ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Να τεθει επικεφαλης από τωρα και να δειξει το καλο του προσωπο...…

Να τεθει επικεφαλης από τωρα και να δειξει το καλο του προσωπο...…

25/08/2013

 Να τεθει επικεφαλης από τωρα και να δειξει το καλο του προσωπο...θέλει να  ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» και θέλει να αναγκάσει τους υπολοιπους να τον… κυνηγουν.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (2-0) στην έδρα του Παναιτωλικού και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να δείξουν την πλάτη τους στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, η οποία είναι και η κυριότερη αντίπαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο καλούνται να παρουσιάσουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή, όπου χρειάστηκε το γκολ του Μανιάτη για να πάρουν δύσκολα τη νίκη.

Άλλωστε, αυτό ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη στου Ρέντη. Επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ είναι οι παίκτες του Μίτσελ να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να μπορέσουν σιγά-σιγά να βρίσκουν ο ένας στον άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη ένα κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που κατόρθωσε να τους κερδίσει στην περσινή κούρα του πρωταθλήματος και τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν… εκδίκηση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα. Σύμφωνα, όμως, με όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο.

Μπροστά του στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα (έσπασε τη μύτη του και θα αγωνιστεί με μάσκα) και Μπονγκ (στην πρώτη του συμμετοχή).

Στη θέση του Φέισα που από τα ξημερώματα ανήκει στην Μπενφίκα θα αγωνιστεί ο Μασάντο, ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Μανιάτη. Την μεσοεπιθετική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τσόρι, Κάμπελ, Βάις και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου και Σάμαρης.

Μεσα και ο Μπονγκ?


Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Το αξιοσημείωτο σε αυτήν είναι ότι ο Γκαετάν Μπονγκ, είναι έτοιμος με το «καλημέρα»  να συμμετάσχει σε ματς του Ολυμπιακού!
Η αποστολή για τον Ατρόμητο - Ντεμπούτο Μπονγκ!Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής είναι οι εξής: ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμά του, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο Ρόι Κάρολ, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Μιγκέλ Τόρες κι ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Προϊστορία

Η περσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο ήταν η πρώτη σε συνολικά δώδεκα αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί σε «ερυθρόλευκη» έδρα. Οι Πειραιώτες μετρούν δέκα νίκες και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

03/02/13 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3 (9' Τζεμπούρ, 44' Αμπντούν - 1' Μπρίτο, 48' Καραγκούνης, 79' Δημούτσος)
04/01/12 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0 (54' Μαρκάνο)
12/12/10 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (33' πεν. Φουστέρ, 36' Μιραλάς - 93' Φαβάλι)
28/02/10 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (18΄ Ντάρμπισιρ, 90΄ +4΄ Μήτρογλου)
16/03/08 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (47' Σίσιτς, 85' Σέζαρ)

Οι νεοι εδειξαν τον δρομο στους ...παλιους
Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, ο Ολυμπιακός ο επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Γιάνκοβιτς (7') και Βλάχος (18') οι σκόρερ της νίκης. 

Ολοι λοιπον στον Ναο μας αποψε να στηριξουμες την μεγαλη μας αγαπη , οπως πρεπει χωρις παρατραγουδα...δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα...η ομαδα αυτη θελει την στηριξη μας και ειμαστε υποχρεωμενοι να την δωσουμε απλοχερα και με την καρδια μας ακομα και αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι...γιατι...
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ...
σημαινει...
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου