ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2-0 Καθαρισε ο Μητρογλου (video)


 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2-0 Καθαρισε ο Μητρογλου (video)

15/08/2013

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου, η Εθνική νίκησε εύκολα την Αυστρία με 2-0 και δείχνει έτοιμη για το παιχνίδι στο Λιχτενστάιν στις 6 Σεπτεμβρίου, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να στέλνει μήνυμα ενδεκάδας στον Σάντος.
Ο "Μητρογκολ" άνοιξε το σκορ στο 39' με αριστερό πλασέ έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Κατσουράνη, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις για αυτό το γκολ με μία από τις κορυφαίες ασίστ της καριέρας του. Το δεύτερο γκολ στο 67' είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου, με τον Χολέμπας αυτή τη φορά να εξουδετερώνει από τα αριστερά τους Αυστριακούς, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να τελειώνει με ζυγισμένο δεξί σουτ, σε ένα υπέροχο τελείωμα (vid).
Η Εθνική έδειξε σε καλή κατάσταση και έτοιμη για το ταξίδι στο Βαντούζ με αντίπαλο το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σε ένα φαινομενικά εύκολο έργο, με τον Μήτρογλου να στέλνει μήνυμα στον Σάντος για την αρχική ενδεκάδα στο ματς της 6ης Σεπτεμβρίου.
Οι συνθέσεις:
ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Γκάρικς, Φουκς (74' Σούτνερ), Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46' Πρεντλ), Αλάμπα (74' Χόζινερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (46' Λάιτγκεμπ), Γιουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς (65' Γιάντσερ), Χάρνικ (46' Ίβανσιτς), Βάιμαν.
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (78' Βύντρα), Χολέμπας, Σιόβας (63' Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης (62' Τζιόλης), Μανιάτης (62' Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (84' Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (85' Σπυρόπουλος), Μήτρογλου. Δειτε τα δυο υπεροχα γκολ του Εθνικου μας πιστολερο...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου