ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

H δράση των Βετερανων για την νεα χρονια

H δράση των Βετερανων για την νεα χρονια

18/10/2013
Κοντά στον Σύνδεσμο Βετεράνων η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να έχουν εποικοδομητική σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στηρίζει κάθε είδους φιλανθρωπικές δράσεις. Μεταξύ άλλων, στον τομέα αυτό δραστηριοποιείται ενεργά ο Σύνδεσμος Βετεράνων μας και η ΠΑΕ είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει οικογένεια.
Το μεσημέρι της Δευτέρας αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού βρέθηκε στ γραφεία της ΠΑΕ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Γιάννης Βρέντζος, ο Γενικός Διευθυντής κος. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας κος. Κώστας Καραπαπάς είχαν με τους κ.κ. Γιώργο Δαρίβα και Αντώνη Γλύκα, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων, μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.
Επί της τραπέζης τέθηκαν τα δύο σπουδαία φιλικά που θα δώσουν οι Βετεράνοι μέσα στον Οκτώβριο, με τους Βετεράνους του Μόντρεαλ (21/10) και με τη ΔΕΗ (28/10). Όχι μόνο αυτά, όμως. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλες τις δράσεις, τις οποίες προγραμματίζουν οι Βετεράνοι, με αποκορύφωμα τον δεύτερο ετήσιο «Αγώνα Αγάπης», ο οποίος θα διεξαχθεί ξανά προς την περίοδο των Χριστουγέννων και τη μεγάλη «Ερυθρόλευκη Αγκαλιά» η οποία είναι πάντα ανοικτή για όσους έχουν ανάγκη!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου