ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Οι μαιμουδιες ξεκινησαν απο τον....Βορρα (video)

Οι μαιμουδιες ξεκινησαν απο τον....Βορρα (video)
18/08/2013

Η Ξάνθη διαμαρτύρεται έντονα για την υπόδειξη πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο. Ήταν μία αυστηρή απόφαση σύμφωνα με τους Ακρίτες. Κατά τα άλλα με εξαίρεση την φάση του πέναλτι που σηκώνει... συζήτηση ο Λαμπρόπουλος είχε καλή παρουσία, που μπαινει ομως στον παγο μετα το πετσινο πεναλτυ και τα μπουκετα την ωρα της αναμετρησης...
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η σεζόν στη Super League και ο μπαοκ μας έδειξε απο νωρίς ποια θα είναι η τακτική του και στο φετινό πρωτάθλημα: Μπουκέτα στο ψαχνό!
Στο 24ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη Ίνιγκο Λόπεθ χτύπησε πεντακάθαρα τον Μαρσελίνιο με γροθιά στο πρόσωπο, αλλά ο διαιτητής του αγώνα, Μάριος Λαμπρόπουλος, δεν πήρε χαμπάρι! Ο παίκτης της Ξάνθης έπεσε κάτω, αλλά για τον μπαοκ αυτά είναι...μπουγάτσες!
Σε άλλη φάση του πρώτου μέρους, ο Στοχ κλωτσούσε τη μπάλα μακρυά γιατί βρέθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά ο Λαμπρόπουλος έδειξε κάρτα στον...τερματοφύλακα της Ξάνθης στην αμέσως επόμενη φάση για...καθυστέρηση!
Πρώτα δείγματα γραφής λοιπόν και φέτος για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό του μπαοκ του Ιβάν που άλλωστε έχει παράδοση σε αυτά...
Ενταξει δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινουν αυτα...
Για να θυμηθούμε:

Να δουμε ομως και την μεγαλοπρεπη βουτια του Σαλπιγγιδη..μιλαμε οτι ο ανθρωπος ηταν μαθητης του μεγαλου βουτηχτη...Καραγκουνη ετσι?
ΙΔΟΥ...


Στον «πάγο» για το πέναλτι της Τούμπας!

Κανένα πέναλτι και αποβολή δεν υπήρξε στην Τούμπα όπως φέρεται να έγραψε στην έκθεσή του ο παρατηρητής διαιτησίας Γιάννης Σπυρόπουλος!
Στον «πάγο» για το πέναλτι της Τούμπας!
Τα έντονα παράπονα της Ξάνθης προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Λαμπρόπουλου να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Σαλπιγγίδη και αποβολή του Μπαξεβανίδη στη φάση του 66'.
Κατά τον παρατηρητή διαιτησίας πάντως, Γιάννη Σπυρόπουλο, δεν υπήρξε τίποτα από τα δύο, σύμφωνα με το «dikisports» και αυτό ανέφερε στην έκθεσή του. Όλα δείχνουν πλέον ότι ο Πυργιώτης ρέφερι οδεύει προς... ξεκούραση.

Να δουμε ομως και την μεγαλοπρεπη βουτια του Σαλπιγγιδη..μιλαμε οτι ο ανθρωπος ηταν μαθητης του μεγαλου βουτηχτη...Καραγκουνη ετσι?
ΙΔΟΥ...

 Και οι δηλωσεις του μεγαλομετοχου της Ξανθης...

«Μαριονέτες στο show του ΠΑΟΚ»

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Λαμπρόπουλου στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο Χρήστος Πανόπουλος.

«Μαριονέτες στο show του ΠΑΟΚ»
Άρχισαν τα… όργανα.

Πριν καν τελειώσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (σ.σ 3-0), ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωσε για να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία του Λαμπρόπουλου με αφορμή την… τραβηγμένη υπόδειξη πέναλτι που έφερε το 2-0 για τον «δικέφαλο» αλλά και την κόκκινη στον Μπαξεβανίδη.

«Συμμετείχαμε ΟΛΟΙ σαν μαριονέττες στο να κάνει ο ΠΑΟΚ ένα show. Κι αυτό είναι ντροπή για όλους», αναφέρει το επίσημο σάιτ της Ξάνθης στην πρώτη ανακοίνωση διαμαρτυρίας της σεζόν…


Δηλαδη τι περιμενατε φιλαρακια μου? οτι ολα θα ηταν ομορφα,τιμια και ηθικα ?Οχι βεβαια..της Ποπης θα γινει και φετος..οπως παντα..ο Αλασκουζος σκουζει γιατι ξερει τι περιμενει την ομαδα του στην φετεινη Super League..και θα βαλει λυτους και δεμενους για να μην ξεφτυλιστει και φετος..και ο Ιβαν ο τρομερος θελει να αποδειξει οτι θα κανει πραγματικοτητα τα οσα υποσχεθηκε στους μουγατσοκιμαδες και εχει ηση πιασει καθε λυτο και δεμενο για να τα καταφερει...στην πρεμιερα παντως τα...καταφερε με τις γνωριμιες του...
Αναλογη θαναι και η συνεχεια...
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου