ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κλείνει ο Μαρκάνο

Κλείνει ο Μαρκάνο

14/06/2011

Όσο και αν η Οσασούνα "μπλέκεται" στην υπόθεση του Ιβάν Μαρκάνο, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση του δανεισμού του 23χρονου αμυντικού.
Ο ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι σταντ μπάι εδώ και 20 περίπου ημέρες, στον Θρύλο δεν ανησυχούν καθόλου για το.. μπάσιμο της ομάδας από την Παμπλόνα και θεωρούν αυτό το διήμερο η υπόθεση του δανεισμού του θα έχει ολοκληρωθεί θετικά.
Η αισιοδοξία είναι διάχυτη, αφού έχει υπάρξει συμφωνία και με τις δυο πλευρές, επομένως πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαλάσει το deal και να μην έρθει ο Ισπανός στο λιμάνι για λογαριασμό του πρωταθλητή Ελλάδας.
Μάλιστα, για το θέμα αυτό μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" και ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του παίκτη, όντας ξεκάθαρος πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει δικό της τον Μαρκάνο και ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι αρνητικός στην προοπτική της Οσασούνα.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κατ' αρχάς, όλα αυτά που ακούγονται για την Οσασούνα είναι φημολογίες. Ο Ιβάν δεν θέλει να πάει στην Οσασούνα και δεν έχει συζητηθεί τέτοιο ενδεχόμενο. Υπάρχει μία φημολογία που θέλει τη Βιγιαρεάλ να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για τον Χαβιέρ Καμούνιας και τον Ιβάν δανεικό για ένα χρόνο, αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Μία σημαντική προοπτική που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός. Ενδιαφερόμαστε γι' αυτήν την περίπτωση και περιμένουμε. Το πρόβλημα δεν είναι με εμάς, αλλά νομίζω με τη Βιγιαρεάλ, η οποία θέλει πρωτίστως να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δανείσει».

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου