ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ

      Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Πριν πω οτιδήποτε άλλο, να δώσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του μεγάλου εκλιπόντος, Λεωνίδα Ανδριανόπουλου. Ο κύριος Λεωνίδας ήταν ένας από τους ανθρώπους που δημιούργησαν την ένδοξη ομάδα του Ολυμπιακού και έχτισαν με τον ιδρώτα τους την μεγάλη ιστορία της. Ο Ολυμπιακός, όπως και εμείς οι φίλαθλοι, του οφείλουμε πολλά. Σίγουρα πάντως την ύπαρξη αυτής της ομάδας. Που μαζί της μάθαμε να χαιρόμαστε , να πανηγυρίζουμε, να περπατάμε περήφανα στους δρόμους και να αισθανόμαστε το ένα και μοναδικό συναίσθημα του να είσαι Ολυμπιακος.  
Κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ, σε ευχαριστούμε πολύ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Είμαι σίγουρος ότι και από εκεί πάνω, μαζί με όλους τους φίλους σου πλέον, θα συνεχίσεις να βλέπεις και να υπερηφανεύεσαι για την μεγάλη σου αγάπη. Τον ολυμπιακό της καρδιάς σου.
                                                            ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

   Οι εκτιμήσεις του ποιητή είναι στην διάθεσή σας μέσα από την σελίδα Στοίχημα-Προγνωστικά-Live score. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου