ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

"Έδεσε" στο λιμάνι τον Λεάντρο

"Έδεσε" στο λιμάνι τον Λεάντρο

Ο Ολυμπιακός έκανε νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης στον 19χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Λεάντρο, "δένοντας" τον με αυτόν τον τρόπο στο λιμάνι. Έχει ξεχωρίσει στους Νέους.
Ο Ολυμπιακός έχοντας το βλέμμα του στο μέλλον κάλεσε στα γραφεία της ΠΑΕ τον 19χρονο (24/1/1994) Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό (ο οποίος μπορεί να παίξει και ως "κόφτης" στον άξονα), Λεάντρο, και του έκανε νέο συμβόλαιο, αυξάνοντας τόσο την διάρκεια συνεργασίας τους, όσο και τις ετήσιες απολαβές του Λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα τοποθέτησε στον Λεάντρο και ρήτρα αποδέσμευσης, "δένοντας" τον με αυτόν τον τρόπο στο μεγάλο λιμάνι για τα επόμενα χρόνια.

Ο υψηλόσωμος (1.90μ) και δυναμικός ποδοσφαιριστής, έχει ξεχωρίσει με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην διοργάνωση "ΝextGen Series", με αποτέλεσμα να υπάρχουν και κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες τον είχαν στην μεταγραφική τους λίστα έχοντας τον παρακολουθήσει.

Οι Πειραιώτες όμως θέλοντας να προλάβουν υποψήφιους μνηστήρες "κλείδωσαν" τον ποδοσφαιριστή στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Γενικότερα υπάρχει μία πολύ καλή γνώμη και αίσθηση για την αξία και το ταλέντο του Λεάντρο και είναι αρκετοί οι άνθρωποι στο Ρέντη οι οποίοι μιλούν με θετικά σχόλια για τις ικανότητες του Βραζιλιάνου αμυντικού, εκτιμώντας πως ο 19χρονος Λατινοαμερικανός έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, αρκεί να δουλευτεί και να αξιοποιηθεί σωστά, συνεχίζοντας να βελτιώνεται και ο ίδιος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου