ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Tα αποτελεσματα των Διεθνων Φιλικων αναμετρησεων (videos)

 Tα αποτελεσματα των Διεθνων Φιλικων αναμετρησεων (videos)

31/05/2014

Ήττα για την Ακτή Ελεφαντοστού

Τζέκο

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, Ακτή Ελεφαντοστού, ηττήθηκε με 2-1 από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις ΗΠΑ (βίντεο).
Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (φιλικά/επίσημα) μετρά η Ακτή Ελεφαντοστού, που γνώρισε την ήττα στο Σαιντ Λούις των ΗΠΑ από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για το Μουντιάλ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βόσνιους ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του μετά από ασίστ του Πιάνιτς της Ρόμα.
Η Ακτή, βέβαια, έχασε πολλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που κατάφερε τελικά στο 90ο λεπτό με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο 36άχρονος άσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπέγκοβιτς που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι.



Bosnia & Herzegovina vs Ivory Coast (2-1... από kokoretsi

Έκανε την ανατροπή η Χιλή

Χιλή

Η Χιλή ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Αίγυπτο και πήρε τη νίκη, ενώ η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 την Βόρεια Ιρλανδία στο Μοντεβιδέο (βίντεο).
Αρκετά φιλικά παιχνίδια είχαμε την Παρασκευή το βράδυ.
Στη συνέχεια είχαμε δυο ακόμα παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Χιλή - Αίγυπτος 3-2
Οι "Φαραώ" προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με τους Σαλάχ και Καμάρ να σκοράρουν δυο τέρματα που μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Στη συνέχεια, ωστόσο, η Χιλή ανέβασε αρκετά την απόδοση της αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Αυτό δεν έφτασε όμως στην Αίγυπτο που τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο Αλέξις Σάντσες έφτιαξε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, δίνοντας δυο ασίστ στον Βάργκας (2-2 και 3-2), όπως και στον Ντίας που μείωσε αρχικά σε 2-1.


Chile vs Egipt 3-2 Todos Los Goles y Resumen... από kokoretsi

 Ουρουγουάη - Βόρειος Ιρλανδία 1-0
Το Estadio Centenario ήταν γεμάτο με 50.000 κόσμο οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά την Ουρουγουάη. Το ματς δεν είχε πολλές συγκινήσεις, όμως οι γηπεδούχοι νίκησαν με το φτωχό 1-0 χάρη στο γκολ του Στουάνι στο 62' μετά από ασίστ του Καβάνι.
Εκείνο που κρατάμε από το ματς είναι η συμμετοχή του Σκοτ για την Ιρλανδία. Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ μετά από 78 χρόνια που παίζει με την εθνική Β. Ιρλανδίας.

Uruguay 1 - 0 Irlanda del Norte - International... από kokoretsi

Tριάρα η Αγγλία, νίκες για Ισπανία και Ελβετία

Η Αγγλία ξεπέρασε το εμπόδιο του Περού με 3-0, η Ισπανία καθάρισε στην επανάληψη με 2-0 την Βολιβία, ενώ η Ελβετία επικράτησε με 1-0 της Τζαμάικα.
Επίδειξη δύναμης έκανε η Αγγλία στην φιλική αναμέτρηση με το Περού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Τα "λιοντάρια" ήταν ανώτερα και "χτύπησαν" τρεις φορές, φτάνοντας σε μια εμφατική νίκη και δείχνοντας πολύ καλά σημάδια.
Με έξοχο αριστερό σουτ ο Στάριτζ άνοιξε το σκορ για την Αγγλία, ενώ σε ένα πεντάλεπτο στην επανάληψη (65' και 70') οι Κέιχιλ και Γιαγκέλκα πέτυχαν άλλα δυο τέρματα για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στο "Γουέμπλεϊ"

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ (64' Γουίλσιρ), Χέντερσον, Λαλέινα (73' Μίλνερ),Ρούνεϊ (66'Στέρλινγκ), Γουέλμπεκ, Στάριτζ

Περού: Φερνάντες, Αντβινκούλα (78' Βελάρδε ), Ράμος ( 68' Ριόχας ), Ροντρίγκες, Καγένς, Μπαγιόν, Κρουσάδο, Γιοτούν, Ντεσά (Ρουιντιάς),Καριγιο (87' Φλόρες ), Ραμίρες ( 60 'Ουρτάδο)


England 3-0 Peru ourmatch.net από ourmatch

Από εκεί και πέρα, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βολιβίας με 2-0. Και τα δυο γκολ για τους "φούριας ρόχας" σημειώθηκαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51' με πέναλτι του Τόρες που κέρδισε ο Μαρτίνεθ, ενώ στο 84' ο Ινιέστα έγραψε το τελικό σκορ έπειτα από συνεργασία με τον Μπουσκέτς.

Ισπανία: Ρέινα, Αθπιλικουέτα, Πικέ (Αλμπιόλ 46’), Χάβι Μαρτίνεθ, Αλμπέρτο Μορένο, Τσάβι (Φάμπρεγας 61’), Ιτουράσπε, Καθόρλα (Δαβίδ Σίλβα 62’), Μάτα (Ινιέστα 46’), Πέδρο (Ντεουλοφέου 80’), Τόρες  (Μπουσκέτς 61’)

Βολιβία: Κουϊνιόνες, Μάρβιν Μπεχεράνο, Λουίς Γκουτιέρες, Εγκουΐνο, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Ράντλες (Σεντένο 91'),Τσουμασέρο (Ντάνι Μπεχαράνο 64’), Μοχίκα (Καρντόσο 72’), Μελεάν (Μιράντα 64’),  Χουάν Κάρλος Άρσε (Άρσε 73’), Μορένο (Πένια 82’)



Spain vs Bolivia 2 -0 HD All Goals Frinedly... από elencrist007

 Εξάλλου, η Ελβετία χρειάστηκε ένα γκολ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με την σκληροτράχηλη Τζαμάικα για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 1-0. Σκόρερ ήταν ο Ντρμιτς ύστερα από προσωπική ενέργεια.


Ελβετία: Μπενάλιο (46' Σόμερ), Τζουρού, Σεντέρος, Λιστάινερ, Ζίγκλερ (83' Ροντρίγκεζ), Μπεχράμι (46' Ινλέρ), Τζεμαϊλί, Σακίρι (72' Φερνάντεζ), Τζάκα, Μεχμέντι (64' Στόκερ), Σεφέροβιτς (46' Ντρμιτς).

Τζαμάικα: Μπλέικ, Ντούλι, Μαριάπα, Φίλιπς (78' Μπέκετ), Μόργκαν, Λόουρενς, Γκραντ, Όστιν, Ντόκινς (90+1' Σίμπσον), Μάτοκς (54' Χάμφρεϊ), Σίτον (74' Κάμπελ).


Switzerland vs Jamaica 1 0 Highlights... από videopazziweb

 Σε άλλα φιλικά, η Νέα Ζηλανδία έφερε λευκή ισοπαλία με τη Νότια Αφρική, το Ιράν ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Ανγκόλα, ενώ χωρίς σκορ έληξε και το Κατάρ - Σκόπια. Ισοπαλία 1-1 είχαμε και στο Αυστρία - Ισλανδία.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου