ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

«Ενδιαφέρεται για Σάμαρη η Μπενφίκα»

«Ενδιαφέρεται για Σάμαρη η Μπενφίκα»

17/08/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα φέρεται να βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως γράφει σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

«Ενδιαφέρεται για Σάμαρη η Μπενφίκα»
Ενώ όλοι περιμένουν από ώρα σε ώρα να κλείσει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού ο Κώστας Μανωλάς, νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Άνδρεας Σάμαρης απασχολεί την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Record» υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον πορτογαλικό σύλλογο για τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, τονίζουν ότι ο Έλληνας άσος αποτελεί επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «αετών», όπου έχει διαπιστώσει ο Ζόρζε Ζέσους ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του.

Ο Σάμαρης κατάφερε την περσινή σεζόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, και μετά τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο, πήρε φανέλα βασικού στους «ερυθρόλευκους», κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον Φεράντο Σάντος και, μάλιστα, έπαιξε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου κατάφερε να σκοράρει στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το όνομα του 25χρονου παίκτη είχε ακουστεί ξανά τον περασμένο Γενάρη και όταν οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του διεθνούς χαφ ανάγκασαν τη διοίκηση του συλλόγου να του ανανεώσει τον Ιούλιο το συμβόλαιο μέχρι το 2018, ενώ παράλληλα του έγινε αναπροσαρμογή στις απολαβές του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπενφίκα έχει αποκτήσει ξανά παίκτη του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής και δεν είναι άλλος από τον Λιούμπομιρ Φέισα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου