ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η φιλανθρωπική δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (video)

Η φιλανθρωπική δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (video)

Τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η φιλανθρωπική του δράση με κεντρικό σλόγκαν "Μη σταματάς, να βοηθάς" παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/1) στα γραφεία του στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, κα Τσιλιγκίρη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Μαραθώνιας Κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟΝ  ΝΤΟ και επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μουρούτσος, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Κώστας Χριστοφιδέλης, και η αρχηγός της ομάδας πόλο, Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Το "παρών" έδωσε και ο Διευθυντής  εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βασίλης Τοκάκης.



Η κα Τσιλιγκίρη παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και απεύθυνε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια.

Ο σύλλογος του Πειραιά ανοίγει την ιστορική του Λέσχη το Σάββατο 11 Ιανουαρίου (09:00-17:00) στη Μαρίνα της Ζέας με στόχο να συγκεντρωθούν εκεί τα αγαθά που θα δοθούν εν συνεχεία στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά" και στο "ΠΙΚΠΑ Βούλας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: "Πρώτος σε όλα ο Ολυμπιακός"

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, παρουσίασε το πλάνο των δράσεων και προανήγγειλε το άνοιγμα της Λέσχης στις 11 Ιανουαρίου με σκοπό να γίνει η συλλογή των αγαθών. "Σας καλωσορίζουμε στη συνέντευξη Τύπου και ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας δέχεται ισχυρά πλήγματα λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, διαθέτει παιδιά στις Ακαδημίες του και εξωαγωνιστικός του στόχος είναι να τα γαλουχήσει  με σωστά πρότυπα και ιδανικά.  Είναι επιτακτική ανάγκη ο Ολυμπιακός να αφυπνίσει τον κόσμο και μέσα από τις πράξεις του να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη. Το σύνθημα «Μη σταματάς, να βοηθάς», δεν είναι τυχαίο. Δηλώνει την διάρκεια και το πάθος που θέλουμε να έχει η δράση μας. Ο κόσμος μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώσαμε πως 50.000 φίλοι του Ολυμπιακού είναι ενεργά δίπλα μας. Οφείλουμε ν’ ανταποδώσουμε στην κοινωνία την αγάπη και την στήριξη που μας έχει δείξει μ’ αυτή την δράση μας. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σύμμαχο την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου μαζί με την Unicef «αγκάλιασαν» την κίνηση μας. Η φιλανθρωπική δράση έχει δυο άξονες. Θα βοηθήσουμε με υλικά αγαθά το «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» έχοντας αρωγό την Unicef και το «ΠΙΚΠΑ Βούλας». Όσοι θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας να επισκεφτείτε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου (09:00-17:00) την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας για να παραδώσετε αγαθά από τις παρακάτω κατηγορίες: α) Είδη οικιακής χρήσης, β) Τρόφιμα μακράς διάρκειας, γ) Ρουχισμός, δ) Σχολικά είδη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια για να δείξουμε πως ο σύλλογος μας είναι πρώτος σ’ όλα", τόνισε η κα Τσιλιγκίρη.

Σπύρος Γιαννιώτης: "Η άλλη έκφραση του αθλητισμού"

Ο κορυφαίος αθλητής της χώρας για το 2013, Σπύρος Γιαννιώτης, σημείωσε: "Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να στηρίξει τα παιδιά. Η εποχή είναι δύσκολη αλλά νομίζω πως ο Έλληνας στις δυσκολίες δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Πιστεύω πως τέτοιες δράσεις θα συνεχιστούν. Είναι πολύ όμορφο αφού μέσα από τον αθλητισμό μπορεί να εκφραστούμε και μ' αυτόν τον τρόπο. Σας περιμένουμε στις 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική μας Λέσχη".

Μιχάλης Μουρούτσος: "Σαν Ολυμπιακοί έχουμε μάθει να βοηθάμε"

Ο επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, Μιχάλης Μουρούτσος, τόνισε: "Θα ήθελα να κάνω μια ευχή για το 2014,  όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν μια ζεστή αγκαλιά όχι μόνο τις άγιες αυτές ημέρες αλλά και στις 365 ημέρες του χρόνου. Ως Χρυσός Ολυμπιονίκης ενός αθλήματος, που ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει είναι ο σεβασμός, υποκλίνομαι σ’ αυτή την ιδέα του Ολυμπιακό και στηρίζω μ’ όλες τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια. Ως γονιός προσπαθώ να παρέχω τα πάντα στο παιδί μου και νομίζω ότι όλοι μας με πράξεις καλούμαστε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενος  που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που θα προσπαθήσει γι’ αυτό τον σκοπό και εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Σαν Ολυμπιακοί δεν ξέρουμε μόνο να κερδίζουμε αλλά να βοηθάμε και να προσφέρουμε".

Κώστας Χριστοφιδέλης: "Για τα παιδιά που έχουν ανάγκη"

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης, που έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να "γράφει" ιστορία, τόνισε: "Καλή χρονιά σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και εγώ σε μια τόσο σπουδαία δράση του Ολυμπιακού και είμαι πραγματικά περήφανος που αγωνίζομαι με την φανέλα αυτού του συλλόγου. Δεσμεύομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Είναι κάτι που μας ευχαριστεί και μας δίνει δύναμη.  Πρέπει να καταλάβουμε πως τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας. Είμαι πατέρας δυο παιδιών και έχω δυο επιπλέον λόγους να «αγκαλιάσω» αυτή την προσπάθεια. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή τη δράση και να έρθετε στη Ιστορική μας Λέσχη για να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτά τα παιδιά το έχουν πραγματικά ανάγκη".

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: "Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα"

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Υδατοσφαίρισης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, είπε: "Εύχομαι υγεία σε όλους. Καλή χρονιά με αγάπη. Πάνω απ’ όλα ως γυναίκα και μετά ως αθλήτρια είμαι συγκινημένη που συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική δράση . Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις τα μάτια των παιδιών που παίρνουν ένα δώρο να λάμπουν από ευτυχία. Νοιώθω υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Όλοι μας πρέπει να την στηρίξουμε και να γεμίσουμε με δώρα την Λέσχη στις 11 Ιανουαρίου".

Κάλεσμα στον κόσμο

Σας περιμένουμε όλους στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας το Σάββατο 11 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τις 17:00 για να συνεισφέρετε όλοι στην μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη.  Η λίστα με τα αγαθά που έχουν ζητηθεί:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρόφιμα (γάλα, γιαούρτια, φέτες ζαμπόν και γαλοπούλα, τυρί τοστ, φέτα, τυρί τριμμένο, ψωμί για τοστ, κρέας (κιμάς, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες), πελτέ ντομάτας, κατεψυγμένα τρόφιμα (λαχανικά, ψάρια), αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, χυμούς, κρέμες, ζελέ)

Άλλα είδη (Ρολά κουζίνας, Χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες, Καθαριστικά, Απορρυπαντικά, Οδοντόβουρτσες, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα)

Σχολικά - εκπαιδευτικά είδη (Τσάντες, Κασετίνες, Μολύβια, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Μαρκαδόροι, Χάρακες, Ντοσιέ – διαφάνειες, Χαρτόνια, Ψαλίδια)

Βιβλία (συμπεριφοράς ,συναισθημάτων, εφηβείας ,επιστημονικής φαντασίας κ.α)

Επιτραπέζια παιχνίδια

Παζλ

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ

1) Γάντια μιας χρήσης Μ-L

2) Χυμοί λίτρου είτε ατομικοί (εκτός ψυγείου)

3) Εσώρουχα (σε μεγάλα μεγέθη)

4) Γάζες είτε απλές είτε αποστειρωμένες (σε όλα τα μεγέθη)

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου