ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Που το ειδες το πεναλτυ ρε Βαρουχαααα???

 Που το ειδες το πεναλτυ ρε Βαρουχαααα???

 19/08/2013

 

Σημερα λοιπον φιλες και φιλοι οπως ηταν αναμενομενο εγιναν και οι δηλωσεις για το πως τα πηγαν οι σφυριχτρες του...Σαββατοκυριακου...ετσι λοιπον ο εμισθος Βαρουχας οπως παντα ανοιξε το κουτακι με τις...μλκς...

Ειδε ανατροπη και πεναλτυ λεειστην φαση του κολοτουμπα του Σαλπιγγιδη (του μαθητη του Καραγκουνη) και καλως επραξε ο ρεφερυ που το εδωσε, και για να τον προφυλαξει ειπε...ο Σαλπιγγιδης κερδισε εξυπνα το πεναλτυ...δηλαδη ρε παιδι μου ξεγελαστηκε ο ρεφερυ αλλα δεν λεει καθαρα οτι δεν ηταν πεναλτυ...ειναι σαν να λεμε οτι ηταν...ολιγον εγκυος...η ειναι πεναλτυ Βαρουχα η δεν ειναι και δεν ειναι μαλιστα...βουηξε ολη η Ελλαδα γιαυτο..αν ειχε γινει η ιδια φαση με τον Ολυμπιακο θα ειχαν στηθει οπως παντα εκπομπες γιαυτο και οι καλαμαραδες θα ειχαν παρει φωτια...μην σας εκπλησει λοιπον φιαλαρακια μου αυτο ετσι θα παει ολην την χρονια...ταπαμε απο την αρχη..δεν αλλαζεθι τιποτε...ολοι σημερα γραφουν οτι ο μπαοκ ειναι μια ομαδα για πρωταθλητισμο, που αξιζει να παει Ευρωπη και διαφορες παπαριες, μπορει η Σαλκε να εφαγε τεσσαρα αλλα θα ξεσπασει στον μπαοκ, εκει δεν εχει πετσινα πεναλτυ Βαρουχα μου και Ιβαν μου....εκει εχει γκολ κατα ριπας χωρις ελεος...

Και για να τους το ξαναθυμησουμε..για οσους δεν το ειδατε...δειτε το...

 

 Τελος παντων ..καλη εβδομαδα ειπαμε ? δεν ειπαμε...καλη εβδομαδα λοιπον με Θρυλο στις 21.30 μμ

Αντε...καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας...

Ιδου και τι λεει ο Βαρουχας...

Ο έλεγχος των διαιτητών

 Την παρουσία των διαιτητών στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Κέρδισε έξυπνα το πέναλτι ο Σαλπιγγίδης, άδικα διαμαρτύρεται ο Χάβος», τόνισε.

Ο έλεγχος των διαιτητών
Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η παρουσία των διαιτητών στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη, έπεσε έξυπνα και κέρδισε την αποβολή του Μπαξεβανίδη», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και στη συνέχεια στάθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό:

«Ο Μάκης Χάβος από τη θέση του δεν βλέπει πως ο αμυντικός του τραβάει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και σωστά δίνεται το πέναλτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μιχάλη Ηλιού

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Αριστομένης Κουτσιαύτης)

Διαιτητής ήταν ένα νέο παιδί που μπήκε τώρα στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας. Είχε παίξει στη Β’ Εθνική, αλλά όχι στην πρώτη κατηγορία. Ήταν το πρώτο του επίσημο ματς. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αφού είχε αρκετές φάσεις και η διαμόρφωση του σκορ ήταν τέτοια που τον έκανε να τρέξει πολύ. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Έχει καλό κορμί και αν δεν καβαλήσει το καλάμι, πιστεύω θα έχει καλή πορεία. Στο 17’ ο (Δημήτρης) Παπαδόπουλος έπεσε για να κερδίσει πέναλτι και σωστά δεν έδειξε τίποτα, δείχνοντας του και κίτρινη κάρτα. Σωστή είναι και η αποβολή του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανέτρεψε τον αντίπαλό του. Στο δεύτερο γκολ του Εργοτέλη ξεκίνησε η φάση από ένα φάουλ στην περιοχή των Κρητικών. Από εκεί που ξεκίνησε η φάση έγινε καθαρά φάση.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ (Γεώργιος Δασκαλόπουλος)

Ο Δασκαλόπουλος έχει αποκτήσει εμπειρίες και γίνεται καλύτερος στο παιχνίδι του. Στο πρώτο γκολ ζήτησαν οφσάιντ οι παίκτες της Βέροιας, όμως υπήρχαν δύο αμυντικοί και έλειπε… μόνο το μαντήλι για να κάνουν τσάμικο. Στο 77’ ήταν σωστή η αποβολή του Αποστολόπουλου. Το περίεργο είναι ότι η Βέροια ισοφάρισε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ (Μάριος Λαμπρόπουλος)

Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Μόνο μία φάση στιγμάτισε τον αγώνα. Στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη, ο οποίος έπεσε έξυπνα και κέρδισε την αποβολή του παίκτη. Αν ήταν πέναλτι, τότε σωστά δόθηκε η κόκκινη κάρτα, αφού είναι σε προφανή θέση για γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χαράλαμπος Καλογερόπουλος)

Δείχνει να παίζει με αυτοπεποίθηση ο Καλογερόπουλος. Μπορεί να έδωσε πολλές κάρτες, όμως ήταν απαραίτητες. Και οι βοηθοί του ήταν καλοί. Ο πρώτος σωστά έδειξε να παιχθεί σε μία οριακή φάση του γκολ. Επίσης, και ο Μάντζιος ήταν σε σωστή φάση, όμως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Αν δεν είχε περάσει η μπάλα τη γραμμή και δεν ήταν παρατηρητικός ο βοηθός, τότε θα ήταν άκυρο το γκολ. Η παρατηρητικότητα του βοηθού ήταν σημαντική στην εξέλιξη της φάσης. Επίσης, σωστή ήταν η αποβολή του Ντιόγκο, αφού πήγε με υπερβολική δύναμη στον αντίπαλό του.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ (Γεώργιος Κομίνης)

Ο Κομίνης είχε καλή πορεία στο χθεσινό ματς και έχει σταθερή απόδοση. Μόνο σε μία φάση με τον Τάτο η μπάλα χτυπάει στον αμυντικό, ο οποίος δείχνει να ξαφνιάζεται. Ο διαιτητής βλέπει πως δεν υπάρχει πρόθεση και σωστά αφήνει να συνεχιστεί το ματς. Πολλές φορές η κρίση του διαιτητή μετράει. Ορισμένοι το παρεξηγούν, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γεώργιος Κύζας)

Είχαμε και εδώ καλή διαιτησία. Στο 85’ η δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του Λαμπρόπουλου δεν έπρεπε να δοθεί, αφού δεν υπάρχει φάουλ. Δεν τον ακούμπησε καθόλου. Θέλει προσπάθεια το παιδί αυτό. Έδειξε καλά δείγματα για τη συνέχεια.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γεώργιος Λιαχούδης)

Είχαμε ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ. Στο 9 δεν μπορώ να καταλάβω την φάση που έκανε ο Τσαμπούρης του Αστέρα. Είναι περίεργη ενέργεια του παίκτη. Σε ένα κόρνερ ο διαιτητής σφύριξε για να πάει στους παίκτες για να τραβηχτούν. Η κίνησή του ήταν τέτοια σα να το έκανε για να ξεκινήσει η εκτέλεση. Μπερδεύτηκε όλος ο κόσμος. Πρέπει να είσαι πιο παραστικός στο γήπεδο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πραξιτέλης Ζαχαριάδης)

Εδώ υπάρχει η διαμαρτυρία του Χάβου είχαμε τον Ζαχαριάδη που έχει τσακωθεί με το γέλιο. Μπήκε με χαμόγελο στο γήπεδο και έδιεξε πως θα τα πάμε καλά. Την περσινή σεζόν ήταν πολύ καλός ο διαιτητής. Ο Μάκης Χάβος από τη θέση του δεν βλέπει πως ο αμυντικός του τραβάει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και δίνεται το πέναλτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η αποβολή του Δάρλα, δεν είναι πέναλτι, αλλά είναι φάουλ. Όταν βάζεις το χέρι και με ταχύτητα, ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα. Ο Μάκης πήγε με πολλές απουσίες. Όταν τα βλέπεις από μέσα τα βλέπεις διαφορετικά τα δεδομένα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE

Η UEFA, στην οποία υπάρχει ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου όπως ο Πλατίνι, δεν θέλουν να μπαίνουν ηλεκτρονικά μέσα. Στη γραμμή δεν καθυστερεί το παιχνίδι και δεν γίνεται μπάσκετ. Υπάρχει μάχη ανάμεσα στις εταιρείες, αλλά υπάρχει απόκλιση λάθους του 3%. Να βάλουμε ένα τέτοιο μηχάνημα, όμως δεν θέλουμε να υπάρχει κανένα λάθος. Η γερμανική ήταν η καλύτερη συσκευή, όμως οι Βρετανοί ακολούθησαν τη δική τους τακτική. Είναι καλό σαν σκέψη. Στον αγώνα της Τσέλσι για το αν πέρασε ή όχι τη γραμμή ήταν πολύ καλή η ανταπόκριση του μηχανήματος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου