ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τα αποτελεσματα των προκριματικων του μουντιαλ 2014

Τα αποτελεσματα των προκριματικων του μουντιαλ 2014
13/10/2012


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:


Ομιλος Νοτιου Αμερικης

Η Αργεντινή νίκησε 3-0 την Ουρουγουάη και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 στην ζώνη της Νοτίου ΑμερικήςΠρωταγωνιστής στην Μεντόσα ήταν ο Λιονέλ Μέσι, καθώς πέτυχε 2 γκολ, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Σέρχιο Αγκουέρο.Με δύο γκολάρες γκολ του Φαλκάο η Κολομβία νίκησε με 2-0 την Παραγουάη στην Μπαρανκίγια και διατηρήθηκε έναν βαθμό πίσω από την Αργεντινή.
Μαζί με την Κολομβία διατηρήθηκε στην 2η θέση και το Εκουαδόρ, καθώς νίκησε 3-1 την Χιλή, κάνοντας ανατροπή.
Δύο γκολ πέτυχε ο Φελίπε Καϊσέδο και ένα ο Σεγκούντο Καστίγιο, ενώ για την Χιλή αποβλήθηκαν Πάμπλο Κοντρέρας (54') και Αρτούρο Βιντάλ (86').
Ο Μαρίνιο άνοιξε το σκορ για το Περού με εξαιρετικό σουτ με μακρινό σουτ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν να φύγει νικήτρια από την Βολιβία, καθώς οι γηπεχούχοι απάντησαν με παρόμοια γκολάρα του Τσουμασέρο (1-1).
 
Βολιβία-Περού 1-1
(51’ Κουμασέρο-22’ Μαρίνο)

Βολιβία - Περού 1-1 by buitre9

Κολομβία-Παραγουάη 2-0
(52’, 89’ Φαλκάο)

Κολομβία - Παραγουάη 2-0 by buitre9

Ισημερινός-Χιλή 3-1
(33', 57' Καϊσέδο, 90+3' Καστίγιο - 25' αυτ. Παρέδες)

Εκουαδόρ - Χιλή 3-1 by buitre9

Αργεντινή-Ουρουγουάη 3-0
(66’, 80’ Μέσι, 75’ Αγουέρο)

Αργεντινή - Ουρουγουάη 3-0 by buitre9

Ομιλος Β.-Κ.Αμερικης και Καραιβικη

Τον... χάρο με τα μάτια τους είδαν οι ΗΠΑ, καθώς χρειάστηκαν γκολ του Έντι Τζόνσον στο 90' για να νικήσουν 2-1 στην Αντίγκουα.Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ δίνουν στον 2ο όμιλο "μάχη" για την 2η θέση πίσω από το Μεξικό που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.Η Κόστα Ρίκα λοιπόν ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά νίκησε 1-0 μέσα στο Ελ Σαλβαδόρ και τώρα υποδέχεται την Γκουϊάνα και με νίκη προκρίνεται.Παναμάς και Ονδούρα έμειναν στο 0-0, έτσι ο Καναδάς με το 3-0 επί της Κούβας έπιασε ξανά κορυφή.

Αντίγκουα - ΗΠΑ 1-2
(25' Μπλάκστροκ / 20' και 90' Έντι Τζόνσον)

Αντίγκουα - ΗΠΑ 1-2 by buitre9

Καναδάς - Κούβα 3-0 
 (14' Ρίκετς, 73' Γουίλιαμ Τζόνσον, 78' Έντγκαρ)

Καναδάς - Κούβα 3-0 by buitre9

Γκουιάνα - Μεξικό 0-5
(78' Γκουαρδάδο, 80' Περάλτα, 82' αυτ. Πόλαρντ, 85' Χαβιέρ Ερνάντες, 86' Ρέινα)

Γκουιάνα - Μεξικό 0-5 by buitre9

Ελ Σαλβαδόρ - Κόστα Ρίκα 0-1 
 (32' Κουμπέρο)

Ελ Σαλβαδόρ - Κόστα Ρίκα 0-1 by buitre9

Γουατεμάλα - Τζαμάικα 2-1
(16' Κάρλος Φιγκερόα, 85' Κάρλος Ρουίς / 61' Σέλτον)

Γουατεμάλα - Τζαμάικα 2-1 by buitre9

Παναμάς - Ονδούρα 0-0

Οι βαθμολογίες

 1ος όμιλος
1. ΗΠΑ 10 (8-5)
2. Γουατεμάλα 10 (8-5)
3. Τζαμάικα 7 (5-5)
4. Αντίγκουα 1 (3-9)

2ος όμιλος
1. Μεξικό 15
2. Κόστα Ρίκα 7
3. Ελ Σαλβαδόρ 5
4. Γκουιάνα 1

3ος όμιλος
1. Παναμάς 10
2. Καναδάς 10
3. Ονδούρα 8
4. Κούβα 0

Ομιλος Ωκεανιας

Η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με 2-0 στην Ταϊτή, έτσι έκανε πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς.
Σέιν Σμελτς και Μπέντζαμιν Σίγκμουντ πέτυχαν τα τέρματα, ενώ ο Κώστας Μπαρμπαρούσης μπήκε στο ματς στο 73'.
Μία μέρα νωρίτερα η Νέα Καληδονία είχε νικήσει 6-2 στα Νησιά Σολομώντα και δείχνει η μόνη που μπορεί να απειλήσει την Νέα Ζηλανδία, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει καθώς στην πρεμιέρα έχασε μέσα στην έδρα της από αυτήν.

Παρασκευή
Νησιά Σολομώντα - Νέα Καληδονία 2-6 
 (34' Τανίτο, 63' Νάουο / 8' Καγιαρά, 45', 82' και 92' Γκοπ-Φενεπέ, 78' αυτ. Πόιλα, 90' Αεκό)

Σάββατο
Ταϊτή - Νέα Ζηλανδία 0-2 (24' Σμελτς, 82' Σίγκμουντ)
  
Η βαθμολογία

1. Νέα Ζηλανδία 9
2. Νέα Καληδονία 6
3. Νησιά Σολομώντα 3
4. Ταϊτή 0

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...                      
14/10/2012

ΙΣΠΑΝΙΑ

Κακά: «Ακόμη δεν είδατε τίποτα»

13/10/2012
Κακά: «Ακόμη δεν είδατε τίποτα»
Σίγουρος πως στο μέλλον θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος εξαργύρωσε τις πρόσφατες καλές του εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής στο φιλικό της «σελεσάο» με το Ιράκ θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό σκοράροντας και ένα τέρμα.

«Πάντα πίστευα πως θα επέστρεφα στις καλές εμφανίσεις. Είναι μία προσωπική δικαίωση για εμένα. Ωστόσο, για να τα καταφέρω όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω πως πρέπει να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, προκειμένου να επιστρέψω στη θέση που μου ανήκει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», είπε ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος τους προηγούμενους μήνες είχε ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς, όμως όπως αναφέρει ο ίδιος αυτές οι μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν: «Νομίζω πως έχω βελτιωθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Παρόλα αυτά να περιμένετε στο μέλλον καλύτερες εμφανίσεις από εμένα. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Σωματικά νιώθω εκπληκτικά και σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ».  

«Μπαρτσελόνα, ο ιδανικός σύλλογος»

13/10/2012
«Μπαρτσελόνα, ο ιδανικός σύλλογος»
Ως τον ιδανικό σύλλογο ώστε να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του και να αντιμετωπίζει κατάλληλα τους αντιπάλους του χαρακτηρίζει την Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα.

Ο μέσος των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πως καταφέρνουν αυτός και οι συμπαίκτες του να μην είναι εύκολα αντιμετωπίσιμοι.

«Οι ομάδες είναι καλύτερα προετοιμασμένες τόσο φυσικά όσο και πνευματικά. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει», τόνισε ο 28χρονος άσος και συνέχισε:

«Θα ευχόμουν να μην είχε γίνει έτσι γιατί πλέον είναι πολύ δύσκολο να εκπλήξεις τον αντίπαλο. Αλλά ποτέ δε χάνουμε το ταλέντο μας, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις στο ταλέντο και σε ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού αλλά πρέπει αυτά να συνδυαστούν με τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χωρίς τις επιτυχίες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Ο μέσος των «μπλαουγκράνα» ακόμη παραδέχθηκε την επιρροή που του άσκησε ο Λουίς Φαν Χάαλ στα πρώτα βήματα της καριέρας του στο «Καμπ Νου».

«Είμαι ευγνώμων για αυτό που έκανε ο Φαν Χάαλ για μένα. Πριν φύγει από την ομάδα είχα παίξει έξι αγώνες με την πρώτη ομάδα και έμαθα πολλά πράγματα εκείνη την περίοδο.
Μερικές φορές όταν είσαι σε νεαρή ηλικία μπορεί να σε επηρεάσει ότι δεν έρχεται γρήγορα η καθιέρωση αλλά αυτός με συμβούλεψε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», σχολίασε ο Ινιέστα.

Όσον αφορά το σύλλογο που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή;

«Δε νομίζω να ήμουν τόσο καλός παίκτης αν αγωνιζόμουν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν ξέρω αν θα ήμουν καλύτερος. Αλλά είμαι σίγουρος ότι βρίσκομαι στον ιδανικό σύλλογο , ώστε να συνεχίσω να βελτιώνομαι σαν παίκτης. Για αυτό το λόγο είμαι αυτός που είμαι σήμερα και δεν έχω αμφιβολία για αυτό.
Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, δε θα μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχω καταφέρει στην καριέρα μου, είναι απίθανο.
Το μοναδικό μου όνειρο ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα και σε υψηλό επίπεδο. Αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια είναι απλά απίστευτα».

«Πολλοί λόγοι για το κακό ξεκίνημα»

13/10/2012
«Πολλοί λόγοι για το κακό ξεκίνημα»
Στους τραυματισμούς, στις καθυστερημένες μεταγραφές και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Ρομαρέδα» αποδίδει ο Μανόλο Χιμένεθ το μέτριο ξεκίνημα της Σαραγόσα. Μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι Αραγόνες βρίσκονται στην 17η θέση της βαθμολογίας.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας έχουν αναγκάσει να έχουμε μαζέψει μόλις τόσο λίγους βαθμούς», τόνισε ο τεχνικός της Σαραγόσα στο terra.es και συμπλήρωσε:

«Η καθυστέρηση κάποιων μεταγραφών, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Ρομαρέδα» και οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι.

Νομίζω ότι αν δεν είχαμε αυτά τα προβλήματα, θα είχαμε τουλάχιστον έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι πολύ ευχάριστο αλλά θα με ανησυχούσε πολύ περισσότερο αν δεν παίζαμε καλά
».

Ο Ρομαρίκ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Χετάφε και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε το γεγονός:

«Με τον Ρομαρίκ θα συναντηθώ τη Δευτέρα και θα του βάλω ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας. Είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο απλά είναι λιγάκι άτυχος μέχρι τώρα». 

Ανησυχούν για Ντάνι Άλβες

12/10/2012
Ανησυχούν για Ντάνι Άλβες
Είναι ένας από τους παίκτες που στην καριέρα τους δεν είχαν πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ήδη μετράει δύο τραυματισμούς και μάλιστα στα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δεύτερη φορά, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, κάτι που προκαλεί έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Αυτός είναι και ο λόγος που άπαντες στο τεχνικό επιτελείο ασχολούνται έντονα με την αποθεραπεία του Βραζιλιάνου δεξιού αμυντικού, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση, καθώς αποτελεί μία πολύ σημαντική μονάδα για τον σύλλογο.

Μουρίνιο: «Έγκλημα να μην πάρει τη “Χρυσή Μπάλα” ο Κριστιάνο»

12/10/2012
Μουρίνιο: «Έγκλημα να μην πάρει τη “Χρυσή Μπάλα” ο Κριστιάνο»
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι νιώθει θλιμμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν παύει να έχει έναν σταθερό σύμμαχο στα αποδυτήρια, τον προπονητή του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τοποθετήθηκε σχετικά με το σε ποιον θα πρέπει να αποδοθεί η «Χρυσή Μπάλα», δηλώνοντας πως θα ήταν εγκληματικό αυτή να μην πάει στον Πορτογάλο σταρ.

Μάλιστα ο «Μου» είπε ότι ο αν ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης του κόσμου συμβαίνει γιατί ο «CR7» είναι από άλλον πλανήτη!

Ο «Special One» τόνισε, τέλος, πως είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ο Ρονάλντο σε σχέση με το να είσαι ο Μέσι, αφού ο Αργεντινός
μεγάλωσε στην ίδια ομάδα με τους τωρινούς του συμπαίκτες, ενώ ο Πορτογάλος ήρθε από την Αγγλία να αναμορφώσει μια ομάδα που βρισκόταν σε καθοδική πορεία και να ενταχθεί σε ένα σύνολο που ακόμη διαμορφώνεται.

Κάνει χαρούμενο τον Ρονάλντο

12/10/2012
Κάνει χαρούμενο τον Ρονάλντο
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει η «Sport» και φέρει την υπογραφή δημοσιογράφου από την ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για ένα συμβόλαιο που θα λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 15 εκατ. ευρώ καθαρά.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής άσος δεσμεύεται μέχρι το 2014 με τους «μερένχες», ενώ τα χρήματα που έχει λαμβάνειν φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ καθαρά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν από μερικές μέρες ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Ρονάλντο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» και συμφώνησαν σε όλα εκείνα τα θέματα που είχαν κάνει τον παίκτη να χάσει το… χαμόγελό του.

Τόσο στη χρονική διάρκεια της επέκτασης που φτάνει στα τρία χρόνια, άρα δεσμεύει τον Πορτογάλο μέχρι το 2017, όσο και στις απολαβές του.

Εν τω μεταξύ, από τη στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου ανέλθουν στα 15 εκατ. ευρώ, τότε γίνεται ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο μετά τον Σάμουελ Ετό (20 εκατ. ευρώ) και πίσω από εκείνον είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (με 14,5 εκατ. ευρώ καθαρά).


ΑΓΓΛΙΑ                                                                  



Στα «μαχαίρια» Λίβερπουλ – Ιταλία

13/10/2012
Στα «μαχαίρια» Λίβερπουλ – Ιταλία
Οι ακτινογραφίες που έβγαλε ο Φάμπιο Μπορίνι στο δεξί του πόδι μετά το κάταγμα που υπέστη σε προπόνηση της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ιταλίας, άνοιξε… «πόλεμο» ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του και τη Λίβερπουλ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ δυσαρεστήθηκαν για τον τραυματισμό του νεαρού άσου, αλλά τελικά – ίσως – δεν είναι αυτοί που θα πρέπει να ζητήσουν και τα ρέστα για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί έστειλαν τον Μπορίνι στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ακτινογραφίες μετά το κάταγμα που υπέστη την Πέμπτη, στο δεξί του πόδι και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είχε ήδη ραγισμένο κόκκαλο προτού ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Πρόβλημα με Γουόλκοτ

12/10/2012
Πρόβλημα με Γουόλκοτ
Με τίποτα δεν σταματούν τα προβλήματα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Νέο «θύμα», ο Θίο Γουόλκοτ που αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο «Γουέμπλεϊ»!

Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, προσπάθησε να «τσιμπήσει» τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος βγήκε κάπως άτσαλα και χτύπησε τον Γουόλκοτ στα πλευρά.

Ο διεθνής άσος έμεινε για αρκετά λεπτά στο έδαφος, δεν μπορούσε να συνεχίσει και ο Χότζον έριξε στο παιχνίδι τον Άαρον Λένον. Ο Γουόλκοτ, περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι να φτάσει στα αποδυτήρια, αλλά τελικά χρειάστηκε φορείο για να τον οδηγήσουν εκτός γηπέδου.

Μάλιστα, διακομίστηκε και στο νοσοκομείο του Λονδίνου, προκειμένου να βγάλει ακτινογραφίες στο στήθος.

«Ακόμα ένα βήμα προς τη δικαιοσύνη»

12/10/2012
«Ακόμα ένα βήμα προς τη δικαιοσύνη»
Ικανοποίηση επικρατεί στη Λίβερπουλ για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Χίλσμπορο.

«Ακόμα ένα βήμα προς τη δικαιοσύνη» χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ίαν Άιρ, το ενδεχόμενο να βρεθούν στο εδώλιο όσοι αστυνομικοί επιβαρύνονται με ευθύνες για την τραγωδία της 15ης Απριλίου 1989.

Ένας «μεγάλος αριθμός» νυν και πρώην αστυνομικών αναμένεται να ελεγχθούν σχετικά με τα γεγονότα της 15ης Απριλίου 1989 αλλά και σχετικά με την προσπάθεια συγκάλυψης το επόμενο διάστημα.

Οι ανακριτικές αρχές θα ελέγξουν επίσης επαρκή στοιχεία προκειμένου να ασκηθούν διώξεις τόσο εναντίον προσώπων όσο και οργανισμών.

Αυτή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη έρευνα σχετικά με την συμπεριφορά της αστυνομίας ποτέ στη Βρετανία.

«Είναι ακόμα ένα βήμα προς τη δικαιοσύνη που επιζητούμε μετά την αρχική δικαίωση στην τραγωδία που έχει στιγματίσει την ιστορία της Λίβερπουλ. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις των νέων ερευνών που θα πραγματοποιηθούν και παραμένουμε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων εκείνης της μαύρης μέρας» είπε ο Ίαν Άιρ.

ΙΤΑΛΙΑ                                                                 

«Χαράσσουμε το δικό μας δρόμο»

13/10/2012
«Χαράσσουμε το δικό μας δρόμο»
Η Νάπολι ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά ο προπονητής της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι επιμένει ότι οι «παρτενοπέι» δεν είναι η «αντι-Γιουβέντους».

Οι δύο σύλλογοι οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία του Campionato με 19 βαθμούς, 4 παραπάνω από τους διώκτες τους και το Σάββατο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Τορίνο.

«Αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ ωραίο για τηλεθέαση αλλά μόνο στο τέλος της χρονιάς και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα δούμε τι έχουμε πετύχει», τόνισε ο Ματσάρι στην Corriere dello Sport.

«Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε η αντι-Γιουβέντους. Το μόνο που θέλουμε είναι να βαδίσουμε στο δικό μας μονοπάτι.
Μου αρέσουν οι προκλήσεις και αντιμετωπίζω το κάθε παιχνίδι σαν να κρίνει κάποιο τίτλο. Για αυτό το λόγο ζω τόσο έντονα κάθε αγώνα», υποστήριξε ο 51χρονος τεχνικός.

Στη Νάπολι γίνεται λόγος για προκαταλήψεις αλλά ο Ματσάρι υπερασπίζεται το έργο του στην ομάδα:

«Δεν πιστεύω σε προκαταλήψεις, αλλά μόνο στη δουλειά. Δεν είναι αλήθεια, αλλά προσποιούμαστε ότι πιστεύουμε σε αυτά».

Πρόωρη επιστροφή για Βιντάλ

13/10/2012
Πρόωρη επιστροφή για Βιντάλ
Ο Αρτούρο Βιντάλ θα επιστρέψει πιο σύντομα στις προπονήσεις τις Γιουβέντους από τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Χιλής. Ο λόγος η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με τον Ισημερινό κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Αργεντινή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Χιλιανός άσος αναμενόταν να επιστρέψει στο Τορίνο την Τετάρτη, λίγες μόλις ημέρες πριν τον αγώνα της «μεγάλης κυρίας» με τη Νάπολι.

Παρόλα αυτά θα μπει στο αεροπλάνο για την Ιταλία άμεσα αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα των Χιλιανών κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Και αυτό γιατί αποβλήθηκε στον αγώνα της χώρας του κόντρα στον Ισημερινό για την ένατη αγωνιστική του ομίλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Η Χιλή έχασε με 3-1 στο Κίτο και ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες, αφού αποβλήθηκε και ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Προπόνηση… με μπάρμπεκιου

13/10/2012
Προπόνηση… με μπάρμπεκιου
Ένα ασυνήθιστο τρόπο επέλεξαν οι παίκτες της Τζένοα για να περάσουν το μεσημέρι τους, μετά την πρωινή προπόνηση. Έστησαν ένα ηλεκτρικό μπάρμπεκιου στη μέση του αγωνιστικού χώρου και πήραν το γεύμα τους.

Οι «ροσομπλού» που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν τη εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, βρήκαν ένα πολύ καλό τρόπο να χαλαρώσουν από το άγχος της χρονιάς στην Ιταλία.

Έτσι μετά την πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τζίτζι Ντε Κάνιο, οι παίκτες με τις «ευλογίες» του προπονητή τους έστησαν ένα κιόσκι στον αγωνιστικό χώρο και στο οποίο έκαναν μπάρμπεκιου για να ετοιμάσουν το γεύμα τους, το οποίο περιελάμβανε κοτόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδα της Γένοβας έτσι είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από την πίεση των αγώνων, πριν επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων το απόγευμα. 

«Άρωμα» Αραβίας στην Μίλαν

13/10/2012
«Άρωμα» Αραβίας στην Μίλαν
Έτοιμος να πουλήσει το 30% των μετοχών της Μίλαν έναντι 250 εκατ. ευρώ στον Σουλτάνο Αλ Τανί παρουσιάζεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όλο αυτό το διάστημα ο «καβαλιέρε» φαίνεται ότι ψάχνεται για το καλό της Ιταλίας και πολύ περισσότερο των «ροσονέρι».

Εντός της εβδομάδας βρέθηκε στη Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και δεν συζήτησαν μόνο πολιτικά θέματα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έγινε κουβέντα για ρωσικής επένδυσης στον σύλλογο του Μιλάνου. Αυτό θα γινόταν από τον «ολιγάρχη» Ολεγκ Ντεπιράσκα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει βρίσκεται στο τοπ-5 των πλουσιότερων Ρώσων.

Παρόλα αυτά, χθεσινά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Σουλτάνος Αλ Τανί δείχνει διατεθειμένος να μπει και στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά την ανάμειξή του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μίλαν είναι η ουρά του επενδυτικού του πλάνου, αφού στόχος του είναι η εργολαβία για την ανακατασκευή του «Σαν Σίρο» ή το νέο γήπεδο που οραματίζονται οι οπαδοί της.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις προθέσεις του η επικοινωνιακή επέκταση στη Δύση, αφού ο (ιδιοκτήτης του Αλ Τζαζίρα) Αλ Τανί γοητεύεται από τον επικοινωνιακό κολοσσό Mediaset που έχει στήσει ο Μπερλουσκόνι και τον έχει βάλει στο μάτι.

Από εκεί και πέρα, ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε «τίποτα δεν αληθεύει, αλλά δεν μπορούμε να τα διαψεύδουμε όλα» και ταυτόχρονα έβγαλε από το παιχνίδι την Gazprom.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ                                                            

Συνέρχεται σιγά-σιγά ο Βούκτσεβιτς

12/10/2012
Συνέρχεται σιγά-σιγά ο Βούκτσεβιτς
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η κατάσταση του Μπόρις Βούκτσεβιτς.

Ο 22χρονος επιθετικός πριν από μερικές εβδομάδες είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαϊδεμβέργης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής της Χόφενχαϊμ διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο και πλέον η υγεία του έχει σταθεροποιηθεί, όπως ανακοίνωσε και ο γερμανικός σύλλογος στον οποίο και ανήκει.

«Σύμφωνα με το Νοσοκομείο της Χαϊδεμβέργης, όπου νοσηλεύεται ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας, Μπόρις Βούκτσεβιτς, η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να σταθεροποιείται, μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα», ήταν η ανακοίνωση της Χόφενχαϊμ το βράδυ της Παρασκευής (12/10).

Παράλληλα, για την περιπέτεια υγείας του ποδοσφαιριστή του μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Μάρκους Μπάμπελ: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Μπόρις και την οικογένειά του. Όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν να τα καταφέρει. Γνωρίζουμε ότι ακόμα έχει πολύ δρόμο για να διανύσει, αλλά αυτά τα νέα μας δίνουν δύναμη και θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας στη Bundesliga», ενώ ο ψυχολόγος του συλλόγου, Ιαν Μάγερ, είπε: «Παραμένουμε σε στενή επαφή με τους γιατρούς και την οικογένεια του Μπόρις. Ωστόσο, η κατάσταση του αν και δεν είναι κρίσιμη σενεχίζει να μας αγχώνει, όμως ευελπιστούμε πως σύντομα θα 100% καλά».

Ανησυχία για Ρόμπεν

13/10/2012
Ανησυχία για Ρόμπεν
Άγνωστος είναι ο χρόνος επιστροφής του Άριεν Ρόμπεν στην ενεργό δράση. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής της χώρας του για τον αγώνα με την Ανδόρα αλλά έμεινε στη Γερμανία να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του προβλήματος τραυματισμού του.

Ο 28χρονος άσος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλήματος στο γόνατο του και σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο υπάρχουν φόβοι για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

«Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά όπως θα έπρεπε να πηγαίνουν», τόνισε στη Bild και συμπλήρωσε:

«Αλλά δεν είναι εύκολο να γνωρίζω πότε ακριβώς θα γυρίσω στην ενεργό δράση. Προσπαθώ για το καλύτερο, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Η αγωνιστική δράση ξεκινά και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο και ελπίζεται ότι ο Ρόμπεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα των Βαυαρών κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. 




ΓΑΛΛΙΑ                                                                  

Πρόβλημα στη Μονπελιέ

12/10/2012
Πρόβλημα στη Μονπελιέ
Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη Μονπελιέ με τον Καρίμ Αΐτ-Φανά.

Ο 23χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την εθνική ομάδα του Μαρόκου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση παραμένει άγνωστος για τον Αΐτ-Φανά, με τους ανθρώπους της Μονπελιέ να είναι σε… αναμμένα κάρβουνα, ενόψει των αναμετρήσεων με Ρεν (20/10), για το γαλλικό πρωτάθλημα και Ολυμπιακό (24/10), για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Ιμπραΐμοβιτς: «Μέτριος ο Μπαλοτέλι και η… Μπαρτσελόνα»!

12/10/2012
Ιμπραΐμοβιτς: «Μέτριος ο Μπαλοτέλι και η… Μπαρτσελόνα»!
Το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα δεν θα το διηγείται ποτέ στα εγγόνια του με δάκρυα νοσταλγίας.

Τη συνύπαρξή του με τον Μάριο Μπαλοτέλι στην Ίντερ δεν θα την έλεγες ακριβώς «αδερφική».

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν αυτές οι δυο εξομολογημένες αντιπάθειες διασταυρώνονται στο μυαλό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;

Η απάντηση που φέρεται να έδωσε στην εφημερίδα «Diez» από την Ονδούρα, όταν ρωτήθηκε για το αν ο «Σούπερ Μάριο» θα μπορούσε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ο Μπαλοτέλι στη Ρεάλ; Δεν το νομίζω. Η Μπαρτσελόνα του ταιριάζει καλύτερα. Μια μέτρια ομάδα για έναν μέτριο ποδοσφαιριστή…» 

«Ο Αντσελότι δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο»

12/10/2012
«Ο Αντσελότι δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο»
Δριμύτατη επίθεση κατά του Κάρλο Αντσελότι εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, χαρακτηρίζοντάς τον άσχετο από ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο τα… έβαλε με τον προπονητή της Παρί Σεντ Ζερμέν για το θέμα της μη χρησιμοποίησης του Χαβιέρ Παστόρε.

Επιπλέον αναφέρθηκε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια και στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος, όπως τόνισε ο ίδιος, έχει κάνει ζημιά στα αποδυτήρια.

«Ο Παστόρε δεν είναι κανένας τυχαίος παίκτης. Είναι φαινόμενο. Ο Αντσελότι είναι άσχετος ξέρει σκ…α ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που έχασαν 1-0 από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει με τον Παστόρε πίσω από τον Νενέ. Είναι μόνο 23 ετών και έχει μπλέξει με λάθος ανθρώπους», ήταν τα λόγια του για τον Ιταλό τεχνικό.

Ενώ ούτε ο Ιμπραΐμοβιτς θα μπορούσε να ξεφύγει από το… στόχαστρο του Τζαμπαρίνι, για τον οποίο είπε: «Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο φταίξιμο του προπονητή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τα αποδυτήρια. Διέλυσε την Ίντερ, τη Γιουβέντους, τη Μίλαν και τα ίδια θα κάνει τώρα και στην Παρί».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Σε σερβικό πανεπιστήμιο ο Πάντελιτς

Σε σερβικό πανεπιστήμιο ο Πάντελιτς 

13/10/2012

Σε σερβικό πανεπιστήμιο ο Πάντελιτς
Το «παρών» σε σερβικό πανεπιστήμιο έδωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, στο πλαίσιο της προώθησης του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του αθλητές, την Ιβάνα Μαξίμοβιτς και τον Ντραζένκο Μίτροβιτς παρότρυναν τους φοιτητές να θέσουν ως προτεραιότητά τους τη μόρφωση.

«Όταν ήδη ασχολείσαι με τον αθλητισμό ή όταν θέλεις να ξεκινήσεις να κάνεις πρωταθλητισμό, είναι σημαντικό να ξέρεις πως δεν πρόκειται για μία εγγυημένη δουλειά. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επενδύεις στην εκπαίδευση. Θα πρέπει πάντα να βρίσκεις χρόνο για τη μάθηση. Για μένα, τα χρόνια που πέρασα στο σχολείο ήταν μία μεγάλη εμπειρία», δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς.

www.sport-fm.gr/

To Euroleague Pass

To Euroleague Pass 

13/10/2012


Ο Ολυμπιακός έχει προσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων του στα δεδομένα της εποχής και για τους αγώνες της Ευρωλίγκα, προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο με το Euroleague Pass. Διαβάστε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ όλες τις λεπτομέρειες. 

"To Euroleague Pass, ο καλύτερος συνδυασμός αγώνων στο ΣΕΦ που περιλαμβάνει όλα τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού για τον όμιλο της Euroleague, συνεχίζεται.

Τώρα μπορείτε, απο σήμερα ώς και την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, μια ημέρα πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, να προμηθευτείτε και εσείς το πακέτο εισιτηρίων που σας ταιριάζει, στη τιμή που εσείς θέλετε και στην θέση που επιθυμείτε και να εξασφαλίσετε για τους ερχόμενους 4 αγώνες του ομίλου την δική σας μοναδική θέση στο ΣΕΦ.

Οι τιμές των πακέτων:

-          Euroleague Pass 4 (4 αγώνες/τμήμα 326): 40 ευρώ
-          Euroleague Pass 3 (4 αγώνες/τμήμα 308): 60 ευρώ
-          Euroleague Pass 2 (4 αγώνες/τμήμα 123): 100 ευρώ
-          Euroleague Pass 1 (4 αγώνες/τμήμα 210): 120 ευρώ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 210 4527600 ή επισκεφθείτε τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".

www.olympiacos24.gr/

Τρεις ροπαλιές στον Ηρακλή

Τρεις ροπαλιές στον Ηρακλή 

13/10/2012

Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα της Ελασσόνας, οι «ερυθρόλευκες» με πολύ καλό παιχνίδι πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή, στο κλειστό του Ρέντη.
Οι φιλοξενούμενες πήραν τον πρώτο πόντο του αγώνα με μπλοκ στην Κοσμά, και φάνηκαν ότι μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι καθώς οι «ερυθρόλευκες» δυσκολεύονταν να περάσουν τα καρφιά τους. Όταν πέρασε η Κοσμά στο σερβίς ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα σερί 4-0 και να περάσει μπροστά με τρεις πόντους, για να ανεβάσει τη διαφορά στο +4 μέχρι το τεχνικό τάιμ άουτ. Από εκείνο στο σημείο και μετά το προβάδισμα παρέμεινε στις γηπεδούχες με διαφοροποιήσεις στη διαφορά, αλλά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ υπήρχε ακόμα το +4. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση και παρά τα τάιμ άουτ του Παπαδόπουλου ξέφυγε στο σκορ και κατάφερε να τελειώσει το σετ στο +11 με 25-14.
Στο δεύτερο σετ οι κοπέλες του Σωτήρχου μπήκαν με άγριες διαθέσεις και την Χριστοδούλου στο σερβίς και με ένα 4-0 ανάγκασαν τον Παπαδόπουλο να πάρει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Αυτό δεν άλλαξε και πολλά και το σερί έφτασε μέχρι το 7-0 μέχρι να καταφέρει ο Ηρακλής να διώξει από το σερβίς τη Χριστοδούλου με το καρφί σε πρώτο χρόνο της Καραφουλίδου. Με την επιστροφή στο τάραφλεξ οι «κόκκινες» συνέχισαν τον καταιγιστικό τους ρυθμό και έφτασαν το σκορ στο +10 μέχρι να καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει τον δεύτερο πόντο του στο σετ. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ η διαφορά είχε σκαρφαλώσει στο +11 με το σκορ να είναι 16-5. Οι κοπέλες του Ηρακλή είχαν χάσει πλέον τη συγκέντρωσή τους τελείως και έκαναν εύκολα το λάθος, ακόμα και οι έμπειρες όπως η Κυριακίδου που σε προσπάθειά της να δώσει πάσα με τα δάχτυλα της γλίστρησε η μπάλα και κατέληξε στο πρόσωπό της. Μετά από μία μικρή χαλάρωση των γηπεδούχων ο Ηρακλής μείωσε στο 19-10, αλλά το σετ δεν χανόταν και τελικά με τη Λούκοβιτς και την Κωνσταντίνου το 2-0 έγινε με σκορ 25-11.
Στο τρίτο σετ η Λούκοβιτς ξεκίνσε με πολλά κέφια και πήρε τους περισσότερους πόντους για τις «ερυθρόλευκες» μέχρι το 5-2. Εκεί κάπου όμως οι κοπέλες του Σωτήρχου έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και επέτρεψαν στον Ηρακλή να φτάσει μέχρι τον πόντο στο 7-6, πήραν όμως τον έναν που επέμενε μέχρι το τεχνικό τάιμ άουτ. Με την επιστροφή στο σετ οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν μεγαλύτερη σοβαρότητα και κατάφεραν ανεβάσουν σιγά σιγά τη διαφορά, παρά τις προσπάθειες της Στράντζαλη από πλευράς «Γηραιού» που έμοιαζε να παλεύει μόνης της. Στο 18-11 ο Παπαδόπουλος πήρε το τελευταίο του τάιμ-άουτ μήπως μπορέσει να αλλάξει κάτι στο σετ, όμως η ψυχολογία ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού, όπου χτυπούσε από παντού τον Ηρακλή και κατάφερε να πάρει το σετ με 25-15 και το ματς με 3-0, βάζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.
Τα σετ: 25-14, 25-11, 25-15.

www.olympiacos24.gr/

Μπάρκερ: "Φοβερός επαγγελματίας ο Κάρολ"

Μπάρκερ: "Φοβερός επαγγελματίας ο Κάρολ"

Ο Φρέντι Μπάρκερ μιλώντας σε αγγλική ιστοσελίδα εξήρε τον επαγγελματισμό του Ρόι Κάρολ, τονίζοντας πως θαυμάζει τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα.
Ο 19χρονος άσος της ομάδας Κ-20 του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα "goonertalk.com" και αναφέρθηκε στον θαυμασμό που τρέφει για τον 35χρονο γκολκίπερ των ερυθρολεύκων αλλά και στα προσωπικά επαγγελματικά του σχέδια.

"Θαυμάζω τον Ρόι Κάρολ. Υπογράψαμε μαζί (τον Ιανουάριο) την ίδια μέρα, στον Ολυμπιακό. Πάντα μιλάμε, όποτε βρισκόμαστε. Νομίζω αυτό γίνεται επειδή είμαστε οι μοναδικοί Βρετανοί, στην ομάδα. Ο επαγγελματισμός του είναι κάτι το μοναδικό και μετά από τις περσινές του εμφανίσεις, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολλές καλές στιγμές, ακόμα, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τη μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους αλλά και το τι ελπίζει για το μέλλον, ο Μπάρκερ τόνισε τα εξής: "Έγινε μέσω ενός Έλληνα μάνατζερ, που είναι φίλος με την οικογένειά μου και με είχε παρακολουθήσει αρκετά, πριν με προτείνει στον Ολυμπιακό. Ελπίζω στο μέλλον να παίξω σε μεγάλο επίπεδο, είτε στην Ελλάδα, είτε σε Αγγλία, Αμερική". 

www.redplanet.gr/

Αποβολή για Κοντρέρας με την Εθνική Χιλής

Αποβολή για Κοντρέρας με την Εθνική Χιλής

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποβλήθηκε στην ήττα της Εθνικής Χιλής από την αντίστοιχη του Εκουαδόρ με σκορ 3-1, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.
Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός, αλλά αποβλήθηκε στο 54', καθώς υπέπεσε σε πέναλτι και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (σ.σ. στο 20' είχε δεχθεί την πρώτη).

Ο Παρέδες του Εκουαδόρ πέτυχε αυτογκόλ και η Χιλή μπήκε μπροστά 1-0 στο 25'. Στο 33' ο Καϊσέδο ισοφάρισε σε 1-1. Στο 54', ο Κοντρέρας υπέπεσε σε πέναλτι. Στο 57', ο Καϊσέδο ανέλαβε την εκτέλεση και μπορεί αρχικά ο γκολκίπερ της Χιλής, Πίντο, να απέκρουσε, ωστόσο στο... ριμπάουντ ο Καϊσέδο έκανε το 2-1 και την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες στο 86' λόγω αποβολής του Βιντάλ και, στο 93', ο Καστίγιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο Κίτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εκουαδόρ: Αλεχάντερ Ντομίνγκες, Ρεάσκο, Ατσιλιέρ, Εράσο, Βάλτερ Αγιοβί, Σαριτάμα, Σεγκούντο Καστίγιο, Ιμπάρα (78' Χέφερσον Μοντέρο), Χοάο Ρόχας (74' Νομπόα), Φελίπε Καϊσέδο (68' Χάιμε Αγιοβί), Κριστιάν Μπενίτες.

Χιλή: Μιγκέλ Άνχελ Πίντο, Κοντρέρας, Οσβάλντο Γκονσάλες, Γκονσάλο Χάρα, Μαρσέλο Ντίας, Σεϊμούρ (68' Μαρκ Γκονσάλες), Ίσλα, Μποσεζούρ (78' Εντουάρντο Βάργκας), Βιντάλ, Ματίας Φερνάντες (60' Τζούνιορ Φερνάντες), Αλέξις Σάντσες.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ...


 
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (12/10):

Βολιβία - Περού 1-1 (51' Τσουμασέρο / 22' Μαρίνιο)

Κολομβία - Παραγουάη 2-0 (52' και 89' Φαλκάο)

Εκουαδόρ - Χιλή 3-1 (33' και 57' Φελίπε Καϊσέδο, 90' Σεγκούντο Καστίγιο / 25' αυτ. Παρέδες)

Αργεντινή - Ουρουγουάη 3-0 (66' και 80' Μέσι, 75' Αγκουέρο)

*Ρεπό η Βενεζουέλα.

Η βαθμολογία

1. Αργεντινή 17 (8)
2. Κολομβία 16 (8)
3. Εκουαδόρ 16 (8)
4. Χιλή 12 (8)
5. Ουρουγουάη 12 (8)
6. Βενεζουέλα 11 (8)
7. Περού 8 (8)
8. Βολιβία 5 (8)
9. Παραγουάη 4 (8)

*Σε παρένθεση τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα.

*Οι 4 πρώτοι πάνε Μουντιάλ 2014 και ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα από την Ασία.


www.redplanet.gr/

Τα "συγχαρητήρια" του Μέγκιερι στον Μιραλάς

Τα "συγχαρητήρια" του Μέγκιερι στον Μιραλάς

Ο Μπάλας Μέγκιερι έδωσε συγχαρητήρια μέσω twitter στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κέβιν Μιραλάς.
Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται πια στην Έβερτον, πέτυχε γκολ στο 91' με την Εθνική ομάδα της χώρας του κόντρα στη Σερβία. Ο Μιραλάς διαμόρφωσε, συγκεκριμένα, το τελικό 3-0 μέσα στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.
Ο Μπάλας Μέγκιερι έστειλε συγχαρητήρια στον επιθετικό της Έβερτον για το τέρμα που σημείωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

"Συγχαρητήρια στον Κέβιν Μιραλάς που έβαλε γκολ με το Βέλγιο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

www.redplanet.gr/

Ο Χιμένεθ αποθεώνει Μανωλά

Ο Χιμένεθ αποθεώνει Μανωλά

13/10/2012

Ο Ισπανός τεχνικός συνεργάστηκε στην ΑΕΚ με τον Κώστα Μανωλά, δίνοντας την ευκαιρία στον Έλληνα στόπερ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε νεαρή ηλικία.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Σαραγόσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

"Είναι ένας παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του. Πρέπει όμως να του δοθεί ο χρόνος για να βελτιώσει το ταλέντο του. Έχει άφθονο ταλέντο.

Προσωπικά είναι από τους πιο ταλαντούχους που έχω γνωρίσει στη θέση του. Θέλει τον χρόνο του. Είναι δουλευταράς και του έκανε καλό η συνύπαρξη με τον Δέλλα στην άμυνα. Χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του για να μαθαίνει.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία επιλογή με τον Κώστα. Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια των πιο έμπειρων. Θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και σε κορυφαία πρωταθλήματα, ακόμη και στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Κώστας είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι ψηλός και πολύ δουλευταράς. Δεν θα πω ότι μοιάζει με κάποιον άλλον. Θα πω ότι είναι ξεχωριστό ταλέντο που έχει δρόμο μπροστά του και μπορεί να δώσει πάρα πολλά".


www.redplanet.gr/

Παπαμακάριος: "Προβάδισμα ο Ολυμπιακός"

Παπαμακάριος: "Προβάδισμα ο Ολυμπιακός"

Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Μπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαμακάριος
Ο 32άχρονος Έλληνας γκαρντ της ισπανικής Λαγκούν Άρο στάθηκε στην ομοιογένεια που έχει ο Ολυμπιακός από την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "στον NovaΣΠΟΡ FM" για το φαβορί του φετινού Πρωταθλήματος στην Ελλάδα...

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό, λόγω της ομοιογένειας που έχει από την περσινή σεζόν. Αυτό πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο ντέρμπι των δύο ομάδων που είναι αρκετά νωρίς αυτή τη σεζόν.

Είδα τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη και με εξέπληξε με την εμφάνισή του. Ήταν ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα που διαπίστωσα με τον Πεδουλάκη στον πάγκο. Δείχνει ότι θα βρει τα πατήματά του με το νέο ρόστερ. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την περσινή συνταγή και με την Κάχα Λαμποράλ έδειξε ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα και θα τα πάει καλά και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα".

www.redplanet.gr/

Περπέρογλου: "Δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς"

Περπέρογλου: "Δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "SportDay", ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ, τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και το επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: "Έχει περάσει ενάμισης μήνας που είμαστε όλοι μαζί. Και από την αρχή όλοι με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα και να προσαρμοστώ εύκολα. Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα".

Για την υποστήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του: "Τον ευχαριστώ που έδειξε να με αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Βέβαια εκλαμβάνω τη θερμή υποδοχή τους και ως τρόπο... να με ενημερώσουν πως περιμένουν πολλά και από εμένα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ: "Ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά. Η ουσία είναι πως αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Θέλουμε δουλειά και εξυπακούεται πως θα δουλέψουμε σκληρά, γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να ξεκινά από την άμυνα. Αυτή θα μας δώσει τα εύκολα καλάθια, αυτή θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε το σκορ. Είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα, στα οποία επιτρέψαμε στην Κάχα να επιστρέψει. Ειδικά στην αρχή της 3ης περιόδου. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα. Είχαμε φάουλ να ξοδέψουμε, αλλά δεν το κάναμε και αντ' αυτού δώσαμε βολές και η αντίπαλος μας πλησίασε. Έπρεπε να μπούμε δυνατά και να ανοίξουμε τη διαφορά. Ήταν θέμα χαρακτήρα, όπως ήταν και θέμα του κόσμου που ήρθε να μας στηρίξει στην πρεμιέρα -και φυσικά τον χρειαζόμαστε κοντά μας όλη τη σεζόν-, δεδομένου ότι εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε το άγχος, γιατί εμείς είχαμε το "πρέπει" της νίκης -ως πρωταθλητές και ως γηπεδούχοι. Η Κάχα δεν είχε κάτι να χάσει και έπαιξε ελεύθερα. Το θετικότερο όλων ήταν ότι υλοποιήσαμε τον κύριο στόχο μας: νικήσαμε".

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού: "Είναι σαφές πως πλέον υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί όλοι ξέρουν τι μπορούν να κάνουν. Αυτό, ειδικά για τα παιδιά που είναι πιο μικρά σε ηλικία, είναι πολύ σημαντικό. Μπαίνουν με άλλη ψυχολογία και παίζουν με μεγαλύτερη ωριμότητα. Ο επόμενος ευρωπαϊκός σταθμός του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα είναι στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντήσει την Αναντολού Εφές, ομάδα που... σπατάλησε χρήμα για να φτάσει φέτος στο φάιναλ φορ. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, με τη σειρά που έρχονται. Και μην ξεχνάτε πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν".

Για το πώς αισθανόταν το διάστημα που ήταν τραυματίας: "Είναι ξεκάθαρο πως δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς: μια πρεμιέρα, μέσα στο ΣΕΦ. Το ιατρικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά, το πόδι μου ξεπρήστηκε αρκετά γρήγορα, δοκίμασα το πρωί του αγώνα και ο κόουτς έκρινε πως μπορούσα να βοηθήσω. Ειλικρινά χάρηκα που έζησα αυτή την πρεμιέρα. Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είμαι βέβαιος πως με την κατάλληλη θεραπεία θα εξαφανιστούν".

Για το πώς αισθάνεται για την επικείμενη επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ: "Όπου και αν παίζεις... σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ, η ατμόσφαιρα είναι καυτή. Ξέρω τι μας περιμένει. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μείνω συγκεντρωμένος, για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου. Έως τότε έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να προετοιμαστούμε και να βρούμε ρυθμό".


www.redplanet.gr/

Με μαγική ασίστ Σπανούλη & τάπα Παπανικολάου το Top-10!

Με μαγική ασίστ Σπανούλη & τάπα Παπανικολάου το Top-10!

Η Euroleague ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο! Απολαύστε τις δέκα καλύτερες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής με απίθανα τρίποντα, εντυπωσιακά καρφώματα και θεαματικές ασίστ.
Στο Top-10 της πρώτης ημέρας των ομίλων της Euroleague φιγουράρει η alley-hoop πάσα του Βασίλη Σπανούλη που κατέληξε σε κάρφωμα του Τζόι Ντόρσεϊ και η τάπα του Κώστα Παπανικολάου στον αιφνιδιασμό.

Ακόμη οι Ρίβερς και Μπράουν κερδίζουν το χρονόμετρο και σημειώνουν εντυπωσιακά buzzer-beater στο... ένα πόδι, ενώ η Ρεάλ έβγαζε δύο εκπληκτικά καρφώματα με τους Μάρκους Σλότερ και Ρούντι Φερνάντες.

Ο τελευταίος είχε την τιμητική του, καθώς πριν το Νο1 είχε φιλοξενηθεί και ψηλότερα με ένα εντυπωσιακό μπλοκ στον Χίλτον Άρμστρονγκ.

Δείτε το βίντεο της Euroleague, με τις δέκα καλύτερες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

Στο νούμερο επτά βρίσκεται η εκπληκτική ασίστ του Βασίλη Σπανούλη στον Τζόι Ντόρσεϊ και στο νούμερο δύο η σούπερ τάπα του Κώστα Παπανικολάου στον Νεμάνια Μπιέλιτσα.


Regular Season Week 1 Top 10 Plays από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Πανηλειακός ή Παναχαϊκή και στο βάθος... ΑΕΚ!

Πανηλειακός ή Παναχαϊκή και στο βάθος... ΑΕΚ!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (13/10) η κλήρωση των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον Πανηλειακό ή την Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο γύρο, ενώ στον τέταρτο υπάρχει το ενδεχόμενο να κοντραριστεί με την ΑΕΚ.
Δέκα ημέρες πριν από τη... σέντρα στο Κύπελλο Ελλάδας έγινε η κλήρωση των τεσσάρων πρώτων φάσεων του θεσμού. Στην 1η φάση που θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24, 25 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Football League και Football League 2.
Οι ομάδες της Superleague θα μπουν στο χορό στην 3η φάση με τους αγώνες να διεξάγονται στις 28, 29 Νοεμβρίου, 12, 13 Δεκεμβρίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στις 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανηλειακός-Παναχαϊκή και πιθανότατα στην 4η φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, την ΑΕΚ.

Στην 4η φάση ενδέχεται να προκύψει ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά:

Στην 1η φάση παίζουν:

1. Ρούβας - Εθνικός Γαζώρου

2. Αχαρναϊκός - ΑΕΛ

3. Οδυσσέας Κορδελιού - Δόξα Δράμας

4. Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών

5. Προοδευτική- Ηρακλής

6. Κόρινθος - Απόλλων Σμύρνης

7. Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών

8. Χανιά - Φωκικός

9. Καλαμάτα - Θρασύβουλος

10. Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων

11. Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός

12. Εθνικός Αστέρας - Καλλονή

13. Τηλυκράτης - Καβάλα

14. Πανηλειακός - Παναχαϊκή

15. Βατανιακός - Νίκη Βόλου

16. Ακαδημία Πλαταμώνα - Εργοτέλης

17. Εθνικός Σιδηροκάστρου - Αναγέννηση Επανομής

18. Γλυφάδα - Πανσερραϊκός

19. Δόξα Κρανούλας - Πιερικός

20. Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου

21. Καλαμαριά - Καλλιθέα

22. Φωστήρας - Ζάκυνθος

23. Τύρναβος - Οικονόμος Τσαριτσάνης

2η Φάση

24. Νικητής 20 - Νικητής 12

25. Νικητής 18 - Νικητής 3

26. Νικητής 17 - Νικητής 23

27. Νικητής  9 - Νικητής 10

28. Νικητής 13 - Νικητής 11

29. Νικητής 4 - Νικητής 15

30. Νικητής 22- Νικητής 8

3η Φάση

31. Πανθρακικός - Νικητής 29

32. Νικητής 28 - ΑΕΚ

33. Ρούβας ή Εθνικός Γαζώρου - Ξάνθη

34. Νικητής 30 - Πανιώνιος

35. Βέροια - Νικητής 27

36. Νικητής 26 - Κέρκυρα

37. ΠΑΣ Γιάννινα - Νικητής 25

38. Ολυμπιακός - Πανηλειακός ή Παναχαϊκή

39. Λεβαδειακός - Δόξα Κρανούλας ή Πιερικός

40. Αιγινιακού Αιγινίου ή Εργοτέλης - ΠΑΟΚ

41. Νικητής 24 - Ατρόμητος

42. ΟΦΗ - Κόρινθος ή Απόλλων Σμύρνης

43. Καλαμαριά ή Καλλιθέα - Άρης

44. Πλατανιάς - Αναγέννηση Καρδίτσας ή Ηρακλής Ψαχνών

45. Αχαρναϊκός ή ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

46. Παναθηναϊκός - Προοδευτική ή Ηρακλής

4η Φάση

47. Νικητής 43- Νικητής 40

48. Νικητής 39 - Νικητής 36

49. Νικητής 38 - Νικητής 32

50. Νικητής 46 - Νικητής 44

51. Νικητής 35 - Νικητής 33

52. Νικητής 42 - Νικητής 31

53. Νικητής 37 - Νικητής 34

54. Νικητής 41 - Νικητής 45

Η  1η φάση θα διεξαχθεί στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου. Η 2η στις 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου. Η 3η στις 28, 29 Νοεμβρίου και 12, 13 Δεκεμβρίου, οι επαναληπτικοί αγώνες στις 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου και η 4η στις 9, 10, 16 και 17 Ιανουαρίου 2013 με τους επαναληπτικούς αγώνες στις  23, 24, 30 και 31 Ιανουαρίου.


www.redplanet.gr/

Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης!

Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης μετά και την τελευταία νίκη του στο Σαντού της Κίνας.
Με τον τίτλο του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10 χιλιομέτρων μαραθώνιας κολύμβησης επιστρέφει από την Κίνα ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού και κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία. Στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη σειρά αγώνων της FINA, στο Σαντού της Κίνας, ο Γιαννιώτης πήρε την πρώτη θέση με χρόνο μία ώρα, πενήντα λεπτά και 41.7 δευτερόλεπτα.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια Κύπελλα. Σήμερα (Σάββατο) ήταν ο τελευταίος και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε. Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για την επόμενη χρονιά που έχει Παγκόσμιο στη Βαρκελώνη", σχολίασε ο Γιαννιώτης που πήρε τέσσερις νίκες φέτος, σε Σάντος, Βιέντμα, Εϊλάτ και Σαντού.

Ο προπονητής και κουμπάρος του, Νίκος Γέμελος, τόνισε:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που τελειώνει με αυτό τον τρόπο η χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ομοσπονδία που μας στήριξε. Έδωσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Σπύρο με μεγάλη χρονική διάφορα ανάμεσα σε καθένα από τα ταξίδια. Μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο να μην ήρθε, αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε άδοξα η χρονιά. Ξεκινάει έτσι μια καινούργια αγωνιστική περίοδος με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη του χρόνου τον Αύγουστο".


www.redplanet.gr/


Νικοπολίδης σε Ζαρντίμ: "Ήρθα για να σε βοηθήσω"

Νικοπολίδης σε Ζαρντίμ: "Ήρθα για να σε βοηθήσω"

Ο νέος βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα Νέων του συλλόγου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης καλωσορίστηκε θερμά από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, και είχε την πρώτη κουβέντα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 41άχρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας ξεκαθάρισε τη θέση του, υπογραμμίζοντας στον Πορτογάλο προπονητή πως θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

"Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να ξεκινήσω και εγώ την καριέρα μου από εδώ. Πάνω από όλα ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του νέου μέλους του προπονητικού τιμ στον Ζαρντίμ και συνέχισε: "Θα είμαι δίπλα σου. Εσύ είσαι ο προπονητής, εσύ θα αποφασίζεις. Εγώ ήρθα για να σε βοηθήσω".


www.redplanet.gr/

Προσέγγισε Ζαρντίμ η Σπόρτινγκ

Προσέγγισε Ζαρντίμ η Σπόρτινγκ 

13/10/2012

Προσέγγισε Ζαρντίμ η Σπόρτινγκ 
Τις προθέσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ βολιδοσκόπησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο Πορτογάλος προπονητής χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης των «λιονταριών», λόγω της πορείας που είχε η Μπράγκα επί της θητείας του και το νικηφόρο σερί που μετρά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Για αυτό τον λόγο έκαναν μία ανεπίσημη και φιλολογική κρούση στον 38χρονο τεχνικό, έχοντας στο μυαλό τους ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, εκείνο που ήθελαν να μάθουν ήταν οι προθέσεις του. Ωστόσο, ο Ζαρντίμ δεν τους άφησε περιθώρια και όλα δείχνουν ότι αποτελεί παρελθόν το φιλολογικό ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

«Είμαι καλά εδώ. Είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε καλή ομάδα και έχω πράγματα να προσφέρω», ήταν η απάντηση του στους συμπατριώτες του.

www.sport-fm.gr/

Δεύτερος ο Παπανικολάου στο top 10 (vid)

Δεύτερος ο Παπανικολάου στο top 10 (vid)



Έντονο... ερυθρόλευκο χρώμα είχε το top 10 της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Κώστα Παπανικολάου να βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Κορυφή για Ρούντι Φερνάντεθ.
Το εξαιρετικό κόψιμο του άσου των Πειραιωτών στον Νεμάνια Μπιέλιτσα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ, επιλέχτηκε ως η δεύτερη καλύτερη φάση στην πρώτη... πράξη της φετινής Ευρωλίγκα.
Παράλληλα στην δεκάδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση βρίσκεται το εντυπωσιακό κάρφωμα του Τσόι Ντόρσεϊ, έπειτα από την ασίστ του Βασίλη Σπανούλη.
Tην πρώτη θέση καταλαμβάνει το alley-hoop κάρφωμα του Ρούντι Φερνάντεθ, στην νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού.




www.gazzetta.gr/


O...AYTΟΚΡΑΤOΡΑΣ ΤΗΣ...ΦΑΠΑΣ (video)

 O...AYTΟΚΡΑΤOΡΑΣ ΤΗΣ...ΦΑΠΑΣ (video)
13/10/2012

Μήνυμα στους αντιπάλους τους έστειλε ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης , σύμφωνα με τα πράσινα Media.(χαχαχαχαχ...γελανε και οι σκυλοι με αυτα που γραφετε ρεεεε...)


Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
Leoforos.gr
Ο Αυτοκράτορας είναι εδώ!
Μπορεί να έχασε από την Ρεάλ με 85-78, ωστόσο ο «6άστερος» έστειλε μήνυμα στους αντίπαλους τους για το τί θα επακολουθήσει όταν δέσει...




Prasinanea.gr
Που να βρει και διάρκεια
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ρεάλ με 85-78 πληρώνοντας ορισμένα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του ωστόσο έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Εξαιρετικός ο Σχορτσιανίτης, ποιοτική εμφάνιση από Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή.
  


Οσο για την ΠΡΑΣΙΝΗ? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...Η ΜΑΛΛΟΝ...ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...
ΑΝΤΕ ΣΟΦΟΚΛΗ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΥΤΕΣ ΣΟΔΕΣ....ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ.....

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ Ο...ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΤΗΣ....ΦΑΠΑΣ...ΑΥΤΟΚΡΑΤOΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΩΡΕ....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....




ΑLEX WEB RADIO/TV