ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός,ικανοποιημενος ο Μπαρτζωκας

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός,ικανοποιημενος ο Μπαρτζωκας

14/09/2014

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό της σεζόν, συντρίβοντας με σκορ 78-41 την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο Κάορλε της Ιταλίας! Κορυφαίος ο Σπανούλης με 14 πόντους.

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός!
Υπερηχητικό ξεκίνημα έκανε ο Ολυμπιακός στη νέα σεζόν! Στο πρώτο φιλικό, στο Κάορλε της Ιταλίας, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 78-41 την Ολίμπια Λιουμπλιάνας! Κορυφαίος ο Σπανούλης με 14 πόντους, με τον Ματ Λοτζέσκι να προσθέτει άλλους 10!
Εκτός από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης και Όλιβερ Λαφαγέτ, που έκαναν την Κυριακή (14/9) την πρώτη τους προπόνηση, αλλά και ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Από νωρίς έδειξε τα… δόντια του ο Ολυμπιακός, αφού σε μόλις τέσσερα λεπτά παιχνιδιού, ο Ντάρντεν με καλάθι και φάουλ έστειλε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (17-7). Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου που τους βρήκε στο +13 (24-11). Με «όπλο» την καλή τους άμυνα, οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν συνεχώς την υπέρ τους διαφορά και με τον Βασίλη Σπανούλη να είχε φτάσει ήδη τους 14 πόντους (με 4/4 τρίποντα), το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 44-24!

inner

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός εκτός από την ουσία πρόσφερε και θέαμα και με τους Χάντερ και Πέτγουεϊ να… τραντάζουν με καρφώματα τις μπασκέτες, το σκορ έγινε 60-31, τρία λεπτά πριν το τέλος. Εκεί, κάπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέτρεψαν κάποιους πόντους στην Ολίμπια, με τη διαφορά να κλείνει στο +28 (65-37). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αφού οι Σλοβένοι δεν έδειχναν να κάνουν κάτι καλύτερο και με τον Βασίλη Μουράτο να κάνει και το ντεμπούτο του, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο πρώτο φιλικό της σεζόν με το τελικό 78-41.

Τα δεκάλεπτα: 24-11, 44-24, 65-37, 78-41.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9 (1τριπ, 6ριμπ, 3ασ), Χάντερ 7 (6ριμπ), Ντάνστον 5 (4ριμπ), Σπανούλης 14 (4τριπ, 3ασ, 3ριμπ), Σλούκας 7 (2ασ, 2ριμπ), Μουράτος, Σίμονς 2 (1ριμπ), Λοτζέσκι 10 (2τριπ, 5ριμπ, 2ασ), Αγραβάνης 5 (1τριπ, 4ριμπ), Μάντζαρης 2 (1ασ), Καββαδάς 6 (2ριμπ), Κατσίβελης 4, Ντάρντεν 7 (3ριμπ, 3ασ).

Ολίμπια Λουμπλιάνας (Πίπαν): Μαρίνοβιτς 2, Χρόβατς, Σαλίν 9 (2), Ινόλοφ 7, Ρουπνιτς 6 (1), Μαρινέλι, Μαχκουβιτς, Κανάτσεβιτς 12 (1), Όμιτς 5.

Μπαρτζώκας: «Πρώτο δείγμα ικανοποιητικό»

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει ακόμα στο παιχνίδι του, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.


Το πρώτο ματς της σεζόν για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ολοκληρώθηκε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο (78-41), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρατά τη διάθεση των παικτών του και να δηλώνει πως η ομάδα του έχει πολλά πράγματα ακόμα να βελτιώσει.

«Όσον αφορά τη διάθεση το πρώτο δείγμα ήταν ικανοποιητικό. Νομίζω όμως ότι υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας όσον αφορά την Ολίμπια και τον Ολυμπιακό. Υπήρχε όμως μεγάλη διάθεση από τα παιδιά για να κάνουμε τα πράγματα στα οποία δουλεύουμε , αλλά φυσικά υπάρχουν και πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου