ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Το τιμ του Κλαούντιο Ρανιέρι

Το τιμ του Κλαούντιο Ρανιέρι

Ρανιέρι
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενημέρωσε εγγράφως την ΕΠΟ για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το τιμ του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.
Ο Ιταλός τεχνικός δεν κρατάει κανέναν από το προηγούμενο επιτελείο και όπως έκανε και ο Σάντος ο οποίος είχε δίπλα του μόνο Πορτογάλους έτσι και ο Ρανιέρι θα έχει μόνο Ιταλούς.

Επιστολή στα ΜΜΕ του Μεξικού

Επιστολή στα ΜΜΕ του Μεξικού

Ο Άλαν Πουλίδο προσπαθεί να απεμπλακεί με κάθε νόμιμο τρόπο από την Τίγκρες προκειμένου να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Η επιστολή που έστειλε ο 23χρονος φορ στα ΜΜΕ του Μεξικού.

Μια ιστορία που έχει κουράσει πολύ είναι αυτή που εξελίσσεται εδώ και πάνω δύο μήνες με τον Άλαν Πουλίδο. Και αφορά την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. 
Ο Πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποκαλύψει από τις αρχές του καλοκαιριού πως ο 23χρονος φορ έχει βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Με την υποσημείωση πως πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση εξαιτίας της Τίγκρες, ομάδας που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ο Μεξικανός διεθνής άσος.

Mαν.Σιτυ-Ολυμπιακος στο TCF Bank Stadium (video)

Mαν.Σιτυ-Ολυμπιακος στο TCF Bank Stadium (video)

02/08/2014 

Το τρίτο του παιχνίδι στο ICC δίνει απόψε (22:00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται ίσως για τη πιο δύσκολη αναμέτρηση κατά την παραμονή τους στις ΗΠΑ, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.
Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκη στη Μινεάπολις και ήττας της Λίβερπουλ από τη Μίλαν θα πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του International Champions Cup.

Η μεγάλη των Σέρβων σχολή του Θρύλου

Η μεγάλη των Σέρβων σχολή του Θρύλου

 Ο Ράντζεν δεν είναι φυσικά ο πρώτος Σέρβος που θα αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ολυμπιακού αλλά ο τρίτος και ευχή όλων στην ομάδα είναι να φτάσει με τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης, όπως ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς και φυσικά στην τελική φάση (Φ-4) όπως ο Σλόμπονταν Νίκιτς.
Η εθνική ομάδα Πόλο της Σερβίας πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε στη Βουδαπέστη το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών.

Μέλος της ομάδας είναι και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράντζεν, ο οποίος μάλιστα σκόραρε και στον τελικό απέναντι στους Ούγγρους. Ο Σέρβος αμυντικός, που ξεκίνησε τις διακοπές του, στα τέλη Αυγούστου θα είναι μαζί με την οικογένεια του στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

H γκολαρα του Σάμαρη (video)

H γκολαρα του Σάμαρη (video)

Δείτε το βίντεο με το καταπληκτικό γκολ του Σάμαρη, ο οποίος κατά την διάρκεια της προπόνησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από δύσκολη θέση. Τον αποθέωσε ο Αμπιντάλ.



ALEX WEB RADIO/TV

Ανακοίνωση ΚΑΕ: "Ο έλεγχος έδειξε πως είναι ανασφάλιστοι οι διεθνείς"

Ανακοίνωση ΚΑΕ: "Ο έλεγχος έδειξε πως είναι ανασφάλιστοι οι διεθνείς"

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, κατά την οποία τονίζει πως ο έλεγχος που έγινε στα ασφαλιστήρια των διεθνών, απέδειξε πως όλοι είναι ανασφάλιστοι. "Η ΕΟΚ αποκρύπτει την πραγματικότητα την τελευταία διετία".
Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απαντά στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τονίζοντας πως την τελευταία διετία αποκρύπτει την πραγματικότητα. Οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν πως ο έλεγχος που έγινε στα ασφαλιστήρια των διεθνών απέδειξε πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλους είχαν δίκιο που... φώναζαν, καθώς δικαιώθηκαν. "Ο έλεγχος των συμβάσεων ασφάλισης των διεθνών αθλητών επιβεβαίωσε ότι οι αθλητές δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών (όπως άλλωστε και οι αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών)", αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων. Οι ερυθρόλευκοι μιλούν για αντιολυμπιακό μένος από τον πρόεδρο της ΕΟΚ και βγαίνουν στην επίθεση.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Με ΑΕΛ, Ολυμπιακός και…Βαλβέρδε

Με ΑΕΛ, Ολυμπιακός και…Βαλβέρδε

02/08/2014
 
 Ποιος είπε ότι ο Ολυμπιακός βλέπει μόνο παίκτες (για μεταγραφές); Βλέπει και τα προκριματικά του Champions League. Δείτε γιατί οι Πειραιώτες -αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε- υποστηρίζουν με χίλια την ΑΕΛ

Με ΑΕΛ, Ολυμπιακός και… Βαλβέρδε!
Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τις μεταγραφές, αλλά κάπου στην άκρη του μυαλού του υπάρχει και το αν θα προλάβει να είναι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της φάσης των ομίλων στο τέλος Αυγούστου στο Μονακό.

Είναι θέμα γοήτρου αφού κάτι τέτοιο δεν το έχει ξαναπετύχει στις 14 προηγούμενες κληρώσεις. Τι χρειάζεται; Δυο αποκλεισμούς ομάδων που είναι από πάνω του και μετέχουν στα προκριματικά. Οι υποψήφιες είναι οι Άρσεναλ, Πόρτο, Ζενίτ και Λεβερκούζεν. Δυο στις τέσσερις.

Χωρίς τέσσερις με Σίτι ο Ολυμπιακός

Χωρίς τέσσερις με Σίτι ο Ολυμπιακός

02/08/2014
 
 Εκτός του επόμενου φιλικού του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ θα μείνουν τέσσερις «ερυθρόλευκοι» παίκτες. Οι Αμπιντάλ, Χολέβας, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ δεν θ’ ακολουθήσουν την αποστολή για το ματς με τη Μαν. Σίτι.

Χωρίς τέσσερις με Σίτι ο Ολυμπιακός
Μ’ ένα καρέ απουσιών θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο τρίτο φιλικό του στις ΗΠΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το βράδυ του Σαββάτου τη Μάντσεστερ Σίτι, παιχνίδι στο οποίο δεν θ’ αγωνιστούν οι Αμπιντάλ, Χολέβας, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ.

Αλμπέρτο Μποτία:«Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό»(videos)


Αλμπέρτο Μποτία:«Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό»(videos)

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στο OlympiacosTV κι εμφανίστηκε αποφασισμένος να συμβάλλει τα μέγιστα για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό!
Έτοιμος για «σκληρή» δουλειά προκειμένου να κάνει τον Θρύλο ακόμα μεγαλύτερο εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ισπανός άσος μίλησε στο OlympiacosTV για τους στόχους του με την ομάδα μας και δήλωσε αποφασισμένος να τη βοηθήσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!
«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι στην ομάδα με στόχο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, για να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο ο σύλλογος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σπουδαία συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF:
«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είναι μια πολύ ωραία κίνηση με στόχο τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, βοηθά πραγματικά και πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο».
Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας, δίνοντας υπόσχεση για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό:
«Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε έναν σπουδαίο Ολυμπιακό κι εγώ θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».
Δείτε τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία στο OlympiacosTV


Το who is who του Μποτία
 http://alexwebradiotv.blogspot.gr/2014/07/picsvideos.html


ALEX WEB RADIO/TV

Στον Ολυμπιακό η Μποσκάκι


Στον Ολυμπιακό η Μποσκάκι

02/08/2014
 
 Η Λετίσια Μποσκάκι από την Αργεντινή είναι η διαγώνιος που θα καλύψει τη θέση ξένης στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τη μεταγραφή της Στεπανένκο.

Στον Ολυμπιακό η Μποσκάκι
Την απόκτηση της Λετίσια Μπογκάκι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, στη θέση της Μαργαρίτα Στεπανένκο, για την οποία προέκυψε γραφειοκρατικό πρόβλημα στη μεταγραφή της.

Η 28χρονη διαγώνιος είναι διεθνής με την Αργεντινή και τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σοβεράτο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό


Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό

02/08/2014
 
 Την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη απ’ τον Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τον επόμενο χρόνο. «Μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο 26χρονος κεντρικός.

Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο 26χρονος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και εντάχθηκε στο ρόστερ τους, μετά από μια πολύ καλή σεζόν που είχε με τον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του παίκτη η ομάδα του Πειραιά καυτηρίασε την απόφαση για προσθήκη τέταρτου ξένου στα ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση:

Κατήγγειλε τον Βασιλακόπουλο ο Ολυμπιακός

Κατήγγειλε τον Βασιλακόπουλο ο Ολυμπιακός

02/08/2014
 
 Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στην ΕΦΙΠ και ζητούν την «πειθαρχική τιμωρία» του.

Κατήγγειλε τον Βασιλακόπουλο ο Ολυμπιακός!
Στα άκρα η κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής, πως κατήγγειλαν στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Η ΚΑΕ ζητά την πειθαρχική τιμωρία του προέδρου της Ε.Ο.Κ για τις «έντονα συκοφαντικές και ανάρμοστες δηλώσεις του στην εφημερίδα “Metrosport”».

Αναλυτικά:

Τα φιλικά των ελληνικών ομάδων

Τα φιλικά των ελληνικών ομάδων

02/08/2014
 
 Γεμάτο δράση είναι σήμερα το πρόγραμμα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ, ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία και οι υπόλοιποι εντός των συνόρων μετρούν τις δυνάμεις τους σε δυνατά φιλικά τεστ.

Τα φιλικά των ελληνικών ομάδων
Αρκετά φιλικά και με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων, που εντείνουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται επί αμερικανικού εδάφους και θ' αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα κοντράρεται με την πολύ δυνατή Νάπολι στο Σαν Πάολο.

Νωρίτερα οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν την πρώτη γεύση από την «Ένωση» απέναντι στην Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Δυνατό τεστ για ΠΑΣ και Παναιτωλικό στα Γιάννενα, ενώ η Κέρκυρα θα παίξει με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το σημερινό (2/8) πρόγραμμα:

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 22:10 (Novasports 1)
Νάπολι-ΠΑΟΚ 22:00 (OTE Sport 4)
Ξάνθη-ΑΕΚ 18:45 (Novasports 1)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 18:30
Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας 17:30


ALEX WEB RADIO/TV

Εκει δεν υπαρχουν αρθρα 44 ουτε χαριζονται τα χρεη...

Εκει δεν υπαρχουν αρθρα 44 ουτε χαριζονται τα χρεη...

 02/08/2014

Ετσι ακριβως φιλοι μου...εκει δεν εχει ουτε αρθρα 44 ουτε στραβα ματια ουτε συμετεχουν οι ομαδες στην Λιγκα αν δεν πλειρουν τις προυποθεσεις ουτε χρεη χαριζονται ουτε χρειαζεται κανενας Σωτηρας ...οπως ο Τιγρης παραδειγμα...να τους ριξει κατηγορια..εκει υπαρχει η αρμπδια αρχη που δεν χαριζεται σε κανεναν..τα μπογαλακια σου και σε αλλη κατηγορια...

 

Κοιτάει παντού για επιθετικό

Κοιτάει παντού για επιθετικό

02/08/2014
 
 Μετά την απόκτηση του Μποτία στον Ολυμπιακό ασχολούνται πιο «ζεστά» με την υπόθεση του επιθετικού. Στο προσκήνιο ο Ζόνας και ο Σαπάτα, τι γίνεται με Ρομπίνιο. Ελεύθερος δηλώνει ο Πουλίδο.

Κοιτάει… παντού για επιθετικό!
Συνεχίζεται η αναζήτηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ύστερα από την χθεσινή ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλμπέρτο Μποτία.

Ένας από τους παίκτες που φέρονται να εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι ο Ζόνας που αγωνίζεται στη Βαλένθια. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφή με τις «νυχτερίδες» και τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Καλη επιτυχια στους εφηβους μας


Καλη επιτυχια στους εφηβους μας

02/08/2014
 
 Το έβδομο μετάλλιο στην ιστορία της έχει σαν στόχο η Εθνική Εφήβων που αντιμετωπίζει στις 18:30 τη Σερβία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ικονίου.

Έφηβοι… στον έβδομο ουρανό

Ότι είναι ομάδα με παίκτες που έχουν πολύ μέλλον, είναι αδιαπραγμάτευτο. Όμως παράλληλα η Εθνική Εφήβων, που απόψε αντιμετωπίζει στις 18:30 τη Σερβία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ικονίου, έχει οδηγό της και το παρελθόν.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

"Η Γιουβέντους ρώτησε για Μανωλά"

"Η Γιουβέντους ρώτησε για Μανωλά"

Δημοσίευμα τονίζει πως η Γιουβέντους ρώτησε επίσημα τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Μανωλά, αλλά αναφέρει πως οι Ιταλοί έμειναν έκπληκτοι από τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, καθώς ζήτησαν 12.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ύστερα από το ενδιαφέρον των Ρόμα και Νάπολι, για τον Κώστα Μανωλά ενδιαφέρεται "ζεστά" και η Γιουβέντους.

Πρόβα Ευρώπης στη Γερμανία

Πρόβα Ευρώπης στη Γερμανία

01/08/2014
 
 Την τελευταία του στάση πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης έκανε σε διεθνές μίτινγκ στη Γερμανία ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος τερμάτισε πρώτος με άλμα στα 5,55.

Πρόβα Ευρώπης στη Γερμανία
Με επιτυχία -αλλά όχι αντίστοιχη της μέχρι τώρα προσπάθειάς του- στέφθηκε η παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη στο διεθνές μίτινγκ στίβου που έγινε στο Γιόγκριμ της Γερμανίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση με άλμα χωρίς απώλειες στα 5,55 -μετά από επιτυχείς προσπάθειες στα 5,20μ. και 5,40μ.- ενώ αμέσως ανέβασε τον πήχη στα 5,65

Ο Έλληνας άλτης έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο του άλμα και την ευκαιρία να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ (5,62 μ.). Δεύτερος με 5,40 μ. ήταν ο Τόμπιας Σέρμπαθ και τρίτος ο Κάρστεν Ντίλα με το ίδιο ύψος.

Επόμενος αγώνας του Φιλιππίδη θα είναι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.


ALEX WEB RADIO/TV

Ζιοβάνι: «Πήγαινε στον Θρυλο να γίνεις θεός»!


Ζιοβάνι: «Πήγαινε στον Θρυλο να γίνεις θεός»!

01/08/2014
 
 Τη συμβουλή να πάει στον Ολυμπιακό, όπου θα ζήσει μοναδικές στιγμές – όπως συνέβη και στη δική του περίπτωση –, θα έδινε ο Ζιοβάνι στον Ρομπίνιο, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τους Πειραιώτες.

Ζιοβάνι: «Πήγαινε να γίνεις θεός»!
Στον Ολυμπιακό θα καταφέρει να ζήσει μοναδικές ο Ρομπίνιο, όπως συνέβη πριν από μερικά χρόνια με τον Ζιοβάνι. Για αυτό ο «μάγος» συμβουλεύει τον Βραζιλιάνο φορ της Μίλαν να επιλέξει τους Πειραιώτες, παρότι τα χρήματα που προσφέρει μπορεί να είναι λιγότερα από εκείνα που προτείνουν άλλοι σύλλογοι.

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Μποτία

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Μποτία

01/08/2014
 
 Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός έφτασε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ν’ ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Μποτία
Έτοιμος να σφραγίσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Μετά τη συμφωνία που… βιάστηκε να δημοσιοποιήσει η Σεβίλλη, ο Ισπανός στόπερ έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα.

Europa League:Tα αποτελεσματα των Ελληνικων ομαδων (videos)

Europa League:Tα αποτελεσματα των Ελληνικων ομαδων (videos)

01/08/2014

Σαράγεβο-Ατρόμητος 1-2

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Σαράγεβο εκτός έδρας με τους Φυτανίδη και Νάστο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (7/8).
Σαφές προβάδισμα για τα πλέι οφ του Europa League πήρε ο Ατρόμητος μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Σαράγεβο με 2-1 χάρη στα γκολ των Φυτανίδη και Νάστου. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και στα δυο ημίχρονα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη ενώ έχασαν ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ που θα τους έδινε ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ.
Αυτό γιατί και την προηγούμενη φάση η Σαράγεβο είχε ηττηθεί στην έδρας της και εν συνεχεία πήγε και κέρδισε εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση. Οπότε ο Ατρόμητος στην ρεβάνς της Πέμπτης (7/8) πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε από το πρώτο ματς.

Europa League:Τα αποτελεσματα του γ’ προκριματικού γύρου (videos)

Europa League:Τα αποτελεσματα του γ’ προκριματικού γύρου (videos)

01/08/2014

 Υγιεινούς περιπάτους έκαναν τα φαβορί στα πρώτα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, μοιράζοντας τριάρες, τεσσάρες και πεντάρες. 

Από τριάρα, σε τεσσάρα και βάλε…
Πολλά γκολ και εντυπωσιακά σκορ είχε το… μενού των πρώτων αγώνων του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Τα «βαριά» ονόματα, σε γενικές γραμμές, όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, αλλά φρόντισαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση-πρόκριση και να μετατρέψουν τους επαναληπτικούς σε τυπική διαδικασία.

Έχουμε και λέμε…

«Ατσαλάκωτη»και στα φιλικά η Μπιλμπάο (video)

 «Ατσαλάκωτη»και στα φιλικά  η Μπιλμπάο (video)

01/08/2014
 «Ατσαλάκωτη» ακόμα και στα φιλικά αποδεικνύεται η Μπιλμπάο! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 2-0 της Μπενφίκα και δείχνει πως και φέτος θα εκπλήξει πολύ κόσμο.

Ο,τι θέλει ο Βαλβέρδε... (video)
Με φόρα απ΄την εξαιρετική πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε στον πάγκο συνεχίζει η Μπιλμπάο. Σε ένα... δυνατό κρας τεστ με αντίπαλο την Μπενφίκα, οι Βάσκοι πήραν πολύ καλό βαθμό, επικρατώντας 2-0 των πρωταθλητών Πορτογαλίας και δείχνοντας πως αν και φιλικό, η «μηχανή» συνεχίζει από 'κει που σταμάτησε πριν λίγους μήνες.

«Ολυμπιακός για Ζαπάτα»

«Ολυμπιακός για Ζαπάτα»

01/08/2014
 
 Ένα νέο όνομα φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο... μάτι τον Ντουβάν Ζαπάτα της Νάπολι!

«Ολυμπιακός για Ζαπάτα»
Όσο η αναζήτηση επιθετικού στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, τόσο βγαίνουν και νέα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του «Tuttolegapro.com», οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του φορ της Νάπολι, Ντουβάν Ζαπάτα!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Βετεράνοι διεθνούς επιπέδου

Βετεράνοι διεθνούς επιπέδου

Ο 625ος φιλικός αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού κόντρα στους Boston Braves βρήκε νικητές του Πειραιώτες με σκορ 4-1. Τι δήλωσαν στον Κόκκινο Πλανήτη οι Αντώνης Γλύκας και Σπύρος Τουρκάκης (Προέδρος των Braves). Πλήρες ρεπορτάζ από την αναμέτρηση. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί.

Ένα ευχάριστο και παραδόξως, δροσερό απόγευμα πέρασαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Star Football Club στην Βούλα. Εκεί διεξήχθη με κάθε επισημότητα ο υψηλών προδιαγραφών 625ος φιλικός αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με αντιπάλους τους Boston Braves.

Φιλικό μεν, αλλά απεδείχθη, τόσο για τουςβετεράνους της ομάδας μας όσο και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο «πολύ περισσότερο από ένας αγώνας».

Οι Boston Braves βρίσκονταν εδώ και αρκετές ημέρες στην Ελλάδα. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα έδωσαν φιλικό με την ομάδα βετεράνων του Παναθηναϊκού, την οποία και συνέτριψαν με 8-3! Από το πρωί της Τετάρτης, ξεναγήθηκαν από τον Σύνδεσμο Βετεράνων μας στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου έμαθαν τα πάντα για την Ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και για τις μικρές ιστορίες που έχει να διηγηθεί το γήπεδο μας. Φανερά εντυπωσιασμένοι και ευδιάθετοι έκαναν την εμφάνιση τους στο Star Football Club αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα του αγώνα, αφού προηγήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις και ομιλίες. Κατά την διάρκεια των, μάθαμε πολλά και όμορφα πράγματα σχετικά με τους αντιπάλους μας, που μαζί με τους βετεράνους του Ολυμπιακού πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συνδέσμους βετεράνων στον κόσμο σε επίπεδο οργάνωσης και… θεάματος.

Το προφίλ του Αλμπέρτο Μποτία (pics+videos)

Το προφίλ του Αλμπέρτο Μποτία (pics+videos)

Το προφίλ του Αλμπέρτο Μποτία, του Ισπανού σέντερ μπακ της Σεβίγια, που έρχεται για τον Ολυμπιακό. Η καριέρα, οι συνήθειες, οι αριθμοί και 35 φωτογραφικά κλικ από την πορεία του στο ποδόσφαιρο
O Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην... πόρτα του Ολυμπιακού. Aυτό είναι το προφίλ και την μέχρι σήμερα καριέρα του. Ο Ισπανός σέντερ μπακ έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" και η απόκτησή του θα είναι μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Μίτσελ.


Ο 25χρονος αμυντικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ο Μίτσελ που τον γνωρίζει από την συνεργασία τους στην ομάδα της Ανδαλουσίας, εισηγήθηκε την απόκτησή του. Όταν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα "γεμίσουν" την αμυντική γραμμή τους με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που εκτός από τη θέση του κεντρικού μπακ, μπορεί, αν χρειαστεί, να αγωνιστεί με επιτυχία και στα άκρα.

Ο Μποτία είναι νέος αλλά και έμπειρος παίκτης, διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, είναι αθλητικός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, έχει σωστές τοποθετήσεις και καλύπτει γρήγορα τους χώρους. Έχει γερές και κυρίως σωστές βάσεις, αφού πέρασε 6 χρόνια στη Μασία και την Μπαρτσελόνα Β, ενώ την τελευταία πενταετία αγωνίζεται σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας και έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 το 2011. Είναι εργατικός, φιλόδοξος και ομαδικός. Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται "δυνατός, επιθετικός και με νοοτροπία νικητή". Θα προσφέρει σιγουριά και ποιότητα στα μετόπισθεν, των ερυθρολεύκων, τόσο στην Superleague όσο και στην Ευρώπη.

Η "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ

Ποινές με αναστολή σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα

Ποινές με αναστολή σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα

31/07/2014
 
 Ποινές με αναστολή αποφάσισε η ΕΦΙΠ για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Γιατί τιμωρήθηκαν.

Ποινές με αναστολή σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έξι και τρεις μήνες αντίστοιχα αποφάσισε η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, λόγω των δηλώσεών τους μετά από τον τέταρτο τελικό της Α1. Η ποινή των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι με τριετή αναστολή.

Με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδους τιμωρήθηκε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, για την τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Η δική του ποινή είναι με μονοετή αναστολή.


ALEX WEB RADIO/TV

«Παίζει» επιστροφή Κάμπελ

«Παίζει» επιστροφή Κάμπελ

31/07/2014
 
 Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ για τον Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με τη SportDay ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για φέτος στην Άρσεναλ.

«Παίζει» επιστροφή Κάμπελ!
Την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα παίκτη για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του, φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ!

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, δύσκολα θα υπάρξει χώρος για τον Κοσταρικανό φορ στο φετινό ρόστερ των «κανονιέρηδων».

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»

31/07/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζόνας της Βαλένθια, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν χθες το βράδυ στην Ισπανία.

«Κοιτάει ο Ζόνας ο Ολυμπιακός»!
Σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Ρομπίνιο, αλλά από την Ισπανία προέκυπτε η πληροφορία πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη Βραζιλιάνου επιθετικού.

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»

30/07/2014
 
 Ο μεν πρωταθλητής στην Ελλάδα, η δε στην Αγγλία. Τους χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα. Σύμφωνα με ξένο ΜΜΕ, υπάρχουν στοιχεία στην πορεία του Ολυμπιακού απ’ τα οποία μπορεί να «διδαχθεί» η Μάντσεστερ Σίτι.

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»
Με αφορμή το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι για το International Champions Cup, τα αγγλικά Μέσα βρίσκουν ομοιότητες ανάμεσα στους δύο συλλόγους!

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο

30/07/2014
 
 Η Φλαμένκο απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρομπίνιο καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο
Μια από τις επιλογές του Ρομπίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του ήταν η Φλαμένγκο!

«Ήταν» όμως καθώς η βραζιλιάνική ομάδα πλέον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του άσου της Μίλαν!

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Ιταλία η Φλαμένγκο σκόπευε να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό από την Μίλαν για έξι μήνες!

Το βιογραφικο του Χιου Ντάλας

Το βιογραφικο του Χιου Ντάλας

 30/07/2014

 Αυτος λοιπον θα ειναι ο νεος αρχικουμανταδορος η αρχιδιαιτητης της Spuper League αν θελετε..ομοφωνη η επιλογη του , γιατο λοιπον ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ το λαμογιο που φερατε και παπαριες Μαριτσα μου...ΟΛΟΙ συμφωνησαν να ειναι αυτος το μεγαλο αφεντικο και οταν λεμε ΟΛΟΙ εννοουμε ΟΛΟΙ...

Απο κει και υστερα θα φανει επι χορτου αν θα παρει στα σοβαρα την δουλεια του , η οτι ηρθε για να τα κονομησει και εις βαρος ποιανου...εγω προσωπικα αλλα και ολοι οι οπαδοι του Ολυμπιακου αλλα και ολοι οι υγιεις οπαδοι ολων των ομαδων αυτο ευχονται,ας ελπιζουμε οτι θα πανε ολα κατευχην.

Διαβαστε το πολυ ενδιαφερον βιογραφικο του που οφειλουμε να ομολογησουμε οτι ειναι αξιοπροσεκτο αλλα δεν υπαρχει ουτε καν μομφη για χρηματισμους η στημενα κλπ. Ιδωμεν...

Εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο

Εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο

30/07/2014

Εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο!
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα λειτουργήσει κανονικά και το προσεχές Σάββατο (2/8).
H ενημέρωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας και το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 15:00».

ALEX WEB RADIO/TV

Στις 18 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία

Στις 18 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία

Το απόγευμα της Δευτέρας 18ης Αυγούστου θα ξεκινήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη η προετοιμασία της ομάδας Βόλει Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα προετοιμαστούν για μια πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία θα συμμετάσχουν σε τέσσερις διοργανώσεις, που είναι το Champions League, το Πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο Ελλάδος και το Λιγκ Καπ.




ALEX WEB RADIO/TV 

Τέλος ο Φύσσας

Τέλος ο Φύσσας

30/07/2014
 
 Αποχωρεί οριστικά απ' το τιμ της Εθνικής ο Τάκης Φύσσας. Δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, ενώ καταργείται και το πόστο που κατείχε μέχρι σήμερα. Παίζεται των προπονητών στις «μικρές» Εθνικές.

Τέλος ο Φύσσας
Χωρίζουν οι δρόμοι της Εθνικής με τον Τάκη Φύσσα. Ύστερα από μια –πετυχημένη- εξαετία, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» αποχωρεί, καθώς δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, που λήγει την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω θέση καταργείται στο εξής, καθώς μετά από απόφαση που πάρθηκε και στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στην εποχή Ρανιέρι, δεν θα υπάρχει πλέον τιμ μάνατζερ στην Ανδρών (δεν κρίνεται αναγκαίο το πόστο).

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση

30/07/2014
 
 Μια Εθνική ομάδα που θα παίζει περισσότερο επιθετικό και κάθετο ποδόσφαιρο θέλει να παρουσιάσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι όπως δηλώνει στη Gazzetta dello Sport.

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση
Μια περισσότερο επιθετική Εθνική Ελλάδος θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ως προπονητής της ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ιταλός προπονητής σε συνέντευξή που παραχώρησε την Gazzetta dello Sport. Ωστόσο ο Ρανιέρι επισημαίνει πως… «είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως».

Ακολουθεί ένα μέρος από τη συνέντευξή του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Gazzetta Dello Sport»:

Χιού Ντάλας και επίσημα

Χιού Ντάλας και επίσημα

30/07/2014
 
 Είναι πλέον γεγονός! Ο Χιού Ντάλας είναι ο νέος αρχιδιαιτητής όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ.

Χιού Ντάλας και επίσημα!
Και εγένετο το θέλημά τους… Από την στιγμή που ο Χιού Ντάλας συγκέντρωνε τα θετικά σχόλια των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για να αναλάβει το πόστο του αρχιδιαιτητή, τα υπόλοιπα ήταν περιττά!

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απλώς επικυρώθηκε η επιλογή του και υπήρξε η σχετική ανακοίνωση…

«Καμπάνα» στον Σάντος

«Καμπάνα» στον Σάντος

30/07/2014
 
 Η FIFA επέβαλε βαρύτατη τιμωρία στον Φερνάντο Σάντος για την αποβολή του στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των 16 του Μουντιάλ!

«Καμπάνα» στον Σάντος!
Βαρύτατη ποινή από την FIFA στον Φερνάντο Σάντος για την αποβολή του στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Κόστα Ρίκα για την φάση των 16 του Μουντιάλ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέβαλε αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών στον Πορτογάλο τεχνικό και πρόστιμο ύψους 20.000 ελβετικών φράγκων.

Κανένα θέμα Ετό για Ολυμπιακό

Κανένα θέμα Ετό για Ολυμπιακό

30/07/2014
 
 Ο Ετό δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα! Ο Ολυμπιακός -απαντώντας άμεσα στα σχετικά δημοσιεύματα- ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Καμερουνέζου επιθετικού.

Κανένα θέμα Ετό για Ολυμπιακό
Άμεση ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού σε δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό!

Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Ετό και ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως ανέφεραν σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου

30/07/2014
 Η Σταυρούλα Αντωνάκου ανακοίνωσε το οριστικό της «αντίο» στις πισίνες. Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου
Η Σταυρούλα Αντωνάκου ανακοίνωσε (μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook) το οριστικό της «αντίο» στις πισίνες… Αναλυτικά έγραψε στο προφίλ της…

«Εφθασε η ώρα για το μεγαλύτερο αντίο της ζωής μου ως τώρα. Μετά από 18 χρόνια στις πισίνες και μια καριέρα γεμάτη από μεγάλες χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες, φιλίες, συγκρούσεις, αναγνώριση, απογοητεύσεις, τίτλους, μετάλλια και προσωπικές διακρίσεις, σταματάω από την ενεργό δράση!

«Εχοντας ένα γεμάτο αγωνιστικό παρελθόν τερματίζω την καριέρα μου ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, με 2 χάλκινα μετάλλια Νεανίδων, 2 ασημένια Πανευρωπαϊκά Γυναικών, δύο χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα, ως Ολυμπιονίκης, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 των Γυναικών, έχοντας την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίες συναθλήτριες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαίους ανθρώπους.

Θα είμαι πάντα κοντά στον χώρο του γυναικείου πόλο, γιατί μου πρόσφερε απλόχερα τόσα υπέροχα πράγματα και συναισθήματα που στο μέλλον ελπίζω έστω και λίγο να βοηθήσω προκειμένου το άθλημα να καταφέρει να επιβεώσει και να αναπτυχθεί όπως του αξίζει».

Πηγή: Waterpololive.gr

Η Μινεάπολη προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό

Η Μινεάπολη προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό

Σαβιόλα
Δείτε φωτογραφία με το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι για το ICC 2014 και τις αλλαγές που γίνονται σε αυτό.

Tην Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/8) ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" στον όμιλο στο τουρνουά Ιnternacional Champions Cup 2014.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "TCF Bank Stadium" στη Μινεάπολη και οι διοργανωτές προετοιμάζουν το γήπεδο για την διεξαγωγή του φιλικού.
Το γήπεδο ανήκει στην ομάδα μπέιζμπολ Minnesota Golden Gophers και θα πρέπει από γήπεδο του ράγκμπι να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.


ALEX WEB RADIO/TV

Στα πεναλτυ η Γιουναιτεντ,νικη η Ρομα (videos)

Στα πεναλτυ η Γιουναιτεντ,νικη η Ρομα (videos)

30/07/2014

Τότι
Η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζει σε πρόκριση για το ICC 2014. Με ροζ εμφανίσεις αγωνίστηκε η "βασίλισσα". Στα πέναλτι κέρδισε η Γιουνάιτεντ την Ίντερ (VIDEOS).
Αυτή τη φορά μπορεί να μην είχαμε πολλά γκολ, όμως το θέαμα και τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το International Champions Cup 2014, στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Δυο παιχνίδια, λοιπόν, είχαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα εκ των οποίων κρίθηκε στα πέναλτι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι (στο τουρνουά δεν έχουμε παράταση).
Εκεί και οι πέντε παίκτες της Γιουνάιτεντ ήταν εύστοχοι, σε αντίθεση με τον Αντρεόλι της Ίντερ που έχασε το δικό του. Έτσι οι Άγγλοι πήραν δυο πόντους (κάθε νίκη στα πέναλτι είναι δυο πόντοι, ενώ ο ηττημένος στα πέναλτι παίρνει έναν).

Έπεσε στη 14η θέση η Ελλάδα

Έπεσε στη 14η θέση η Ελλάδα

30/07/2014

Έπεσε στη 14η θέση η Ελλάδα
Η Σπάρτα Πράγας επιβλήθηκε της Μάλμε με 4-2, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι η Τσεχία προσπέρασε την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA. Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στη 14η θέση, ενώ η Τσεχία στη 13η.
Για την ιστορία, τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Σπάρτα πέτυχε ο πρώην (2005-‘06) παίκτης της Ξάνθης, Νταβίντ Λάφατα.

Η βαθμολογία της UEFA από την 11η έως τη 14η θέση:
11. Ελβετία 28.475
12. Τουρκία 27.60013. Τσεχία 26.87514. Ελλάδα 26.800


ALEX WEB RADIO/TV

Δώρο πρόκρισης από την Τουρκία

Δώρο πρόκρισης από την Τουρκία

30/07/2014

Δώρο πρόκρισης από την Τουρκία
Η Εθνική ομάδα της χώρας μας ηττήθηκε με 74-69 από την Σερβία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στην προημιτελική φάση λόγω της νίκης της Τουρκίας επί της Ισπανίας (84-71).
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεωδόρου κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με +9 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια οι Σέρβοι ανέβασαν «ταχύτητα» και πήραν τελικά τη νίκη.

Έρχεται ξένη στο γυναικείο πόλο

Έρχεται ξένη στο γυναικείο πόλο

30/07/2014

Έρχεται ξένη στο γυναικείο πόλο
Μετά την κατάκτηση του Λεν Τρόφι, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στοχεύει για φέτος το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι άλλωστε η ενίσχυση που έχει ήδη γίνει στο τμήμα.
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ξένη πολίστρια, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού τόσο σε Ελλάδα, όσο – κυρίως – στην Ευρώπη.
Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την ξένη, αυτή, πολίστρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και λογικά η υπόθεση δεν θα «χαλάσει».

ALEX WEB RADIO/TV

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών

30/07/2014

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών
Καυτός θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Αύγουστος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς όλα δείχνουν πως θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
Τώρα αν θα είναι ο Ρομπίνιο, ο Νιάνγκ και ο Μπότια ή… κάποιοι άλλοι δεν το ξέρουμε ακόμα, ωστόσο είναι πασιφανές ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.