ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Super League 2013-2014-1η αγωνιστική (videos)

  Super League 2013-2014-1η αγωνιστική (videos)
18/08/2013
Καλα ξεκινησε η φετεινη Super League...ευελπιστουμε σε καλυτερη συνεχεια......

 Στα τρία πρώτα ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, μπορούμε να πούμε χωρίς καμία υπερβολή ότι «χορτάσαμε». 11 γκολ, δύο ισοπαλίες, ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Και όλα αυτά με το «καλημέρα».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 της Ξάνθης στην Τούμπα. Ο Εργοτέλης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παίρνοντας την ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ενώ προηγήθηκε δύο φορές ενώ η Βέροια αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Πλατανιά στην Κρήτη, τελικά ήρθε 2-2.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 17 Αυγούστου

Ατρόμητος – Εργοτέλης 2-2
Αποδείξεις ότι υπάρχουν κι ελληνικά παιχνίδια που μπορούν να σε σφηνώσουν σε καναπέ ή εξέδρα προσέφεραν Ατρόμητος και Εργοτέλης! Η απρόσμενα μεγάλη αντίσταση που προέβαλαν οι Κρητικοί, σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα των γηπεδούχων, έφεραν ένα χορταστικό 2-2 στο Περιστέρι. Τα γκολ των Μπαντιμπανγκά (8’) και Αναστασάκου (36’) έμοιαζαν ότι θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Πετράκη, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έκλεψε την παράσταση απ’ τον εκπληκτικό Μπαμ Μπαμ και σκοράροντας στο 87’ (το άλλο γκολ ο Ούμπιντες στο 25’) έδωσε τουλάχιστον τον πόντο στον Ατρόμητο.


Πλατανιάς – Βέροια 2-2
Αν δεν ήταν… αυτός τότε όλα θα ήταν καλά για τον Πλατανιά. Ωστόσο, η Βέροια φαίνεται πώς βρήκε τον άνθρωπο για τα… δύσκολα, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', είχε τον Μρντάκοβιτς να πετύχει δύο γκολ στο 62' και στο 85' και να της χαρίσει την ισοπαλία 2-2.

ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη 3-0
Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στην Σούπερ Λίγκα έδειξε έτοιμος να κυνηγήσει το σεντόνι στα διπλά παιχνίδια με την Σάλκε. Στην γεμάτη Τούμπα, ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε εύκολα της Ξάνθης με 3-0 και η ψυχολογία του είναι πλέον στα ύψη. Ο Βίτορ άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο με τον κορυφαίο του αγώνα, Λούκας (πέναλτι) και τον Αθανασιάδη. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι ακρίτες, λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη (στην φάση του δεύτερου γκολ), είχε και δοκάρι ο Κλάους.



Tο προγραμμα της συνεχειας της Super League


Σήμερα είναι προγραμματισμένοι πέντε αγώνες και ξεχωρίζει η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Πρεμιέρα μέρος 2ο!

Κυριακή, 18 Αυγούστου
 
Απόλλων Αθηνών – Άρης (19:15) (Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15) (Novasports 2)
Λεβαδειακός – Πανθρακικός (19:15) (Novasports 7)
ΟΦΗ – Πανιώνιος (19:15) (Novasports 3)
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (21:30) (Novasports 1)

Δευτέρα, 19 Αυγούστου
ΑΕΛ Καλλονή – Ολυμπιακός (21:30) (Novasports 1)

Δηλωσεις προπονητων μετα τις αναμετρησεις

Πετράκης: «Μας επηρέασε η αποβολή»

Στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, ωστόσο, χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 με τον Ατρόμητο.

Πετράκης: «Μας επηρέασε η αποβολή»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε στην αποβολή του Γιοβάνοβιτς που επηρέασε την ομάδα του, ωστόσο, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, είχαμε καλές τοποθετήσεις για γκολ, διαθέταμε ποιότητα και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν ήταν ανάλογη. Σημαντικό ήταν το γεγονός της αποβολής που μας επηρέασε ως ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα ακόμα γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία ως ομάδα. Ο Εργοτέλης σαν φιλοσοφία και κουλτούρα είναι κάτι διαφορετικό για την Ελλάδα. Σήμερα αγωνίστηκαν επτά παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες. Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη και πιθανότατα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν είχαμε και τους 11 παίκτες μας μέχρι το φινάλε.

Ο Ατρόμητος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Εμείς δυσκολέψαμε αρκετά τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν. Σίγουρα θα είναι μέσα στις τρεις πρώτες ομάδες που θα τερματίζουν και θα ήθελα επίσης να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον ευρωπαϊκό αγώνα τους την Πέμπτη
», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πετράκη.

Παράσχος: «Πρέπει να αλλάξουμε 100%»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία 2-2 του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη, ήταν ο Γιώργος Παράσχος, καθώς περίμενε καλύτερη την ομάδα του στην πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα.

Παράσχος: «Πρέπει να αλλάξουμε 100%»
Την ανάγκη να αλλάξει η συμπεριφορά του Ατρόμητου, ενόψει της αναμέτρησης με την Άλκμααρ, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία 2-2 με τον Εργοτέλη, καθώς περίμενε καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του.

«Ξαφνιάστηκα από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι με τις εμφανίσεις που κάναμε και στα φιλικά ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη. Ο αντίπαλος είναι μια ανανεωμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε μια στοιχειωδώς αμυντική συμπεριφορά. Το άσχημο ήταν ότι κυνηγούσαμε συνεχώς το σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το σκορ, αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Παράσχου.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι που κάνουμε. Ψάχναμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν δεν έχεις καθαρό μυαλό, χάνεις τις μονομαχίες. Η τελική μας πάσα από την αρχή ήταν προβληματική πάντως. Δεν νομίζω όμως ότι έχουμε γενικά πρόβλημα στην τελική πάσα, καθώς στα φιλικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Πέμπτη, πρέπει να αλλάξουμε 100%».

Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης

Ο προβληματισμός ήταν εμφανής στις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το 2-2 του Πλατανιά με την Βέροια στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε 2-0 της Βέροιας και έδειξε ότι θα είχε εύκολο απόγευμα αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν οι Κρητικοί…

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκμεταλλευόμενοι την κακή απόδοση των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν απογοητευμένος στις δηλώσεις του. «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Αντί να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, δώσαμε χώρο στη Βέροια και μπόρεσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να φτάσει σε ένα σημείο το παιχνίδι που και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην ευκαιρία του Πόποβιτς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πετάξαμε δυο βαθμούς, που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι στη συνέχεια. Ήταν πρώτο ματς και κάποια λάθη είναι φυσιολογικό να γίνουν. Έχουμε να διορθώσουμε όμως αρκετά πράγματα, αφού δείξαμε αδυναμίες σε κάποια πράγματα που δεν είχαν φανεί στα φιλικά παιχνίδια».

«Πίστεψαν ότι στο 2-0 τελείωσε…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της Βέροιας που από το 2-0 σε βάρος τους έφτασαν στο 2-2 απέναντι στον Πλατανιά, δήλωσε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς.

«Πίστεψαν ότι στο 2-0 τελείωσε…»
Πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος για την πρεμιέρα της Βέροιας στο πρωτάθλημα είχε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» είδε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω με 2-0 αλλά τελικά να φεύγουν από το γήπεδο του Πλατανιά με το 2-2 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Σε έναν αγώνα που μπήκαν τέσσερα γκολ πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι βέβαια οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένοι που είδαν τόσα γκολ. Οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με κάρτες και παίξαμε και χωρίς 4-5 βασικούς. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από όλες τις γραμμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά ο Στεβάνοβιτς και συμπλήρωσε:

«Είχαμε απουσίες αλλά είχαμε διαβάσει τον Πλατανιά. Μου φάνηκε ότι οι παίκτες του Πλατανιά νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν οι Ορέστες, Όστοϊτς και Μπάρμπας είχαν όντως γαστρεντερίτιδα ή υπήρξε πρόβλημα με τα δελτία και απάντησε: «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προβλήματα».

«Δεν πίστευα πως θα χάναμε τόσο εύκολα»

Μεγαλύτερη αντίσταση πίστευε πως θα έφερνε στον ΠΑΟΚ η ομάδα του, όπως τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου. «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι», πρόσθεσε.

«Δεν πίστευα πως θα χάναμε τόσο εύκολα»
Δεν περίμενε τόσο εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-0), ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στην φάση της αποβολής που άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του και ουσιαστικά εκεί εκμηδενίστηκαν οι όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κακή πρεμιέρα για εμάς. Εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Πιστεύαμε ότι κάτι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε επιβάλλει για λίγο το ρυθμό μας. Σε μία αδράνεια, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Εκεί τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη κάρτα και εκεί χάθηκαν τα πάντα. Πριν το ματς δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με τόση ευκολία. Στο ποδόσφαιρο όμως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προβλέψεις μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε και απουσίες σήμερα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Προχωράμε».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Το χαρακτηριστικό μας είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού. Θα έλεγα ότι και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμπεριφέρθηκαν πιο επαγγελματικά από εμάς και έφτασαν σε αυτή τη νίκη».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, είμαι πλάγια. Ο παίκτης μου είπε ότι δεν ακούμπησε τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Επίσης ίσως κάποιες να βγήκαν με ευκολία αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί εφόσον παίζουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ».

Για τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου: «Είναι δικό του θέμα, δεν μπορώ να κάνω καμία παρέμβαση. Ο κ. Πανόπουλος έτσι διοικεί πολλά χρόνια τώρα».

Στέφενς: «Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Χουμπ Στέφενς. «Από την Κυριακή θα συγκεντρωθούμε στην Σάλκε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στέφενς: «Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα»
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ο Χουμπ Στέφενς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 3-0 κόντρα στην Ξάνθη. Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην εν γένει παρουσία των παικτών του, καθώς και σε κάποια «κενά» διαστήματα.

Αφού ευχαρίστησε τους φίλους του «Δικεφάλου του βορρά» για την παρουσία τους, ξεκαθάρισε πως από την Κυριακή στο μυαλό όλων μπαίνει η Σάλκε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την απουσία του Κατσουράνη: «Η ομάδα θα πρέπει να μη χάνει την οργάνωσή της και να μην επηρεάζεται από τις απουσίες. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είχαμε διαστήματα που δεν παίξαμε καλά. Αντί μετά το 3-0 να κάνουμε passing game εμείς τρέχαμε με τη μπάλα. Ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα δίνουν αυτοποεποίθηση στην ομάδα».

Για την απόδοση του Λούκας: «Είναι ένας παίκτης από την ομάδα και έπαιξε όπως νομίζω ότι μπορεί να παίξει».

Αν έχει διαμορφώσει άποψη για την ομάδα: «Έχουμε πολλούς παίκτες. Σήμερα είδαμε ένα ματς όπου ο αντίπαλος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Ωστόσο έχουμε μία μεγάλη ομάδα σε αριθμό παικτών και αρκετή ποιότητα».

Για τα αρνητικά της σημερινής εμφάνισης: «Αυτά θα τα πω πρώτα στους παίκτες και όχι στον Τύπο».

Αν είναι πρόβλημα οι πολλοί παίκτες: «Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα. Ωστόσο οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες που ξέρουν να ανταποκρίνονται είτε είναι εντός αποστολής, είτε παίζουν, είτε είναι στον πάγκο. Ελπίζουμε πολλά παιχνίδια και όλοι θα χρειαστούν. Αν σταματήσουν να σκέφτονται επαγγελματικά, τότε θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την ήττα της Σάλκε από τη Βόλφσμπουργκ: «Είδα τον αγώνα της Σάλκε από την τηλεόραση. Αυτό δεν είναι σήμερα σημαντικό, από αύριο θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Σάλκε».

Για αυτό που του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του: «Μου άρεσε που παίζαμε με αυτούς τους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες αυτή η ατμόσφαιρα».

Εντονα παραπονα Πανοπουλου για τραβηγμενο πεναλτυ...

«Μαριονέτες στο show του ΠΑΟΚ»

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Λαμπρόπουλου στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο Χρήστος Πανόπουλος.

«Μαριονέτες στο show του ΠΑΟΚ»
Άρχισαν τα… όργανα.

Πριν καν τελειώσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (σ.σ 3-0), ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωσε για να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία του Λαμπρόπουλου με αφορμή την… τραβηγμένη υπόδειξη πέναλτι που έφερε το 2-0 για τον «δικέφαλο» αλλά και την κόκκινη στον Μπαξεβανίδη.

«Συμμετείχαμε ΟΛΟΙ σαν μαριονέττες στο να κάνει ο ΠΑΟΚ ένα show. Κι αυτό είναι ντροπή για όλους», αναφέρει το επίσημο σάιτ της Ξάνθης στην πρώτη ανακοίνωση διαμαρτυρίας της σεζόν…


 ALEX WEB RADIO/TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου