ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν το φιλικό με τον Θρύλο

Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν το φιλικό με τον Θρύλο

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε επίσημα πως η ομάδα θα έρθει στον Πειραιά ώστε να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 9 Μαΐου. Στις 19:30 η φιέστα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της ομάδας πως την Τετάρτη 9 Μαΐου θα έρθει στον Πειραιά ώστε να δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, λαμβάνοντας μέρος στην φιέστα των Πρωταθλητών Ελλάδας, για το 39ο τίτλο της ιστορίας τους. Η αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα γίνει στις 19:30. Oι Σέρβοι κάνουν ιδιαίτερη μνεία στον συμπατριώτη τους, Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον "Crvena zvezda".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ερυθρός Αστέρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ολυμπιακού για το ματς στο Καραϊσκάκη στις 9 Μαΐου (19.30) και τον εορτασμό του 39ου πρωταθλήματος. Θα είναι μια μαγική νύχτα με περισσότερους από 30.000 οπαδούς με δεδομένο πως οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν αδελφικές σχέσεις. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου στις 16 Μαΐου. Όλοι στον Ερυθρό Αστέρα ανυπομονούμε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και να συναντήσουμε τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτού του αγώνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου