ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σοφοκλή θυμάσαι; "Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη"(videos)

Σοφοκλή θυμάσαι; "Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη"(videos)

"Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη", οι δεκάδες σακούλες από σούπερ-μάρκετ στο ΟΑΚΑ αλλά και οι προκλήσεις του Έλληνα σέντερ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το RedPlanet.gr θυμάται (video).
Υπάρχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι αποφάσισαν να αγωνιστούν τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό στην καριέρα τους, σε όλα τα σπορ. Λίγοι είναι εκείνοι όμως οι οποίοι αφού είχαν ανοιχτή κόντρα με τους οπαδούς του "αιωνίου" αντιπάλου τόλμησαν να φορέσουν την φανέλα του συλλόγου του οποίοι οι φίλαθλοι τον έβριζαν, τον χλεύαζαν και τον κορόιδευαν. Στην συγκεκριμένη λίστα, βέβαια, και ίσως στην κορυφή της, βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
Ο Έλληνας σέντερ είναι γνωστό πως είχε μεγάλη κόντρα με τους οπαδούς των πρασίνων, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν συχνά-πυκνά στα ντέρμπι... φιλοφρονήσεις. Κορυφαία στιγμή σε αυτή την σχέση "αγάπης και λατρείας" ήταν στους τελικούς του 2009, όταν και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τραγουδούδησαν ειρωνικά εν χορώ το γνωστό σύνθημα "έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη", κρατώντας στα χέρια τους δεκάδες σακούλες από το γνωστό σούπερ-μάρκετ.

Τον προσέβαλαν, τον έβρισαν χυδαία, τον χλεύαζαν, τον κορόιδευαν, ενώ έφτασαν στο σημείο να τον αντιμετωπίσουν με ρατσιστικό τρόπο λόγω του χρώματος που έχει το δέρμα του, με διάφορα επιφωνήματα. Και ο Σοφοκλής όμως δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια. Δεν δίστασε να τους απαντήσει και να τους μιλήσει με ανάλογο τρόπο.

Αξέχαστη η στιγμή "αμοιβαίας αγάπης" όταν έγινε αλλαγή σε ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το 2008. Πηγαίνοντας στον πάγκο των ερυθρολεύκων, έχοντας σε εκείνο το σημείο την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών των πρασίνων κοντά του οι οποίοι του έβριζαν χυδαία, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τους προκάλεσε λέγοντας "όλοι εσείς, ελάτε!". Στη συνέχεια, μάλιστα, μόλις έκατσε στην καρέκλα ειρωνεύτηκε τους φιλάθλους του τριφυλλιού κάνοντας προς εκείνους χαρακτηριστικές χειρονομίες. Όλα αυτά βέβαια είναι καταγεγραμμένα σε φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω.

Έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσανίτη...



Κοροϊδεύοντας τον Σκλαβενίτη-Σχορτσανίτη στο ΟΑΚΑ



Ο Σχορτσανίτης ειρωνεύεται τους οπαδούς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ



www.redplanet.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου