ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Και το Euro 2020 και τον τελικο Europa League στην Ελλαδα

Και το Euro 2020 και τον τελικο Europa League στην Ελλαδα

29/08/2013

Η ΕΠΟ είναι κοντά σε συμφωνία με την κυβέρνηση για κατάθεση υποψηφιότητας για το Euro 2020, αλλά και για τον τελικό του Europa League!

Και Euro και Europa League!
Το επετειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 θα γίνει σε 13 πόλεις της Ευρώπης, αφού η UEFA θέλει με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τα 60 χρόνια της διοργάνωσης. Από όσα προκύπτουν από τη χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού, όλες οι πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για ελληνική υποψηφιότητα!
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Βούρβαχη, με τη ΓΓΑ Κυριακή Γιαννακίδου και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Παυσανία Παπανικολάου να είναι επίσης παρόντες.
Στη συνάντηση, έγινε γνωστό ότι το κόστος στο ΟΑΚΑ για να μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια του Euro θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια και όχι τα... 10 όπως είχε ακουστεί. Με τα χρήματα αυτά θα δημιουργηθούν νέες σουίτες, θα αλλάξουν τα δημοσιογραφικά, ενώ θα ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Έτσι, οι άνθρωποι της κυβέρνησης δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν την υποψηφιότητα. Τον τελευταίο λόγο έχει ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά όλα δείχνουν ότι το θέμα θα προχωρήσει και στις 12 Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί ο φάκελος με τις... ευλογίες στην Πολιτεία! «Σεβόμαστε το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου, ωστόσο αντισταθμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει στη χώρα μας μια τέτοια διοργάνωση, βλέπουμε θετικά τη σχετική πρόταση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Στην Αθήνα μπορούν να γίνουν τρεις ή τέσσερις αγώνες.
Ωστόσο, η ΕΠΟ δεν μένει εκεί, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τελικό Europa League το 2019 ή το 2020, με την Ομοσπονδία να ετοιμάζεται να καταθέσει στην UEFA το επιχείρημα ότι μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πολύ καλό τεστ για τους αγώνες του Euro! Παράλληλα, η ΕΠΟ θα θέσει υποψηφιότητα για οικοδέσποινα στο ετήσιο συνέδριο της FIFA το 2016!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου