γκαετάν Σαρμπονιέ (Μονπελιέ)
Ελιράν Ατάρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) [1.500.000€]
Μαντς Άλμπακ (Μίντιλαντ) [600.000€]
Πρινς Ονιανγκουέ (Τουρ)

Σοσό
Ζουλιάν Φοσουριέ (Τρουά) [400.000€]

Εβιάν
Νικολά Μπενεζέ (Νιμ) [1.500.000€]
Μαξίμ Μπλαν (Λιόν)
Γιουσούφ Σαμπαλί (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Αντρές Εσκομπάρ (Ντινάμο Κιέβου)*
Φακούντο Μπερτόγλιο (Ντινάμο Κιέβου)*

Αζαξιό
Κλοντ Ντιελνά (Ολυμπιακός)* (πέρσι δανεικός σε Σεντάν)
Μπενουά Πεντρετί (Λιλ)
Γκρέντι Περόσο (Ντεπορτίβο Τάτσιρα)
Λορέν Μπονάρ (Λιλ)
Σεντρίκ Εγκμπάρ (Οσέρ)
Αντονί Σκριμπ (Κορτ)
Ντένις Τονούτσι (Τσεζένα)

Μονακό
Ρανταμέλ Φαλκάο (Ατλέτικο) [60.000.000€]
Χάμες Ροντρίγκες (Πόρτο) [45.000.000€]
Ζοάο Μοουτίνιο (Πόρτο) [25.000.000€]
Ζερεμί Τουλαλάν (Μάλαγα) [5.000.000€]
Νικολά Ισιμά-Μιρέν (Βαλανσιέν) [4.000.000€]
Αντονί Μαρτιάλ (Λιόν) [5.000.000€]
Ρικάρντο Καρβάλιο (Ρεάλ)
Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα)
Μπόρχα Λόπεθ (Χιχόν) [2.200.000€]
Φαμπίνιο (Ρίο Άβε)* (ήταν δανεικός σε Ρεάλ Μαδρίτης)
Γκαετάνο Μονακέλο (Ολυμπιακός Λευκωσίας) (δόθηκε δανεικός Σερκλ Μπριζ)

Γκινγκάμ
Γιουνούς Σανκαρέ (Ντιζόν) (ήταν δανεικός Βαλανσιέν)
Κλοντιό Μποβού (Σατορού) (ήταν δανεικός Μπαστιά)
Στεβέν Λανζέλ (Οσέρ)
Ζερεμί Σορμπόν (Καέν)
Βιτάλ Ν'Σιμπάλ (Μπορντό)
Γκι Ν'ντι Ασεμπέ (Νανσί)*

Ναντ
Οσβάλντο Βισκαρόντο (Αμέρικα) (ήταν δανεικός Λανούς)
Γιασίν Μπαμού (Εβρί)
Γκαμπριέλ Σιτσέρο (Καράκας) [600.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Φερνάντο Αριστεγκιέτα (Καράκας) [1.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

**Ligue 2
Αλφόνς Αρεολά (Λανς από Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Μουσά Σαό (Χάβρη από ομάδα του Futsal)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Πόρτο
Έκτορ Ερέρα (Πατσούκα) [10.000.000€]
Ντιέγκο Ρέγιες (Αμέρικα) [7.200.000€]
Χουάν Φερνάντο Κιντέρο (Ατλέτικο Νασιονάλ) [5.000.000€] (50%) (ήταν δανεικός Πεσκάρα)
Σίναν Μπολάτ (Σταντάρ Λιέγης)
Ναμπίλ Γκιλάς (Μορεϊρένσε) [3.000.000€]
Κάρλος Εντουάρντο (Εστορίλ) [800.000€]
Ρικάρντο (Γκιμαράες) [1.000.000€]
Τιάγκο Ροντρίγκες (Γκιμαράες)
Λικά (Εστορίλ)
Ζοζουέ Πεσκέιρα (Πάσος Φερέιρα)

Μπενφίκα
Μιραλέμ Σουλεϊμάνι (Άγιαξ)
Λισάντρο Λόπες (Αρσενάλ Σαραντί) [5.000.000€]
Λάζαρ Μάρκοβιτς (Παρτίζαν) [10.000.000€]
Πίτσι (Ατλέτικο Μαδρίτης) [6.000.000€]
Φίλιπ Τζούριτσιτς (Χέρενφεν) [6.000.000€]
Λουίς Φαρίνια (Ράσινγκ Κλουμπ) [3.500.000€]
Χόρχε Ρόχας (Σέρο Πορτένιο) [1.300.000€]
Στέφαν Μίτροβιτς (Κόρτραϊκ) [1.100.000€]
Σίλβιο (Ατλέτικο)*
Μπρούνο Κορτέζ (Σάο Πάουλο)*
Στέβεν Βιτόρια (Εστορίλ)
Ούρος Μάτιτς (Κόζιτσε)
Λόλο Πλα (Βαγιαδολίδ)

Σπόρτινγκ
Φρέντι Μοντέρο (Seattle Sounders) [3.000.000€]
Ζέφερσον (Εστορίλ) [400.000€]
Σαλίμ Σισέ (Ακαντέμικα) [200.000€]
Μαουρίσιο (Ρεσίφε) [300.000€]
Ούγκο Σόουζα (ΑΕ Πάφος)
Σέεγιου Κινγκ (Νόρτζελαντ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

*Εντίνιο (Μπράγκα από Ακαντέμικα)
*Σαλβαδόρ Άγκρα (Μπράγκα από Μπέτις)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Άγιαξ
Μπόγιαν Κρκιτς (Μπαρτσελόνα)* (ήταν Μίλαν δανεικός)
Μίκε φαν ντερ Χουρν (Ουτρέχτη)
Όταρ Μάγκνους Κάρλσον (Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ)
Σαμ Χέντρικς (Ντε Χράαφσχαπ)
Μάρβιν Χένερ (Αρμίνια Μπίλεφελντ)

Αϊντχόφεν
Άνταμ Μάχερ (Άλκμααρ) [6.500.000€]
Φλόριαν Γιόζεφσουν (Βάαλβαϊκ)
Τζέφρεϊ Μπρούμα (Τσέλσι) [3.000.000€] (ήταν δανεικός Αμβούργο)
Στάιν Σχαρς (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [800.000€]
Σαντιάγκο Άριας (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) [800.000€]
Παρκ Γι-Σουνγκ (ΚΠΡ)*
Καρίμ Ρεκίκ (Μάντσεστερ Σίτι)*

Φέγενοορντ
Γκρατσιάνο Πελέ (Πάρμα) [3.000.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

ΤΟΥΡΚΙΑ


Γαλατάσαράι
Ορελιέν Σετζού (Λιλ) [6.300.000€]
Ερμάν Κιλίτς (Σίβασπορ)
Φελίπε Μέλο (Γιουβέντους) [3.750.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Ουμούτ Μπουλούτ (Τουλούζ) [2.700.000€] (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Φενέρμπαχτσε
Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ) [5.500.000€]
Αλπέρ Ποτούκ (Εσκίσεχιρσπορ) [6.250.000€ + Ορχάν Σαμ & Ανρί Μπιανβενού]
Μίχαλ Κάντλετς (Λεβερκούζεν) [5.000.000€]
Σάμουελ Χόλμεν (Ιστανμπούλ)

Μπεσίκτας
Τολγκά Ζενγίν (Τράμπζονσπορ) [2.750.000€]
Σερντάρ Κουρτουλούς (Γκαζιέντεπσπορ)
Μάικλ Ενεράμο (Σίβασπορ)
Σεζέρ Εζτιούρκ (Φενέρμπαχτσε)
Πέδρο Φράνκο (Μιγιονάριος) [2.400.000€]
Εμέρ Σισμάνογλου (Αντάλιασπορ)
Γκιοκχάν Τερέ (Ρουμπίν Καζάν)*
Γκιουνάι Γκιουβέντς (Stuttgart Kickers) [200.000€]

*Φλοράν Μαλουντά (Τράμπζονσπορ από Τσέλσι)
*Ζοζέ Μποζίνγκουα (Τράμπζονσπορ από ΚΠΡ)
*Σεμπαστιάν Φρε (Μπούρσασπορ από Τζένοα)
*Ρενάτο Σιβέλι (Μπούρσασπορ από Νις)
*Τάγε Ταΐβο (Μπούρσασπορ από Μίλαν) (ήταν δανεικός Ντινάμο Κιέβου)
*Ράιαν Ντονκ (Κασίμπασα από Μπριζ)
*Ράιαν Μπάμπελ (Κασίμπασα από Άγιαξ)
*Σανχαρίμπ Μαλκί (Κασίμπασα από Ρόντα)
*Τζον Ουτάκα (Σίβασπορ από Μονπελιέ)
*Σαρλ Ιτάντζ (Κόνιασπορ από ΠΑΟΚ)*
*Μίλαν Μπάρος (Αντάλιασπορ από Μπάνικ Οστράβα)
*Άντον Φέρντιναντ (Αντάλιασπορ από ΚΠΡ)
*Αλφρέντ Ν'Ντιαγ (Εσκίσεχιρσπορ από Σάντερλαντ)
*Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ (Καράμπιουκσπορ από Νανσί)

ΚΥΠΡΟΣ


ΑΠΟΕΛ
Βινίσιους (Μπράγκα)
Σίλιαν Σέρινταν (Κιλμάρνοκ)
Εσμαέλ Γκονσάλβες (Ρίο Άβε)* (ήταν δανεικός σε Σεντ Μίρεν)
Κώστας Αρτυματάς (ΕΝΠ) [130.000€]
Τιάγκο Γκόμες (Μπλάκπουλ)
Ζοάο Γκιλιέρμε (Μαρίτιμο)
Κρίστιαν (Γκρέμιο Ανάπολις)*
Πιέρος Σωτηρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Ανόρθωση
Γρηγόρης Μάκος (Μόναχο 1860)
Τζέισον Δημητρίου (ΑΕΚ)
Ρομπέρτο Κολαούτι (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Γκονθάλο Γκαρθία (Μακάμπι Τελ Αβίβ)*
Μαρσίνιο (Λέβσκι Σόφιας)
Χρίστος Μαραγκός (ΑΕΚ)
Αμίτ Μπεν Σουσάν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ)
Σάβο Παβίτσεβιτς (Χαποέλ Τελ Αβίβ)
Γκαοσού Φοφανά (Δόξα Κατωκοπιάς)*
Σότα Γκριγκαλασβίλι (SKA-Energiya Khabarovsk)
Ανδρέας Μακρής (ΑΕΠ)
Παναγιώτης Λινάρδος (ΑΕΖ)

Ομόνοια
Πλατινί (Σάντα Κλάρα)
Λούκας Γκίκιεβιτς (Σλασκ Βρότσλαβ)
Χοσέ Μαρτίνεθ Θερβέρα (Χιρόνα)
Κόριν Μπρουκς (Αλκή)
Τόνι Τέιλορ (Εστορίλ)
Πιέρ Εμανουέλ Μπεμπά (Μπνέι Σακχίν)
Ευαγόρας Χατζηφραγίσκου (Νέα Σαλαμίνα)
Δημήτρης Μουλαζίμης (ΕΝΠ) (έμεινε δανεικός σε ΕΝΠ)

*Γκαστόν Σανγκόι (Απόλλων Λεμεσού από Σπόρτινγκ Χιχόν)
*Χρήστος Καρυπίδης (Απόλλων Λεμεσού από ΑΠΟΕΛ)
*Μπερτράν Ρομπέρ (Απόλλων Λεμεσού από ΠΑΟΚ)

ΒΕΛΓΙΟ


Άντερλεχτ
Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Φέντε Βίκο (Κόρντομπα) [1.600.000€]
Φρανκ Ατσεαμπόνγκ (Μπούριραμ Γιουνάιτεντ)
Ντέμι ντε Ζέου (Σπαρτάκ Μόσχας) (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Ζούλτε-Βάρεχεμ
Φρεντερίκ Ντουπλούς (Σοσό)
Σαλβατόρε Κρίμι (Λιλ)
Ντανίλο Σάρκιτς (Σοσό)
Λοράν Ντεπουάτρ (Οστάνδη)
Μαμουτού Ν'Ντιάγ (Γάνδη)
Ιλιάς Μαατούγκ (Royal White Star Bruxelles)*
Τοργκάν Αζάρ (Τσέλσι) (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Μπράιαν Βέρμπουμ (Άντερλεχτ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Μπρουνό Γκοντό (Άντερλεχτ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)

Μπριζ
Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός)
Τομ Ντε Σούτερ (Άντερλεχτ)
Τίμι Σίμονς (Νυρεμβέργη)
Έλτον Μοντέιρο (Άρσεναλ)
Μάθιου Ράιαν (Central Coast Mariners)

*Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά από Παναθηναϊκό)

ΣΚΩΤΙΑ


Σέλτικ
Ντέρεκ Μπούριχτερ (Άγιαξ) [3.000.000€]
Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Χρόνινχεν) [3.000.000€]
Αμιντό Μπαλντέ (Γκιμαράες) [2.100.000€]
Στιβέν Μουγιοκολό (Γουλβς)

Ρέιντζερς (3η κατηγορία)
Νίκι Λο (Μάδεργουελ)
Κάμι Μπελ (Κιλμάρνοκ)
Τζον Ντέιλι (Νταντί Γιουνάιτεντ)
Ρίτσαρντ Φόστερ (Μπρίστολ Σίτι)
Άρνολντ Περάλτα (C.D.S. Vida)
Νίκι Κλαρκ (Queen of the South)
Στίβεν Σμιθ (Portland Timbers)

*οι μεταγραφές της Ρέιντζερς θα γίνουν 1η Σεπτέμβρη που τελειώνει η τιμωρία της

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΥΡΩΠΗΣ


Θάνος Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης από Γκρόιτερ Φιρτ)
Τζιμπρίλ Σισέ (Κουμπάν Κρασνοντάρ από ΚΠΡ)
Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ από Ξάνθη) [800.000€]
Αντρέι Αρσάβιν (Ζενίτ από Άρσεναλ)
Ανατόλι Τιμοστσούκ (Ζενίτ από Μπάγερν)
Ιγκόρ Ντενίσοβ (Ανζί από Ζενίτ) [15.000.000€]
Κριστοφέρ Σαμπά (Ανζί από ΚΠΡ) [14.000.000€]
Τίνο Κόστα (Σπαρτάκ Μόσχας από Βαλένθια) [7.000.000€]
Χοσέ Μανουέλ Χουράδο (Σπαρτάκ Μόσχας από Σάλκε) [5.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Γιουνές Μπελχαντά (Ντινάμο Κιέβου από Μονπελιέ) [12.000.000€]
Γέρεμαϊν Λενς (Ντινάμο Κιέβου από Αϊντχόφεν) [12.000.000€]
Ντιεμερσί Μποκανί (Ντινάμο Κιέβου από Άντερλεχτ) [10.000.000€]
Αλεκσάνταρ Ντράγκοβιτς (Ντινάμο Κιέβου από Βασιλεία)
Φερνάντο (Σαχτάρ από Γκρέμιο) [11.000.000€]
Φρεντ (Σαχτάρ από Ιντερνασιονάλ) [15.000.000€]
Ουέλινγκτον Νεμ (Σαχτάρ από Φλουμινένσε) [9.000.000€]
Φακούντο Φερέιρα (Σαχτάρ από Βέλες Σάρφιλντ) [7.000.000€]
Αλεχάντρο Γκόμες (Μεταλίστ από Κατάνια) [7.000.000€]
Βάγκνερ Λοβ (Shandong Luneng από ΤΣΣΚΑ Μόσχας) [12.000.000€]
Όλοφ Μέλμπεργκ (Κοπεγχάγη από Βιγιαρεάλ)
Μίλος Νίνκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας από Ντινάμο Κιέβου) (ήταν δανεικός Εβιάν)
Τζανλούκα Τζαμπρότα (Κιάσο) [Β' Ελβετίας \ παίκτης & βοηθός προπονητή]

ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ντάνι Γκουίθα (Σέρο Πορτένιο από Χετάφε) (ήταν δανεικός στη Νταρούλ Τακζίμ)
Κλιντ Ντέμπσεϊ (Seattle Sounders από Τότεναμ)
Φερνάντο Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς από Βαλένθια) (ήταν δανεικός Βέλες Σάρσφιλντ)
Μάουρο Σάρατε (Βέλες Σάρσφιλντ από Λάτσιο)
Ζούλιο Μπαπτίστα (Κρουζέιρο από Μάλαγα)
Μπάστος (Αλ Αΐν από Σάλκε)
Αμπντέλ Μπαραντά (Al Jazira Club από Χετάφε) [10.000.000€]
Νέλσον Αέδο Βαλντές (Al Jazira Club από Βαλένθια) [3.000.000€]
Τιάγκο Ριμπέιρο (Σάντος από Κάλιαρι) [3.500.000€]
Αντρέ Σάντος (Φλαμένγκο από Άρσεναλ) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε)
Μάρκος Σένα (New York Cosmos από Βιγιαρεάλ)
Κάτα Ντίας (Μπόκα Τζούνιορς από Ατλέτικο Μαδρίτης)
Μάρκο Εστράδα (Αλ-Ουάχντα από Μονπελιέ)
Χουάν Φορλίν (Αλ Ραγιάν από Εσπανιόλ) [2.500.000€]

*με αστεράκι οι δανεικοί

ALEX WEB RADIO/TV