ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Δεν ασχολείται με Φορτούνη

Δεν ασχολείται με Φορτούνη

31/05/2014
 
 Κόντρα στα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Φορτούνη να είναι «κλεισμένος», ο Ολυμπιακός διέψευσε όχι μόνο την... μεταγραφή, αλλά και το ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο. Κανένα θέμα με Ρομπίνιο.

Δεν ασχολείται με Φορτούνη
Αλλαγή ρότας στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Την ώρα που ο παίκτης φερόταν «κλεισμένος» για τον επαναπατρισμό του, οι πρωταθλητές Ελλάδας διέψευσαν όχι μόνο την μεταγραφή, αλλά και το εν γένει ενδιαφέρον για τον παίκτη.


Ο διεθνής άσος δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μίτσελ για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν κι ως εκ τούτου μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο Ισπανός αναζητεί κάτι διαφορετικό για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Από ‘κει και ύστερα δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων» και τα «μέτωπα» που είναι ήδη ανοιχτά (Πουλίδο, Φινμπόγκασον).

Αξίζει να τονιστεί πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρομπίνιο. Δημοσιεύματα του εξωτερικού «έμπλεκαν» τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, αλλά ο παίκτης δεν απασχολεί και ουσιαστικά μπήκε άμεσο… φρένο στις όποιες φήμες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου