ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός-Τι «προβληματιζει» τον Μίτσελ

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός-Τι «προβληματιζει» τον Μίτσελ

01/10/2013
 Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Με άπαντες ετοιμοπόλεμους -και στόχο μονάχα τη νίκη- και ταξιδέουν για το Βέλγιο οι «ερυθρόλευκοι».

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και ταξιδευει στις Βρυξέλλες όπου θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο Μίτσελ πλην της γνωστής απουσίας του τραυματία Πάουλο Μασάντο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γκαετάν Μπονγκ και Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα δίχως προβλήματα. Την Τρίτη το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Βέλγιο με μόνο στόχο να επιστρέψουν με το… διπλό στις αποσκευές τους, ώστε να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Χουτεσιώτη, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβα, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Aναλυτικα...

 Υπό βροχή αναχώρησε το πρωί (09:30) της Τρίτης (1/10) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο, έχοντας σκοπό να πάρει το πολύτιμο "διπλό" στις Βρυξέλλες, κερδίζοντας δηλαδή την Άντερλεχτ μέσα στο "σπίτι" της, για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/10) το βράδυ (21:45) στο γήπεδο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ".
 
Ο Μίτσελ πήρε μαζί του στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως τους Χουτεσιώτη, Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάι και Γιαταμπαρέ. Όσον αφορά τα πλάνα του για το παιχνίδι,

Εκτός αυτού όμως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ανακοίνωστο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στις Βρυξέλλες.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη, 01/10/2013

• 16:30 (17:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 17:00 (18:00 Ελλάδας) Προπόνηση της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ

• 18:30 (19:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 19:00 (20:00 Ελλάδας) Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ

** Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά
».

Τι «προβληματιζει» τον Μίτσελ

Δύο θέσεις στην ενδεκάδα φαίνεται πως προβληματίζουν τον Μίτσελ στον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Τα «ερωτηματικά» του Μίτσελ
Την προετοιμασία του για τον αυριανό – κρίσιμο αγώνα με την Άντερλεχτ ολοκλήρωσε ο Μίτσελ.

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αφού Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, εκτός από τον τραυματία Μασάντο και τον ανέτοιμο Τόρες.

Αυτό αφορά τον Φουστέρ, ο οποίος προπονείται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα, και η δεύτερη για τη θέση του Μανιάτη. Υπάρχει και ένα πιο μικρό με τον Μπονγκ, ο οποίος προέρχεται και εκείνος από τραυματισμό και ίσως μείνει στον πάγκο ο Χολέμπας.

Όλα δείχνουν ο Ρομπέρτο θα υπερασπιστεί την εστία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι ο Μανιάτης ή ο Σαλίνο, ο Μανωλάς, ο Σιόβας και ο Μπονγκ ή ο Χολέμπας. Στον άξονα θα βρεθούν ο Εντινγκά και ο Σάμαρας. Αν παίξει ο Σαλίνο, τότε ενδέχεται να μείνει στον πάγκο ο Αφρικανός.

Από εκεί και πέρα, την επίθεση θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου, έχοντας στα άκρα τους Βάις και Ολαϊτάν, με στόχο η ομάδα να γίνει πιο επιθετική και περισσότερη γρήγορη.

Από εκεί και πέρα, την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μετζανί, Παπαδόπουλος και Γιαταμπαρέ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου