ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Champions League:O Προένσα , η προιστορια του με Ολυμπιακο και οι υπολοιπες σφυριχτρες

Champions League:O Προένσα , η προιστορια του με Ολυμπιακο και οι υπολοιπες σφυριχτρες

14/09/2014
 
 
Ο Πέδρο Προένσα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο για το Champions League. Ποια η προϊστορία του Πορτογάλου ρέφερι.


Ένας γνώριμος ρέφερι, ο Πέδρο Προένσα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο για το Champions League στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την προσεχή Τρίτη.

Ο Πορτογάλος ρέφερι, οικονομικός διευθυντής στο επάγγελμα, έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των «ερυθρόλευκων», στα ματς Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης (2-1, όμιλοι Champions League, 2009) και Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (0-1, όμιλοι Champions League, 2011). Μάλιστα το τελευταίο ήταν για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, όπως το προσεχές με την Ατλέτικο.

Στο παρελθόν είχε διευθύνει το μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Εθνικής με τη Ρουμανία στο φαληρικό γήπεδο (3-1) στις 15 Νοεμβρίου, αλλά και τον αγώνα Μάλτα-Ελλάδα 0-1 για τα προκριματικά του Euro 2008. Επίσης είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League του 2012 μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι, καθώς και τον τελικό του Euro 2012 ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει επίσης «σφυρίξει» στα ΑΕΚ-Γκόριτσα (1-0, 1ος γύρος UEFA, 2004), Ρόμα-Άρης (5-1, 1ος γύρος UEFA, 2005) και Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας (3-0, προκρ. Champions League 2009).

Οι υπόλοιποι διαιτητές των αγώνων της Τρίτης:

Α’ Όμιλος

Γιουβέντους-Μάλμε: Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Β’ Όμιλος
Λίβερπουλ-Λουντογκόρετς: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Γ’ Όμιλος
Μονακό-Λεβερκούζεν: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)
Μπενφίκα-Ζενίτ: Σβέιν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)

Δ’ Όμιλος
Γαλατάσαραϊ-Άντερλεχτ: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου