ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μπραβο και στις Ελπιδες του ποδοσφαιρου μας...Ελλάδα-Μάλτα 5-0

Μπραβο και στις Ελπιδες του ποδοσφαιρου μας...Ελλάδα-Μάλτα 5-0

11/09/2013

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 203/15 U21 η Εθνική Ελπίδων επικρατώντας εύκολα με 5-0 της Μάλτας. Χαμένο πέναλτι για την Ελλάδα με τον Σταφυλίδη.
Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων τις υποχρεώσεις της στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 U21.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 5-0 της Μάλτας στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου με δύο γκολ του Καρέλη και ένα των Κίτσου, Διαμαντάκου, Γιαννιώτα και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το ματς και το κατάφερε με δύο γρήγορα γκολ του Καρέλη στο 6' και το 14'.
Στην συνέχεια του αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Από την άλλη η Μάλτα δεν απείλησε σε κανένα σημείο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάλτα δραστηριοποιήθηκε ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε την εστία του Καπίνο ο οποίος έδειξε έτοιμος.
Μετά το 70' η Ελλάδα ανέβασε ρυθμό πέτυχε τρια ακόμη γκολ με Κίτσιου, Διαμαντάκο, Γιαννιώτα, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ αλλά ο Σταφυλίδης έχασε πέναλτι.
Επόμενα παιχνίδια για την Εθνική Νέων στις 11 και 15 Οκτωβρίου με Τουρκία και Μάλτα εκτός έδρας.
 Καθάρισε νωρίς η Εθνική
Η Εθνική μας ομάδα μπήκε από το ξεκίνημα με άγριες διαθέσεις, για να "καθαρίσει" το ματς και στο πρώτο τέταρτο τα είχε καταφέρει.
Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 3ο λεπτό, όταν από σέντρα του Καρέλη, ο Γιαννιώτας έκανε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ της Μάλτας να διώχνει σε κόνρερ.
Τρία λεπτά αργότερα (6') η Ελπίδων άνοιξε το σκορ. Ο Σταφυλίδης έκανε την πάσα στον Καρέλη και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η Μάλτα προσπάθησε να απειλήσει στο επόμενο λεπτό (7'), όταν ο Καμεντζούλι δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 14' ο Σάσα Μποργκ προσπάθησε να διώξει την μπάλα σε σέντρα του Σταφυλίδη αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρέλης τη έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για την "γαλανόλευκη".
 Μετά το δεύτερο γκολ, η Εθνική μας έριξε το ρυθμό της. Είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Μάλτας.
Στο 37' ο Καρέλης έγινε πρωταγωνιστής σε μια ακόμη φάση για την Ελλάδα, όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40'), ο Κίτσιου έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά έστρωσε και την μπάλα στον Γιαννιώτα ο οποίος την έστειλε λίγο άουτ.
Μετά το 70' έγινε πιο δραστήρια
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάλτα άρχισε να γίνεται λίγο πιο δραστήρια και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει στο 59', όταν ο Φαρούτζια βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο με τον γκολκίπερ της Εθνικής να διώχνει με τα πόδια.
Στην συνέχει η Εθνική ανέβασε τον ρυθμό της και στο 72' πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Καρέλης έδωσε ωραία στον Κίτσιου και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Τρία λεπτά αργότερα (75') η ομάδα του Κώστα Τσάνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννιώτα από τον Σάσα Μπόργκ.
Ο Σταφυλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον γκολκίπερ της Μάλτας να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.
 Στο 78' η Εθνική μας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με ωραίο σουτ του Διαμαντάκου ο οποίος μόλις είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή.
Το τελικό 5-0 για την Ελλάδα διαμόρφωσε στο 89' ο Γιαννιώτας με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Λυκογιάννη.
Ο Διαιτητής του αγώνα Γιόχανσεν (Δανία), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σταφυλίδη, Γιαννιώτα, Μπετζίνα, Τσικλούνα και Φαρούτζια.
Ελλάδα (Τσάνας): Καπίνιο, Κίτσιου, Σταφυλίδης (80' Λυκογιάννης), Μπουγαϊδης, Ποτουρίδης, Λαγός, Κολοβός (76' Μπακασέτας), Μπουχαλάκης, Βέλλιος (76' Διαματάκος), Καρέλης, Γιαννιώτας.
Μάλτα (Φαρούτζια): Γ. Μποργκ, Ταμπονέ, Γκρέχ, Μικάλεφ (34' Σ. Πισάνι), Φαλτζιόν, Μπετζίνα (46' Φαρούτζια), Σ. Μποργκ, Κλ. Μποργκ, Γ. Πισάνι (79' Μουσκάτ), Καμεντζούλι, Τσικλούνα.
Στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Γιάννης Αναστασίου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου