ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώνει Πελέ και Αυλωνίτη ,τι γίνεται με Εσιέν και με τους δανεικους (videos)

Ανακοινώνει Πελέ και Αυλωνίτη ,τι γίνεται με Εσιέν  και με τους δανεικους (videos)

29/12/2013
Έτοιμος να ανακοινώσει τους Πελέ και Αυλωνίτη είναι ο Ολυμπιακός, που όμως εξετάζει κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών για το μέλλον. Τι γίνεται με τους δανεικούς. Τι γίνεται με Εσιέν.
Στον Ολυμπιακό αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για την πραγματοποίηση άλλης μεταγραφής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όμως φροντίσουν να… μαγειρέψουν πριν πεινάσουν και ήδη έχουν εντοπίσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορεί να τους απασχολήσουν.

Πέρα από τις συμφωνίες με Πελέ και Αυλωνίτη, που θα ανακοινωθούν με την έλευση του 2014, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για άλλους παίκτες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, δεδομένου ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορούν να «κλείσουν» παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δίχως να πληρώσουν την ομάδα του.

Απολαυστε τον Πελε του Ολυμπιακου...πλεον


Απολαυστε και λιγο απο...Τασο Αυλωνιτη


Η συγκεκριμένη πολιτική τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί εξαιρετικά πετυχημένη με επιλογές παικτών από το υπάρχον ρόστερ όπως οι Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Σαβιόλα, Τσόρι, Σαλίνο και Βάις, που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, αλλά και «παλαιότερων» όπως οι Τζεμπούρ, Αμπντούν, Μοδέστο και Πάντελιτς. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο ελεύθερους παίκτες, αλλά και κάποιους που έχουν ομάδα, αφού διαθέτει την οικονομική δυνατότητα για να τους δελεάσει. Και ασφαλώς τόσο αυτή, όσο και το πρεστίζ του συλλόγου που ενισχύεται διαρκώς, μετά και την πρόκριση στους «16» του Champions League, αποτελεί δέλεαρ.

Τι γίνεται με Εσιέν

Ο Μικαέλ Εσιέν φημολογείται πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, παρότι ο Γκανέζος μέσος είναι προς πώληση από την Τσέλσι, είναι λίγες, αν και εφόσον υπέγραφε θα μπορούσε να δηλωθεί στο Champions League μιας και δεν είχε δηλωθεί από τους Λονδρέζους.

Aπολαυστε το top 10 του Μικαέλ Εσιέν

 Δανεικοί πάνε  και έρχονται

Μεταγραφές είναι δύσκολο να κάνει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Δεδομένη είναι αυτή του Καρλ Μετζανί, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στη Βαλενσιέν. Πιθανώς είναι ο δανεισμός του Σαμπού Γιαταμπαρέ, με την Μπαστιά να προβάλει ως φαβορί να τον αποκτήσει. Από εκεί κι έπειτα, ο Μίτσελ έχει ζητήσει πίσω τον Δημήτρη Διαμαντάκο από τον Εργοτέλη, για να έχει μία έξτρα λύση στην επίθεση, μιας και δεν έχει «καλυφθεί» από τον Σέποβιτς, που υπάρχει πιθανότητα να δοθεί δανεικός στην Παρτιζάν. Περιζήτητοι είναι οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που ανήκουν στον Ολυμπιακό και παίζουν δανεικοί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άουγκσμπουργκ. Είναι πολύ πιθανό να επιστραφεί από τον Εργοτέλη ο Κώστας Ρουγκάλας για να δοθεί εκ νέου δανεικός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου