ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Στη Ντιναμό ο Μασάντο


Στη Ντιναμό ο Μασάντο

30/05/2014
 
 Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάουλο Μασάντο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 επήλθε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Στη Ντιναμό ο Μασάντο!
Ο Πάουλο Μασάντο δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ο Μασάντο πρόκειται να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να βάλει την υπογραφή του στα σχετικά συμβόλαια και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό το οποίο θα λάβει ο Ολυμπιακός από την παραχώρηση του παίκτη. Αυτό όμως που διευκρινίζεται από τις πληροφορίες από την Κροατία είναι πως ο Πορτογάλος θα λαμβάνει τα ίδια χρήματα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Ζάγκρεμπ του προσφέρουν ένα συμβόλαιο στα ίδια οικονομικά δεδομένα με αυτό που έχει με τον Ολυμπιακό.

Ο Μασάντο αγωνίστηκε δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό, μετά από μεταγραφή που πήρε από την Τουλούζ.

Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε σε 28 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.


Σαφώς μικρότερος ο χρόνος συμμετοχής του στην αγωνιστική σεζόν η οποία μόλις τελείωσε. Έπαιξε 17 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι εννιά στην αρχική 11άδα της ομάδας, ενώ σκόραρε τρεις φορές.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου