ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τα 53 γκολ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο (video)

Τα 53 γκολ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο (video)

Παρακολουθήστε στο αφιερωματικό βίντεο και τα 52 γκολ που σημείωσε στον πρώτο γύρο της Super League ο Ολυμπιακός, έχοντας για κορυφαίο σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου με 17 τέρματα.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League όντας πρώτος στην βαθμολογία, διαθέτοντας τόσο την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με παθητικό 6 τέρματα, όσο και την κορυφαία επίθεση στην διοργάνωση με 53 γκολ.
Πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων, αλλά και της Super League, είναι φυσικά ο καταπληκτικός Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μετράει 14 γκολ σε 10 συμμετοχές, αριθμώντας επίσης τρία χατ-τρικ απέναντι σε Βέροια, Λεβαδειακό και Ξάνθη. Το πιο σημαντικό του γκολ, όμως, το οποίο και χάρηκε περισσότερο ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού, είναι αναμφισβήτητα το νικητήριο τέρμα που πέτυχε στο 89' μέσα στην Λεωφόρο, δίνοντας το "διπλό" στους ερυθρόλευκους με σκορ 0-1.  Ακολουθούν οι Χαβιέρ Σαβιόλα (10 γκολ), Τζόελ Κάμπελ (6 γκολ), Βλάντιμιρ Βάις (4 γκολ), Γιάννης Μανιάτης (3 γκολ), "Τσόρι" Ντομίνγκες (3 γκολ) και Νταβίδ Φουστέρ (3 γκολ), ενώ συνολικά έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα δεκατρείς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Όλα τα γκολ του Ολυμπιακού για το πρώτο μισό... από Ampalinio


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου