ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ποιοι ειναι αυτοι που βλεπει ο Ολυμπιακος? (pics+videos)

 Ποιοι ειναι αυτοι που βλεπει ο Ολυμπιακος? (pics+videos)

13/08/2013


 Oλοι περιμενουμε με αγωνια να δουμε ποια θα ειναι η τελευταια μεταγραφη της σεζον για τον Ολυμπιακο, ας ριξουμε λοιπον μια ματια στα κυριοτερα ονοματα που παιζουν για την θεση αυτη που ψαχνει ο Μιτσελ για να κλεισει το ροστερ του.



Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός χαφ και μετά τα δημοσιεύματα που κάνανε λόγο για το τελος του ενδιαφέροντο των Πειραιωτών για τον Μοχάμεντ Σισοκό, προστέθηκε στη λίστα και το όνομα του Βάλτερ Γκαργκάνο, του 29χρονου μέσου της Νάπολι.



 Βαλτερ Γκαργκανο η....πιτμπουλ !!!


Το ξεκίνημα στην Ντανούμπιο και η μεταγραφή στην Ιταλία

Γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1984 ο Βάλτερ Γκαργκάνο κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ουρουγουάης την Ντανούμπιο, όπου από πολύ μικρή ηλικία ξεχωρίζει στη μεσαία γραμμή. Παρότι βραχύσωμος (μόλις 1,68) ο Γκαργκάνο διακρίνεται για τη μαχητικότητά του στο κέντρο και γρήγορα γίνεται αντιληπτός από τους Ευρωπαίους σκάουτς, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει και τις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Το... μηχανάκι του κέντρου της Ντανούμπιο επιβραβεύεται για την ανεξάντλητη ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο και το καλοκαίρι του 2007 κάνει το άλμα για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Γκαργκάνο υπογράφει στη Νάπολι για πέντε χρόνια σε μία μεταγραφή που κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και αμέσως δείχνει την αξία του και στη Serie A. Βασικότατος από την πρώτη του σεζόν στη Νάπολι (2007-2008) ο Γκαργκάνο καταπίνει τα χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, «σκυλιάζει» μέσα στο γήπεδο, μάχεται σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και βγάζει τον λεγόμενο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Από την αρχή δείχνει ότι δεν «μασάει» και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δύο κόκκινες και οι πέντε κίτρινες που αντίκρισε στην πρώτη του κιόλας σεζόν στη Νάπολι.

Η συνέχεια είναι ανάλογη με τον Ουρουγουανό να κάνει γνωστό το όνομά του στην Ιταλία και τους παραδοσιακά μεγάλους συλλόγους να αρχίζουν να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο ίδιος τον Ιανουάριο του 2010 ανανεώνει το συμβόλαιό του στη Νάπολι, ωστόσο δυόμισι χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2012, παρά τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα, τον κόσμο της Νάπολι και την πόλη, αποφασίζει να μετακινηθεί στην Ίντερ.
Το «πίτμπουλ» που «τρώει σίδερα»
Το παρατσούκλι του Βάλτερ Γκαργκάνο τα λέει όλα. «Πίτμπουλ». Ανεξάντλητα τρεξίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής με μεγάλα πνευμόνια, βρίσκεται παντού, διεκδικεί κάθε μπαλιά, μάχεται με τον κλασικό λατινοαμερικάνικο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά σε κάθε φάση ενώ έχει την ικανότητα να προωθείται κατεβάζοντας την μπάλα. Μπορεί να είναι αρκετά κοντός με ύψος μόλις 1,68, αλλά το πάθος του και η ενέργειά του τον χαρακτηρίζουν ως ένα χαφ που «τρώει σίδερα». Τα τάκλιν του είναι ένα από τα δυνατά του σημεία, ωστόσο ο «βρώμικος» ρόλος του χαφ-σκούπα που έχει στον χώρο της μεσαίας γραμμής έχει σαν αποτέλεσμα να αντικρίζει σχετικά εύκολα την κίτρινη κάρτα.




  Σαμπου Γιαταμπαρε



Ο Πιερ Ισά που είναι γνώστης της γαλλικής αγοράς έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον 24χρονο αμυντικό χαφ από την Μπαστιά, που τον θεωρεί πιο καλή λύση από τον Σισοκό. Βέβαια, ούτε η περίπτωση του Γιαταμπαρέ είναι εύκολη, μιας και η ομάδα της Κορσικής κοστολογεί τον Αφρικανό άσο στα δύο εκατ. ευρώ.
Όμως και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με το δέλεαρ του Champions League να είναι μεγάλο. Ο Ισά βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαστιά και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και του Σισοκό και εντός της εβδομάδας θα φανεί ποιος τελικά θα πιάσει λιμάνι.

Δειτε βιντεο...

Αμπελ Αγκιλαρ

Ο Αγκιλάρ είναι Κολομβιανός, 28 ετών (6/1/1985) και ανήκει στην Χέρκουλες. Η Ουντινέζε τον αγόρασε το 2005 από την Ντεπορτίβο Κάλι (102 συμ. - 3 γκολ) και από τον ιταλικό σύλλογο παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά στις Άσκολι, Χερέθ, Χέρκουλες και Σαραγόσα. Το 2010 τον απέκτησε η Χέρκουλες και για μια διετία αγωνίστηκε με τα χρώματα της σε 73 ματς (4 γκολ).

Η περσινή σεζόν βρήκε τον Αγκιλάρ δανεικό στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 28 εμφανίσεις και 3 τέρματα στο ενεργητικό του. Είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, έχοντας συμπληρώσει 40 συμμετοχές από το 2004. Είναι περισσότερο κεντρικός μέσος με ανασταλτικές ικανότητες παρά κλασικός αμυντικός χαφ.
 Δειτε βιντεο....


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου