ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020

08/09/201
 Δεν τους εφτανε μονο η συντριβη απο την Ελλαδα στο Eurobasket  αλλα αργοτερα τους ηρθε και η...δευτερη φαπα...εχασαν και την υποψηφιοτητα για τους Ολυμπιακους αγωνες του 2020 οπου ανατεθηκαν στο Τοκιο...
 Το Τόκιο λοιπον θα είναι η πόλη που θα έχει την ευθύνη και την τιμή να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, όπως αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή στην τελετή που έγινε στο Μπουένος Άιρες.

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020
Οι «Αθάνατοι» ψήφισαν και αποφάσισαν ότι η πόλη που θα έχει την ευθύνη να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 είναι το Τόκιο. Η ιαπωνική πρωτεύουσα κέρδισε τη… μάχη από την Κωνσταντινούπολη και είναι αυτή που πήρε το «χρίσμα» για να διοργανώσει τους Αγώνες, με 60 ψήφους έναντι 36 των Τούρκων.

Το Τόκιο θα διοργανώσει και πάλι Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 1964 όταν και τότε είχε γίνει στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Ο πρόεδρος της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, στην τελετή που έγινε στο Μπουένος Άιρες, αφού πρώτα ευχαρίστησε και τις τρεις πόλεις (Τόκιο, Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη) για την προσπάθειά τους και για την επιθυμία τους να διοργανώσουν τους Αγώνες, μέσα από το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, ανακοίνωσε το Τόκιο ως την διοργανώτρια πόλη.

Στην τελετή έγινε πρώτα η παρουσίαση των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργάνωσε το Λονδίνο το 2012, ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε μέσα από βίντεο η επόμενη πόλη που θα διοργανώσει τους Αγώνες το 2016, που είναι το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η… ηττημένη Μαδρίτη, που δεν κατάφερε να μπει στον τελικό γύρο της διεκδίκησης, δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την παρουσίασή της. Στη συνέχεια και πριν την απόφαση έπαιξαν τα βίντεο της παρουσίασης του Τόκιο και της Κωνσταντινούπολης. Η τελετή ολοκληρώθηκε με το βίντεο της παρουσίασης την νικήτριας πόλη, του Τόκιο.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του Τόκιο:
Eμεις τι αλλο να πουμε? ας τους ευχηθουμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου