ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ακομη δεν επαιξαν μπαλλα και αρχισε τα...τσιου-τσιου για ανισο πολεμο....

Ακομη δεν επαιξαν μπαλλα και αρχισε τα...τσιου-τσιου για ανισο πολεμο....

 18/08/2013

 Ρε καλως τον τον Γιαννακη...κατα την γνωμη μου αργησες να τιτιβισεις ρε Τζονυ μου...αυτο επρεπε να το πεις απο την προετοιμασια της μπαναθας...μαλλον επρεπε απο τωρα να προεξοφλησεις οτι αδικηθηκε ο παναθηναικος  απο τον Παναιτωλικο (πριν την αναμετρηση...χαχαχα)

Τι να σου πω ρε Γιαννη πια...αφου δεν καταλαβαινεις οτι γελαει μαζι σου ολη η Ελλαδα ακομη και οπαδοι σας...ειναι δικαιωμα σου πια να γινεσαι ρεζιλι οχι των σκυλιων γιατι τα σκυλια εχουν αξια...μαλλον των σκουπιδιων θαλεγα...γελανε και οι πετρες μαζι σου, κανανε ρυτιδες και πετρες απο το πολυ γελιο !!!

Θαθελα μια φορα ομως ρε Γιαννη να πεις τα πραγματα με το ονομα τους...ποιοι ειναι ρε παιδι μου αυτοι που κυνηγανε τον παναθηναικο? ποιοι του κανουν ανισο πολεμο ? ελεος πια μου θυμιζεις καποιους που λενε οτι τους ειχαν απαγαγει οι ...εξωγηινοι και τους εκαναν πειραματα τους εμφυτευσαν καμμια δεκαρια τσιπακια και μετα τους αφησαν παλι στην Γη...εσυ Γιαννη μου περπατας στον δρομο και βλεπεις  ερυθρολευκους εξωγηινους...δεν σε αδικω...ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΠΕΙΡΑΙΑΣ !!!Αντε και καλες φαπες και φετος Γιαννακη... 

 Ιδου τι ειπε παλι ο Τζωνης...

«Νέα προσπάθεια, σε άνισο πόλεμο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με μηνύματά του στο twitter, αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, κάνει λόγο για «άνισο πόλεμο», για ενότητα στο «τριφύλλι» και προσθέτει: «Να επιστρέψουμε τιμωροί»!

«Νέα προσπάθεια, σε άνισο πόλεμο»
Τελευταία ενημέρωση 18/08/2013, 10:51
Ο Γιάννης Αλαφούζος, με πρωινά μηνύματά του στο twitter, αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, κάνει λόγο για «άνισο πόλεμο», για ενότητα στο «τριφύλλι» και προσθέτει: «Να επιστρέψουμε τιμωροί»!

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, μ’ αυτόν τον τρόπο, περνάει προς τα έξω αυτά που θέλει, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό (21:30, NS1) και φυσικά της «επίσημης» επιστροφής του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.

Αρχικά, λοιπόν, ο Αλαφούζος έγραψε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ξεκινάμε με νέο όραμα, νέα ομάδα, νέους στόχους, με δικά μας παιδιά ! Ξέρουμε ότι πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο!». Λίγα λεπτά αργότερα, προσθέτει: «Με Χρηματισμούς , Στημένα, Διαπλοκή, με Υπόδικο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο με το ένα χέρι δεμένο από τα χρέη και την διαφθορά του χτες».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε τρίτο του μήνυμά τονίζει πως: «Ομως όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ενωμένοι! Θα αγωνισθούμε και θα κερδίσουμε! Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε παντού!».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Δυνατοί και αποφασισμένοι ! Να προστατέψουμε την Λεωφόρο! Μην τους δώσουμε δικαιώματα ακόμα και όταν μας αδικούν συνωμοτούν και μας κλέβουν!».

Τέλος, καταλήγει, με το εξής: «Με όποιον τροπο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας! Να χτίσουμε την Νέα Λεωφόρο και να επιστρέψουμε τιμωροί και εκδικητες!».

Είναι ξεκάθαρο ότι με τα πρωινά "τιτιβίσματα" του, ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει τις προθέσεις του και για φέτος, σε ό, τι έχει να κάνει με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει στην προσπάθεια που κάνει για "επιστροφή" του Παναθηναϊκού σε όλα τα "μέτωπα". Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την ημέρα που οι "πράσινοι" ξεκινούν το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέλεξε να περάσει τα μηνύματά του...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου