ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Με…φόρα στο 2014-Η αποστολη του Ολυμπιακου

Με…φόρα στο 2014-Η αποστολη του Ολυμπιακου

04/01/2014

 Με τον τρόπο που τελείωσε το 2013 θέλει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του το 2014 ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να κάνει επίδειξη ισχύος στο σημερινό ματς με την Καλλονή.

Με… φόρα στο 2014!
Πολλά ήταν τα ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2013 και θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 2014.

Οι Πειραιώτες μετρούν δεκαέξι νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει πενήντα τρία γκολ και δεχθεί μόλις έξι τέρματα.

Απόψε οι παίκτες του Μίτσελ υποδέχονται την Καλλονή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταματούσαν, με το εντυπωσιακό 5-0 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα.

Δηλαδή, να συνεχίσουν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους και να… φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μήτρογλου, Σιόβα, τους οποίους θα υπολογίζει κανονικά την επόμενη εβδομάδα, τον τιμωρημένο Πελέ (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής) και τον Ολαϊτάν που επέστρεψε από άδεια. Επίσης, δεν έδειχνε απόλυτα έτοιμος ο Μιγκέλ Τόρες, ο Ιμπαγάσα και ο Γιαταμπαρέ που ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μπαστιά.

Απουσίες υπάρχουν, καθώς ο Μίτσελ εκτός των Μήτρογλου, Σιόβα, που θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, τον Πελέ, που εκτίει την ποινή που είχε από τον Εργοτέλη, δεν πήρε μαζί του -όπως αναμενόταν- και τον Ολαϊτάν, που επέστρεψε από την άδεια. Εκτός έμεινε και ο Τόρες, που δεν έδειχνε απόλυτα έτοιμος χθες, ο Ιμπαγάσα και ο Γιαταμπαρέ, που είναι να φύγει.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στα πλάγια θα είναι ο Φουστέρ και ο Κάμπελ και ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Εντινγκά, Παπάζογλου, Σέποβιτς και Βάις.

Προϊστορία


Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, αλλά όχι και στο Λεκανοπέδιο. Το ματς του πρώτου γύρου είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους» να νικούν με 1-0.

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή

Ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καλλονή (4/1). Σιόβα και Ολαϊτάν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μίτσελ.

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Καλλονή ολοκληρώθηκε και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή αφήνοντας εκτός αυτής τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών αλλά και τους Σιόβα και Ολαϊτάν.

Πρόκειται για κάτι που αναμενόταν, όμως καθώς ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί για να μπορέσει να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρασ Τρίπολης.

Ο Ολαϊτάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά έμεινε εκτός καθώς έχασε προπονήσεις λόγω του ταξιδιού που είχε κάνει στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Φυσικά, στις επιλογές του Μίτσελ δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Μήτρογλου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού των ερυθρολεύκων:


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις.

Στη σημερινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έριξε μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια έπαιξαν διπλό δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την πίεση στον αντίπαλο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου