ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ψυχολογικό ράκος ο Τζόρβας, ξέσπασε σε κλάματα στην Τρίπολη

Ψυχολογικό ράκος ο Τζόρβας, ξέσπασε σε κλάματα στην Τρίπολη


Η πίεση από τις κακές του εμφανίσεις και οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οδήγησαν τον Αλέξανδρο Τζόρβα να ξεσπάσει σε κλάματα στα αποδυτήρια της Τρίπολης!
Δεν είναι… μυστικό ότι ο Αλέξανδρος Τζόρβας περνάει την πιο δύσκολη στιγμή του στον Παναθηναϊκό.
Μετά την περυσινή καθιέρωση και την συμβολή του στο νταμπλ, ο διεθνής πορτιέρο είναι ντεφορμέ από την αρχή της σεζόν και έχει βρεθεί στο… στόχαστρο των οπαδών του «τριφυλλιού». Φυσικά εδώ και καιρό έχουμε τονίσει ότι καλύτερα για τον ίδιο θα ήταν να μείνει για λίγο στον πάγκο ώστε να «καθαρίσει» το μυαλό του και να επιστρέψει στην συνέχεια. Αυτό δεν έγινε, στη Τρίπολη ξεκίνησε βασικός και η ψυχολογική του κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη!
Η κατάσταση ξέφυγε χθες στο δεύτερο μέρος, καθώς κάποιοι από το «πράσινο» πέταλο σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο Τζόρβας στους συμπαίκτες του, δεν σταμάτησαν να τον χλευάζουν και να τον βρίζουν.
Μάλιστα, στο τέλος της αναμέτρησης, ο Τζόρβας στα αποδυτήρια δεν άντεξε και δάκρυσε μπροστά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον ηρεμήσουν.  «Ηρέμησε Άλεξ, δεν έγινε τίποτα» ήταν η ατάκα προς τον διεθνή πορτιέρο που λύγισε από την πίεση, την κριτική αλλά και την αντιμετώπιση που έχει από μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού που μερικές φορές ξεπερνά τα όρια.
(Πηγή) gazzetta.gr

2 σχόλια: