ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο έλεγχος των διαιτητών

Ο έλεγχος των διαιτητών

07/10/2013
 
Τη διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έλεγχος των διαιτητών
Αρκετές ήταν οι παρατηρήσεις του Παναγιώτη Βαρούχα για την διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως και για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Η κριτική του για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Ηλίας Αλεξέας, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής

«Μία φάση όλο το παιχνίδι. Υπάρχει έμμεσο. Ο παίκτης του Αστέρα κάνει του σουτ και πηγαίνει γκολ. Πολύ σωστά είχε ο Κομίνης σηκωμένο το χέρι μέχρι την κατάληξη της μπάλας. Ο βοηθός έτρεξε να προλάβει τον… Μπολτ στην σέντρα, θεωρώντας ότι μετράει το γκολ. Ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και είχε δίκιο. Στο άμεσο μετράει το γκολ. Η μπάλα πήγε απευθείας και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Κατά τα άλλα ήταν μία πάρα πολύ καλή διαιτησία και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
Διαιτητές: Μάριος Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος Θανασακούδης, Νικόλαος Δημόπουλος
4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

«Επέστρεψε από την τιμωρία του ο Λαμπρόπουλος και έκανε καλό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς χορταστικό, με καλή διαιτησία που κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Δημήτριος Γκάγκας, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης

«Έγινε μεγάλη φασαρία για τον Στυλιάρα, ο οποίος είχε αποβάλει πέρσι τον Αγάνθο. Σωστά, όμως, τον είχε αποβάλει. Στον Άρη θυμόντουσαν τις πέντε αγωνιστικές που είχαν επιβληθεί στον Ισπανό. Τον έβαλαν από την ΚΕΔ κόντρα στον Άρη και με τέτοια συναισθηματική φόρτιση που είχε τα πήγε καλά. Απέβαλε και έναν παίκτη (τον Τσουμάνη) και επειδή κέρδισε ο Άρης κανείς δεν ασχολήθηκε με την αποβολή».

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 6-0
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δήμος Αναστόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

«Ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ένας διαιτητής να σφυρίζει... Όταν ένα ματς καθαρίζει στο 20λεπτο, δεν είχε πολλή δουλειά το μεσημέρι. Πρέπει, όμως, στον Ολυμπιακό να τραβήξουν το αυτί του Παπάζογλου, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε στο τέλος, όταν έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο παίκτη και ενώ η ομάδα του κέρδιζε με 6-0».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2
Διαιτητές: Γεώργιος Λιαχούδης, Κυριάκος Μερκενίδης, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης

«Ο Λιαχούδης είναι ο διαιτητής που μπαίνουν τα πολλά γκολ. Πριν από λίγο καιρό είχε σφυρίξει το 3-3 με την Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκαν αρκετά γκολ και δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση. Είναι επιτυχημένος στο έργο του».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0
Διαιτητές: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Φλώριος Ελευθερίου
4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

«Εδώ είναι που έγιναν οι περίεργες δηλώσεις του κ. Μαντζουράκη. Υπάρχει η αποβολή του Περόνε και δεν καταλαβαίνουμε από το ριπλέι τι ακριβώς έχει γίνει. Να έχει κάνει κάτι ο Περόνε χωρίς λόγο δεν υφίσταται. Κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί, αφού δεν είναι καθαρή η εικόνα από το ριπλέι. Έχουμε μία φάση στο 23’, όπου φεύγει ο Περόνε και γίνεται φάουλ από τον τερματοφύλακα και έπρεπε να αποβληθεί, αφού είναι ο τελευταίος παίκτης. Επίσης, υπάρχουν και δύο οφσάιντ που δόθηκαν λάθος. Γενικά είναι ένα τρίο που δεν ήταν καλό».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-1
Διαιτητές: Γεράσιμος Ντίτσος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

«Εκεί έγινε χαμός, ο Μακρής έγινε… Μακρηχέρης και έβαλε το γκολ. Δεν είναι Κουλοχέρης, αυτός είναι ο Μακρηχέρης και έτσι μπήκε το γκολ (γέλια). Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να δει το γκολ, αλλά όταν δεν μπορεί ο Καραϊσαρίδης έπρεπε να επιτελέσει σωστά το έργο του ως βοηθός. Του έφυγε του διαιτητή και το πέναλτι που κάνει σε μία φάση ο Μπούρμπος».

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Χασάν Κούλα, Κοσμάς Χαρίσης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

«Ο Θάνος είναι πάρα πολύ καλός διαιτητής. Το επιβεβαιώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρότι έχασαν, του έδωσαν συγχαρητήρια. Ο Θάνος έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία. Στο χέρι που δεν δίνει στον Ρισβάνη, κρίνει την αντίδρασή του και το γεγονός ότι τραβάει το χέρι του ξαφνιασμένος, χωρίς να έχει πρόθεση. Στην επόμενη φάση, ο Ρισβάνης τραβάει – έστω και λίγο – τον Σαλπιγγίδη και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Επίσης, σωστά δόθηκε και το πέναλτι του Παναθηναϊκού, αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απλώνει και τα δύο χέρια προς την μπάλα. Εκεί, όμως, έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα. Δεν είναι οφσάιντ το γκολ του Κλάους, αφού οι εκτεθειμένοι παίκτες πρέπει να έχουν συμμετοχή στη φάση και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η διαιτησία σε αυτό τον αγώνα ήταν επιτυχημένη».

Και για εκείνον της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Περιστερίου

«Στοχοποιείται από την πλευρά της ΑΕΚ ο Τζανόπουλος και δεν είναι σωστό αυτό. Ο σύμβουλος της ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει γήπεδο για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Δεν βρίσκουν γήπεδο οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και δημιουργείται θέμα. Οι βοηθοί πήγαν σπίτι τους και τα επαναλαμβανόμενα λάθη πληρώνονται. Πρέπει να του λες ότι είσαι ανίκανος και μην ταλαιπωρείς ολόκληρο το ποδόσφαιρο.

Αυτά που κάνουν δεν γίνονται. Δεν υπάρχει το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ. Γίνεται η σέντρα, πρέπει να βγει ο τερματοφύλακας και το πόδι του βρίσκει στον αντίπαλο επιθετικό, αφού θέλει να κάνει απόκρουση. Ο πρώτος βοηθός και ο δεύτερος, όμως, ακυρώνουν δύο γκολ. Όχι μόνο δεν ήταν στην ευθεία στο πρώτο, και στο δεύτερο μάζευε… χόρτα. Επίσης, κόβει τους παίκτες της ΑΕΚ σε άλλες δύο φάσεις που υπήρχαν προϋποθέσεις για γκολ. Πρέπει να προσέχουμε τέτοιου είδους πράγματα».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου