ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού- Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού- Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο
 
31/05/2014
 
 Όπως αναμενόταν, η ένσταση του Παναθηναϊκού για το κύρος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ… έπεσε στο κενό και ο Ολυμπιακός προηγείται και τυπικά 2-1 στη σειρά. Ποιο το σκεπτικό.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού
Στο… κενό έπεσε -όπως αναμενόταν- η ένσταση που κατέθεσε χθες το βράδυ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής -βάσει της απόφασης- έκρινε πως οι υπεράριθμοι άνθρωποι στον ερυθρόλευκο πάγκο πριν την έναρξη δεν έκριναν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κι ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος για επανάληψη του ματς.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι Πειραιώτες διατηρούν κανονικά το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών και την Κυριακή στο ΣΕΦ έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Η ανακοίνωση:

Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας.

Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο

Με απαγόρευση εισόδου στους αθλητικού χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει το δικαίωμα εισόδου σε αθλητικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες.

Αυτή και πρόστιμο 22.000 ευρώ ήταν η τιμωρία που επέβαλε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις παραβάσεις των κανονισμών που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή…

1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ ΕΥΡΩ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€,

γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000,00€,

δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000,00€ και

ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.

3) Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα

ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου