ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμαρχος του Ντομέτζε:"Ήταν τιμή μας που σας είχαμε στον τόπο μας".

Δήμαρχος του Ντομέτζε:"Ήταν τιμή μας που σας είχαμε στον τόπο μας".

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ντομέτζε και ο Δήμαρχος της πόλης αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους, δίνοντας τους δώρα. "Ήταν τιμή μας που σας είχαμε στον τόπο μας".

 

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ιταλία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του δημάρχου του Ντομέτζε στην αποστολή των ερυθρόλευκων.
Η μικρή πόλη των 2000 κατοίκων έζησε τις τελευταίες εννιά μέρες στους ρυθμούς των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Λίνο Πάολο Φεντόν θέλησε να εκφράσει και προσωπικά τις ευχαριστίες τους στους ερυθρόλευκους.


"Για μας ήταν πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που σας είχαμε στον τόπο μας. Ήταν σαν να περάσαμε λίγες ώρες στον Όλυμπο του μπάσκετ κι από αύριο ξαναγυρίζουμε στην καθημερινότητα μας και με νοσταλγία θα σας θυμόμαστε. Λυπούμε αν κάτι δεν κάναμε καλά, αλλά να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να μην σας λείψει τίποτε", σχολίασε ο Δήμαρχος του Ντομέτζε.

"Για μας ήταν πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που σας είχαμε στον τόπο μας. Ήταν σαν να περάσαμε λίγες ώρες στον Όλυμπο του μπάσκετ κι από αύριο ξαναγυρίζουμε στην καθημερινότητα μας και με νοσταλγία θα σας θυμόμαστε. Λυπούμε αν κάτι δεν κάναμε καλά, αλλά να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να μην σας λείψει τίποτε", σχολίασε ο Δήμαρχος του Ντομέτζε.Το Ντομέτζε που φημίζεται ως η πόλη των γυαλιών στην Ιταλία και το μέρος που διδάσκεται η τέχνη των οπτικών, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Πειραιώτες για την επιλογή τους να πραγματοποιήσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και ο πρώτος πολίτης της πόλης έδωσε ένα ειδικά σχεδιασμένο ζευγάρι γυαλιά με το σήμα της ομάδας σ’ όλα τα μέλη της αποστολής.Παράλληλα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός του έδωσε ως ανάμνηση μια μπλούζα με τις υπογραφές των παικτών και δυο αντίγραφα των τροπαίων της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη και στο Λονδίνο.

Δειτε το video με τον Δημαρχο του Ντομετζε να δινει τα δωρα στην ομαδα του ΟλυμπιακουALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου