Στις εννέα παρά είκοσι έκανε την εμφάνιση στου στο Σοφικό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος βρίσκεται κοντά στις ακαδημίες του Θρύλου και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά, αφού ήταν κοντά στις προσπάθειες που γίνονται στη συνάντηση των ακαδημιών και των σχολών του Ολυμπιακού! Πρώτος τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ήταν εκεί από το απόγευμα.
Την ώρα της άφιξης του κ. Μαρινάκη διεξαγόταν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ακαδημιών και μόλις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έγινε αντιληπτός από τους μικρούς επικράτησε το πανδαιμόνιο, καθώς έτρεξαν κοντά του και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του! Τόσο τα «πιτσιρίκια» όσο και οι γονείς φώναζαν «πάτα τους πρόεδρε», με τον ισχυρό άνδρα να δίνει μεγάλη χαρά σε όλους.

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όνειρο μου είναι να χτίσω τον Ολυμπιακό από τις ακαδημίες. Μέσα από τα δικά μας παιδιά. Επιθυμία μου είναι να μεγαλουργήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, βασισμένοι στα δικά μας παιδιά. Στα παιδιά του Ολυμπιακού! Χαίρομαι περισσότερο αυτό που γίνεται εδώ από μια μεταγραφή αεροδρομίου».










www.thrylos.gr/