ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Με Λο και χωρίς Μπέγκιτς o Θρυλος- Χωρίς Τούλσον και Ούρτασουν η Μάλαγα

Με Λο και χωρίς Μπέγκιτς o Θρυλος-Χωρίς Τούλσον και Ούρτασουν η Μάλαγα


18/10/2013
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την φετινή του πρεμιέρα στην Euroleague, στην οποία και θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα την Παρασκευή (19/10, 21:30) στο ΣΕΦ. Οι επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν μία σεζόν στην οποία έχουν την ευκαιρία να γράψουν μία ακόμη "χρυσή" σελίδα στην περήφανη ιστορία τους, κατακτώντας το τρόπαιο για τρίτη σερί χρονιά. Τελευταία ομάδα που το κατάφερε αυτό ήταν η Γιουγκλοπλάστικα (1989, 1990, 1991).
Στα αγωνιστικά, ο Έισι Λο έχει ξεπεράσει την θλάση στον τετρακέφαλο και την Πέμπτη (18/10) προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα μαζί με την ομάδα στο ΣΕΦ, συμμετέχοντας και στο εσωτερικό διπλό. Είναι καλύτερα, αισθάνεται δυνατό το πόδι του ξανά και είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Μάλαγα. Η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Euroleague θεωρείται δεδομένη και ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας. Θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα για το παιχνίδι, αλλά το κατά πόσο θα αγωνιστεί θα φανεί κατά την διάρκεια του ματς. Πιθανότατα δεν θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αφού ο 28χρονος πλέι-μέικερ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, έχοντας χάσει τις τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών.

Η επιστροφή του και μόνο, πάντως, είναι σημαντική ενόψει της συνέχειας, τόσο γιατί ενισχύεται αγωνιστικά η περιφέρεια του Ολυμπιακού με την παρουσία του Έισι Λο, όσο και γιατί θα πάρει (και πάλι) παιχνίδια στα πόδια του, βρίσκοντας σιγά-σιγά τον ρυθμό του. Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση, όμως, θα μείνει ο Μίρζα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Μάλαγα. Μάλιστα, ούτε καν προπονήθηκε την Πέμπτη (18/10) στο ΣΕΦ μαζί με τους συμπαίκτες του. Μπορεί να αγωνίστηκε για λίγα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει και ένεση, αλλά τελικά το σώμα του επιβαρύνθηκε, οι πόνοι παραμένουν και θα χρειαστεί να μείνει για μερικές μέρες ακόμη εκτός προπόνησης ώστε να ξεκουραστεί και να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Λόγω της απουσίας του από την ερυθρόλευκη φροντ-λάιν, ο Δημήτρης Αγραβάνης θα πάρει θέση στην δωδεκάδα αντί του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η πιθανή δωδεκάδα για το ματς: Πέτγουεϊ, Λο, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σλούκας, Σίμονς, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.
Εκτός: Mπέγκιτς, Μαυροειδής, Παπαπέτρου, Χριστοδούλου.

Δηλωσεις Μπαρτζωκα

Χωρίς Τούλσον και Ούρτασουν η Μάλαγα

Χωρίς Τούλσον και Ούρτασουν η Μάλαγα
Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Χουάν Πλάθα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον γιο του Σαμπόνις!
Με το «καλημέρα» στη σεζόν, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, αλλά τουλάχιστον κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την πρώτη του αντίπαλο στην Ευρωλίγκα. Η Μάλαγα θα παραταχθεί στον αγώνα της Παρασκευής (21.30-ΔΤ live από το olympiacos24.gr) δίχως δύο βασικά της στελέχη στην περιφέρεια, καθώς ο Ράιαν Τούλσον και ο Τσέμι Ούρτασουν βρίσκονται στη λίστα τραυματιών.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, ενώ ο Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο. Έτσι ο Χουάν Πλάθα είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Ντομάντας Σαμπόνις, τον 17χρονο γιο του περίφημου Άρβιντας!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου