ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαιο φιλικο με την Βαλένθια

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαιο φιλικο με την Βαλένθια

09/08/2013

Μετα απο την εμφανη βελτιωση που ειδαμε ολοι στο Καραισκακη στο φιλικο με την Αντερλεχτ, ολοι περιμενουμε να δουμε το ακομη σπουδαιοτερο και εκτος εδρας φιλικο με την Βαλενθια, ενα ματς που θα δωσει πολλες απαντησεις και στους φιλαθλους του Ολυμπιακου αλλα προτιστως σε καποια πραγματα που θελει να δει ακομη ο Μιτσελ. Εμεις παντως εχουμε αρχισει να ειμαστε λιγοτερο ανησυχοι γιατι οι νεοι παικτες καταλαβαν που ηρθαν μετα το πρωτο φιλικο στο Καραισκακη...Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια λοιπον !!!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού αγώνα με την Βαλένθια στο Μεστάγια (10/8, 23:00). Δείτε τα ονόματα της αποστολής.

Με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Αντίπαλος η Βαλένθια στο Μεστάγια σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 23:00 και όχι στις 23:15 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Στην σημερινή προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής, κατοχής και πίεσης, αλλά και τακτικής. Έκαναν και δίτερμα, πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή.
Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται, πέρα από τον Ιμπαγάσα, οι Διαμαντάκος, Ντε Βινσέντι, Λυκογιάννης, Κάρολ όπως φυσικά και ο Μιγκέλ Τόρες που ανακοινώθηκε χθες.
Αναλυτικα η αποστολή:
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου