ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Aνακοινωση Ερασιτεχνη:«Η Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού»

Aνακοινωση Ερασιτεχνη:«Η Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού»

06/07/2013

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την διάθεση της «Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού»
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου σχετικά με την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από εφέτος δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όσοι φίλαθλοί μας έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».
Το ετήσιο κόστος για την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού» είναι 10 ευρώ και αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως και η ετήσια συνδρομή του μέλους.
Το σχετικό δικαίωμα θα ισχύσει από το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε δική σας ταλαιπωρία θα πρέπει να σπεύσετε για την απόκτηση της «Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού», η οποία την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» όπου διατίθενται τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός – Αντερλεχτ.
Την επόμενη εβδομάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, θα ανακοινωθούν όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού».
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου