ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο καλος Ολυμπιακος δεν εχει να φοβηθει τιποτε απο αυτην την κληρωση

Ο καλος Ολυμπιακος δεν εχει να φοβηθει τιποτε απο αυτην την κληρωση


29/08/2013

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα φιλες και φιλοι....ο καλος Ολυμπιακος δεν εχει να φοβηθει τιποτε και κανεναν αν παρουσιασει το σωστο Ευρωπαικο του προσωπο και γινει και παλι το φοβητρο της Ευρωπης που θα μπορει να κανει κακο σε οποιαδηποτε ομαδα βρεθει στον δρομο του ακομη και δυνατοτερες ομαδες απο αυτες που κληρωθηκε...
Βεβαια ολα αυτα ειναι θεωρητικα, και ολα αποδεικνυονται επι...χορτου και οχι με τα λογια , αυτο ειναι σιγουρο πως το γνωριζουν πολυ καλα στον Πειραια , γιατι οπως και να το κανεις ολο το τεχνικο του επιτελειο αλλα και οι περισσοτεροι απο τους ποδοσφαιριστες που απαρτιζουν την ομαδα γνωριζουν πολυ καλα τι σημαινει η κορυφαια διασυλογικη οργανωση του πλανητη.
Απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε? απο Καρεμπε , Ισα, Μιτσελ? Σαβιολα,Ιλμπαγασα,Τορες,Μητρογλου,Μανιατη,Καμπελ,Αβρααμ Παπαδοπουλο?

Ο Ολυμπιακος σαν συνολο εχει ολα τα στοιχεια για να κανει την καλη πορεια στην Ευρωπη και να σταθει αξιοπρεπως στην κορυφαια διασυλογικη διοργανωση κατι που το εχει κανει και στο παρελθον, ας μην ξεχναμε οτι ολα τα νεα μεγαλα μεταγραφικα αποκτηματα που ηρθαν στο μεγαλο λιμανι ηρθαν γιατι αναγνωριζουν την μεγαλη αξια του Ολυμπιακου και την συνεχη του συμετοχη στο Champions League, και τελος, δεν εχουν τελειωσει ακομη οι μεταγραφικες κινησεις της ομαδας....μεσα στις επομενες ημερες αναμενονται και τα νεα μεταγραφικα αποκτηματα...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φετινό Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που εγινε στο Μονακό. Όμιλοι-φωτιά ο 1ος, ο 6ος και ο 8ος.

Στον 3ο όμιλο του φετινού Champions League θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός, με την κλήρωση στο Μονακό να του φέρνει αντιπάλους την Μπενφίκα, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Άντερλεχτ.
Μία κλήρωση που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη για τους "ερυθρόλευκους", καθώς οι Πορτογάλοι ήταν από τις πιο βατές ομάδες του 1ου γκρουπ δυναμικότητας, όπως άλλωστε και οι Βέλγοι από το 4ο γκρουπ.

Φυσικά, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος για τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς η γαλλική ομάδα τείνει να γίνει μία από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου,, αφού έχει μαζέψει στο Παρίσι μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της "γηραιάς ηπείρου".
Όσον αφορά στους υπόλοιπους ομίλους, ο 1ος, ο 6ος και ο 8ος παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούεται με τις Σαχτάρ, Λεβερκούζεν και Σοθιεδάδ, η περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ με τις Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Νάπολι, και οι Μπαρτσελόνα και Μίλαν θα έχουν δύσκολο έργο με Άγιαξ και Σέλτικ.

Οι όμιλοι του Champions League 2013-14


1ος όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Ρεάλ Σοθιεδάδ (Ισπανία)

2ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
Κοπεγχάγη (Δανία)

3ος όμιλος
Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)

4ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Πλζεν (Τσεχία)

5ος όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία)
Σάλκε (Γερμανία)
Βασιλεία (Ελβετία)
Στεάουα (Ρουμανία)

6ος όμιλος
Άρσεναλ (Αγγλία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Νάπολι (Ιταλία)

7ος όμιλος
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Ζενίτ (Ρωσία)
Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

8ος όμιλος
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μίλαν (Ιταλία)
Άγιαξ (Ολλανδία)
Σέλτικ (Σκωτία)

Τα προφιλ των αντιπαλων του Ολυμπιακου

Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

Η ομάδα των Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι και Λαβέτσι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού. Δείτε ποια είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.
Την ομάδα των Ιμπραχίμοβιτς, Λαβέτσι και Καβάνι θα βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός στον 3ο όμιλο του Champions League.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, προέρχεται από την συγχώνευση το 1970, της Σταντ Σαιν-Ζερμάν, με έτος ίδρυσης το 1904, και της Παρί ΦΚ, με έτος ίδρυσης το 1969.

Η ομάδα του Παρισιού έχει κατακτήσει συνολικά τρεις φορές το Γαλλικό πρωτάθλημα, το 1986, 1994 και το 2013, οκτώ το Κύπελλο Γαλλίας, τρεις το Λιγκ Καπ και μία το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1996, το μοναδικό που έχει κατακτήσει ποτέ Γαλλική ομάδα.

Το 1991 η Παρί πέρασε στα χέρια του τηλεοπτικού σταθμού Canal+, το οποίο είχε και τα δικαιώματα του πρωταθλήματος το οποίο οδήγησε την ομάδα του Παρισιού σε ορισμένες επιτυχίες στη διάρκεια των πρώτων ετών παρουσίας του στα διοικητικά του συλλόγου.

Το 2006, η ΠΣΖ πέρασε στα χέρια της αμερικάνικης επενδυτικής εταιρείας Colony Capital, η οποία έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσεχή ανακαίνιση του Παρκ ντε Πρενς.

Το 2011 και το 2012, η Qatar Investment Authority, βασιλική επενδυτική εταιρεία του Εμιράτου του Κατάρ, αγόρασε με την σειρά της την ομάδα, προσφέροντάς της, με αυτό τον τρόπο, αξιόλογα χρηματικά ποσά και κάνοντάς την τμήμα του νέου αθλητικού συλλόγου της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ανέλαβε χρέη προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Τίτλοι

3 Πρωταθλήματα Γαλλίας (1986, 1994, 2013)
8 Κύπελλα Γαλλίας (1982, 1983, 1993, 1995, 1998, 2004, 2006, 2010)
3 Λιγκ Καπ Γαλλίας (1995, 1998, 2008)
3 Σούπερ Καπ Γαλλίας (1995, 1998, 2013)
1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1996)
1 Κύπελλο Ιντερτότο ΟΥΕΦΑ (2001)

Το γήπεδο

Η Παρί, αγωνίζεται στο Παρκ Ντε Πρένς με χωρητικότητα 48.712 θέσεων. Χτισμένο αρχικά ως ποδηλατοδρόμιο, αποτέλεσε τον τερματισμό του γύρου Γαλλίας από την πρώτη χρονιά του το 1903 μέχρι και την κατεδάφιση της πίστας στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
Επίσης αποτελούσε την έδρα της Εθνικής ομάδας της χώρας μέχρι την κατασκευή του Σταντ ντε Φρανς για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998.
Το γήπεδο και οι χώροι του ανήκουν στον δήμο του Παρισιού. Το όνομα του γηπέδου δόθηκε στη γύρω περιοχή τον 18ο αιώνα, όταν και ήταν δάσος στο οποίο συνήθιζε να κυνηγά η βασιλική οικογένεια.

Προπονητής

Προπονητής της Παρί είναι ο Λοράν Μπλάν. Γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1965. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Μονπελιέ, Νάπολι, Νιμ, Σέντ Ετιέν, Οσέρ, Μπαρτσελόνα Μαρσέιγ, Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας συνολικά 602 συμμετοχές και 125 γκολ.
Σαν ποδοσφαιριστής με την Εθνική Γαλλίας είχε από το 1989 μέχρι το 2000, 97 συμμετοχές και 16 γκολ.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2007 στην Μπορντό, το 2010 ανέλαβε την Εθνική Γαλλίας όπου έκατσε για δύο χρόνια στον πάγκο της και από το καλοκαίρι είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Παρί.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες
Ντουσέζ (Γαλλία)
Σιρίγκου (Ιταλία)
Αρεόλα (Γαλλία)
Μαϊνάν (Γαλλία)
Αμυντικοί
Άλε (Βραζιλία)
Ντινιέ (Γαλλία)
Μαρκίνιος (Βραζιλία)
Λαντρέ (Γαλλία)
Ζαλέ (Γαλλία)
Φαν ντερ Βίλ (Ολλανδία)
Μάξγουελ (Βραζιλία)
Σίλβα (Βραζιλία)
Σακό (Γαλλία)
Καμαρά (Γαλλία)
Μέσοι
Κεμπανό (Γαλλία)
Ματουιντί (Γαλλία)
Σισοκό (Μάλι)
Ραμπιό (Γαλλία)
Μότα (Ιταλία)
Βεράτι (Ιταλία)
Μποντμέ (Γαλλία)
Παστόρε (Αργεντινή)
Μενέζ (Γαλλία)
Λούκας (Βραζιλία)
Επιθετικοί
Μορίς (Αϊτή)
Ιμπραχίμοβιτς (Σουηδία)
Λαβέτσι (Αργεντινή)
Καβάνι (Ουρουγουάη)

Το αστέρι

Το μεγάλο αστέρι της Παρί, είναι ο 26χρονος Ουρουγουανός επιθετικός Έντισον Καβάνι, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από την Νάπολι με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 64 εκ. ευρώ.

Μια νίκη και δύο ισοπαλίες

Η Παρί δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα της Γαλλίας, καθώς έχει μέχρι στιγμής μία νίκη (2-1 τη Νάντ) και δύο ισοπαλίες (1-1 με Μονπελιέ και Αζαξιό). Οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμους.

Το προφίλ της Άντερλεχτ

Κόντρα στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στα φετινά φιλικά. Τώρα θα την βρει στο Champions League και στο 3ο γκρουπ. Δείτε το προφίλ των Πρωταθλητών Βελγίου...
Η Άντερλεχτ είναι ο Ολυμπιακός του Βελγίου. Έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα, μεγάλη ιστορία, την πιο βαριά φανέλα, ενώ έχει κατακτήσει και ευρωπαϊκά τρόπαια. Παλιότερα βέβαια, αλλά τα έχει κατακτήσει και ουδείς τα αγνοεί...

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ενώ συνολικά έχει βρεθεί στην κορυφή του βέγλικου πρωταθλήματος 32 φορές. Έχει επίσης δύο κατακτήσεις UEFA (1976,1978) και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.

Φέτος βέβαια, είναι αποδυναμωμένη καθώς έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές της από το ρόστερ. Ο λόγος για τον Ντιεμερσί Μποκανί που πήγε στην Ντινάμο Κιέβου, τον Λούκας Μπίγλια που πλέον αγωνίζεται στην Λάτσιο, αλλά και τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Στο πρωτάθλημα μετρά 4 νίκες και μια ήττα σε 5 ματς, όμως έχει την ευτυχία να βλέπει τον Ματίας Σουάρες σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και έχει σκοράρει ήδη 4 φορές σε 5 αναμετρήσεις. Όπως φαίνεται, ο 25χρονος θα την οδηγεί και θα είναι το μεγάλο αστέρι της φέτος, εφόσον φυσικά δεν ταλαιπωρηθεί από κάποιον τραυματισμό.
Ο Ολυμπιακός πάντως την έχει αντιμετωπίσει αρκετά πρόσφατα, αφού στις 7 Αυγούστου την φιλοξένησε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για φιλική αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι και έχοντας σε κέφια τους Σαβιόλα και Βάις, πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στα φιλικά του καλοκαιριού και εν τέλει επικράτησαν με 1-0.

Η μοίρα και η κληρωτίδα τα έφεραν έτσι, όπου ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Βελγίου θα αναμετρηθούν ξανά, αλλά αυτή τη φορά για επίσημα και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το αν οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ίδια καλή απόδοση, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει...

 Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Προτό, Καμίνσκι, Ροέφ

Αμυντικοί: Ενσακαλά, Ντεσάχτ, Νόιτινκ, Κουγιατέ, Εμπεμπά, Χέιλεν, Μπουράρ, Βάντεν Μπόρε, Σεκ

Μέσοι: Ντε Ζέου, Μιλιβόγιεβιτς, Πράετ, Ναγιάρ, Κλιέσταν, Φέντε Βίκο, Ζιλέ, Τιέλεμανς, Ντεντόκερ, Ζααντί, Βάργκας, Ταρφί

Επιθετικοί: Σουάρες, Σιριάκ, Μπρούνο, Ατσεαμπόνγκ, Άλβαρες



Το προφίλ της Μπενφίκα

Η Μπενφίκα είναι η ομάδα από το 1ο group δυναμικότητας που βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού, έτσι ο Λιούμπομιρ Φέισα θα βρεθεί στον δρόμο των "ερυθρολεύκων". Δείτε το προφίλ των "αετών"...

Σας παρουσιάζουμε το προφίλ της Μπενφίκα, η οποία είναι η ομάδα από το 1ο group δυναμικότητας που κληρώθηκε στον όμιλο του Ολυμπιακό στο Champions League.
Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους "αετούς" της Λισαβόνας, καθώς πέρσι έχασαν τα πάντα την τελευταία στιγμή, έχοντας εφιαλτικό φινάλε στην σεζόν.
 
Έχασαν λοιπόν το πρωτάθλημα δεχόμενοι γκολ από την Πόρτο στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής, έχασαν στον τελικό του Europa League με τον Ιβάνοβιτς να σκοράρει επίσης στης καθυστερήσεις, έχασαν στον τελικό του Κυπέλλου με 1-2 από την Γκιμαράες αν και προηγήθηκαν, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκαν από την Μπράγκα στον ημιτελικό (στα πέναλτι).
Αν και λίγοι το περίμεναν, ο Ζόρζε Ζεζούς έμεινε στην τεχνική της ηγεσία και καλείτε φέτος να κάνει κάτι καλύτερο, να φέρει τίτλους δηλαδή.

Όσον αφορά στο Champions League, από το οποίο πέρσι πήγε στο Europa League, είχε αποκλειστεί ουσιαστικά από την Σέλτικ (πέρασαν οι Σκωτσέζοι μαζί με την Γιουβέντους), με τον Γιώργο Σαμαρά να σκοράρει μέσα στη Λισαβόνα.

Ο Φέισα και οι άλλοι
Ο Ολυμπακός λίγες μέρες πριν πούλησε στην Μπενφίκα τον Λιούμπομιρ Φέισα, για τον οποίο πήρε 4.500.000 ευρώ, ενώ αποκτήθηκαν ακόμη 4 Σέρβοι.

Η λίστα των μεταγραφών...

Λιούμπομιρ Φέισα (Ολυμπιακός) [4.500.000€]
Ροχέλιο Φούνες Μόρι (Ρίβερ Πλέιτ) [5.000.000€]
Λάζαρ Μάρκοβιτς (Παρτίζαν) [10.000.000€]
Λισάντρο Λόπες (Αρσενάλ Σαραντί) [5.000.000€]
Μιραλέμ Σουλεϊμάνι (Άγιαξ)
Πίτσι (Ατλέτικο Μαδρίτης) [6.000.000€] (δόθηκε δανεικός Εσπανιόλ)
Φίλιπ Τζούριτσιτς (Χέρενφεν) [6.000.000€]
Λουίς Φαρίνια (Ράσινγκ Κλουμπ) [3.500.000€]
Χόρχε Ρόχας (Σέρο Πορτένιο) [1.300.000€]
Στέφαν Μίτροβιτς (Κόρτραϊκ) [1.100.000€]
Σίλβιο (Ατλέτικο)*
Μπρούνο Κορτέζ (Σάο Πάουλο)*
Στέβεν Βιτόρια (Εστορίλ)
Ούρος Μάτιτς (Κόζιτσε)
Λόλο Πλα (Βαγιαδολίδ)

Η Μπενφίκα δεν έχει χάσει τον βασικό κορμό της που την οδήγησε στον τελικό του Europa League και παραμένει αρκετά δυνατή και ένας αντίπαλος που κανείς δεν θα πρέπει να πάρει «ελαφρά τη καρδία».

Το ρόστερ της Μπενφίκα:

Τερματοφύλακες: Αρτούρο Μοράις, Μίκα, Πάουλο Λόπεζ

Αμυντικοί: Βιτόρια, Λουιζάο, Κορτέζ, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Λόπεζ, Μελγιαρέχο, Μίτροβιτς

Μέσοι: Ρούμπεν Αμορίμ, Ντούριτσιτς, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Μάτιτς, Γκόμεζ, Αλμέιντα, Πέρεζ, Φέισα, Ουρεταβισκάγια

Επιθετικοί: Σουλεϊμάνι, Λίμα, Τζον, Ροντρίγκο, Μάρκοβιτς, Καρντόζο, Ντζαλό, Ροτζέλιο Φούνες Μορί

Προπονητής: Ζόρζε Χεσούς

To προγραμμα του Ολυμπιακου


O Oλυμπιακός στην πρεμιέρα του Γ' ομίλου θα αντιμετωπίσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας ματς κόντρα σε Άντερλεχτ και Μπενφίκα.
Με αντιπάλους τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ θα παλέψει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση από τον Γ' όμιλο του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης (29/8) στο Μόντε Κάρλο.
Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα, καθώς ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους αντιμετωπίζοντας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ και την Μπενφίκα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο στις 23/10.

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου θα υποδεχθεί την Άντερλεχτ, σε ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει την πρόκριση στη συνέχεια του Champions League ή την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

1η αγωνιστική: Τρίτη 17/9 Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν
2η αγωνιστική: Τετάρτη 2/10 Άντερλεχτ - Ολυμπιακός
3η αγωνιστική: Τετάρτη 23/10 Μπενφίκα - Ολυμπιακός
4η αγωνιστική: Τρίτη 5/11 Ολυμπιακός - Μπενφίκα
5η αγωνιστική: Τετάρτη 27/11 Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός
6η αγωνιστική: Τρίτη 10/12 Ολυμπιακός - Άντερλεχτ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου