ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Από την Πέμπτη (2/1) τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Καλλονή

 Από την Πέμπτη (2/1) τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Καλλονή

31/12/2013
 Από την Πέμπτη (2/1) θα είναι προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Καλλονή, το Σάββατο (4/1). Ενημέρωση στους φίλους της για τους τρόπους αγοράς αλλά και τις τιμές έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Να γιορτάσει με τον κόσμο του
Οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Καλλονή (Σάββατο 4/1) έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο τους και με διαδικτυακό τρόπο από το «olympiacos.org».

Οι τιμές είναι : 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 € & 80 € (VIP)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο 04/01/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Πέμπτη 02 /01 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, την Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σαββάτο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 02/01 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 € & 80 € (VIP)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου