ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Άριστα οργανωμένη η πρώτη συνάντηση των Σχολών Ποδοσφαίρων του Θρύλου

Άριστα οργανωμένη η πρώτη συνάντηση των Σχολών Ποδοσφαίρων του Θρύλου

16 Ιουνίου, 2011 
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και άρτια οργανωμένη είναι η πρώτη συνάντηση των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που “τρέχει” στο Ranch Σοφικού στην Κορινθία.
Από χθες έως τη 18η Ιουνίου, πάνω από 400 νεαροί αθλητές με τους γονείς και το εξειδικευμένο προσωπικό του συλλόγου, ζουν στιγμές ξέγνοιαστης δράσης της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δραστηριότητες όπως τοξοβολία, κολύμβηση, αναρρίχηση, ποδηλασία βουνού, ιππασία γεμίζουν τον χρόνο των παιδιών ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία
Σήμερα έγιναν αρκετές παρουσιάσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., κ. Γιώργο Παύλου, να τονίζει το όραμα του Προέδρου του Ολυμπιακού,Βαγγέλη Μαρινάκη για τα Τμήματα Υποδομών αλλά και τους στόχους της οργανωτικής και λειτουργικής Ενοποίησης της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ανέλυσε το Νέο Σύστημα Λειτουργίας των Σχολών και το πλαίσιο συνεργασίας τους με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
sofikoΑκολούθησε η ομιλία και παρουσίαση της μεθόδου Ανίχνευσης και Αξιολόγησης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (Scouting) από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κύριο Γιώργο Αμανατίδη.
Στο επιστημονικό μέρος της συνεδρίασης, ο Αθλητικός Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δρ. Νίκος Ζουρμπάνος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των προπονητών ποδοσφαίρου για την ψυχολογική παρακίνηση των νεαρών αθλητών.
Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με παρουσίαση και επίδειξη πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον κύριο Κώστα Τζιατζιά και την κυρία Μαρίλη Παπαοικονόμου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τις ομιλίες ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων.
Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου των νεαρών μας αθλητών υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους.
Το 1st GRAND MEETING των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζεται και αύριο με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, ενδιαφέροντα σεμινάρια για τους ενήλικες και πολλές εκπλήξεις για όλους!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου