ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

"Όχι" Ιωαννίδη στην επιστροφή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ!

"Όχι" Ιωαννίδη στην επιστροφή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ!

 21/7/2012
Στην συνάντηση που είχε την Τετάρτη 18/7 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με τον Βασίλη Χατζηαποστόλου, μέλλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και Νο 2 της παράταξης της οποίας φέρεται να ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας που θα γίνουν τον Οκτώβριο.
"Όχι" Ιωαννίδη στην επιστροφή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η συζήτηση πήγε στο όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος νοσηλεύτηκε στα νοσοκομεία Μετροπόλιταν και Ερρίκος Ντιναν με πρόβλημα στην μύτη, ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να εξέφρασε την αντίθεση στην προοπτική επανόδου του Γκαγκάτση λέγοντας ότι στο παρελθόν οι σχέσης αμφοτέρων δεν ήταν καλές και αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα που τον έχουν προβληματίσει και συνέβησαν την περίοδο 07-08 όταν ο Γκαγκάτσης ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ και ο Ιωαννίδης Υφυπουργός Αθλητισμού.
Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο συνεχίστηκαν οι ψυχροπολεμικές σχέσεις μεταξύ πολιτείας και ποδοσφαίρου που είχαν αρχίσει από το 2004 όταν είχε αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού ο Γιώργος Ορφανός και με νόμο που πέρασε το 2006 η ΕΠΟ κέρδισε το αυτοδιοίκητο, αλλά έχασε την οικονομική στήριξη από τα κρατικά ταμεία.
Όλα αυτά μέχρι το 2009 όταν ο Γκαγκάτσης υπό το βάρος δικαστικών εκκρεμοτήτων παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ και στη θέση του ανέλαβε ο Σοφοκλης Πιλάβιος και οι σχέσεις ΕΠΟ και πολιτείας αποκατασταθήκαν.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συγκέντρωση της παράταξης Γκαγκατση στην νότια Ελλάδα η οποία επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη 18/7 αλλά αναβλήθηκε λόγω της εισαγωγής του Γκαγκατση στο νοσοκομείο.
Σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα που λαμβάνει η συγκεκριμένη κίνηση που γίνεται στου κόλπους της ΕΠΟ, από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να είναι καθόλου θετικά.

www.soccerplus.gr/

Μία εκκρεμότητα στο έμψυχο δυναμικό

Μία εκκρεμότητα στο έμψυχο δυναμικό

Ο βασικός διαγώνιος της ομάδας απομένει προκειμένου ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να είναι ο εκλεκτός.
Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει συμπληρώσει το ρόστερ σε χρόνο ρεκόρ, αλλά υπάρχει μία εκκρεμότητα, που αφορά τον βασικό διαγώνιο των Πειραιωτών για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ερασιτέχνη και του τεχνικού επιτελείου, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευθετηθεί ο τρόπος που θα καλυφθεί το υψηλό, για τα δεδομένα της ομάδας, συμβόλαιό του.

Πιθανότατα, πάντως, επιφανής Ολυμπιακός θα αναλάβει να καλύψει το συμβόλαιο του Γιορντάνοφ...


www.redplanet.gr/

Και η Βέροια για Δασκαλάκη

Και η Βέροια για Δασκαλάκη

Μετά τον ΟΦΗ και η Βέροια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Ο Σήφης Δασκαλάκης δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας (23/7) με προορισμό την Πορτογαλία για σειρά φιλικών αγώνων.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τον ΟΦΗ, μία ακόμα ομάδα από τη Super League έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δασκαλάκη. Ο λόγος για τη Βέροια, που θέλει να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα και ο 30άχρονος θεωρείται μία πολύ καλή επιλογή για τα δεδομένα του συλλόγου της Ημαθίας.

www.redplanet.gr/p

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ...ΜΙΡΑΛΑΚΙ !!!

 NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ...ΜΙΡΑΛΑΚΙ !!!
21/7/2012
Ο Κέβιν Μιραλάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ασταμάτητος ο Βέλγος, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στον αγώναΤο απόγευμα της Παρασκευής (20/7), η σύζυγος του Κέβιν Μιραλάς, Κριστέλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν καν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του (γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1987).



Ο ALEX WEB RADIO/TV ευχεται απο καρδιας  να ειναι παντα υγιες και να εισαστε καλα και να τον δειτε οπως επιθυμειτε....εμεις επιθυμουμε να τον δουμεστα βηματα του μπαμπα του  με την φανελα του ΘΡΥΛΟΥ και να σκιζει τα διχτυα....
Και εννοειται πως πρεπει να του παρετε αλλαξιες απο το...RED STORE ε?

ALEX WEB RADIO/TV

"Έβερτον με 550.000 ευρώ"

"Έβερτον με 550.000 ευρώ"

Με το ποσό των 550.00ο ευρώ παραχωρείται ο Έβερτον από την Μπράγκα, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα "O' Jogo".
O Έβερτον Ζοσέ Αλμέιδα Σάντος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Η Μπράγκα παραχωρεί τον Βραζιλιάνο στόπερ έναντι του ποσού των 550.000 ευρώ, όπως αναφέρει η "O' Jogo", που γράφει πως ο παίκτης μπορεί να παραχωρηθεί παρά το γεγονός πως ανήκει στην Κορίνθιανς Αλαγκοάνα.

Η Μπράγκα έχει αποκτήσει τον Έβερτον με διετή δανεισμό από την ομάδα της Βραζιλίας και η "Ο' Jogo" ισχυρίζεται ότι μπορεί να τον δανείσει με τη σειρά της.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει τον 23άχρονο κεντρικό αμυντικό από την κοινή θητείας τους στην Μπράγκα την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

www.redplanet.gr/

Παρακολουθεί Φετφατζίδη η Σάλκε

Παρακολουθεί Φετφατζίδη η Σάλκε

Στη μεταγραφική λίστα της Σάλκε φέρεται πως βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία.
To ενδιαφέρον της Σάλκε φέρεται να έχει προσελκύσει ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φετφατζίδης.

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Ωστόσο, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ποντάρουν πολλά στον "Φέτφα" και πρέπει να φτάσει μία, πραγματικά, σούπερ προσφορά στον Ολυμπιακό για να συναινέσει σε μία τέτοια μεταγραφή.

www.redplanet.gr/

Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Πορτογαλία

Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Πορτογαλία

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης αναμένεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ως παίκτης του Ολυμπιακού επί πορτογαλικού εδάφους.
Με το σπαθί του κέρδισε τη θέση πίσω από τους Μέγκιερι και Κάρολ, καθώς ξεχειλίζει από ταλέντο. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα τρία φιλικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας στην Πορτογαλία και ετοιμάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες των Βασίλη Αλεξούδη και Κάρλος Πιρές. Ο Ολυμπιακός επένδυσε στον 20άχρονο παίκτη, ο οποίος αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο είναι σίγουρο πως θα φτάσει ψηλά.

Στα πρώτα δύο φιλικά ματς της πειραϊκής ομάδας, ο Γιαννιώτης δεν χρησιμοποιήθηκε στο Σβατς της Αυστρίας κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Αλάνια Βλαντικαβκάζ. Επί πορτογαλικού εδάφους, όμως, αναμένεται να πάρει το "βάπτισμα του πυρός" σε ανεπίσημο επίπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Το δημιουργικό άγχος του Λυκογιάννη


Το δημιουργικό άγχος του Λυκογιάννη

21/7/2012 

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης είναι ο μοναδικός από τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού (Δημήτρης Διαμαντάκος και Κώστας Ρουγκάλας οι άλλοι δύο), που είδε το όνομά του να βρίσκεται στη λίστα της αποστολής για τα τρία φιλικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο 19άχρονος (22/10/1993) ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και στα φιλικά ματς στην Πορτογαλία έχει τη δυνατότητα να πείσει ότι αξίζει μία θέση στην πρώτη ομάδα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όχι, βέβαια, ότι οι Διαμαντάκος και Ρουγκάλας δεν υπολογίζονται για το μέλλον, αλλά σε πρώτη φάση ο Λυκογιάννης έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις του Πορτογάλου προπονητή της πειραϊκής ομάδας.

Ο νεαρός αριστερός μέσος, που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ως μπακ στην αριστερή πλευρά, έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία. Να αποδείξει ότι μπορεί από φέτος να σταθεί στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ζαρντίμ θέλει να τον δει στα φιλικά παιχνίδια επί πορτογαλικού εδάφους και ο Λυκογιάννης πρέπει να δείξει τα καλά στοιχεία που έχει ως ποδοσφαιριστής και τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή του προπονητή του. Το άγχος του 19άχρονου παίκτη είναι δημιουργικό, καθώς πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του!

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως τόσο ο Λυκογιάννης όσο και οι Διαμαντάκος, Ρουγκάλας θα προπονούνται αρκετά συχνά με την πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Όπως είχαμε γράψει και από το Άχενκιρχ της Αυστρίας, είναι προτιμότερο για τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει και να αξιοποιεί δικά του παιδιά και όχι παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και αξίας, τύπου Νίκολα Γκουλάν.

www.redplanet.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

21/7/2012

Θέλουν να βγουν… 

Θέλουν να βγουν… 
… απ’ τ’ αδιέξοδο αυτό, Ατρόμητος και Ναπολεόνι. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στα «θέλω» του Ντούσαν Μπάγεβιτς και στο Περιστέρι υπάρχει η θέληση να γίνει συζήτηση με τον Γιάννη Κομπότη προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς τον ερχόμενο Γενάρη, ο Ιταλός μένει ελεύθερος. Αν θέλει ο Ναπολεόνι, μπορεί από τώρα να υπογράψει με κάποια ομάδα της αρεσκείας του, όμως σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να αγωνιστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο παίκτης μένει ελεύθερος και να τον πάρει με ένα μικρό αντίτιμο, πράγμα που θα χαροποιούσε άπαντες στο Περιστέρι και πρώτο από όλους τον Μπάγεβιτς, ο οποίος θέλει τον παικτη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχει ραντεβού των δύο πλευρών για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στη Λιβαδειά.


Μπαρτολίνι: «Μας έμεινε η πικρία»

Μπαρτολίνι: «Μας έμεινε η πικρία» 
Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην αναμέτρηση με την Ίντερ Μπακού και δείχνει πως για ακόμα μια φορά θα είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας της Τρίπολης. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος δίπλα στον Χουανίτο είχε καλή παρουσία και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Μιλώντας στο arcadia-sports αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα των Αζέρων, αλλά και για τον επαναληπτικό της Τρίπολης.

«Ως πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πήγαμε αρκετά καλά. Μας αφήνει μια πικρία γιατί μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τρίπολη για την πρόκριση»

Για τη σύγκριση του Αστέρα με την Ίντερ Μπακού: «Μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Είναι σημαντικό το ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας. Θα είναι ένα δυνατό και σκληρό ματς η ρεβάνς.».

Για το πλαστικό χορτάρι: «Η αλήθεια είναι ότι το πλαστικό χορτάρι είναι πολύ διαφορετικό. Μας δυσκόλεψε. Η μπάλα γλιστρούσε πολύ πιο γρήγορα».

Πρέσινγκ από Γκούντγιονσεν

Πρέσινγκ από Γκούντγιονσεν 
Καλοί οι διακανονισμοί για τις λύσεις συμβολαίων που πέτυχε η ΑΕΚ, συμφέροντες (βάσει των χρημάτων που θα γλιτώσει) αλλά ακόμα κι εκείνοι απαιτούν… λεφτά.

Μπορεί λοιπόν η «Ένωση» να συμφώνησε με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για να λύσουν μ’ ένα μικρό αντίτιμο τη συνεργασία τους, ωστόσο ο Ισλανδός πιέζει να το λάβει πριν τις 31 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του, η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Γκούντγιονσεν πως θα τον καλέσει μέσα στην εβδομάδα για να υπογράψουν τη λύση του συμβολαίου του.

Με e-mail που έστειλε ωστόσο που έστειλε ο ίδιος στην ΠΑΕ τονίζει πως θα περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα τις 200.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει να λάβει, αλλιώς θα προσφύγει στη FIFA και θα διεκδικήσει το σύνολο των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να χάσει ένα πολύ συμφέρον deal (με τις 200.000 ευρώ που δέχθηκε να λάβει ο Γκούντγιονσεν θα απαλλάξει την ΑΕΚ από ένα συνολικό ποσό 1,2 εκατ. ευρώ) η «Ένωση» καλείται να βρει λύση και σ’ αυτό το θέμα.

Είτε καταβάλλοντάς του το ποσό, είτε προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή δεδομένου πως στα ταμεία της βρίσκονται περίπου 1,2 εκατ. ευρώ (τα οποία είναι ακριβώς όσα χρειάζονται για τη δόση του άρθρου 44) ενώ θα χρειαστεί κι ένα «γενναίο» ποσό ως προκαταβολή σε περίπτωση νέας ρύθμισης των υπόλοιπων οφειλών προς την Εφορία.

Τα μαζεύει και φεύγει

Τα μαζεύει και φεύγει
Την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει ο Πέτρος Βιόπουλος.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή των Φαιάκων, Άκη Μάντζιου, ο οποίος τον είχε αποκλείσει από την αποστολή του συλλόγου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Βιόπουλος μπορεί να είχε συμβόλαιο με το σύλλογο ως το 2015, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην πορευτούν μαζί ποδοσφαιρικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Βιόπουλο. Η οικογένεια του ΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη διετή συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του". 

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη 
Στο… κενό έχουν πέσει οι έως τώρα επαφές που είχαν οι πλευρές του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα.

Στην Ολλανδία έχει μεταβεί πλέον ο ατζέντης του Σάλπι, Βαγγέλης Αγγελής, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται στις αρχές της νέας εβδομάδας, πιθανώς και τη Δευτέρα.

Η πλευρά του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει προτείνει… γερή μείωση στις αποδοχές του «Σάλπι» που αγγίζει το 40% με 50%, με ταυτόχρονη επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Ο διεθνής φορ δεν είδε με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς εκκρεμούν και υψηλές οφειλές από τα δεδουλευμένα της προηγούμενης περιόδου που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Το πιο καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών πιθανώς να γίνει στην Ολλανδία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Στην αντιπρόταση που θα κάνει ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη, πιθανώς να υπάρξει… πρόσφορο έδαφος από τον ΠΑΟΚ, καθώς η επικείμενη πώληση του Κώστα Σταφυλίδη «ελευθερώνει» τα χέρια των Θεσσαλονικιών, καθώς δημιουργούνται νέα οικονομικά δεδομένα.

Το δεδομένο είναι άμεσα και ίσως μέσα στη Δευτέρα δοθεί οριστική λύση στο θέμα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Η Δευτέρα της... ελπίδας

Η Δευτέρα της... ελπίδας!
Την ώρα που η αποστολή του Άρη θα ταξιδεύει τη Δευτέρα με προορισμό την Ιταλία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πίσω στην Ελλάδα η Κοινωνία Μελών Άρη και οι οπαδοί των «κίτρινων» θα δίνουν το δικό τους… αγώνα.

Ο ραδιομαραθώνιος που έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ορισμένο ποσό για να… ανασάνει ο σύλλογος θα συνδυαστεί και με άλλες εκδηλώσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Εισιτήρια Διαρκείας

Το κατάστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και το ΑRIS MOBILE θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Μαραθώνιος Μπύρας στο BEER F.C. 1914

Το BEER F.C. θα είναι ανοικτό από τις 16:00 το απόγευμα με άφθονη παγωμένη μπύρα (Primator Premium Lager – Czech Pilsener) και ψηστήρι.

1914 ευχές

H Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους φίλους της ομάδας που έκαναν τη δική τους ευχή στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Το concept έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και εντάσσεται σε ευρύτερο πλαίσιο διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Κλεάνθης Βικελίδης (ενόψει και των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2014). Τη Δευτέρα κάθε φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να κάνει δωρεάν τη Δική του Ευχή στο ARIS MOBILE, με την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου Διαρκείας .

ΑRIS MEGASTORE

Oι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο ΑRIS MEGASTORE συνεχίζονται κανονικά ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των προιόντων του καταστήματος. Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουν αναβαθμιστεί σταδιακά όλες οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εμπορικοί χώροι του γηπέδου καθώς και η online επικοινωνία (website, e tickets, e-shop), για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος
Το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας παρακολούθησε από κοντά ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας και είχε συζήτηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για την προετοιμασία και την πορείας από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα… Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει και ενδεχομένως αυτές που πρέπει να γίνουν.

Λεπτομέρειες για την συζήτηση των δύο ανδρών δεν έχουν γίνει γνωστές.

Με Σόουζα η προπόνηση

Με Σόουζα η προπόνηση 
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ με το σημερινό πρόγραμμα των Κρητικών να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Το πρωί συμμετείχε και ο Σόουζα, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του και ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την απογευματινή προπόνηση (21/7), η οποία θα είναι και η τελευταία της εβδομάδας, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός αύριο (Κυριακή 22/7) έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Και ο Λαδάκης στον Πανθρακικό

Και ο Λαδάκης στον Πανθρακικό
Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο Πανθρακικός, ο οποίος μετά τον Λεωνίδα Κυβελίδη, συμφώνησε και με τον Αντώνη Λαδάκη. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης τα βρήκε σε όλα με τους νεοφώτιστους και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Ο Λαδάκης είχε ανανεώσει την περασμένη σεζόν το συμβόλαιό του, όμως δεν βρισκόταν τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα της Αρκαδίας. Έτσι μετά από πολλά χρόνια παρουσίας, έλυσε το συμβόλαιό του και αναζήτησε αλλού την επαγγελματική του στέγη.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά και της Football League με την ομάδα της Κομοτηνής να… «κλέβει» τελικά την υπογραφή του. Σύντομα αναμένονται και ανακοινώσεις από την πλευρά της ακριτικής ομάδας.

Θυμίζουμε, λίγο νωρίτερα, ο Πανθρακικός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη. Παράλληλα, ο Λαδάκης, δεν αποκλείεται να σμίξει και πάλι με έναν παλιό του γνώριμο, αφού σε συζητήσεις με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, βρίσκεται και ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα με το «αστέρι» της Τρίπολης για δύο χρόνια.

Και τώρα ξεκούραση

Και τώρα ξεκούραση
Μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης κόντρα στην ομάδα Νέων (2-0) το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) και τις ασκήσεις αποκατάστασης που ακολούθησαν σήμερα το πρωί (21/7 Σάββατο) το πρόγραμμα για τους παίκτες της Ακριτικής ομάδας περιλαμβάνει ξεκούραση.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις αερόβιας αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο τεχνικός της Ξάνθης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (23/7).

Θετικός ο Μάντζιος

Θετικός ο Μάντζιος
Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Αυτό φέρεται να εξέφρασε ο Έλληνας επιθετικός στον Θωμά Μαύρο και στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.

Ο επικεφαλής της προσπάθειας σωτηρίας της Ένωσης εξήγησε στον Μάντζιο πως έχει η κατάσταση στην ομάδα και του εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η διάθεση παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτή που θα μπορούσε να μεταφέρει τον Μάντζιο στην ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Θωμάς Μαύρος σε δήλωσή του στο aek365.gr: «Θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα ζητήματα, να εξετάσουμε τις οικονομικές παραμέτρους της υπόθεσης και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Θα κάνουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα με τον Βασίλη (Τσιάρτα) και τον Βαγγέλη (Βλάχο) και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος.

Φορναρόλι κι επίσημα!

Φορναρόλι κι επίσημα!
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Μπρούνο Φορναρόλι ο οποίος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει και τυπικά στο «τριφύλλι» έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο για να αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» για την τρέχουσα περίοδο!

Ο Φορναρόλι βρισκόταν στη χώρα μας από το απόγευμα της Τετάρτης, την Πέμπτη πέρασε από τα ιατρικά τεστ και απλά περίμενε τη στιγμή που θα έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Αφού έγινε κι αυτό, δεν υπήρχε λόγος να μετατεθεί η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του για την προσεχή Δευτέρα, με αποτέλεσμα, να εκδοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».

Στο Πανθρακικό ο Κυβελίδης

Στο Πανθρακικό ο Κυβελίδης
Τη φανέλα του Πανθρακικού θα φορά ο Λεωνίδας Κυβελίδης για ένα χρόνο, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα της Κομοτηνής. Ο 26χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ επισήμανε πως θα δουλέψει σκληρά, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ο Πανθρακικός είναι γνωστός από την οργάνωση, το πολύ καλό κλίμα αλλά και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκα και με εντυπωσίασαν.

Από τις πρώτες συζητήσεις υπήρχε ταύτιση απόψεων και επιθυμία ώστε να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο της προετοιμασίας αλλά θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος
», ανέφερε ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Κυβελίδης θα ενσωματωθεί με την ομάδα τη Δευτέρα (23/7), όπου και θα πάρει μέρος στην προπόνηση.

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ
Θετική ήταν η άποψη του Γιάννη Χριστόπουλου για τον Πέτρο Τοπούζη, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό.

Για αυτό τον λόγο εισηγήθηκε την απόκτησή του και ο 21χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο παίκτης να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο σήμερα και να αγωνιστεί αύριο κόντρα στην αλβανική Μπίλις στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Όσον αφορά τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο νεαρός αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό και αφού περάσει και αυτός με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, θα γίνει παίκτης των Ιωαννίνων.

ALEX WEB RADIO/TV

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»!

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»! 

21/7/2012

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»! 
Βουλωμένα τ’ αυτιά στις «σειρήνες» που ακούγονται από το εξωτερικό κρατάει ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι μονάχα στον Ολυμπιακό και δήλωσε περήφανος που φοράει τη φανέλα του.

Εξάλλου απόλαυσε, όπως τόνισε, τη δουλειά που έγινε φέτος στην Αυστρία, ενώ και η φιλοσοφία του Ζαρντίμ μοιάζει με του Βαλβέρδε και στηρίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τι είπε επίσης για τον Μανωλά και το αν μπορεί να πετύχει όπως ο ίδιος στον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζεμπούρ στη «Real News»

Για όσα γράφονται για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Το μυαλό μου είναι εδώ. Είμαι περήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, παρά τα όσα γράφτηκαν. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και σκέφτομαι να προετοιμαστώ κατάλληλα για τη νέα χρονιά ώστε να πετύχουμε».

Για τον Μανωλά, τον Σιόβα και τους νέους παίκτες: «Είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Γενικότερα είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα. Εμείς οι παλιότεροι πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Για το αν μπορεί ο Μανωλάς να πετύχει όπως ο ίδιος στον Ολυμπιακό: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς παίκτες. Είναι διαφορετική κάθε περίπτωση. Είναι αμυντικός. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι να γίνει και καλύτερος από μένα στον Ολυμπιακό. Έχει σίγουρα το ταλέντο να πετύχει. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα στην ομάδα, θα είναι καλό για όλους να πετύχει».

Για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία: «Πραγματικά απολαύσαμε τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία. Ξέραμε γιατί πήγαμε στην Αυστρία. Πήγαμε για να δουλέψουμε σκληρά κι αυτό κάναμε».

Για τον νέο προπονητή: «Κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο δουλειάς. Ως τώρα έχουμε δουλέψει πολύ καλά πιστεύω. Είμαι σίγουρος πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για το αν ταιριάζει η φιλοσοφία του Βαλβέρδε με του Ζαρντίμ: «Ναι, νομίζω είναι πολύ κοντά οι αγωνιστικές μας φιλοσοφίες. Είμαστε σε καλή επαφή. Σκεφτόμαστε επιθετικά. Όπως και ο Βαλβέρδε είχε τις δικές του ιδέες έτσι και ο Ζαρντίμ έχει τις δικές του. Θα δουλέψει και ο νέος προπονητής όπως ο Βαλβέρδε, δηλαδή θέλει να είναι κοντά σ' αυτό που λέμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει να παίξουμε γρήγορα με τη μπάλα μπροστά και να σκοράρουμε όσο πιο πολύ γίνεται».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας: «Αισθάνθηκα πραγματικά υπερήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Σέβομαι πολύ ότι μού το έδωσε ο προπονητής να το φορέσω. Πραγματικά αισθάνθηκα περήφανος και ήθελα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν το έχω στο μυαλό μου, όμως, να το πάρω οπωσδήποτε για όλη τη χρονιά, να γίνω δηλαδή ένας από τους αρχηγούς. Δε σκέφτομαι ότι πρέπει να το πάρω εγώ. Δεν σκέφτομαι έτσι, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Είναι απόφαση που θα πάρει η ομάδα. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ή χωρίς αυτό, εγώ θα τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για το καλό της ομάδας. Θα είμαι περήφανος να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά αν δεν το φοράω θα είμαι εξίσου περήφανος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
.

www.sport-fm.gr/

Τα χρέη για ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο και οι συνέπειες!

Τα χρέη για ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο και οι συνέπειες!

21/7/2012
Τα χρέη για ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο και οι συνέπειες! Η κλήρωση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στη... σκιά των αδειοδοτήσεων των ομάδων. Τούτη τη φορά δεν είχαμε «ομάδα Α» και «ομάδα Β», ωστόσο, ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ, αν και μπήκαν κανονικά στην κληρωτίδα και προέκυψε το πρόγραμμα, δεν ξέρουν αν θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στη Super League.
Αιτία το γεγονός ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα καταφέρουν να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Την Παρασκευή υπήρξε μια συνάντηση της αντιπροσωπείας της Λίγκας με το Υπουργείο Οικονομικών και υπήρξε αισιοδοξία.
Ακόμα και αν επιτευχθεί η ρύθμιση, το ζήτημα πλέον είναι τι γίνεται για τις τέσσερις ομάδες, που απειλούνται με υποβιβασμό και δίνουν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να συλλέξουν χρήματα και να καταφέρουν να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, με στόχο να παρουσιάσουν τον φάκελο με τις φορολογικές ενημερότητες στην ΕΕΑ και να πάρουν το «ΟΚ» να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.
Η προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του συνεταιρισμού αλλά και από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, δεν είναι σίγουρο ότι θα στεφθεί με επιτυχία. Και αυτό διότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και τα χρέη πολλά.
Μένει να δούμε αν οι προσπάθειες θα έχουν αποτέλεσμα, αλλά και αν η συγκεκριμένη ρύθμιση θα μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες που είναι πνιγμένες στα χρέη, όχι μόνο προς το Δημόσιο, αλλά και προς τρίτους.
Σε κάθε περίπτωση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να αναφέρουμε ποια είναι συγκεκριμένα και με αριθμούς τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν κάθε μία από τις τέσσερις ΠΑΕ που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να μην εξασφαλίσουν την αδειοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και ως συνέπεια να αντιμετωπίζουν το αβ όχι το φάσμα του υποβιβασμού, σίγουρα την αφαίρεση βαθμών.
Με την πληροφόρηση περί των οικονομικών εκκρεμοτήτων να υφίσταται καθημερινά σε καταιγιστικό ρυθμό, είναι δεδομένο ότι έχει «χαθεί η μπάλα». Άλλωστε, δεν είναι ανακριβές το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις ούτε οι ίδιοι οι μέτοχοι των εν λόγω ΠΑΕ συμφωνούν για το ύψος των χρεών και ποιοι είναι αυτοί που το έχουν προκαλέσει.
AEK
Ενδεικτικό της ρήσης «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» αποτελεί η περίπτωση της ΑΕΚ, αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι αντιμετωπίζει τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα από τις ΠΑΕ που είναι σε κατάσταση κινδύνου. Μεγαλύτερος βραχνάς για τη διοίκηση της «Ένωσης» αποτελεί η Εφορία τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το ύψος των οφειλών όσο και για τις συνέπειες που θα υποστεί η εταιρεία στην περίπτωση που δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. «Το ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από το άρθρο 44, ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ. Από αυτά έχουν ήδη ρυθμιστεί σε 28 δόσεις τα 13,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και τα 5 εκατ. της υπαγωγής στο άρθρο 44, σε ετήσιες ισόποσες δόσεις. Υπάρχει εκκρεμότητα ρύθμισης για το υπόλοιπο», δήλωσε τον Μάιο ο Ανδρέας Δημητρέλος και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή, για το άρθρο 44 η εταιρεία είναι υποχρεωμένη μέχρι το 2014 να πληρώνει ετησίως 1, 235 εκατ. ευρώ αλλά η δόση για το 2011 δεν έχει πληρωθεί ακόμα και σε περίπτωση που το Δημόσιο αποφασίσει τη διάρρηξη του άρθρου, τότε ο κίνδυνος να φορτωθούν οι «κιτρινόμαυροι» τα 134 εκατ. ευρώ που γλίτωσαν το 2004 είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Ταυτόχρονα, η διοίκηση έχει σταματήσει να πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις προς την Εφορία ύψους 600.000 ευρώ από τον Μάρτιο, ενώ για τις φορολογικές εκκρεμότητες που παρατηρήθηκαν το 2011, η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 700.000 ευρώ. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις δεν περιορίζονται μόνο προς το Δημόσιο και την Εφορία, αλλά και σε ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και φυσικά το προσωπικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του «εξαφανισμένου» από παντού Σταύρου Αδαμίδη άφησε προίκα στην ΠΑΕ οφειλές που αγγίζουν το εξωφρενικό ποσό των 11 εκατ. ευρώ και αναγκάζει πολλούς να διερωτώνται αν τελικά η συγκεκριμένη διοίκηση πλήρωσε ποτέ τίποτα προς τις πλευρές που χρωστά. Από αυτά τα 11 εκατ., τα 6,5 αφορούν υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, τα 3 εκατ. σε μάνατζερ και διάφορους άλλους μεσάζοντες σε μεταγραφές και 300.000 ευρώ σε προσωπικό της εταιρείας. Τα υπόλοιπα 1,2 εκατ. αφορά τη δόση του άρθρου 44 που προαναφέραμε. Με μια απλή πρόσθεση οι οφειλές της ΑΕΚ αγγίζουν τα 33 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς αν προκύψει κάποιο νέο «μπουγιουρντί» μέσα στον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων.
ΑΡΗΣ
Απόλυτα συγκεχυμένη είναι η κατάσταση στα οικονομικά του Άρη, αφού η διοίκηση Αθανασιάδη με εκείνη του Λάμπρου Σκόρδα βρίσκονται σε μια μόνιμη αντιπαράθεση για το ποιος έχει πραγματικά φταίξει για την κατάσταση που έχει βρεθεί σήμερα η ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι σε άμεσο χρονικό διάστημα θα δοθούν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις, αφού η νέα διοίκηση του κ. Γρόλλιου έχει δεσμευτεί να υπάρξει διαχειριστικός έλεγχος για να απαντηθούν πολλά μέχρι σήμερα αναπάντητα ερωτήματα για το πώς από τη σωτηρία του άρθρου 44 ο Άρης έχει φτάσει να έχει χρέη ύψους 20-23 εκατ. ευρώ και πολλές προσφυγές από ποδοσφαιριστές εις βάρος του. «Περίπου 20-22 εκατομμύρια ευρώ είναι τα χρέη του Άρη, αυτή τη στιγμή, συν του ότι ο σύλλογος είναι τελείως ανοργάνωτος σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε προσφάτως το νέο μέλος της διοίκησης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Σταύρος Λαμπριάκος, προσπαθώντας να προσεγγίζει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ταυτόχρονα, μεγάλος βραχνάς που ουσιαστικά προεξοφλεί ότι η εμπειρία που θα έχει ο Άρης περνώντας από την… ανάκριση της ΕΕΑ δεν θα είναι ευχάριστη, είναι οι προσφυγές ποδοσφαιριστών που έχουν τελεσιδικήσει εις βάρος του αφού δεν μπόρεσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Νέρι Καστίγιο (1.400.000 ευρώ), Ρικάρντο Φατί (1.050.000 ευρώ), Καλίφα Σανκαρέ (1.100.000 ευρώ), Φράνσις Ντίκο (350.000 ευρώ), Μιχάλης Σηφάκης (980.000 ευρώ), Μάρσιο Αμορόζο (580.000 ευρώ) έχουν ήδη κερδίσει τη μάχη στις δικαστικές αίθουσες, ενώ αναμένεται η απόφαση για τον Γιώργο Κατίδη, Ντάρσι Νέτο (500.000 ευρώ) και για τον Νάτσο Γκαρσία (735.000 ευρώ) που πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα δικαιωθούν επίσης. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η κατάσταση στον Άρη είναι πλέον τουλάχιστον οριακή. Το μόνο θετικό είναι ότι στο παρά πέντε σώθηκε η ρύθμιση για το άρθρο 44 αφού πληρώθηκε η δόση ύψους 175.000 ευρώ.
ΟΦΗ
Δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που υφίστανται στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, το τελευταίο που θα ήθελαν οι οπαδοί της ομάδας θα ήταν να τη βλέπουν ακέφαλη και να προχωρά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, χωρίς καν να υπάρχει πλάνο εξυγίανσης. Τελικά, και αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος, βρέθηκε η –κατά τα φαινόμενα και κατά την επιθυμία πολλών– πιο ενδεδειγμένη λύση που ακούει στο όνομα Κώστας Κλάδος. Σίγουρα, με την παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου στην προεδρία, δεν βρέθηκε η «κότα με τα χρυσά αβγά», αλλά σίγουρα υπάρχει πλάνο οικονομικής εξυγίανσης – και αυτό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ότι τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι το τέλος Απριλίου ήταν 9.965.000 ευρώ. Μέσα σε αυτό το ποσό υφίσταται και μέρος οφειλομένων προς ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και έχουν δικαιωθεί μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Αυτό το ποσό υπολογίζεται κοντά στο 1,2-1,3 εκατ. ευρώ ενώ, όπως αποκάλυψε ο Σήφης Κορωνάκης, οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ για Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, μαζί με το ΙΚΑ και την εφορία ανέρχονται στις 600.000 ευρώ. Ευχάριστα νέα όμως υπάρχουν στον ΟΦΗ, παρ’ όλη την κατάσταση που επικρατεί. Ο κ. Κλάδος αποδεικνύει γιατί επιθυμούσαν όλοι την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, αφού με το… καλημέρα κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με τον σκληρό διαπραγματευτή και πρώην μετοχικό ηγέτη της ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά, ώστε η οφειλή ύψους που έχει απομείνει προς το πρόσωπό του από την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών να έχει πλέον αόριστο χρονικό χαρακτήρα, βγάζοντας έτσι τη θηλιά από τον λαιμό του ΟΦΗ. Ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν…
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ανάλογα δυσεπίλυτα είναι και τα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Σίγουρα, δεν μπορεί να παραγνωριστεί η προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες, ώστε η εταιρεία να «κλείσει» τρύπες του παρελθόντος αλλά, αν δεν υπάρχει το κεφάλαιο και το… ρευστό, οι όποιες απόπειρες για διάσωση μοιάζουν απλά με σταγόνα στον ωκεανό των οφειλών και των χρεών.
Ως μεγαλύτερο εμπόδιο για την ευχάριστη εξέλιξη των πραγμάτων παρουσιαζόταν η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, αφού δεν ήταν δυνατό να μαζευτούν περί τα 300.000 ευρώ που απαιτούνταν. Τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν και πλέον τα χρέη προς ΙΚΑ και Εφορία εμφανίζονται στον δρόμο των «κυανέρυθρων» και υπάρχει ο κίνδυνος στην ΕΕΑ να μην είναι δυνατή η εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο επόμενο πρωτάθλημα. «Το συνολικό έλλειμμα της ΠΑΕ, ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ και η φετινή περίοδος τελείωσε με “τρύπα” 4,5 εκατ. ευρώ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Βασίλης Τσάβαλος, παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόβλημα. Στην ουσία όμως, το πρόβλημα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης είναι η διαρκής εσωστρέφεια που παρατηρείται μέχρι και σήμερα ανάμεσα σε μέλη της νυν διοίκησης και του πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Πηγή: iapopsi.gr

H EYΡΩΠΗ ΚΑΝΕΙ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 H EYΡΩΠΗ ΚΑΝΕΙ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
21/7/2012

Παρουσίασε Γκάγκο η Βαλένθια και πήρε Κανάλες με 7.500.000 ευρώ. Μίτσου η Σουόνσι, Ντιμπάλα η Παλέρμο, Κάστρο η Κατάνια, Μπουλίκιν η Τβέντε, Μποκαρά ο Άγιαξ. Πάει Τουρκία ο Μόουτσε!
Σπουδαία μεταγραφή για την Σουόνσι, καθώς απέκτησε από την Ράγιο Βαγεκάνο τον Μίτσου με 3.000.000 ευρώ.
Ο 26άχρονος Ισπανός επιθετικός πέτυχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 15 γκολ στην Primera Division.
Η Σαουθάμπτον απέκτησε από την Τζίλιγχαμ τον 20άχρονο Αργεντινό τερματοφύλακα, Πάουλο Γκατσανίγκα.

Η Παλέρμο απέκτησε από την Ινστιτούτο τον 18άχρονο ταλαντούχο Αργεντινό, Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και επιθετικός, ενώ είναι μέλος της εθνικής ελπίδων της χώρας του.

Ένας ακόμη Αργεντινός στην Ιταλία, καθώς η Κατάνια απέκτησε τον 23άχρονο ακραίο μεσοεπιθετικό (winger), Λούκας Κάστρο, από την Ράσινγκ Κλουμπ, με 2.900.000 ευρώ, με τα μισά χρήματα να πηγαίνουν στην προηγούμενη ομάδα του, την Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Η Τβέντε κάλυψε το κενό του Λουκ ντε Γιονγκ (πουλήθηκε σε Γκλάντμπαχ) αποκτώντας τον 32άχρονο Ρώσο στράικερ, Ντμίτρι Μπουλίκιν, από τον Άγιαξ.

 Την δεύτερη μεταγραφή του έκανε ο Άγιαξ, καθώς απέκτησε τον 19άχρονο Γαλλο-Ολλανδό μέσο, Ιλάν Μποκαρά, από την Παρί-Σεν Ζερμέν.

 Τις δύο πρώτες τις μεταγραφές πραγματοποίησε η Βαγιαδολίδ, αποκτώντας τον 28άχρονο Σέρβο δεξιό μπακ, Αντόνιο Ρουκάβινα, από την Μόναχο 1860 και τον 26άχρονο Ισπανό μέσο, Λουίς Σάστρε, από την Ουέσκα.
Sueño cumplido
Η Εβιάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζακαριτζά Κονέ, 25άχρονου αμυντικού μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ντινάμο Βουκουρεστίου. Πήρε επίσης και τον Μικαέλ Σαλαμόν, 20άχρονο Γάλλο τερματοφύλακα που είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν.
Ο Κονέ...

Ο Σαλαμόν...

Η Σοσό συμφώνησε για την απόκτηση του Ισμαέλ Ιάρτε από την Μπενφίκα. Ο 22άχρονος Γκανέζος επιθετικός ήταν δανεικός στην Σερβέτ και πέτυχε 8 γκολ σε 31 ματς.

Πάει Κάισερισπορ ο Μόουτσε
Μετά την πώληση του Νορντίν Αμραμπάτ στην Γαλατάσαράι έναντι 8.000.000 ευρώ (σε δόσεις) η Κάισερισπορ κάλυψε ιδανικό το κενό του με την απόκτηση του Πάμπλο Μόουτσε.
Ο 24άχρονος διεθνής Αργεντινός αποχαιρέτησε στην τελευταία του προπόνηση του συμπαίκτες του στην Μπόκα Τζούνιορς και πάει στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που θα κοστίσει 3.000.000 ευρώ! Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Παρουσίασε Γκάγκο η Βαλένθια, πήρε και Κανάλες
Η Βαλένθια παρουσίασε μπροστά σε 3.000 φιλάθλους τον Φερνάντο Γκάγκο, τον οποίο απέκτησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τελικά κόστισε 3.500.000 ευρώ.
Οι "νυχτερίδες" επίσης διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Σέρχιο Κανάλες (ήταν ως δανεικός), καθώς έδωσαν στην Ρεάλ 7.500.000 ευρώ και απέκτησαν τα δικαιώματα του 21άχρονου Ισπανού επιτελικού μέσου. Η "βασίλισσα" πάντως έχει δικαίωμα να τον αγοράσει ξανά μέσα στα 2 επόμενα χρόνια.



Γενικά στοιχεία
Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.
Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.
Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ αστεράκι (*) έχουν όσοι αποκτήθηκαν δανεικοί.

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:


ΑΓΓΛΙΑ


Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σίνζι Καγκάουα (Ντόρτμουντ) [15.000.000€]
Νικ Πάουελ (Κρου) [7.500.000€]

Άρσεναλ
Ολιβιέ Ζιρού (Μονπελιέ) [16.000.000€]
Λούκας Ποντόλσκι (Κολωνία) [14.000.000€]

Τότεναμ
Γιαν Βερτόνχεν (Άγιαξ) [12.000.000€]
Γκίλφι Σίγκουρτσον (Χόφενχαϊμ) [9.000.000€] (ήταν δανεικός Σουόνσι)

Νιούκαστλ
Ρομέν Αμαλφιτανό (Ρεμς)
Γκαέλ Μπιγκιριναμά (Κόβεντρι) [1.500.000€]

Τσέλσι
Εντέν Αζάρ (Λιλ) [40.000.000€]
Μάρκο Μαρίν (Βέρντερ) [9.300.000€]
Κέβιν Ντε Μπράινε (Γκενκ) [8.700.000€] (από Ιανουάριο αλλά έμεινε δανεικός)

Έβερτον
Στίβεν Νέισμιθ (Ρέιντζερς)

Λίβερπουλ
Φάμπιο Μπορίνι (Ρόμα) [13.300.000€]

Φούλαμ
Μλάντεν Πέτριτς (Αμβούργο)
Ούγκο Ρονταγέγκα (Γουίγκαν)
Τζορτζ Γουίλιαμς (MK Dons)
Σάσα Ρίτερ (Κολωνία)*

Γουέστ Μπρομ
Γιασίν Ελ Γκανασί (Γάνδη)*
Μπεν Φόστερ (Μπέρμιγχαμ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σουόνσι
Μίτσου (Ράγιο Βαγεκάνο) [3.000.000€]
Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (Βιγιαρεάλ)*
Τσίκο - Χοσέ Μανουέλ Φλόρες (Τζένοα) [3.000.000€] (ήταν δανεικός σε Μαγιόρκα)

Νόριτς
Στίβεν Γουίτακερ (Ρέιντζερς)
Τζέικομπ Μπάτερφιλντ (Μπάρνσλεϊ)

Σάντερλαντ
Κάρλος Κουέγιαρ (Άστον Βίλα)

Στόουκ
Τζέιμι Νες (Ρέιντζερς)
Μπεν Γκλάσκοου (Άρσεναλ)

Γουίγκαν
Φρέιζερ Φάιβι (Αμπερντίν) [650.000€]

Άστον Βίλα
Μπρετ Χόλμαν (Άλκμααρ)
Καρίμ Ελ Αχμαντί (Φέγενοορντ) [2.500.000€]
Ματ Λόουτον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) [4.000.000€]

ΚΠΡ
Γι-Σουνγκ Παρκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [3.000.000€]
Ράιαν Νέλσεν (Τότεναμ)
Άντριου Τζόνσον (Φούλαμ)
Ρόμπερτ Γκριν (Γουέστ Χαμ)
Φάμπιο ντα Σίλβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)*
Σαμπά Ντιακιτέ (Νανσί) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρέντινγκ
Παβέλ Πογκρεμπνιάκ (Φούλαμ)
Ντάνι Γκάθρι (Νιούκαστλ)
Νίκι Σόρεϊ (Γουέστ Μπρομ)
Άντριαν Μαριάπα (Γουότφορντ)
Κρις Γκάντερ (Νότιγχαμ Φόρεστ)
Γκάραθ ΜακΚλίρι (Νότιγχαμ Φόρεστ)
Πιρς Σουέινι (Μπρέι)

Σαουθάμπτον
Τζέι Ροντρίγκεθ (Μπέρνλεϊ)
Πάουλο Γκατσανίγκα (Τζίλιγχαμ)
Ναθάνιελ Κλάιν (Κρίσταλ Πάλας)

Γουέστ Χαμ
Μποντιμπό Μαϊγκά (Σοσό)
Στίβεν Χέντερσον (Πόρτσμουθ)
Γιούσι Γιαασκελάινεν (Μπόλτον)
Μοαμέντ Ντιαμέ (Γουίγκαν)
Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ (Σάντερλαντ)

*Championship
Λίον Μπεστ (Μπλάκμπερν από Νιούκαστλ) [3.800.000€]
Νούνο Γκόμες (Μπλάκμπερν από Μπράγκα)
Ντάνι Μέρφι (Μπλάκμπερν από Φούλαμ)
Τζόναθαν Γούντγκεϊτ (Μίντλεσμπρο από Στόουκ)
Γουέιν Μπριτζ (Μπράιτον από Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός Σάντερλαντ)
Πέτερ Λόβεκραντς (Μπέρμιγχαμ από Νιούκαστλ)


ΙΤΑΛΙΑ


Γιουβέντους
Λούσιο (Ίντερ)
Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Σεμπάστιαν Τζοβίνκο (Πάρμα) [11.000.000€] (αποκτήθηκε το υπόλοιπο 50%)
Κουάντουο Ασαμόα (Ουντινέζε) [9.000.000€ / 50%]
Μαουρίσιο Ίσλα (Ουντινέζε) [9.400.000€ / 50%]
Νικόλα Λεάλι (Μπρέσια) [3.800.000€]
Ρίτσμοντ Μποάκι (Τζένοα) [4.000.000€ / 50%] (ήταν δανεικός Σασουόλο)
Αλμπέρτο Μάζι (Προ Βερτσέλι) (με συνιδιοκτησία)
Εμανουέλε Τζακερίνι (Τσεζένα) (αποκτήθηκε το υπόλοιπο 50%)
Μαρτίν Κάσερες (Σεβίλλη) [8.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Μίλαν
Ρικάρντο Μοντολίβο (Φιορεντίνα)
Μπακάγ Τραορέ (Νανσί)
Γκαμπριέλ (Κρουζέιρο)
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Τζένοα) (έπαιζε Κιέβο με συνιδιοκτησία)
Κεβίν Κονστάν (Τζένοα)*
Σάλεϊ Μουντάρι (Ίντερ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ουντινέζε
Μαϊκοζουέλ (Μποταφόγκο) [5.500.000€]
Αλάν (Βάσκο ντα Γκάμα) [3.000.000€]
Μάρκο Φαραόνι (Ίντερ) (με συνιδιοκτησία)
Τομάς Ερτό (Καέν)
Ουίλιανς (Φλαμένγκο)
Βόιτσιεχ Παβλόβσκι (Λέγκια Γκντάνσκ)
Κρίστιαν Πασκουάτο (Γιουβέντους) [1.500.000 / 50%] (δόθηκε δανεικός σε Μπολόνια)

Λάτσιο
Έντερσον (Λιόν)
Αντόνιο Καντρέβα (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Νάπολι
Βάλον Μπεχράμι (Φιορεντίνα)
Αλεσάντρο Γκαμπερίνι (Φιορεντίνα)
Γκόραν Πάντεβ (Ίντερ) [7.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ίντερ
Ροντρίγκο Παλάσιο (Τζένοα) [11.000.000€]
Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ουντινέζε) [11.000.000€]
Ματίας Σιλβέστρε (Παλέρμο)*
Γκαμπριέλ Μουντιγκαγί (Μπολόνια)*
Φρέντι Γκουαρίν (Πόρτο) [11.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρόμα
Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα) (2.500.000€) (ήταν δανεικός σε Βερόνα)
Ντοντό (Κορίνθιανς)
Λεάντρο Καστάν (Κορίνθιανς) [5.000.000€]
Μάικλ Μπράντλεϊ (Κιέβο) [3.500.000€]
Ζόναταν Λούκα (Ιντερνασιονάλ) [700.000€]
Τόμας Σβεντκάουσκας (Σουντούβα)
Μαρκίνιο (Φλουμινένσε) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Πάρμα
Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός)
Αμαουρί (Φιορεντίνα)
Ισάκ Μπελφοντίλ (Λιόν) [2.500.000€]
Ντόρλαν Παμπόν (Ατλέτικο Νασιονάλ)
Φαμπιάνο Σαντακρότσε (Νάπολι) (με συνιδιοκτησία)
Ινάσιο Φιντέλεφ (Νάπολι)*
Μάρκο Παρόλο (Τσεζένα)*
Αλφρίνε Άκουα (Παλέρμο)*
Μίρκο Πιλιατσέλι (Ρόμα)
Ζονατάν Μπιαμπιανί (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χάιμε Βαλντές (Σπόρτινγκ) [1.800.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ζαρντίμ Γκονσάλο Μπραντάο (Σιένα) (με συνιδιοκτησία) (δόθηκε δανεικός σε Τσεζένα)

Μπολόνια
Αλεσάντρο Ντιαμάντι (Μπρέσια) [3.360.000€] (από συνιδιοκτησία)
Ματίας Αρμπέρο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)
Μαρτί Ριβερόλα (Μπαρτσελόνα)
Μάρκο Μότα (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Κατάνια)
Κρίστιαν Πασκουάτο (Ουντινέζε)* (μόλις αποκτήθηκε από Γιουβέντους)
Τζανλούκα Κούρτσι (Ρόμα)*
Ρόζερ Καρβάλιο (Τομπένσε)* (ήταν δανεικός σε Τζένοα)

Κιέβο
Νταβίντ Ντι Μικέλε (Λέτσε)
Πάβολ Φάρκας (Βασλούι)
Λορέντζο Μαρκιόνι (Άσκολι)
Ισαάκ Κόφι (Τζένοα) (με συνιδιοκτησία)
Αντριάν Στόιαν (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)
Αλμπέρτο Παλόσκι (Μίλαν)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Κατάνια
Λούκας Κάστρο (Ράσινγκ Κλουμπ) [2.900.000€]
Αλμπέρτο  Φρίζον (Βιτσέντζα) (με συνιδιοκτησία)
Αμιντού Σαλιφού (Φιορεντίνα)*
Σουλεϊμάν Ντουκαρά (Βιμπονέζε)
Τακαγιούκι Μοριμότο (Νοβάρα) (από συνιδιοκτησία)
Μίρκο Αντενούτσι (Τορίνο) (από συνιδιοκτησία)

Αταλάντα
Φακούντο Πάρα (Ιντεπεντιέντε)*
Λούκα Τσιγκαρίνι (Νάπολι)* (ήταν ήδη δανεικός και έμεινε ως δανεικός)

Φιορεντίνα
Φακούντο Ρονκάγλια (Μπόκα Τζούνιορς)
Μουνίρ Ελ Χαμνταουί (Άγιαξ)
Αχμέντ Χεγκαζί (Ισμαϊλί)
Κριστιάνο Λουπαλέτι (Τζένοα)
Ματία Κασάνι (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χουσεϊν Καρζά (Τζένοα) (από συνιδιοκτησία)
Αντρέα Λάτζαρι (Κάλιαρι) (από συνιδιοκτησία)

Σιένα
Μάσιμο Πάτσι (Νοβάρα)
Φραντσέσκο Βαλιάνι (Πάρμα)*
Ματέο Ρουμπίν (Τορίνο) (με συνιδιοκτησία)
Πάμπλο Ερνάν Ντελαφιόρε (Πάρμα) (με συνιδιοκτησία)
Φραντσέσκο Μπολτζόνι (Τζένοα) (από συνιδιοκτησία)

Κάλιαρι
Λούκα Ροσετίνι (Σιένα)
Ντανίλο Αβελάρ (Καρπάτι Λβιβ)* (ήταν δανεικός Σάλκε)
Βιντσέντζο Καμιλιέρι (Ρετζίνα)*
Ντανιέλε Ντεσένα (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μαουρίσιο Πινίγια (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Παλέρμο
Πάουλο Ντιμπάλα (Ινστιτούτο)
Φράνκο Μπριέντζα (Σιένα)
Σαμίρ Ουικάνι (Νοβάρα)
Μίτσελ Μοργκανέλα (Νοβάρα) (από συνιδιοκτησία)
Ματέο Νταρμιάν (Μίλαν) (από συνιδιοκτησία, ήταν δανεικός σε Τορίνο)

Τζένοα
Ντάνιελ Τόζερ (Γκενκ)
Μικέλε Κανίνι (Κάλιαρι)
Φεντερίκο Ροντρίγκες (Μπολόνια) (με συνιδιοκτησία)
Ανσέλμο Ντε Μοράες (Παλμέιρας)
Αντρέα Μπερτολάτσι (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)

Τορίνο
Ζαν-Φρασουά Ζιλέ (Μπολόνια) [1.700.000€]
Μάριο Σαντάνα (Νάπολι)
Αλεσάντρο Γκάτσι (Σιένα)
Νταμιάνο Φερονέτι (Ουντινέζε)
Τζανλούκα Σανσόνε (Σασουόλο)
Ματέο Νταρμιάν (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε με συνιδιοκτησία)
Ρικάρντο Μετζορίνι (Τζένοα) (ήταν δανεικός σε Νοβάρα)
Μάρκο Μαλιορίνι (Κιέτι)

Πεσκάρα
Τζουζέπε Κολούτσι (Τσεζένα)
Μπίρκιρ Μπιάρνασον (Σταντάρ Λιέγης)

Σαμπντόρια
Μάξι Λόπες (Κατάνια) [8.000.000€] (ήταν δανεικός στην Μίλαν)
Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι (Φιορέντινα)*
Έντερ (Έμπολι) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ρενάν (Κλουζ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αντρέα Κόστα (Ρετζιάνα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Πάολο Καστελίνι (Πάρμα) (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

*Serie B
Χοσέ Ερνέστο Τσεβαντόν (Λέτσε από Κολόν Σάντα Φε)


ΙΣΠΑΝΙΑ


Ρεάλ

Μπαρτσελόνα
Τζόρντι Άλμπα (Βαλένθια) [14.000.000€]

Βαλένθια
Σέρχιο Κανάλες (Ρεάλ) [7.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Φερνάντο Γκάγκο (Ρεάλ) [3.500.000€]
Αντρές Γκουαρδάδο (Ντεπορτίβο)
Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ) [3.700.000€]
Χόναταν Βιέρα (Λας Πάλμας) [2.500.000€]

Μάλαγα

Ατλέτικο
Κριστιάν Ροντρίγκες (Πόρτο)
Εμρέ Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε)
Κάτα Ντίας (Χετάφε) [1.000.000€]
Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι) (ήταν δανεικός και έμεινε δανεικός)

Λεβάντε
Πέδρο Ρίος (Χετάφε)
Μίτσελ (Βαλένθια)
Παπακουλί  Ντιόπ (Σανταντέρ)
Άνχελ Ροντρίγκεθ (Έλτσε)
Κέιλορ Νάβας (Αλμπαθέτε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αρουνά Κονέ (Σεβίλλη) (ήταν δανεικός & αποκτήθηκε ελεύθερος)

Οσασούνα
Νάνο (Νουμάνθια)
Σίσι (Βαγιαδολίδ)
Εμιλιάνο Αρμεντέρος (Σεβίλλη)
Αλεχάντρο Αρίμπας (Ράγιο Βαγεκάνο)

Μαγιόρκα
Χάβι Μάρκεθ (Εσπανιόλ) [1.200.000€]
Αντόνιο Λόπεθ (Ατλέτικο)
Χαβιέρ Αριθμέντι (Χετάφε)
Ρουμπέν Μίνιο Περάλτα (Μπαρτσελόνα)

Σεβίλλη
Χένβιχες Μαντούρο (Βαλένθια)
Ντιέγκο Λόπεθ (Βιγιαρεάλ) [3.000.000€]
Μπρίαν Ραμπέγιο (Κόλο-Κόλο)
Χάβι Ερβάς (Κόρντομπα) (από Ιανουάριο, αλλά είχε μείνει δανεικός)

Μπιλμπάο
Αρίτθ Αντούριθ (Βαλένθια)
Ισμαέλ Λόπεθ (Ντεπορτίβο Λούγκο)
Ιάγκο Ερερίν (Ατλέτικο) (δόθηκε δανεικός σε Νουμάνθια)

Χετάφε
Πέδρο Λεόν (Ρεάλ)*
Αλέξις Ρουάνο (Σεβίλλη)*
Νταβίντ Άμπρααμ (Βασιλεία)
Άνχελ Λαφίτα (Σαραγόσα)
Μιγκέλ Άνχελ Μογιά (Βαλένθια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σοθιεδάδ
Γκονσάλο "Τσόρι" Κάστρο (Μαγιόρκα)
Κάρλος Βέλα (Άρσεναλ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Γιούρι Μπερτσίτσε (Ρεάλ Ουνιόν) (δόθηκε δανεικός σε Εϊμπάρ)

Μπέτις
Παουλάο (Σεντ-Ετιέν)
Σαλβαδόρ Άγκρα (Ολιανένσε)
Χοέλ Κάμπελ (Άρσεναλ)* (ήταν δανεικός στην Λοριάν)
Ρουμπέν Πέρεθ (Ατλέτικο)*
Χουάν Κάρλος (Μπράγκα)*

Εσπανιόλ
Βακάσο Μουμπάρακ (Βιγιαρεάλ) [300.000€]
Ντιέγκο Κολότο (Ντεπορτίβο)
Σέρχιο Τεχέρα (Μαγιόρκα)
Ιβάν Μόγια (Έθιχα)

Ράγιο Βαγεκάνο
Άλεξ Γκάλβεθ (Χιχόν)
Τζόρντι Αμάτ (Εσπανιόλ)*
Ρουμπέν Μαρτίνεθ (Μάλαγα)*

Σαραγόσα
Γκλεν Λούβενς (Σέλτικ)
Πάκο Μοντανιές (Αλκορκόν)
Λούκας Βίλτσες (Κόλο-Κόλο)*
Άλβαρο Γκονθάλεθ (Σανταντέρ) [1.000.000€]

Γρανάδα
Γιουσέφ Ελ-Αραμπί (Αλ-Χιλάλ) [5.000.000€]
Τόνιο (Σανταντέρ)
Μπόρχα Γκόμεθ (Καρπάτι Λβιβ)
Ιρινέι (Μπέτις)
Χουάνμα Ορτίθ (Ρέιντζερς) (ήταν Αλμερία δανεικός)
Μπράιαν Άνγκουλο (Ατλέτικο Μπαλεάρες)
Αντόνιο Φλόρο Φλόρες (Ουντινέζε)*
Ντάνιελ Τόριε (Ουντινέζε)*
Αλάν Νιόμ (Ουντινέζε)*
Ντιέγκο Μάινθ (Ουντινέζε)*
Ντάνι Μπενίτεθ (Ουντινέζε)*
Ντάρβιν Ματσίς (Ουντινέζε)*
Όντιον Ιγκάλο (Ουντινέζε)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Ντεπορτίβο
Πίτσι (Μπράγκα)*
Εβάλντο (Σπόρτινγκ)*
Αντρέ Σάντος (Σπόρτινγκ)*
Ντιόγκο Σαλομάο (Σπόρτινγκ)*
Αλμπέρτο Ροντρίγκες (Σπόρτινγκ)*
Αμπέλ Αγκιλάρ (Έρκουλες)

Θέλτα
Γκουστάβο Καμπράλ (Αρσενάλ Σαραντί)
Χάβι Βάρας (Σεβίλλη)*
Σαμουέλ (Έρκουλες)

Βαγιαδολίδ
Λουίς Σάστρε (Ουέσκα)
Αντόνιο Ρουκάβινα (Μόναχο 1860)


ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ντόρτμουντ
Μάρκο Ρόις (Γκλάντμπαχ) [17.500.000€]
Γιούλιαν Σίμπερ (Στουτγκάρδη)
Όλιβερ Κιρχ (Κάιζερσλαουτερν)
Λεονάρντο Μπίτενγκμουρτ (Ένεργκι Κότμπους)

Μπάγερν
Μάριο Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ) [13.000.000€]
Τζέρνταν Σατσίρι (Βασιλεία) [13.000.000€]
Ντάντε (Γκλάντμπαχ) [3.000.000€]
Κλαούντιο Πισάρο (Βέρντερ)
Τομ Στάρκε (Χόφενχαϊμ)
Μίτσελ Βάιζερ (Κολωνία)

Σάλκε
Τρανκίλο Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν)
Ρόμαν Νόιστεντερ (Γκλάντμπαχ)

Γκλάντμπαχ
Λουκ ντε Γιονγκ (Τβέντε) [12.000.000€]
Γκρανίτ Τζάκα (Βασιλεία) [8.500.000€]
Άλβαρο Ντομίνγκεθ (Ατλέτικο)
Πενιέλ Μλαπά (Χόφενχαϊμ) [3.000.000€]
Βέγκαρ Έγκεν Χέντενσταντ (Στάμπαεκ) [500.000€]
Μπράνιμιρ Χργκότα (Γένκεπινκς Σέντρα)

Λεβερκούζεν
Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ) [5.000.000€]
Τζούνιορ Φερνάντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε) [3.000.000€]
Φίλιπ Βόλσαϊντ (Νυρεμβέργη)

Στουτγκάρδη
Τιμ Χούγκλαντ (Σάλκε)
Τουνάι Τορούν (Χέρτα)
Τζερόμ Κίσεσβετερ (Χέρτα ΙΙ)

Ανόβερο
Φελίπε (Σταντάρ Λιέγης)
Άντριαν Νίκτσι (Ζυρίχη)
Χιρόκι Σακάι (Kashiwa Reysol)

Βόλφσμπουργκ
Ίβιτσα Όλιτς (Μπάγερν)
Μπας Ντοστ (Χέφενφεν) [9.000.000€]
Νάλντο (Βέρντερ) [5.000.000€]
Εμάνουελ Πόγκατετς (Ανόβερο)
Κέβιν Πάνεβιτς (Χάνσα Ρόστοκ)
Βάτσλαβ Πίλαρ (Χράντετς Καρλόβετς) (ήταν δανεικός σε Βικτόρια Πλζεν)

Βέρντερ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε) [4.000.000€]
Έλτζερο Έλια (Γιουβέντους) [5.500.000€]
Τέο Γκέμπρε Σελάσιε (Σλόβαν Λίμπερετς) [2.000.000€]
Νιλς Πέτερσεν (Μπάγερν)*
Γιόχανες Βουρτς (Σααρμπρίκεν)
Ασανί Λουκιμιά-Μουλονγκοτί (Φορτούνα Ντίζελντορφ)
Ρίσαρντ Στράιμπινγκερ (Χέρτα ΙΙ)
Ράφαελ Βολφ (Κάπφενμπεργκ)

Νυρεμβέργη
Τίμο Γκέμπχαρτ (Στουτγκάρδη)
Χιρόσι Κιγιοτάκε (Cesezo Osaka)
Μάρκος Αντόνιο (Ραπίντ Βουκουρεστίου)
Σεμπάστιαν Πόλτερ (Βόλφσμπουργκ)*
Ρουσέλ Νγκανκάμ (Χέρτα ΙΙ)

Χόφενχαϊμ
Ερέν Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν)
Ματιέ Ντελπιέρ (Στουτγκάρδη)
Τιμ Βίζε (Βέρντερ)
Στέφαν Σρεκ (Γκρόιτερ Φιρτ)
Φίλιπ Μάλμπασιτς (Ραντ)
Τακάσι Ουσάμι (Gamba Osaka)* (ήταν δανεικός στην Μπάγερν)

Φράιμπουργκ
Μαξ Κρούζε (Ζανκτ Πάουλι)
Μάρκο Τερατσίνο (Καρλσρσούη)

Μάιντς
Τζούνιορ Ντίας (Μπριζ)

Άουγκσμπουργκ
Μίλαν Πετρζέλα (Βικτόρια Πλζεν)
Αντρέας Οτλ (Χέρτα)
Ράγκναρ Κλάβαν (Άλκμααρ)
Αριστίντ Μπανσέ (Αλ-Αχλί)
Γιαν Μοράβεκ (Σάλκε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Νόουλετζ Μουσόνα (Χόφενχαϊμ)*
Ζιοβανί Σιό (Βόλφσμπουργκ)*
Ρόνι Φιλπ (Γιαν Ρέγκενσμπουργκ)

Αμβούργο
Ρενέ Άντλερ (Λεβερκούζεν)
Άρτομς Ρούντνεβς (Λεχ Πόζναν)

Γκρόιτερ Φιρτ
Θανάσης Πέτσος (Λεβερκούζεν) (ήταν δανεικός σε Νυρεμβέργη)
Ισά Ντοΐ (Βόλιν Λουτσκ)
Κέβιν Φογκτ (Μπόχουμ)
Μίχαελ Χέφελε (Ούντερχαχινγκ)
Βόλφγκανγκ Χεσλ (Ντινάμο Δρέσδης)
Τόμας Πλεντλ (Μόναχο 1860)
Μπάμπα Ράχμαν (Asante Kotoko F.C.)
Λάσε Σόμπιχ (Ντόρτμουντ)* (ήταν δανεικός σε Ζανκτ Πάουλι)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάστιαν Οσίπκα (Λεβερκούζεν)
Στέφαν Άιγκνερ (Μόναχο 1860)
Στέφανο Τσελότσι (Στουτγκάρδη)
Κέβιν Τραπ (Κάιζερσλαουτερν)
Μάρτιν Λάνιγκ (Κολωνία)
Ολιβιέ Οσεάν (Γκρόιτερ Φιρτ)
Τακάσι Ινούι (Μπόχουμ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ
Νίκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός)
Τσα Ντου-Ρι (Σέλτικ)
Νάντο Ραφαέλ (Άουγκσμπουργκ)
Φάμπιαν Γκίφερ (Λεβερκούζεν)
Άξελ Μπέλινχαουζεν (Άουγκσμπουργκ)
Λεόν Μπαλογκάν (Βέρντερ)
Ντάνι Σάχιν (Γκρόιτερ Φιρτ)
Ίβαν Παούρεβιτς (Ντόρτμουντ ΙΙ)
Ρόνι Γκαρμπουσέβσκι (Κέμνιτσερ)
Μπρούνο Σοάρες (Ντούισμπουργκ)
Αντρέ Φόμιτσχοβ (Βόλφσμπουργκ)
Στέφαν Ράιζινγκερ (Φράιμπουργκ)
Σαμουέλ Πιέτ (Μετζ)
Γκέριτ Βέγκαμπ (Όζναμπρικ)

*2. Fußball-Bundesliga
Γρηγόρης Μάκος (Μόναχο 1860 από ΑΕΚ) [465.000€]
Ισμαέλ Μπλάνκο (Μόναχο 1860 από Λέγκια Βαρσοβίας)


ΓΑΛΛΙΑ


Μονπελιέ
Εμανουέλ Ερέρα (Ουνιόν Εσπανιόλα)
Ντανιέλ Κοργκνέ (Τουλούζ)
Γκαετάν Σαρμπονιέ (Ανζέρ) [1.500.000€]
Αντονί Μουνιέ (Νις) [3.500.000€]

Παρί Σεν-Ζερμέν
Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν) [42.000.000€]
Εσεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι) [30.000.000€]
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν) [20.000.000€]
Μάρκο Βεράτι (Πεσκάρα) [12.000.000€]
Φρανκ Ντουφρέν (Κολμάρ)

Λιλ
Βίκτωρ Ντοριάν Κλωναρίδης (ΑΕΚ) [800.000€]
Σαλομόν Καλού (Τσέλσι)
Μαρβέν Μαρτέν (Σοσό) [10.000.000€]
Στιβ Ελανά (Μπρεστ)

Λιόν

Μπορντό
Κιμ Κιουνγκ-Γιουνγκ (Ολίμπικ Ταλίν)*

Ρεν
Ρομέν Αλεσαντρινί (Κλερμόν)

Σεντ-Ετιέν
Ρομέν Αμουμά (Καέν)
Ρενό Κοάντ (Βαλανσιέν)
Φρανσουά Κλερκ (Νις)

Τουλούζ
Ολιβιέ Μπλοντέλ (Τρουά)
Ζονατάν Ζεμπινά (Μπρεστ)

Εβιάν
Τζακαριτζά Κονέ (Ντινάμο Βουκουρεστίου)
Ζουχέρ Ντχαουαντί (Κλουμπ Αφρικέν)
Ντάνιελ Βας (Μπενφίκα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ιχέμπ Μπαρκί (CA Bizertin)

Μαρσέιγ
Φλοριάν Ρασπεντινό (Ναντ)

Νανσί
Ρομέν Γκρανζ (Σατορού)
Αμπντού Νταμφά (Ξαμάξ)
Τομάς Αγιάς (Αρλ-Αβινιό)
Γιοάν Μογιό (Γρανάδα) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Τομάς Μανγκανί (Μονακό) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Σαλίφ Σανέ (Μπορντό) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Βαλανσιέν
Λορίς Νερί (Σεντ-Ετιέν)

Νις
Τιμοτί Κολοντζιεσάκ (Λιόν)
Ερίκ Μποτεάκ (Ντιζόν)
Γιορίς Ντελ (Μετζ)
Ρομέν Ζενεβουά (Τουρς)

Σοσό
Σεντρίκ Καντέ (Παναθηναϊκός)
Ροΐ Κοντού (Οσέρ)
Ομάρ Νταφ (Μπρεστ)
Ισμαέλ Ιάρτε (Μπενφίκα) (ήταν δανεικός σε Σερβέτ)
Τιερί Ντουμπαΐ (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Μπρεστ
Καμέλ Σαφνί (Οσέρ)
Τσάρλισον Μπένσχοπ (Άλκμααρ)
Μπερνάρ Μεντί (Οντένσε)
Ισμαέλ Τραορέ (Σεντάν)
Ζοφρουά Ντερνίς (Μονπελιέ)
Αλεξίς Τεμπό (Καέν)
Αμπνούλ Σισοκό (Ουντινέζε)*

Αζαξιό
Ρικαρντό Φατί (Άρης)
Σιγκαμαρί Ντιαρά (Λοριάν)
Μπραντόν Ντεβίλ (Άντερλεχτ)
Ουμάρ Σισοκό (Μετζ)
Σακίρ Μπελγκαζουανί (Ζούλτε Βάρεχεμ)

Λοριάν
Ζερεμί Ζανό (Σεντ-Ετιέν)

Μπαστιά
Αραούζο Ιλάν (Αζαξιό)
Ζουλιάν Παλμιερί (Ιστρ)
Σαμπού Γιαταμπαρέ (Μονακό)
Γκαετάν Βαρέν (Κουρνόν)
Σαντιό Ντιαλό (Ρεν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρεμς
Αντουάν Ντεβό (Τουλούζ)
Καμέλ Φατί Ζιλάς (Χαλ)
Φρανκ Σινιορινό (Λαβάλ)
Νικολά Φοβέργκ (Σεντάν)
Μοαμέντ Φοφανά (Τουλούζ)
Γκρέγκορζ Κριχόβιακ (Μπορντό)
Ζουλιάν Τουντίκ (Λανς)*

Τρουά
Γκραντί Ν'Γκοΐ (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Μπενζαμέν Νιβέ (Καέν)
Στεφάν Νταρμπιόν (Ξάνθη)
Ζορζ Γκοπ-Φενεπέζ (Μαγκεντά)

*Ligue 2
Εμίρ Μπαϊράμι (Μονακό από Τβέντε)*


ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Άγιαξ
Λάσε Σόσε (Νάιμεχεν)
Ιλάν Μποκαρά (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Φέγενοορντ
Λεξ Ίμερς (Ντεν Χάαχ)
Ρουντ Φόρμερ (Ρόντα)
Τζον Χούσενς (Νάιμεχεν)
Ντάριλ Γιάνμαατ (Χέρενφεν)
Μίτσελ τε Φρέντε (Εξέλσιορ)
Χαρμίτ Σινγκ (Βαλερένγκα)
Ομάρ Αλαμπντελαουΐ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αϊντχόφεν
Μαρκ φαν Μπόμελ (Μίλαν)
Λουσιάνο Νάρσινχ (Χέρενφεν) [4.100.000€]
Ματίας "Ζάνκα" Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη)
Μπόι Βάτερμαν (Άαχεν)
Ρουντ Σβίνκελς (FC Αϊντχόφεν)

Άλκμααρ
Βίκτορ Ελμ (Χέρενφεν)
Στέφεν Μπέρχουις (Τβέντε) (ήταν δανεικός σε Φένλο)
Ντόνι Χόρτερ (Μπρέντα)
Ίβες Ντε Βίντερ (Ντε Χράαφσχααπ)
Μίχαϊλ Ροσέουφελ (Άλμερε Σίτι)

Χέρενφεν
Μαρκ Ουτ (Κολωνία)
Μάθιου Αμόα (Μερσίν)
Κρίστιαν Κουμ (Ντεν Χάαχ)
Γιούκα Ράιταλα (Χόφενχαϊμ)
Τζάνι Ζούιφερλουν (Μαγιόρκα)
Μάρτεν ντε Ρουν (Σπάρτα Ρότερνταμ)

Τβέντε
Ντμίτρι Μπουλίκιν (Άγιαξ)
Ντούσαν Τάντιτς (Χρόνινχεν) [7.700.000€]
Αντρέας Μπιέλαντ (Νόρντζελαντ) [3.000.000€]
Φελίπε Γκουτιέρες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) [2.800.000€]
Ρόμπερτ Σχίλντερ (Μπρέντα) [1.500.000€]
Τιμ Μπρέουκερς (Χεράκλες)
Έντβιν Χιάσι (Ντε Χράαφσχαπ)


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Πόρτο
Τζάκσον Μαρτίνες (Χαγκουάρες) [8.800.000€]
Ίγκορ Στεφάνοβιτς (Σάντα Κλάρα)
Σεμπά (Κρουζέιρο)*
Ντιόγκο (Ιντερνασιονάλ)
Φαμπιάνο (Ολιανένσε) (έμεινε Ολιανένσε δανεικός)

Μπενφίκα
Όλα Τζον (Τβέντε) [9.000.000€]
Λουΐζίνιο (Πάσος Φερέιρα)
Μίτσελ (Πάσος Φερέιρα)
Ρικάρντο Βιγιάγκρα (Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε)*

Μπράγκα
Έντερ (Ακαντέμικα)
Αντρέ Πίρες (Μπέιρα-Μαρ)
Ισμαΐλι (Ολιανένσε)
Φλοράν Ανέν (Λεϊσόες)
Μανοέλ (Πεναφιέλ)
Μαξιμίλιαν Χάας (Λεϊρία)
Μπέργκσον (Γκρέμιο)
Γκονσάλο Σίλβα (Γκιμαράες)
Αντερλάν Σάντος (Τροφένσε)

Σπόρτινγκ
Ντάνιελ Πράνιτς (Μπάγερν)
Καλίντ Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη)
Ζακαριά Λαμπιάντ (Αϊντχόφεν)
Μάρκος Ρόχο (Σπαρτάκ Μόσχας) [4.000.000€]
Ζέλσον Φερνάντες (Σεντ-Ετιέν) (ήταν δανεικός Ουντινέζε)
Λούκας Πατίνιο (Φλουμινένσε)*
Αμπντουλάχ Αλχαφίτ (Λεϊρία)
Σούνιλ Τσχέτρι (Μόχουν Μπάγκαν)


ΤΟΥΡΚΙΑ


Γαλατάσαράι
Μπουράκ Γιλμάζ (Τράμπζονσπορ) [5.000.000€]
Χαμίτ Αλτιντόπ (Ρεάλ) [3.500.000€]
Νορντίν Αμραμπάτ (Κάισερισπορ) [8.000.000€]
Ουμούτ Μπουλούτ (Τουλούζ)*
Ντανί Νουνκό (Γκαζιάντεπσπορ) [4.400.000€]

Φενέρμπαχτσε
Ντιρκ Κάιτ (Λίβερπουλ)
Μεχμέτ Τοπάλ (Βαλένθια) [4.500.000€]
Εγκεμέν Κορκμάζ (Μπεσικτάς)
Χασάν Αλί Καλντιρίμ (Κάισερισπορ)
Σαλίχ Ουτσάν (Μπούτσασπορ)

Τράμπζονσπορ
Γιασίν Εζτεκίν (Γκεντσλερμπιρλιγί)
Εμρέ Γκιουράλ (Μπούτσασπορ)
Σολ Μπαμπά (Λέστερ)
Σονέρ Αϊντογκντού (Γκεντσλερμπιρλιγί)

Μπεσικτάς
Ουγκούρ Μποράλ (Σάμσουνσπορ)
Ολτσάι Σαχάν (Κάιζερσλαουτερν)
Ογκουζχάν Εζιακούπ (Άρσεναλ)
Μεχμέτ Ακγκιούν (Γκεντσλερμπιρλιγί)
Μπεράτ Τσετινκαγιά (Σακάριασπορ)

*Κλέιτον (Κάισερισπορ από Παναθηναϊκό)
*Μπομπό (Κάισερισπορ από Μπεσικτάς)
*Πάμπλο Μόουτσε (Κάισερισπορ από Μπόκα Τζούνιορς) [3.000.000€]
*Χαβιέρ Ουμπίδες (Όρντουσπορ από Άρη)
*Αντρέας Ίσακσον (Κασίμπασα από Αϊντχόφεν)
*Κάλου Ούτσε (Κασίμπασα από Εσπανιόλ) [1.500.000€]
*Τρεζόρ Λομανά ΛουάΛουά (Καράμπιουκσπορ από Μπλάκπουλ)


ΚΥΠΡΟΣ


ΑΕΛ
Μιχάλης Κωνσταντίνου (Ανόρθωση)
Ρουί Μιγκέλ (Άστρα Πλοϊέστι)
Μάικον Αραούζο (Λεϊρία)
Πάουλο Σέρζιο (Γκιμαράες)
Χρίστος Θεοφίλου (Απόλλων Λεμεσού)
Μάρκο Αϊρόζα (Νασιονάλ)*
Έμπο Άντο (Πόρτο)

Ομόνοια
Τζόνι Λεόνι (Ζυρίχη)
Αντονί Σκαραμοζινό (Σατορού)
Σάβο Παβίτσεβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Οχάντ Λεβίτα (Χαποέλ Μπιρ Σεβά)
Οζ Ράλι (Μπνέι Γεχούντα)
Μάρκο Σοάρες (Λεϊρία)
Ντανιέλσον (Νασιονάλ)
Χαμέρ Μπουαζά (Μίλγουολ)
Νούνο Ασίς (Γκιμαράες)
Ζοάο Άλβες (Γκιμαράες)
Ζοάο Πάουλο (Γκιμαράες)

ΑΠΟΕΛ
Στάθης Αλωνεύτης (Ομόνοια)
Μάριο Μπούντιμιρ (Εργοτέλης)
Φρανσίσκο Ζουέλα (Κούμπαν)
Μάριο Σέρζιο (Μεταλούργκ Ντόνετσκ)
Αρίτθ Μπόρδα (Ουέλβα)
Σελίμ Μπενασούρ (Μαρίτιμο)

Ανόρθωση
Τόνι Κάλβο (Λέφσκι Σόφιας)
Πάουλο Ζόρζε (ΑΠΟΕΛ)
Ουίλιαμ Μποαβεντούρα (ΑΠΟΕΛ)
Σρνταν Μπλάζιτς (Παναιτωλικός)
Μόσε Οχαγιόν (Λουκέρνη)
Δημήτρης Οικονόμου (ΕΝΠ)
Χρίστος Μάστρου (Αναγέννηση Δερύνειας)
Γιώργος Σιέλης (ΑΕΠ)
Ζουλιάνο Σπαντάσιο (Άστρα Πλοϊέστι)
Νταν Αλέξα (Ραπίντ Βουκουρεστίου)
Εμίλ Ζούλα (Ντούισμπουργκ)*
Μπράνκο Ίλιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας το 2011, πέρσι ελεύθερος)
Γιαν Ρέζεκ (Βικτόρια Πλζεν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

*Ιγκόρ Γκαμπιλόντο (ΑΕΚ από Μπιλμπάο)
*Φώτης Παπουλής (Απόλλων από ΟΦΗ)
*Γιώργος Θεοδωρίδης (Απόλλων από Παναιτωλικός)


ΒΕΛΓΙΟ


Άντερλεχτ
Γκοΐ Μπι Σιριάκ (Σταντάρ Λιέγης) [2.000.000€]
Τόμας Καμίνσκι (Λούβεν)
Οσάμα Χαουασάουι (Αλ-Χιλάλ)
Μοαμέντ Αουλάντ (Βρυξέλλες)

Μπριζ
Μοαμέντ Τσιτέ (Σταντάρ Λιέγης)
Ίβαν Τρίτσκοβσκι (ΑΠΟΕΛ) [1.000.000€]
Γέσπερ Γιόργκενσεν (Γάνδη) [1.500.000€]
Μπαρτ Μπούισε (Τβέντε)
Γιμ Λάρσεν (Ρόζενμποργκ)

Γκενκ
Ζουλιάν Γκοριούς (Μέχελεν)
Στιβέν Ζοσέφ-Μονρόζ (Κόρτραϊκ)
Εντομουόνι Μπράιτ (Βέστερλο)
Καλιντού Κουλιμπαλί (Μετζ)
Λουκάς Βαλμπρέκ (Σταντάρ Λιέγης)

Γάνδη
Μοαμέντ Μεσουντί (Κόρτραϊκ)
Βάουτερ Κόρστραενς (Βέστερλο)
Ρότζερς Κόλα (Άσντοντ)
Τόμας Φόκετ (Ντίλμπικ)
Κρίστοφ Μάες (Μπίρσχοτ)

Σταντάρ Λιέγης
Μάρβιν Ογκουντζίμι (Μαγιόρκα)*
Φρεντερίκ Μπουλό (Καέν) [1.500.000€]
Έιζι Καβασίμα (Λιρς)
Ντουντού Μπιτόν (Σαρλερουά)
Ντάνι Φέρμπικ (Ντεν Μποσχ)
Άστριτ Αϊντάρεβιτς (Νόρκεπινγκ)
Γιόαν Ταβάρες (Μπέιρα-Μαρ)


ΣΚΩΤΙΑ


Σέλτικ
Φρέιζερ Φόρστερ (Νιούκαστλ) [3.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρέιντζερς
-

Υπόλοιπο Ευρώπης...


Ιβάν Μαρκάνο (Ρουμπίν από Βιγιαρεάλ) [5.000.000€] (ήταν Ολυμπιακό δανεικός)
Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (ΑΙΚ Στοκχόλμης από Σέλτικ)
Νίκο Κράνιτσαρ (Ντινάμο Κιέβου από Τότεναμ) [8.000.000€]
Τζενάρο Γκατούζο (Σιόν από Μίλαν)
Βέντραν Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας από Τότεναμ) [7.000.000€]
Μιγκέλ Βελόζο (Ντινάμο Κιέβου από Τζένοα)
Μάρκο Ρουμπέν (Ντινάμο Κιέβου από Βιγιαρεάλ)
Ρόμουλο (Σπαρτάκ Μόσχας από Βάσκο ντα Γκάμα)
Οτμάν Μπακάλ (Ντινάμο Μόσχας από Αϊντχόφεν) (ήταν δανεικός σε Φέγενοορντ)
Ουίλιαν (Μεταλίστ Χάρκιβ από Κορίνθιανς)
Μάρκο Ντέβιτς (Σαχτιόρ Ντόνετσκ από Μεταλίστ Χάρκιβ)
Κωνσταντίνος Μακρίδης (Μεταλούργκ Ντόνετσκ από Ομόνοια)

Άφησαν την Ευρώπη...


Ραούλ (Αλ-Σαντ από Σάλκε)
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Shanghai Shenhua από Τσέλσι)
Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ από Ίντερ)
Ζουάν (Ιντερνασιονάλ από Ρόμα)
Κλάρενς Ζέεντορφ (Μποταφόγκο από Μίλαν)
Νικολάς Λοδέιρο (Μποταφόγκο από Άγιαξ)
Αλεσάντρο Νέστα (Montreal Impact από Μίλαν)
Μάρκο Ντι Βάιο (Montreal Impact από Μπολόνια)
Νιλμάρ (Αλ-Ραγιάν από Βιγιαρεάλ) [8.000.000€]
Σεϊντού Κεϊτά (Dalian Aerbin από Μπάρτσελόνα)
Μάξι Ροντρίγκες (Νιούελς Ολντ Μπόις από Λίβερπουλ)
Πάολο Γκερέρο (Κορίνθιανς από Αμβούργο)
Ντάρσι Νέτο (Μπαΐα από Άρη)
Νέρι Καστίγιο (Πατσούκα από Άρη)
Ραούλ Ταμούδο (Πατσούκα από Ράγιο Βαγεκάνο)
Λουίς Περέα (Κρους Ασούλ από Ατλέτικο)
Χέφερσον Μοντέρο (Μορέλια από Βιγιαρεάλ) [3.000.000€] (ήταν δανεικός σε Μπέτις)
Ενρίκε (Παλμέιρας από Μπαρτσελόνα)
Σισίνιο (Σπορτ Ρεσίφε από Ρόμα)
Λούκας Μπάριος (Guangzhou Evergrande από Ντόρτμουντ) [8.500.000€]
Γιακούμπου Αγεγκμπένι (Guangzhou R&F από Μπλάκμπερν)
Σεαρά (Κρουζέιρο από Παρί Σεν-Ζερμέν)
Φρεντερίκ Κανουτέ (Beijing Guoan από Σεβίλλη)
Μάρκος Ανχελέρι (Εστουδιάντες από Σάντερλαντ)
Ασαμόα Γκιάν (Αλ Αΐν από Σάντερλαντ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ντενίλσον (Άρσεναλ από Σάο Πάουλο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

*με αστεράκι αυτοί που αποκτήθηκαν ως δανεικοί

www.sport24.gr/

Ο Χίτλερ μαθαίνει ότι ο Τζίγκερ έφυγε! (video)

Ο Χίτλερ μαθαίνει ότι ο Τζίγκερ έφυγε! (video)

21/7/2012

Ως γνωστόν τα κακά νέα διαδίδονται γρήγορα. Έτσι και το δυσάρεστο μαντάτο της οριστικής αποχώρησης του Τζίγκερ από τον Παναθηναϊκό ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Χίτλερ μαθαίνει ότι ο Τζίγκερ έφυγε! (BINTEO)
Κι έφτασε -όπως αναμενόταν- και στα αυτιά του Χίτλερ. Η κρυφή κάμερα των "SOSial Media" ήταν εκεί και κατέγραψε την αντίδραση του στο άκουσμα της είδησης.





ALEX WEB RADIO/TV