ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Mλαει αυτος που τους εριξε κατηγορια για να γινει Σωτηρας για μαγκια?

 Mλαει αυτος που τους εριξε κατηγορια για να γινει Σωτηρας για μαγκια?

12/09/2013

Γι ωπα ρε μαγκα της φακης...πως την ειδες ξαφνικα ρε μιστερ φαπα και ξαπλα...με την αεξαρα σου? 

Ποι εχουν καταστρεψει το ποδοσφαιρο ρε Μελισσανιδη? ο Ολυμπιακος? η ο βαζελας και εσυ σαν τσιρακι του με τα χανουμια σου? εσυ δεν ησουν που ταιζες τοσα χρονια τον Χατζατζαρη της Original  για να μην επαναστατησουν οσοι στραβωσαν που τους πουλησες στον...Τροχανα?εσυ δεν ησουν το τσιρακι του Βαρδηνογιαννη? εσεις δεν καθοσαστε διπλα-διπλα στην Φιλαδελφεια και στην Λεωφορο? Σε ποιους τα λες αυτα ρε ταιγκερ? για τα κοθωνια που σε βλεπουν σαν Σωτηρα μας περασες?εσενα Σωτηρα? που αρφησες να πεσει το αεκακι κατηγοριες ολοκληρες για να την αναλαβεις? τετοια ειναι η αγαπη σου για το αεκ?Αλλα βλεπεις τα χανουμια στην απωλεια μνημης ειναι αφθαστοι...ετσι ξεχασαν και τα πρωταθληματα που τους εδωσε ο Ντουσαν και τον ρημαξαν στο ξυλο μετα που τους εδωσε 500.000 δεν ηταν προδοτης και σημερα τον βλεπουν σαν ηρωα που ειναι στην ομαδα τους...ετσι και σενα αφου τους πουλησες σε μια νυκτα στον Τροχανα και απο τοτε αρχισε την κατρακυλα η αεκ....

Αρνιοσουν κατηγορηματικα να αναλαβεις την αεκ και περιμενες σαν το κορακι να πεσει κατηγοριες και να γλυτωσεις τα χρεη απο αυτους που εσυ καταντησες την αεκ να την διοικουν...και ξαφνικα οι απελπισμενοι αεκτζηδες εκλεισαν τα ματια και σε βλεπουν σαν Σωτηρα...

Ιδου και το λινκ τι ελεγες στα κιτρινομαυρα site

http://www.aek365.com/a-259573/melissanidhs-den-mpainw-monos-mou-sthn-aek.htm

http://kaisaris.yooblog.gr/2010/04/19/151/ 

 Οι στοχοι του Τιγρη και γιατι ανελαβε το αεκακι....εδω στο λινκ

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/6-aegean.html

Ιδου ποιος ηταν ο απατεωνας Τροχανας που σας πουλησε για να σας ξεφορτωθει ο Τιγρης....

http://www.iospress.gr/mikro2007/mikro20070714.htm 

Μιλας για τον Κοκκαλη εσυ? ουτε στα κορδονια του δεν μπορεις να φτασεις ρε ταιγκερ...

Αυτος μπηκε και ταχωσε χωρις δευτερη σκεψη για τον Ολυμπιακο και τον ξεχρεωσε λιγο ακομα πριν παραδωσει στον Μαρινακη...ψεματα ειναι ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΑΙΓΚΕΡ...ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ....

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ...ΣΩΤΗΡΕΣ...

Ασε λοιπον...αλλου αυτα και για τις βεντετες ? αστες κατα μερος πρωτον...δεν σε παιρνει...και δευτερον μην βαζεις τον κοσμο να σκοτωθει με τις μαλακιες σου για ανυπαρκτες μαγκιες και για να καλυψεις την ανυπαρξια σου...

Που ειναι τα λεφτα που εβαλες τωρα στην αεκ ρε ταιγκερ? για βγαλε στην δημοσιοτητα τα χαρτια απο τα λεφτα που εβαλες? 

Μηπως θες να δεις τι λεφτα εβαλε ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης ολα αυτα τα χρονια? πρεπει να γραφουμε 20 μερες συνεχεια..

Πηρες ενα καφενειο που το αφησες να πεσει κατηγοριες για να μην οφειλει πια σε κανενα και απο πανω οωφεληθηκες κιολας με τις μπιζνες σου με το Δημοσιο...πηρες και τον ΟΠΑΠ απευθειας αναθεση κανεις δεν μιλησε γιαυτο ουτε σκανδαλο υπηρχε για τους καλαμαραδες σου ουτε για τους καλαμαραδες του βαζελα...ε...τι? το τσιρακι τους θα κατηγορησουν?

Κατα την γνωμη μου πρεπει να σε καλεσει ο Εισαγγελεας και να σου ασκησει διωξη για οσα ειπες και επισης ο Ολυμπιακος να σου ασκησει τετοια διωξη που να τρεχεις και να μην προλαβαινεις...και να βγεις και να αποδειξεις ποιοι και πως καταστρεψαν το Ελληνικο ποδοσφαιρο και τι στοιχεια εχεις γιαυτο που ειπες.

Πως θα γινει ρε μαγκα της φακης? θα βγαινεις εσυ και θα λες οτι γουσταρεις?να μας πεις τι εννοεις οταν λες βεντετες ανοιγω μονο με μαγκες...τι θα μας κανεις τα τρια δυο?

Θα βαλεις οπως παλια μεσα απο τις φυλαδες σου να σκοτωνεται για να φαινεσαι μαγκας?

Και κατι αλλο γιατι δεν αξιζεις αλλο να σχολειται κανεις μαζι σου...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΡΕ ΤΑΙΓΚΕΡ...Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΤΟ αεκακι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ...ΕΠΑΙΡΝΕΣ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΧΕΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ....

Απο τοτε ομως απο 6αρα σε εξαρα....και απο φαπα σε φαπα και οχι μονο απο τον Ολυμπιακο...μονο με τον βαζελα ανοιγες τα ποδια οπως παντα....και αυτο θα συνεχισεις να κανεις,.

Αντε γεια πουληματια χανουμοπροεδραρα....αντε να το παιξεις Σωτηρας στα χανουμακια...και μαγκιες αλλου...

Εδω θα ειμαστε και θα παρακολουθουμε τις μαγκιες σου και αναλογα θα παιρνεις τις απαντησεις σου..

Ιδου τι ειπε ο ταιγκερ....

Μελισσανίδης: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν»

12/09/2013
 Θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τη χορηγία του ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες», είπε.

Μελισσανίδης: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν»
Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων για το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ και μιλώντας σε «πηγαδάκια» που στήθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο ηγέτης της «Ένωσης» φέρεται να ανέφερε:

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας».

Κι αφού αναρωτήθηκε «αν είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε», είπε ανάμεσα σε άλλα: «Δεν ανοίγω καμία βεντέτα. Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες. Αυτοί τελειώσανε»!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου