ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΠΟ τιμώρησε τους... αντιεξουσιαστές!

Η ΕΠΟ τιμώρησε τους... αντιεξουσιαστές!

Ημερομηνία: 14/12/2010 - 15:11
Η ΕΠΟ τιμώρησε τους... αντιεξουσιαστές! Με κόσμο θα παίξει τελικά ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού η ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα από την πειθαρχική της Λίγκας, “έπεσε” στην ΕΠΟ.
Πρόστιμο 72.500 για τους “πράσινους” που κατηγορήθηκαν για μεμονωμένα επεισόδια και όχι ευρείας κλίμακας.
Κρυφό χαρτί για την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ η δεύτερη έκθεση της αστυνομίας με ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου, που ανέφερε ότι τα επεισόδια έγιναν από αντιεξουσιαστές λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Βοήθεια, έδωσε και το σκεπτικό του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League που ανέφερε ότι τα επεισόδια έγιναν από διαδηλωτές, που πήγαν στο γήπεδο για να διαδηλώσουν και να συγκρουστούν με την αστυνομία.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, παύει να είναι υπότροπος τόσο για “ευρείας κλίμακας” επεισόδια, όσο και τα “εκτεταμένα”.  Η ΕΠΟ τιμώρησε στην ουσία τους... αντιεξουσιαστές και όλοι είναι ικανοποιημένοι.
Η ΕΠΟ, λοιπόν, δεν τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και... ψάχνει να τιμωρήσει αυτούς που έκαναν τα επεισόδια.
Η απολογία του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να θεωρηθούν τα επεισόδια μεμονωμένα ή εκτεταμένα και να επιβληθεί χρηματική ποινή.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ιωάννης Κάρμης, τόνισε πως ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και αυτό προκύπτει από την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, που έγραφε πως μπλέχτηκαν 30-40 φίλαθλοι του "τριφυλλιού" με τους υπόλοιπους.
Έτσι, ο Κάρμης ζήτησε ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με την ευθύνη που του αναλογεί.
Το... κρυφό χαρτί
Κλειδί για την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού ήταν τα δύο έγγραφα της αστυνομίας. Το ένα ήταν γνωστό και ήταν με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου, το οποίο περιγράφει τα γεγονότα του ΟΑΚΑ, αναφέροντας ότι οπαδοί εξήλθαν από το γήπεδο, συμμετείχαν στα επεισόδια και εισήλθαν ξανά στις εξέδρες.
Το άλλο, που έχει συνταχτεί στις 8 του μήνα ύστερα από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρωτοβουλία του Νίκολα Πατέρα, αναφέρει ότι κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στα επεισόδια, τα οποία έγιναν με αφορμή την επέτειο από τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποδείξει και τα κατάφερε, ότι τα επεισόδια διοργανώθηκαν από αντιεξουσιαστές με αφορμή συγκεκριμένο γεγονός και όχι από οπαδούς της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Δεν χωραει σχολιο εδω τωρα.... ελπιζω να βλεπει ο κοσμος αντιμετωπιση!!!

    Μορφεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή